Οι διακοπές που μου άλλαξαν την ζωή

Δημοσιεύθηκε από hotlips-aris
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία που είχα όταν ήμουν 17 χρονών και ήταν καθοριστική για μένα. Ήταν κάτι που άλλαξε την ψυχολογία μου για πάντα και κάτι που δεν μπόρεσα να ξεπεράσω ποτέ μου.

Η ιστορία:

Η ιστορία αφορά εμένα και τον αδερφό ενός φίλου μου όταν ήμουν 17 χρονών. Αυτός ήταν πολύ μεγαλύτερος μου, ήταν μεγαλύτερος μου κατά 11 χρόνια και δεν ήταν gay. Ούτε εγώ ήμουν gay αν και κάποιες φορές αμφισβητούσα τον ανδρισμό μου μιας και δεν είχα επιτυχία με τα κορίτσια και κάποιες φορές δεχόμουν πειραχτικά σχόλια μεγαλυτέρων μου για την εμφάνισή μου, τα σαρκώδη χείλη μου και το σχεδόν κοριτσίστικο πρόσωπο μου. Ο ίδιος (ο αδερφός του φίλου μου δηλαδή) ήταν πολλές φορές η πηγή τέτοιων σχολίων και με έκανε να ντρέπομαι, όμως το ξεπερνούσα και το ξεχνούσα. Εκείνο το καλοκαίρι, έτυχε οι μοναξιές μας, να μας κάνουν να πάμε διακοπές μαζί. Για μένα ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινα κάπου μόνος μου. Αυτός δεν είχε κοπέλα και ούτε εγώ είχα παρέα και κανονίσαμε να πάμε διακοπές μαζί σε ένα νησί.

1η μέρα.

Όταν φτάσαμε στο νησί και βρήκαμε σπίτι να μείνουμε εκεί πάλι που ήμασταν μόνοι στο δωμάτιο, μου το πέταξε σε κάποια φάση μου είπε πάλι ότι έχω τσιμπουκόχειλα και τέτοια και ντράπηκα και με πείραξε πολύ. Νευρίασα και του είπα γιατί μου το λες και μου το ξαναλές αυτό μήπως εσύ θέλεις να σου το κάνω αυτό και αυτός έτσι με ύφος πολύ macho μου είπε ότι γαμάω μόνο κορίτσια και τέτοια και μετά το σταματήσαμε εκεί.

Μετά το μεσημέρι που φάγαμε και γυρίσαμε στο σπίτι το μεσημέρι, ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε αλλά μετά από καμιά ώρα αυτός ήρθε επάνω από το κρεβάτι μου και με ξύπνησε και μου λέει ότι σκεφτόταν λέει να του κάνω τσιμπούκι και θα με έβαζε να του κάνω γιατί είχε καύλες. Εγώ σοκαρίστηκα βασικά και του είπα ότι δεν θέλω και εκείνος μου είπε ότι δεν με ρωτούσε αλλά θα το έπαιρνε μόνος του έτσι και αλλιώς και κατέβασε την βερμούδα του μπροστά μου. Έπαθα σοκ εκείνη την ώρα, ποτέ πριν δεν είχα δει κάποιου μεγάλου τον πούτσο ζωντανά, του ήταν τεράστιος βασικά και τα αρχίδια του ήταν μεγάλα. Εγώ βασικά είχα πάρα πολύ μικρό και όταν είδα αυτού έπαθα πλάκα. Πλησίασε και με έπιασε από το κεφάλι και με το άλλο χέρι το κράταγε και μου το έβαλε μπροστά στο στόμα, εγώ είχα κομπλάρει δεν ήξερα τι να κάνω και αυτός μου έλεγε βύζαξε το και τέτοια. Με πίεζε βασικά και μου το έβαλε στο στόμα και μου τραβούσε το κεφάλι επάνω του και άρχισε να μουγκρίζει, προσπαθούσα να τον σπρώξω με τα χέρια μου άλλα ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να τον απωθήσω.

Ένιωθα πολύ μεγάλη ντροπή και η καρδιά μου πήγαινε με χίλια. Αυτός είχε αρχίσει να φτιάχνεται πολύ και σε κάποια φάση όπως ήμουν ξαπλωμένος ανέβηκε από πάνω μου και έκατσε επάνω στο στήθος μου και με τα πόδια του μου έπιασε τα χέρια μου από κάτω και δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου. Μόλις πήρε θέση μου είπε "τώρα θα τον πάρεις καλά". Ήταν στα γόνατα και άρχισε να με σπρώχνει και να το τρίβει στο στόμα μου και με πίεζε να το ανοίξω. Ένιωθα τόσο ντροπή και ένιωθα αδύναμος να τον σταματήσω. Αυτός συνέχισε να μου το πιέζει και μετά άρχισε να μου το χώνει ρυθμικά σαν να γαμούσε και μου έλεγε "καλά έλεγα ότι έχεις τσιμπουκόχειλα, θα σου γαμήσω το στόμα μέχρι να χύσω".

