Η πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Από μικρός ήμουν αρκετά ωραίος. Ξανθός, ψηλός, 1.70, μπλε μάτια. Ασχολούμουν αρκετά με τον αθλητισμό (ήμουν στην ομάδα βόλεϊ του σχολείου, λάμβανα μέρος και σε αγώνες δρόμου, ξεκίνησα από τα δέκα κολύμβηση και στα δεκατέσσερα μεταπήδησα στο water polo) οπότε έχω και πολύ γυμνασμένο σώμα. Αποτέλεσμα να έχω επιτυχίες στο αντίθετο φύλο.

Έκανα για πρώτη φορά σεξ με μια δεκαεννιάχρονη φίλη της αδελφής μου, ένα καλοκαίρι που είχε επιστρέψει από τις σπουδές της. Τα κορίτσια της ηλικίας μου (οι σχέσεις μου) δεν ήθελαν με καμία δύναμη να το κάνουν και έτσι εκτός από εκείνο το καλοκαίρι (μετά η φίλη της αδελφής μου είχε αρραβωνιαστεί) δεν το ξανάκανα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ήθελα επειγόντως σεξ.

Με την ομάδα βόλεϊ πηγαίναμε συχνά σε άλλες πόλεις για να παίξουμε με άλλες ομάδες. Ήταν πάντα μονοήμερες αυτές οι εξορμήσεις.

Μια φορά όμως έπρεπε να πάμε σε μια αρκετά μακρινή πόλη και έτσι η ομάδα
αποφάσισε να μας στείλει για διανυκτέρευση από την προηγούμενη. Έτσι θα ξυπνούσαμε το πρωί και θα πηγαίναμε για εξάσκηση.

Με έβαλαν στο ίδιο δωμάτιο με τον Νίκο. Συνομήλικος κι αυτός, μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, πολύ ωραίο σώμα. Πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να τον κοιτάζει στα αποδυτήρια.

Πήγαμε λοιπόν. Το βράδυ θα βγαίναμε παρέα όλη η ομάδα αλλά ξέραμε πως θα μας στείλουν νωρίς στα δωμάτια μας για να ξεκουραστούμε για την επομένη. Καθώς ήταν ήδη έξι, αποφασίσαμε όλοι να μη χάσουμε καιρό να ετοιμαστούμε γρήγορα - γρήγορα και να συναντηθούμε κάτω για τη βόλτα στην πόλη. Δώσαμε ραντεβού για τις επτά.

Πήγαμε με τον Νίκο στο δωμάτιο, αδειάσαμε τις βαλίτσες και αρχίσαμε την πάρλα. Ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε ότι η ώρα πήγε έξι και μισή. Είχαμε αργήσει. Θα έπρεπε να κάνουμε μπάνιο γιατί βρωμούσαμε, αλλά θα αργούσαμε πολύ.

Ξαφνικά ο Νίκος ρίχνει την ιδέα:

-    «Γιατί δεν μπαίνουμε και οι δύο στο μπάνιο; Σάμπως και δεν έχουμε δει ο ένας τον άλλο γυμνό;»

«Ναι», σκέφτηκα, «αλλά ποτέ δεν ήμασταν και οι δύο γυμνοί κάτω από ένα λουτήρα...». Αλλά τέλος πάντων δέχτηκα.

Βγάλαμε τα ρούχα μας, και τον είδα ολόγυμνο, με τον πούτσο του τον άκοφτο (οι αγαπημένοι μου) και τις λίγες τρίχες από πάνω να σχηματίζουν μια πολύ απαλή γραμμούλα από τον αφαλό. Πρόσεξα πως κι αυτός έβλεπε τον πούτσο μου, επίσης άκοφτος.

Μπήκαμε στο μπάνιο ενώ ένιωθα την καύλα μου να μεγαλώνει. Αγχώθηκα γιατί φοβήθηκα για το τι θα σκεφτόταν. Αλλά προς έκπληξη μου παρατήρησα πως κι αυτός άρχισε να καυλώνει...

