Με το γέρο που περίμενε το λεωφορείο, η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Υπόθεση: Η πρώτη μου φορά με άντρα, έτσι όπως τη φαντασιωνόμουν, έγινε και ήταν άκρως καυλωτική.

Η ιστορία:

Η ιστορία είναι αληθινή, συνέβη χτες το βράδυ και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας.

Από καιρό ψάχνομαι να δοκιμάσω μια ώριμη πούτσα στο στόμα μιας και μου αρέσουν οι ώριμοι άντρες. Εγώ είμαι 26ετων και με ελάχιστη εμπειρία στο ομοφυλοφιλικό παιχνίδι, αλλά πάντα ήθελα να δοκιμάσω μια πουτσα ώριμου άντρα.
Χθες βράδυ, είχα ραντεβού στο μοναστηράκι με ένα φίλο κατά τις 10. Αφού περίμενα ήδη 10 λεπτά και παραπάνω, μου έστειλε μήνυμα ότι θα αργήσει 30-40 λεπτά λέγω δουλειάς.

Δεν χαλάστηκα και είπα να κάνω μια βόλτα περπατώντας, μιας και ήμουν όλη μέρα σπίτι και ήθελα να ξεσκάσω λίγο. Ανέβηκα την Αθηνάς και χάζευα δεξιά κι αριστερά, μέχρι που έφτασα στο δημαρχείο. Ξέρω πως πέριξ της πλατειάς, είναι τα γνωστά τσοντάδικα που μαζεύουν διάφορους μεσήλικες που πάνε εκεί να παίξουν. Έχω πάει κι εγώ, χωρίς όμως ποτέ να γίνει κάτι μιας κι έχει πάντα πολύ λίγο κόσμο, ή αδιάφορο κόσμο.

Ξαφνικά βλέπω στη στάση του λεωφορείου ένα μεγάλο άντρα γύρω στα 60-65 να με κοιτάζει καλά-καλά και να πιάνει την πούτσα πάνω από το παντελόνι. Καύλωσα κι ενώ στην αρχή ντράπηκα, τελικά ξαναγύρισα να κοιτάξω. Με κοίταζε στα μάτια και ξανάκανε το ίδιο, ενώ εγώ κοίταζα να δω αν με βλέπει κανείς. Ο δρόμος είχε ελάχιστη κίνηση και κανένας δεν περίμενε στη στάση. Αποφάσισα να κάτσω δίπλα του. Πιάσαμε την κουβέντα και με ρώτησε αν θέλω να τον τσιμπούκωσε στα γρήγορα μέχρι να έρθει το λεωφορείο. Ανάσαινε βαριά και χάιδευε τα άσπρα μουστάκια του, ενώ με το άλλο χέρι πίεζε ένα μεγάλο όγκο μέσα στο παντελόνι του. Καύλωσα ακόμα πιο πολύ όταν είδα τι κρύβει μέσα στο παντελόνι, γιατί πραγματικά φούσκωνε πάρα πολύ. Δεν έχασα χρόνο. Εξ’ άλλου έτρεμα από κάβλα στην ιδέα ότι θα πάρω στο στόμα μου κάτι τόσο ωραίο και μεγάλο από έναν άντρα με όλη τη σημασία της λέξης. Δυνατό, άγριο και ώριμο μια που ήταν με τεράστιες πλάτες και άγρια χαρακτηριστικά παρ’ όλη την ηλικία του. Με ρώτησε που να πηγαίναμε μια που δεν είχαμε πολύ χρόνο, ούτε αυτός, ούτε κι εγώ. Σκέφτηκα ότι μια καλή ιδέα τέτοια ώρα, θα ήταν στα κλειστά υπαίθρια μαγαζιά της πλατείας απέναντι από την αγορά όπου δεν υπήρχε ψυχή και είναι θεοσκότεινα, γιατί τα είχα δει όταν ανέβαινα στη βόλτα μου. Εκείνος, αν και ντρεπόταν εμφανέστατα, συμφώνησε να πάμε να δούμε.

Κατηφορίσαμε και σε 2 λεπτά ήμασταν στον θεοσκότεινο κι έρημο πεζόδρομο κρυμμένοι ανάμεσα σε τελάρα και καφάσια χωρίς κανέναν απολύτως γύρω μας. Είχαμε καυλώσει και οι δυο πάρα πολύ. Γονάτισα κατ’ ευθείαν κι εκείνος κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του. Μου είπε να περιμένω να κατουρήσει κι εγώ γονατιστός έχοντας τον μπροστά μου, τον είδα να παραμερίζει το σλιπ του και να βγάζει ένα πούτσο όχι τελείως καυλωμένο, γύρω στους 16 πόντους, πολύ χοντρό και με τεράστια αρχίδια. Κατουρούσε και με κοίταζε που περίμενα γονατιστός να τον γευτώ. Τίναξε την πουτσα του καλά και αγκομαχώντας από κάβλα, πλησίασε στο πρόσωπο μου και με έπιασε από το σβέρκο. Με μιας, έγλειφα και μπούκωνα ένα τεράστιο πουτσοκέφαλο χοντρό και ζουμερό, ενώ ένιωθα την ψωλή του να σκληραίνει και να μεγαλώνει κι άλλο μέσα στο γεμάτο σάλιο στόμα μου.

Ο γέρος βόγκαγε όλο και πιο πολύ και με ελαφριές κινήσεις έσπρωχνε το στόμα μου όλο και πιο βαθιά στον πούτσο του. Είχε καυλώσει τελείως πια και έφτανε βαθιά στο στόμα μου. Δεν χόρταινα να τον ρουφάω και είχα πλημυρίσει τον πούτσο του με τα σάλια μου. Ήταν τελείως σκληρός και μεγάλος και τότε κατάλαβα από τα βογκητά του ότι είναι η ώρα που θα τελειώσει.

Έπιασε πιο δυνατά τα μαλλιά μου και μ’ έβαλε να μπουκώσω όλο το καβλί μέχρι τα τεράστια αρχίδια του. Ένιωσα τη γεύση από το σπέρμα να πλημυρίζει το στόμα μου και έχυνε ασταμάτητα. Τόσο πολύ που σχεδόν πνίγηκα. Τον καθάρισα καλά με τη γλώσσα μου ενώ εκείνος μου έλεγε "έτσι πουτανάκι μου, έτσι γλείψε τα όλα Καρνιόλα μου".

Αφού τέλειωσα με την ψωλάρα του παππού, κουμπώθηκε μου έδωσε το τηλέφωνο του και μου είπε ότι με περιμένει σπίτι του για ακόμα πιο ωραίες φάσεις. Εννοείται ότι θα πάω και καβλώνω μόνο που το σκάφτομαι.

 

(Copyright protected OW ref: 59283)