Μου το έκανε για λίγη ώρα, εγώ είχα πάθει πλάκα δεν μπορούσα να αντιδράσω, ντρεπόμουν, ένιωθα ότι το σώμα μου είχε πάρει φωτιά αλλά γενικά ήταν τόσο έντονο το σοκ για μένα που δεν θυμάμαι και πολλά πέρα από αυτά που μου έκανε. Κάποια στιγμή σταμάτησε να μπαινοβγαίνει και το έβγαλε και άρχισε να το τρίβει στα χείλη μου με το υγρό που είχε βγει από το σάλιο μου και μου έλεγε "έτσι στον κάνω πινέλο στα τσιμπουκόχειλα να δεις πως είναι το καυλί του άνδρα". Συνέχισε να το τρίβει και να το παίζει επάνω στο πρόσωπο μου και μετά σηκωνόταν πιο ψιλά και μου έφερνε τα αρχίδια του στο στόμα μου και μου έλεγε "έτσι πάρε τα αρχίδια μου στο στόμα σου".

Το έτριβε λίγη ώρα στα χείλη μου και κάποια στιγμή άρχισε να πηγαινοέρχεται πιο γρήγορα και να βογκάει και ξαφνικά άρχισε να χύνει και να πετάγεται το χύσιμο του σε όλο το πρόσωπο μου και στα χείλη μου και παντού και αυτός ούρλιαζε από καύλα. Ένιωθα σαν να με κατουρούσε βασικά, αλλά ήταν το χύσιμο του και με είχε πασαλείψει παντού. Αφού είχε γίνει ο χαμός, μετά μου το έτριψε και στα χείλη πήγε και μέσα στο στόμα μου. Εγώ είχα πάθει το σοκ της ζωής μου και ένιωθα πολύ ντροπή, είχα κοκαλώσει. Αυτός σηκώθηκε από πάνω μου και εγώ είχα μείνει στο κρεβάτι, μου έφερε χαρτί και σκουπίστηκα και μου έλεγε πόσο "καυλωτικό" ήταν που με έχυσε στο πρόσωπο. Εγώ δεν μιλούσα καθόλου, είχα κομπλάρει και σοκαριστεί, ένιωθα πολύ εξουθενωμένος και ντρεπόμουν να τον αντικρίσω. Μετά από λίγη ώρα γύρισα και κοιμήθηκα για να ξεχαστώ.

Το βράδυ μετά βγήκαμε έξω και εγώ προσπαθούσα να μην το θυμάμαι, ντρεπόμουν πάρα πολύ πήγαμε σε ένα μπαράκι και ήπιαμε κάτι ποτά, προσπάθησα να πιω λίγο παραπάνω να ξεχαστώ. Στην επιστροφή μας σε κάποια φάση αυτός άρχισε να με πειράζει και μου έκανε χειρονομίες με τα χέρια του και καλά "τσιμπούκι" (όπως κάνουν συνήθως την χειρονομία) και άρχισε να μου λέει ότι έχω πρόσωπο σαν κορίτσι και τέτοια, είχα καταντραπεί. Δεν ντρεπόμουν γιατί έβλεπε κάποιος άλλος, αλλά ντρεπόμουν γι' αυτό που μου είχε κάνει.

Γυρίσαμε σπίτι και κάτσαμε λίγο και μιλούσαμε, μου έλεγε ότι αυτός είχε πάει με γυναίκες, αλλά με πουτάνες κυρίως όχι γκόμενες και με ρώταγε αν είχα κάνει κάτι με κορίτσι. Αυτός είχε αρχίσει και έπιανε του πούτσο του πάνω από το παντελόνι όσο μου μιλούσε, δεν με ντρεπόταν. Μετά από λίγη ώρα που συζητούσαμε μου λέει "δεν μπορώ βλέπω τα τσιμπουκόχειλα σου και καυλώνω θα στον δώσω πάλι" και σηκώνεται επάνω, έρχεται μπροστά μου όπως εγώ ήμουν καθιστός στο κρεβάτι και κατεβάζει το παντελόνι του και το εσώρουχο και μου λέει πάρ’ τον όλος δικός σου.

