Τέλεια νυχτα στο Άμστερνταμ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν, εγώ και ένα φιλαράκι αποφασίσαμε μέρες Χριστουγέννων να πάμε στο Άμστερνταμ να το γλεντήσουμε να δούμε και λίγο χαρά στα σκέλια μας ρε παιδάκι μου μιας και εδώ όλοι το παίζουνε «κυρίες» κατά κάποιο τρόπο και νομίζουν ότι είναι κάποιοι.

Αφού λοιπόν φτάσαμε στις 24 του μηνός εκεί είπαμε το βράδυ να βγούμε έξω και να το γλεντήσουμε, πήγαμε λοιπόν σε ένα κλαμπ που λεγόταν cokcring πολύ ωραίο, όχι πολύ μεγάλο αλλά με πολύ γαματο κόσμο, είχε όλον τον ειδών τα μανάρια εκεί, από μικρό-καμωμένα κορμάκια μέχρι καραγυμνασμενους bodybuilders. εκεί δεν ξέραμε ποιον να προτοκοιταξουμε σου λέω, ο ένας καλύτερος από τον άλλον, μας είχαν βγει τα μάτια έξω, ποτέ δεν πιστεύαμε ότι σε ένα χώρο θα μπορούσαμε να δούμε τόσα μανάρια.

Αφού λοιπόν ήπιαμε μέχρι να γίνουμε φέσι πήγαμε και προς το dark room να κάνουμε καμία φάση. εκεί λοιπόν μπορώ να πω γίνανε διάφορα και πολλά αλλά δεν είναι εκεί που θέλω να καταλήξω. Λίγο λοιπόν κατά τις 3 το κλαμπ έκλεινε και έτσι την κάναμε, αλλά εμείς ήμασταν τόσο φτιαγμένοι που δεν θέλαμε να πάμε για ύπνο από τόσο νωρίς και έτσι είπαμε να πάμε σε μια νυχτερινή sauna που λεγόταν «thermos» να ξεδώσουμε λίγο ακόμα, εφόσον λοιπόν πήγαμε και είχα τον φίλο μου να παραπονιέται συνέχεια ότι τέτοια ώρα δεν θα βρούμε τίποτα τελικά με το που μπαίνουμε μέσα, πήγαμε στα αποδυτήρια να γδυθούμε όπου μείναμε με μια πετσέτα μόνο και πήγαμε προς το κεντρικό δωμάτιο που όχι μόνο είχε κόσμο αλλά παραείχε θα έλεγα, μπόλικο και αρκετά καλό.

