Εγώ και ο γείτονας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Διαβάζω τις ιστορίες σας στο site και μου αρέσουν πολύ. Θέλω λοιπόν να σας διηγηθώ κι εγώ την δική μου περιπέτεια. Είμαι δεκαοκτώ ετών, μένω σε ένα προάστιο της Αθήνας σε μια πολυκατοικία, όπως και οι περισσότεροι σε αυτή την πόλη, το λέω αυτό γιατί όλοι ξέρουμε ότι εάν εμφανιστούμε γυμνοί μέσα στο σπίτι είναι πολύ πιθανόν να μας δει κάποιος από την απέναντι πολυκατοικία. Έχω και μια αδερφή δεκαεννιά ετών, ότι δηλαδή ότι έχει αρχίσει να ντύνεται, να βάφεται και το κυριότερο να είναι σέξι όσο ποτέ άλλοτε. Αυτή την περίοδο έχει αρχίσει να φοράει στρινγκάκια και να βγαίνει στις εξόδους της χωρίς σουτιέν.

Βλέποντας τα εγώ όλα αυτά καυλώνω πολύ και κάθε φορά την παίζω όταν εμφανιζότανε έτσι φτιαγμένη έτοιμη για να βγει, ξέροντας ότι πάει να ξεσκιστεί στον πούτσο με τον γκόμενο της. Μετά από λίγο καιρό και αφού είχε βγει για μια από της εξόδους της, μου ήρθε η ιδέα να πάω στο δωμάτιο της για να δω τα εσώρουχα της. Εκεί που έψαχνα λοιπόν, βρίσκω το συρτάρι με τα εσώρουχα και βγάζω μερικά στρινγκάκια. Με το που τα βλέπω το καυλί μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Με τον καιρό άρχισα να τα φοράω κιόλας και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέπτη ενώ ταυτόχρονα την έπαιζα. Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι και όσο πέρναγε ο καιρός τόσο πιο πολύ προχωρούσα κι εγώ. Άρχισα να θέλω να της μοιάσω. Πήγαινα στον καθρέφτη με το στρινγκάκια και έκρυβα το καυλί μου ανάμεσα στα μπούτια μου έτσι που νόμιζα ότι αντί για καυλί έχω μουνί και πράγματι φαινότανε σα μουνί.

Πολλές φορές, ενώ την έπαιζα, άρχισα να βάζω και κωλοδάχτυλο πράγμα που μου άρεσε πολύ, γιατί εκτός από την καύλα μου ένιωθα φανταζόμουνα ότι με πηδάνε κι εμένα σαν την αδερφή μου.Όλα αυτά βέβαια γινόντουσαν όταν στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Δεν είχα όμως συνειδητοποιήσει ότι κινούμενος μέσα στο σπίτι με τα στρινγκάκια και τα διάφορα που έκανα, κάποιος θα μπορούσε να με έβλεπε από την απέναντι πολυκατοικία. Οπότε, κάποια μέρα, γυρίζοντας το μεσημέρι στο σπίτι από το σχολείο, με πλησιάζει ένας γείτονας, ο Γιώργος. Τον ήξερα, ήταν γύρω στα δεκαεννιά. Μιλάγαμε καμιά φορά όταν συναντιόμαστε αλλά τίποτα σπουδαίο. Είχε όμως το θάρρος να με πλησιάσει και να μου ανοίξει συζήτηση. Μου λέει λοιπόν:

-    «Τι γίνεται ρε συ; Πώς πάει το σχολείο;»

Τέλος πάντων συζητήσαμε κάμποση ώρα περί ανέμων και υδάτων μέχρι που αρχίσαμε και τη συζήτηση για γκόμενες, γαμήσια και τέτοια. Πριν συνεχίσω πρέπει να σας πω ότι μέχρι τότε είχα δει μερικές τσόντες αλλά μόνο στρέιτ, ήξερα βέβαια τι γίνεται με τους γκέι, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ή δεν είχε περάσει από το μυαλό μου μια τσόντα με τραβεστί. Στη συνέχεια λοιπόν της συζήτησης που είχαμε, άρχισε να μου λέει ότι μια γκόμενα που είχε κάποτε την ώρα που την γαμούσε της άρεσε να του βάζει κωλοδάχτυλο και ότι αυτός τρελαινότανε από την καύλα και ότι τα χυσίματα που έκανε με αυτήν, δεν τα έχει ξανακάνει ποτέ.

-    «Εσύ έχεις βάλει ποτέ κωλοδάχτυλο;»

-    «Εεεεε…», δεν απαντώ.

-    «Έλα ρε συ, μην κομπλάρεις…»

-    «Όχι, δεν τρέχει τίποτα, οκ!»

-    «Για πες…»

-    «Μμμμ…»

-    «Έλα ρε συ… αφού σε έχω δει. Σου αρέσει».

Κόκαλο!