Εγώ κόμπλαρα. Του είπα ότι δεν ήθελα, αλλά αυτός έλεγε "έλα που δεν θες" και με έπιανε και μου έκανε διάφορα και μετά μου έπιασε το χέρι μου και μου λέει "πιάσ’ τον" να δεις και μου το έβαλε με το δικό του να του το πιάσω. Ήταν πολύ χοντρό δεν το φανταζόμουν ποτέ έτσι δεν είχα δει ποτέ άνδρα με τόσο μεγάλο μόνο από κάτι περιοδικά τσόντες που είχα δει έτσι μεγάλα και τα αρχίδια του ήταν πολύ μεγάλα σαν αυγά και κρεμόταν όπως αυτών στα τσοντοπεριοδικά.

Άρχισε να μου κουνάει το χέρι μου με το δικό του και έλεγε "παίξ’ τον να μεγαλώσει". Ήταν ντροπιαστικό, πήγαινα να σταματήσω και αυτός με πίεζε μετά μου έβαλε το άλλο χέρι να του πιάσω τα αρχίδια και μου έλεγε "πιάσε τα αρχίδια του άνδρα να τα νιώσεις" και τέτοια. Μετά ήρθε και έκατσε δίπλα μου και έβγαλε τα ρούχα του και μου είπε "συνέχισε να τον βαράς". Του το έκανα και μετά από λίγη ώρα ξάπλωσε στο κρεβάτι μου και κάθισε σαν πασάς και μου λέει "έλα βύζαξε τον τώρα". Τον παρακάλεσα να του το παίξω και να μην του το κάνω με το στόμα αλλά με πίεσε και μου τράβηξε το κεφάλι κάτω.

Με πίεσε και με έβαλε να του το κάνω μου έλεγε ότι θα με έκανε κορίτσι και σε κάποια φάση μου έπιασε το κεφάλι και το ανεβοκατέβαζε πιο γρήγορα και μου λέει "σε χύνω". Πήγα να τραβηχτώ εγώ αλλά με κράτησε κάτω και άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου, σοκαρίστηκα δεν είχα ξανανιώσει κάτι τέτοιο, το ένιωσα που του πρήστηκε υπερβολικά και μετά άρχισε να εκτοξεύεται μέσα στο στόμα μου πολλές φορές. Ένιωσα τόσο ντροπή, αυτός μούγκριζε και ένιωθα το πουλί του που έκανε συσπάσεις και εκτοξευόταν το σπέρμα από μέσα του. Έχυσε τόσο πολύ που δεν μπόρεσα να το συγκρατήσω μου βγήκε από το στόμα και αυτός φώναζε από καύλα.

Μου ζήτησε να του το καταπιώ αλλά εγώ δεν ανταποκρίθηκα και έτσι κάποια στιγμή με άφησε να πάω να το φτύσω. Όταν γύρισα από το μπάνιο μου ζήτησε να ξαπλώσω μαζί του. Ένιωθα τόσο αμήχανα, αυτός ήταν ολόκληρος άνδρας, μεγάλος, ήταν γυμνός στο κρεβάτι και τα προσόντα του σε κοινή θέα. Ένιωθα σαν μωρό μπροστά του ύστερα από όσα είχαν συμβεί, σαν να μην έφτανε η μεγάλη διαφορά ηλικίας, μου είχε επιβληθεί και με τον τρόπο του.

Όταν ξάπλωσα, μου έπιασε το χέρι και μου λέει "θα κοιμηθούμε αγκαλίτσα και εσύ θα μου χουφτώνεις τον πούτσο και τα αρχίδια σαν καλό κορίτσι" και με έβαλε να του τα πιάνω. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, μετά από λίγο η κατάσταση ηρέμησε εγώ ήμουν δίπλα του και προσπαθούσα να ξεχαστώ από όσα είχαν γίνει αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο όταν ένιωθα ότι είχα το χέρι μου εκεί. Ντρεπόμουν και από την άλλη προσπαθούσα να επεξεργαστώ τι ήταν αυτό που ένιωθα. Του ήταν πολύ ζεστά, ένιωθα πόσο μεγάλα του ήταν. Χωρίς να το θέλω (ίσως από αμηχανία ίσως από περιέργεια) έκανα μια κίνηση και έπιασα το πεσμένο του όργανο το οποίο όμως παρότι πεσμένο στα πλάγια του μηρού του εξακολουθούσε να είναι τεράστιο για τα δεδομένα του μυαλού μου. Από μέσα μου σκεφτόμουν ότι μάλλον αυτός ήταν πολύ περισσότερο άνδρας από μένα και προφανώς ήταν και ανάλογα προικισμένος.

Με πήρε ο ύπνος προσπαθώντας να ηρεμήσω από αυτά που είχαν προηγηθεί.

 

(Copyright protected OW ref: 59209)