Η sauna εκεί είχε δωματιάκια, τζακουζι, steamroom, dark room, κλπ κλπ. πήγαμε λοιπόν μια βόλτα από τα δωματιάκια και είδαμε μπόλικα καλούδια αλλά μην θέλοντας να αποφασίσουμε ακόμα με ποιον να κάνουμε κανα βήμα, είπαμε να πάμε να ρίξουμε μια μάτια και στο dark room εκεί λοιπόν δεν ήταν και τόσο dark room είχε ένα μικρό φωτάκι όπου εμένα με βόλευε μια χαρά και ενώ διασχίζαμε το μικρό δρομάκι του δωματίου ξαφνικά μπροστά μου βλέπω ένα πελώριο παίδαρο να στέκετε στην γωνία του τοίχου, δεν μπορούσα στην αρχή να διακρίνω αν ήταν χοντρός η γυμνασμένος και έτσι έκατσα προς την μεριά του δωματίου που είχε λίγο φως κοιτώντας τον έντονα και περιμένοντας να δω αν θα κάνει καμία κίνηση. Μετά από λίγα λεπτά έρχεται προς το μέρος μου και με προσπερνάει κοιτώντας με και χαμογελώντας, εκεί είναι που λένε ότι είδα το φως μου, μιλάμε ήταν ένας καραγυμνασμενος παίδαρος, γύρω στα 2 μέτρα ύψος, με κορμί που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον σβαρτσενεγκερ (όταν ήταν στις δόξες του όχι τώρα που 60αρησε) και με 2 μάτια που πέταγαν φλόγες.
Με το που με προσπερνά λοιπόν σταματάει λίγα εκατοστά ποιο μακριά από μενα και έτσι αποφασίζω να πάω κοντά του και να του ριχτώ στα ίσια, πάω λοιπόν δίπλα του και αρχίζω να χαϊδεύω το άτριχο στήθος του, μιλάμε με το που τον έπιασα έπαθα σοκ, ήταν όλος σκληρός σαν πέτρα, το στήθος του τα μπράτσα του, όλα του ..όπου και να έπιανα ήταν σκληρός σαν πέτρα ακόμα και ο πούτσος του ήταν πέτρα και αρκετά μεγάλος γύρω στα 20-21cm. Δεν προλαβαίνω λοιπόν να κάνω πολλά και με μιας με αρπάζει και με φιλάει με τέτοιο πάθος λες και έχει να φιλήσει άντρα χρόνια. Η γλώσσα του έπαιζε με την δικιά μου ενώ τα χείλια μας δεν ξεκολλάγανε, τα χέρια μου εξερευνούσαν κάθε σπιθαμή του μυώδες κορμιού του και αυτός δεν έχανε λεπτό να πασπατεύει το κωλαρακι μου και την τρυπούλα μου να προσπαθεί να την παραβιάσει με τα δάχτυλα του. Μείναμε έτσι εκεί για αρκετή ώρα, είχα μεθύσει από τα φιλιά του και από την αντρική του περιποίηση, για πρώτη φορά ένιωθα πραγματικά ότι ήμουν στην αγκαλιά ενός πραγματικού αρσενικού και εγώ ήμουν το αγόρι του και είχα αφεθεί στο κάθε αγκιγμα του.
Κάποια στιγμή λοιπόν ανταλλάξαμε μερικά λόγια (στα αγγλικά πάντα) με ρώτησε από που ήμουν και του είπα από Ελλάδα και μόνο που του το είπα ένα πλατύ χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο του και μου ανέφερε πόσο του αρέσουν οι έλληνες και ότι είχε γνωρίσει άλλον έναν εκεί στο Άμστερνταμ και είχε περάσει υπέροχα, κλπ κλπ.
Μετά μου είπε να πάμε σε ένα από τα δωματιάκια που είχε εκεί η sauna για να μαστε μόνοι μας και όχι με κόσμο να κοιτάει και όντως πήγαμε, βρήκαμε ένα δωματιάκι, μπαίνουμε μέσα και ξανά αρχίζουμε να φιλιόμαστε με λύσσα, με είχε εγκλωβίσει μέσα στα δυνατά του μπράτσα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα αλλά μου άρεσε που βρισκόμουν εκεί και δεν με ένοιαζε τίποτα, συνέχιζε να με φιλάει και να μου γλύφει το κορμί μου χωρίς όμως να με αφήνει εμένα να κάνω κάτι, μου άρεσε πολύ που αυτός ο άντρας ήξερε τόσο πολύ τι ήθελε και το πόσο καλά έκανε ότι έκανε, ήταν το κάτι άλλο, δεν μου χε ξανασυμβεί να βρεθώ σε τέτοια ερωτική μέθη. είχα χαθεί από τα φιλιά του από το κάθε το άγγιγμα, λες και είχα πιει ατελείωτα ποτά και είχα μεθύσει.