-    «Πού με έχεις δει;»

-    «Στο σπίτι σου, από το παράθυρο».

-    «Εεεεε… Τι; Πότε;»

-    «Σε έχω πετύχει μερικές φορές να περνάς γυμνός και να φοράς τα στρινγκάκια της αδερφής σου».

-    «Ωχ, ωχ… Με έχεις δει; Πω πωωωω!»

-    «Έλα ρε συ… Οκ, μην κωλώνεις. Θέλεις να πάμε σπίτι μου να δούμε καμιά τσόντα και να μαλακιστούμε;»

-    «Εεεεε… δεν ξέρω. Άλλη φορά. Τώρα πρέπει να φύγω. Με περιμένουνε για φαΐ».

Μετά από αυτή τη φάση το μυαλό μου ήτανε συνέχεια εκεί. Περιττό να σας πω ότι όταν πήγα σπίτι το μποξεράκι μου είχε γεμίσει από τα υγρά του πούτσου μου, γιατί όλη εκείνη την ώρα που τα λέγαμε ήμουν καυλωμένος. Τραβάω λοιπόν μια μαλακία και ηρέμισα. Μετά από μια - δυο μέρες μου την είχε στημένη και μόλις με βλέπει τρέχει και μου λέει:

-    «Τι θα γίνει; Θα έρθεις να δούμε εκείνη την τσόντα;»

-    «Εεεε… ναι, αλλά όχι τώρα…»

Δίνουμε ραντεβού για τις έξι το απόγευμα στο σπίτι του. Χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγει και μπαίνω μέσα.

-    «Έλα έχω μια καταπληκτική τσόντα!»

-    «Μμμμ… ναι. Τι τσόντα;»

-    «Έλα θα δεις, θα σου αρέσει…»

-    «Θέλεις ένα ποτό;»

-    «Ναι, οκ!»

Φέρνει τα ποτά και βάζει την τσόντα. Ήταν με τραβεστί. Στην αρχή δεν το κατάλαβα νόμιζα ότι ήταν γκόμενα, αλλά μετά πετάγεται το καυλί της τραβεστί και τρελάθηκα από την καύλα! Πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο θέαμα. Αλλά εκεί που καύλωσα πιο πολύ ήτανε όταν η τραβεστί ήταν στα τέσσερα με το καυλί του πεσμένο να πηγαινοέρχεται πέρα - δώθε και με μια ψωλή στον κώλο να την ξεκοιλιάζει.

-    «Καύλα ε;»

-    «Πω πωωω! Τι είναι αυτός ρε συ;»

-    «Έχεις καυλώσει, ε;»

-    «Ναι, πολύ!»

-    «Θα ήθελες να ήσουν στην θέση του, ε;»

-    «Μμμμ…»

Χωρίς δεύτερη κουβέντα σηκώνεται και βγάζει έξω το καυλί του.

-    «Κι εγώ είμαι πολύ καυλωμένος! Πιάσε να δεις…», μου λέει.

Την ακουμπάω με τα δάχτυλα μου… Ήταν πολύ σκληρή και αρκετά μεγάλη. Εκείνη την ώρα με έπιασε μια ανατριχίλα και όλο το κορμί μου έτρεμε από την καύλα. Το κατάλαβε… Έρχεται πιο κοντά, με τραβάει από το χέρι, με σηκώνει από την καρέκλα και αρχίζει να με γδύνει. Ε, αυτό ήταν… παρέλυσα τελείως. Δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε το χέρι μου. Έμεινα εκεί μέχρι που με έγδυσε και γδύθηκε κι αυτός τελείως. Τότε με αγκαλιάζει και νιώθω το καυλί του επάνω στο σώμα μου. Κόντευα να λιποθυμήσω και από εκείνη την στιγμή και μετά με έκανε ότι ήθελε. Με βάζει και κάθομαι στην καρέκλα, έρχεται κοντά μου και μου τον ακουμπάει στο στόμα.

-    «Ρούφα τον!», μου λέει.

-    «Μμμμ…»

Ανοίγω το στόμα και αρχίζω να τον ρουφάω. Είχα καυλώσει τόσο που τον πήρα στο στόμα με τόσο πάθος που άρχισε να βογκάει από την καύλα. Ένιωθα το καυλί του στο στόμα μου να μεγαλώνει και να σκληραίνει ακόμα πιο πολύ. Την ώρα που του έκανα πίπα σε κάποια στιγμή μου πιάνει το κεφάλι και το σπρώχνει επάνω στον καυλί του με δύναμη. Μετά από λίγο άρχισε τους σπασμούς και τα χύσια πλημμύρισαν το στόμα μου. Άλλα τα κατάπια, άλλα έπεσαν επάνω μου… μεγάλη καύλα. Μετά πήγαμε στο μπάνιο να πλυθούμε και αφού πλύθηκα και όταν ήμουν έτοιμος να βγω από το μπάνιο μου λέει:

-    «Τελείωσες;»

-    «Ναι!»

