Τρέλα και πάθος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τον τελευταίο χρόνο με άρεσε να φοράω τα στρινγκακια της όταν έλειπε ενώ μετά από ένα διάστημα φορούσα και τις ζαρτιέρες της. Με καύλωνε πολύ αυτό, κοιτούσα τον εαυτό μου και καύλωνα τρελά, τον έπαιζα άγρια.

Περνούσαμε καλά με την γυναίκα μου αλλά έψαχνα νέες εμπειρίες. ένα απόγευμα ήμουνα μόνος σπίτι και περίμενα τον Μάρκο, έναν κολλητό με τον οποίο βγαίνουμε ζευγάρια έξω. ωραίος τύπος και αυτός κάνουμε μαζί γυμναστήριο. Δυο ημέρες νωρίτερα είχα αγοράσει κάτι υπέροχα εσώρουχα, με την δικαιολογία ότι προοριζόταν για την γυναίκα μου, αλλά ήθελα να τα δοκιμάσω εγώ, να τα φοράω εγώ.

Ο Μάρκος ήρθε νωρίτερα από ότι τον περίμενα και με βρήκε στο μπάνιο. Μόλις είχα βγει και ήμουν καλυμμένος με μια πετσέτα μεγάλη. Άρχισε να γελάει και μου λέει σε μια στιγμή: "ωραίος πισινός και σφικτός. Αν τον δει κανείς άλλος θα τον τρελάνεις ρε συ". Του απάντησα " δεν κόβεις τις μαλακίες" αλλά άρχισα να φουντώνω από καύλα.
Συνέχιζε να με προκαλεί λέγοντας: "Φόρα ένα στρινγκάκι τις γυναίκας σου να δω αν σε πάει".
Επέμενα αρνητικά αλλά δεν σταματούσε.
"Έλα ρε, σε παρακαλώ φόρεσε ένα να σε δω, είσαι ωραίος".

Βρήκα την ευκαιρία που έψαχνα. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και τα φόρεσα. ζαρτιέρες, και κόκκινο στρινγκάκι με δαντέλες. Υπέροχο. όταν βγήκα του κόπηκε η ανάσα.
"Πω -πω καλύτερος από γυναίκα " μου λέει και με πλησιάζει. "Σε αρέσει που τα έβαλες" με ρωτάει.
"Ναι" απαντάω.
"καύλα είσαι" και αρχίζει να με χουφτώνει τον πισινό. Παράλληλα έλυνε το παντελόνι του έβγαζε τα ρούχα του και έμεινε με το μποξεράκι.

Τα μάτια μου έπεσαν στον πούτσο του που ήταν ήδη όρθιος. Άρχισε να με φιλάει και εγώ εκείνον. Έβαλα το χέρι μέσα από το μποξεράκι και του τον έπιασα. Τον χούφτωσα μέσα στα χέρια μου, καυτός και μεγάλος. άρχισα να τον φιλάω στο στήθος, στον λαιμό και ταυτόχρονα του τον έπαιζα άγρια. Μούγκριζε από την καύλα.

Γονάτισα και του τον άρπαξα στο στόμα. άρχισα να τον φιλάω και να τον γλύφω σαν μπανάνα. πολύ καύλα, με τρέλαινε. Εκείνος με χάιδευε και έλεγε πόσο ωραίο πισινό έχω και πόσο μου πάει το στρινγκάκι. Τρελάθηκε από την καύλα, ενώ του τον είχα στο στόμα.

Έλιωσε από την πίπα που του έκανα. μετά με γύρισε, με έστησε στα τέσσερα, και άρχισε να τον βάζει απαλά. Πονούσα αλλά με καύλωνε. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί. Εκείνος άρχισε να μπαίνει όλο και πιο δυνατά. Με έδινε και χαστουκιά στα κολομαγουλα. τρελά. μετά από λίγο βγήκε με γύρισε και με έριξε τα υγρά του σε όλο μου το σώμα. ήταν καυτά και πολλά. Τρελαθήκαμε και οι δυο. Έπεσε πίσω και ξάπλωσα και εγώ δίπλα του. Με έπιασε τον πούτσο και άρχισε να τον παίζει. Σε λίγο έχυσα και εγώ. ήταν τρέλα αυτό που κάναμε. Με καύλωσε πολύ όμως. Και ο Μάρκος τρελάθηκε. Δεν σταματήσαμε εκεί, αφού ζήτησε να φορέσω άλλα εσώρουχα και να συνεχίσουμε. φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι και μαύρες ζαρτιέρες. ζήτησε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. εκεί συνεχίσαμε με τρέλα. ήταν ένα υπέροχο απόγευμα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")