Διακοπές στήν Κρήτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 25 χρόνων αρκετά εμφανίσιμος, 180 με ένα πολύ ωραίο πρόσωπο και μάτια από ότι μου λένε σκέτη τρέλα.

Πήγα διακοπές στο Ρέθυμνο όπου και κάθισα για 1 βδομάδα. Εκεί συνάντησα αρκετό φιλικό κόσμο αλλά ο Μάρκος ήταν αυτός που είχα ξεχωρίσει από την αρχή.
Λεπτός, ψηλός με πράσινα μάτια και σκούρο δέρμα ήταν ναυτικός αλλά πλέον είχε πιάσει μια δουλειά στο λιμάνι και απλά περνούσε το καιρό του. Εκεί είχα γνωρίσει και το θειο του ο οποίος δεν δέχτηκε να μείνω σε ξενοδοχείο και μου είπε να μείνω με τον ανιψιό του.

Το βράδυ ο Μάρκος και εγώ γυρίσαμε κατά λάθος την ίδια ώρα σπίτι. Καθίσαμε λίγο τα είπαμε και μετά αρχίσαμε να πίνουμε. Ήπιαμε 1-2 ρακές και μετά είπαμε να πάμε για ύπνο. Έβγαλα τα ρούχα μου και με ρώτησα αν πάω γυμναστήριο και του είπα ναι. Εσύ? του λέω? μου απαντήσω πως και αυτός. Και σε λίγη ώρα ήμασταν 2 άντρες γυμνοί με ωραία κορμιά έτοιμοι για ντουσακι.

Με ρώτησε αν θα θελα να πάω πρώτος και του λέω όχι οκ πήγαινε εσύ. Πήγε και όταν βγήκε ξάπλωσε στα σεντόνια. Το ίδιο έκανα και γω. Να σημειώσω ότι το καυλί μου φτάνει τους 21cμ και χοντρό και τα μάτια του Μάρκου ήταν εκεί όταν βγήκα από το μπάνιο. από πρόχειρους υπολογισμούς και το δικό του λίγο πιο μικρό η ίδιο ήταν.
Μιλούσαμε και λέγαμε για γυναίκες και είχαμε την ιδέα να δούμε τσόντα για να τραβήξουμε μαλακία. Δεν έβλεπε (και καλά!) από το κρεβάτι του και ήρθε και κάθισε πάνω στο δικό μου. σε μια φάση πρέπει να αποκοιμηθήκαμε από τη κούραση να τραβάμε μαλακία. ξυπνήσαμε γύρω στις 4 και κοιταχτήκαμε - δεν καταλάβαμε τι έγινε - σβήσαμε την τηλεόραση και πήγε να τη πέσει στο δικό του κρεβάτι

Εκείνη την ώρα τον άρπαξα και τον φίλησα - μου το ανταπέδωσε αμέσως και τα καυλιά μας έγιναν κοντάρια. κάναμε ένα τρελό 69. είχαμε όμως ένα πρόβλημα - ποιος θα πηδούσε ποιον? και μου είπε ότι θα με κάνει να σκύψω - και εγώ του απάντησα πως θα τον ξεσκίσω αν δεν υπάκουε. και αμέσως άρχισε μια τρελή φάση - παλεύαμε ποιος θα έκανε τον άλλον να υποκύψει - μια τον είχα στα γόνατα και μου έπαιρνε το πούτσο στο στόμα και μια με έκανε και του ρουφούσα τα αρχίδια. είχαμε φτάσει να χύσουμε 2 φορές από τι καύλα.

Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα ο θειος του. 50ρις με ωραίο σώμα και με ιδέες αφού με το που μπήκε μέσα μας εκβίασε ότι θα το πει έξω. εμείς σαστίσαμε- και μας έβαλε όρο να τον περιποιηθούμε - τον ξεσκίζαμε 4 ώρες πότε εγώ πότε ο Μάρκος. τον χύναμε ακατάπαυστα και ο θειος τον έπαιρνε σαν έμπειρος.

Εφυγε στις 8 ο θειος και μας είπε στις 12 να τον συναντήσουμε στο σπίτι κάποιου φίλου.
με το που έφυγε εμείς όμως είχαμε αφήσει κάτι στη μέση! πήγα στο Μάρκο και τον έπιασα από τα μαλλιά και τον γονάτισα και μου έπαιρνε πίπα μέχρι που του ξανά έχυσα στο στόμα και μετά με έσκυψε και με έχυσε στη πλάτη. μετά με μανια του άνοιξα τα πόδια και τον ξέσκιζα ενώ μου φώναζε ρε καριολη λιπαντικό δεν έβαλες τον έχεις και τεράστιο ενώ εγώ έμπαινα με μανια μέσα του κάνοντας τον να τρελαίνεται από τι καύλα.
ντυθήκαμε στις 11:30 και στις 12 ήμασταν στο σπίτι του φίλου.

Ο θειος δεν ήτανε εκεί αλλά 2 αλλά αγόρια. 2 στρατιωτάκια με καύλες. μπήκαμε στο νόημα και ο Μάρκος και γω πήραμε από 1. τους τρελάναμε τα κωλαράκια τους τα κάναμε και άνοιξαν σαν ροδοπέταλα. μετά κάναμε και μια παρτουζα όλοι μαζί. τα βάλαμε και πηδήχτηκαν και μεταξύ τους.

2 μέρες πριν φύγω ο Μάρκος έφερε ένα τουρκακι φίλο στο σπίτι. μου είπε ότι θα ήταν το δωρο μου πριν φύγω. το τουρκακι είχε ταλέντο στη πίπα και με ρουφούσε για καμιά ωριτσα. τα έγλυφε και τα ρουφούσε όλα σαν έμπειρος που ήταν. και το κωλαράκι το περιποιήθηκα και εγώ και ο Μάρκος κανονικά. έφερε μετά και ένα φίλο του και συνεχίστηκε και εκεί το ξέσκισμα.

Ττο τελευταίο βράδυ μου ο Μάρκος ήθελε να με πηδήξει και πάλι όλο το βράδυ ξεσκιζόμασταν και πάλι όμως κατάφερα να τον πηδήξω εγώ ενώ αυτός φώναζε ότι πάλι δεν έβαλα λιπαντικό και εγώ του φώναζα ότι έτσι του αρέσει. το πρωί πριν φύγω με φίλησε και μου είπε ότι θα θελε να με ξαναδεί .

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")