-    «Όχι ακόμα… άκου τι θα κάνουμε…»

-    «Τι;»

Παίρνει το ντους του μπάνιου και αφού ξεβιδώνει το τηλέφωνο αφήνει μόνο την σωλήνα.

-    «Μπες μέσα στην μπανιέρα».

-    «Εντάξει».

-    «Σκύψε και τράβα τα κωλομέρια σου να φανεί η τρύπα σου».

Σκύβω και ανοίγω τον κώλο μου με τα χέρια. Χώνει μέσα στην τρύπα μου την σωλήνα.

-    «Αααααααααααααα! Σιγά… τι κάνεις;»

-    «Θα δεις… Δεν είναι τίποτα, θα σου καθαρίσω λίγο το κωλαράκι σου για να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το πούτσο μου!»

-    «Πώς ρε συ;»

-    «Θα σου βάλω νερό μέσα και μετά θα πας στην τουαλέτα. Κατόπιν θα το κάνεις μόνος σου μια - δυο φορές ακόμα για να καθαρίσει τελείως».

Ανοίγει σιγά - σιγά το ζεστό νερό. Το άντερο μου πλημμύρισε νερό και δεν μπορούσα να κρατηθώ. Βγάζει την σωλήνα.

-    «Λοιπόν, πήγαινε τώρα στην τουαλέτα και όπως είπαμε…»

Πάω τουαλέτα και μετά την δεύτερη φορά δεν κρατήθηκα… άρχισα να την παίζω με το λάστιχο στον κώλο. Καύλα! Έχυσα αμέσως! Όταν τελείωσα βγαίνω και τον βλέπω στον καναπέ να παίζει την ψωλή του βλέποντας την τσόντα με τις τραβεστί.

-    «Έλα εδώ και κάτσε. Εντάξει όλα;»

-    «Ναι».

-    «Για να δούμε…»

Με γυρνάει μπρούμυτα στον καναπέ και αρχίζει να μου βάζει κωλοδάχτυλο και να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα.

-    «Αααχχχχχχ! Ωωωωωω! Καύλα!»

-    «Σου αρέσει πουτανάκι, ε;»

-    «Αχχχχχχχχχχ… ναι!»

-    «Θα σε κάνω σαν αυτές στην τσόντα. Μόνο το καυλί θα σκέφτεσαι όλη μέρα!»

-    «Αααααχχχχχχ… ναι!»

Χωρίς να το καταλάβω αρχίζω να νιώθω μια πίεση στην τρύπα μου… Ανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω από πίσω με το καυλί στο χέρι να προσπαθεί να μου το χώσει. Άρχισα να σφίγγομαι. Το κατάλαβε γιατί δεν έμπαινε κιόλας, οπότε παίρνει ένα μπουκαλάκι από το τραπεζάκι και μου αλείφει την τρύπα με λάδι παίζοντας και πάλι μαζί της για αρκετή ώρα χώνοντας μέσα ένα, μετά δύο δάχτυλα, με αποτέλεσμα να χαλαρώσω και να νιώθω πια την κωλοτρυπίδα μου έτοιμη για όλα. Σηκώνεται ξανά, αλείφει και το καυλί του με μπόλικο λάδι και αρχίζει πάλι να μου πιέζει την τρυπούλα μου. Τώρα νιώθω την τρύπα μου να ανοίγει και να χώνεται μέσα η ψωλή του.

-    «Πώς είναι πουτανάκι;»

-    «Αααααααααααααααααααχχχχχχ…»

-    «Τον θέλεις;»

-    «Αααααααααχχχ… ναι! Έλα, γάμησε με!»

Αρχίζει σιγά - σιγά να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα μου που νόμιζα ότι θα σπάσει από το άνοιγμα, βγάζοντας μερικά βογκητά πόνου και καύλας μαζί και νιώθοντας την ψωλή του να μου ανοίγει τον κώλο κάθε φορά και λίγο πιο πολύ, μέχρι που μου την έχωσε όλη μέσα. Είχε αρχίσει πλέον να με γαμάει με όλο το μήκος της ψωλής του να μπαινοβγαίνει με δύναμη στην κωλοτρυπίδα μου που πια είχε ανοίξει, είχε γίνει σα μουνί και υποδεχόταν την ψωλή του γαμιά μου με ευχαρίστηση. Το ξεκώλιασμα της τρύπας μου συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ εκείνης της ημέρας, πρέπει να έφαγα τρία τέσσερα καλά γαμήσια.

Από εκείνη την ημέρα βρισκόμασταν κάθε εβδομάδα περίπου στο σπίτι του, αφού βέβαια είχαμε συνεννοηθεί και έτσι είχα φροντίσει να καθαρίσω καλά το κωλαράκι μου, για να είναι έτοιμο για το γαμιά του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")