-    «Τι συμβαίνει εδώ;», αναρωτήθηκε.

Χαμογέλασα...

-    «Φαίνεται το περιβάλλον και το πόσο στενά είμαστε…», πρόσθεσε.

-    «Τίποτα για να φοβόμαστε…», είπα. «Συμβαίνει στην ηλικία μας…»

Χαμογέλασε κι εκείνος.

-    «Ξέρεις πως τις καλύτερες πίπες τις δίνουν οι άντρες;», μου είπε ξαφνικά.

Τον κοίταξα απότομα.

-    «Όχι, δεν είμαι αδελφή…», βιάστηκε να εξηγήσει. «Απλά το διάβασα και μου έκανε εντύπωση…»

-    «Μην ανησυχείς…», του λέω. «Δεν σε παρεξηγώ. Κι εγώ έτσι έχω διαβάσει... Θες να... δοκιμάσουμε...;»

-    «Μμμμ… γιατί όχι;», μου λέει. «Πρώτα εγώ και μετά εσύ…»

Αμέσως έπεσε στα γόνατα και τον έβαλε στο στόμα του. Άρχισε να μου την παίρνει ενώ τα χέρια του άρχισαν να αγγίζουν το στήθος μου, να παίζουν με τις τρίχες μου. Σε λίγο έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα του και έπεσε πιο κάτω.

Άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια και με το χέρι να μου χαϊδεύει τα κωλομέρια και να μου βάζει λίγο δακτυλάκι. Εκεί αντέδρασα και έτσι το απέφυγε. Απέμεινε να μου χαϊδεύει την πλάτη λίγο πιο πάνω από τον κώλο.

Σταμάτησε και μου είπε:

-    «Η σειρά σου...»

Σηκώθηκε και γονάτισα εγώ. Τον έβαλα κι εγώ στο στόμα μου διστάζοντας και άρχισα να τον γλύφω ενώ προσπαθώντας να αντιγράψω τις κινήσεις του έπαιζα με τα αρχίδια του και χάιδευα τις τρίχες του.

Πήρε το χέρι μου και μου το έβαλε στον κώλο του. Άρχισα να τον χαϊδεύω. Ξαφνικά νιώθω το χέρι του να οδηγεί το δικό μου στην τρύπα του. Άρχισα να παίζω με την τρύπα του ενώ ταυτόχρονα έγλυφα την πούτσα του.

Ξαφνικά σταμάτησα, τον κοίταξα και τον ρώτησα:

-    «Λοιπόν; Το πόρισμα…»

-    «Θέλεις μαθήματα!», μου λέει.

Χαμογέλασα...

-    «Κι εσύ…», του απάντησα.

Σηκώθηκα. Ήμασταν και οι δύο σούπερ καυλωμένοι έτοιμοι να εκτοξεύσουμε τα "πυρά" μας. Τότε αυτός με άρπαξε από το πρόσωπο και μου έσκασε ένα φιλί.
Κανονικά θα έπρεπε να αντισταθώ όμως μου άρεσε τόσο πολύ!

Οι καύλες μας τρίβονταν η μία στην άλλη... Άρχισε να μου φιλάει τις ρώγες, το στήθος, να πηγαίνει προς τα κάτω... Να μου τραβάει το κωλομέρια, να παίζει με τα αρχίδια μου.

Τον σήκωσα πάνω και άρχισα να του τραβώ μαλακία. Κι αυτός το ίδιο. Μέχρι να πεις κύμινο εκτοξεύσαμε και οι δύο ο ένας στο στήθος του άλλου. Τελειώσαμε!

Κοιταχτήκαμε και αρχίσαμε να γελάμε δυνατά. Αυτό ήταν κάτι που θα έμενε μεταξύ μας. Καθαριστήκαμε γρήγορα - γρήγορα και μέχρι που φτάσαμε τους άλλους οι οποίοι ήταν φανερά δυσαρεστημένοι με την αργοπορία μας.

Ανυπομονούσα και αναρωτιόμουν για το βράδυ που θα ακολουθούσε...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")