λίγο αργότερα με ρωτάει τι μου αρέσει και του λέω «μου αρέσει που έχεις το πάνω χέρι και με κάνεις ότι θέλεις, πάντα ήθελα έναν τέτοιον άντρα σαν εσένα» και με το που το λέω βλέπω που πήρε μια χαρά και μου λέει «θέλεις να γίνω ο άντρας σου για απόψε και να σε περιποιηθώ όπως θέλω και να σε κάνω να χύνεις για πάρτι μου και να γίνω ο αφέντης σου?» με το που ακούω την λέξη αφέντης ψηλοκωλοσα αλλά δεν μπορούσα να πω όχι σε έναν τέτοιο άντρα και του είπα «ναι» και μου λέει «περίμενε με λίγο και σου ρχομαι», βγαίνει έξω από το δωματιάκι και πάει στα αποδυτήρια και γυρνάει μετά από λίγο με μια μικρή τσάντα. «εδώ σου φερα μωρό μου μερικά παιχνιδάκια για σένα» μου λέει και εφόσον κλείνει καλά την πόρτα του δωματίου ανοίγει την τσάντα και βγάζει μια αλυσίδα «δώσε μου μανάρι μου τα χέρια σου» μου λέει και χωρίς αντίρρηση του τα δίνω και μου τα δένει με την αλυσίδα, μετά με μια άλλη αλυσίδα μου δένει και τα πόδια, μετά βγάζει κάτι δερμάτινα λουριά που τα δεσε στα μπράτσα του και στο κορμί του όπου του έκαναν το ήδη μπρατσομενο σώμα του να δείχνει πολύ ποιο ωραίο, καύλωνα μόνο και που τον έβλεπα, μετά με μια τρίτη αλυσίδα δένει την μια με την άλλη μαζί ώστε να δυσκολεύομαι να κινηθώ, αφού λοιπόν με έχει δεμένο με βάζει κάτω και αρχίζει να μου γλύφει όλο το κορμί, μιλάμε είχα τρελαθεί τέτοια περιποίηση δεν είχα ξανά λάβει από κανέναν. Με έγλειφε παντού μετά μου φέρνει την τεράστια πούτσα του μπροστά μου και αρχίζω να του την γλύφω, ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσα να την βάλω όλη στο στόμα μου αλλά αυτός την έσπρωχνε όλο και ποιο μέσα, έβλεπα πόσο πολύ του άρεσε γιατί βόγκαγε από την καύλα, μετά μου ξελασκάρει λίγο τα χέρια και αφού πέφτει αυτός ανάσκελα στο κρεβάτι αρχίζω και εγώ τώρα την δική μου περιποίηση, αρχίζω να του γλύφω τον λαιμό και τα αυτιά και να τον ακούω να βογκάει και να λέει κάτι στα ολλανδικά, ήξερα ότι τον καύλωνε πολύ αυτό και δεν σταμάταγα, μετά προχωράω προς τις ρόγες του όπου εκεί φαίνεται ήταν το �g� σημείο του γιατί εκεί δεν με άφηνε να σταματήσω η να προχωρήσω παρακάτω, μου πίεζε το κεφάλι ώστε να καταπιώ τις ρόγες του, ενώ εγώ με την γλώσσα μου έπαιζα με την μια ρώγα του με τρέλα και με το χέρι μου έπαιζα την άλλη του ρόγα, βόγκαγε σαν θηρίο, δεν άντεχα άλλο με τόσα βογκητά είχα τρελαθεί από την καύλα και κατεβαίνω αμέσως προς το θεόρατο καυλί του και του αρχίζω ένα τρελό τσιμπούκι. Δεν χόρταινα αυτό το καυλί με τίποτα, η γλώσσα μου και το στόμα μου έκανα όλων των ειδών τα παιχνίδια για να ικανοποιήσω αυτό το παίδαρο ενώ με τα χέρια μου συνέχιζα να παίζω τις ρώγες του. Τον είχα τρελάνει και το ήξερα και μου άρεσε, δεν πέρασε πολύ ώρα όπου άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου, κόντεψα να πνίγω, έχυνε πολύ ώρα και μπόλικο πράγμα, τι καύλα ήταν αυτή, δεν το πίστευα.

Το χαμόγελο είχε μείνει στο πρόσωπο του μετά με πιάνει και με κλειδώνει πάλι στην αγκαλιά του και συνεχίζει να με φυλάει με πάθος και με ευχαρίστηση.

Δεν περνάει πολύ ώρα όπου αρχίζω να του κάνω πάλι μερικά από τα παιχνίδια μου στο κορμί του όπου καυλώνει και πάλι και τώρα είχε ποιο άγριες διαθέσεις. Με βάζει με μιας κάτω και με ξανά δένει με την αλυσίδα ώστε να μην μπορώ να κινηθώ και βγάζει από την τσάντα και μια μάσκα που μου την φοράει και δεν μπορώ να δω τίποτα.

αρχίζει πάλι να εξερευνεί το κορμί μου, να το χαϊδεύει να το γλύφει, ώσπου φτάνει και στο κωλαράκι μου όπου, αρχίζει να μου γλύφει την τρυπούλα μου με λύσσα και να μου βαράει τα κολομαγουλα μου, απαλά στην αρχή και λίγο ποιο δυνατά αργότερα. «σου αρέσει που σου παραβιάζω την τρυπούλα σου με την γλώσσα μου αγόρι μου?» με ρωτάει «ναι» του απαντάω «ναι, κύριε» μου λέει, «ναι, κύριε» του λέω και αμέσως συνεχίζει να με γλύφει, μετά βάζει ένα υγρό στην τρυπούλα μου και αρχίζει να βάζει ένα, ένα τα δάχτυλα του για να με ανοίξει. πρώτη φορά ένιωθα τέτοια καύλα, κόντευα να χύσω από την καύλα αλλά κρατιόμουν για τον γαμιά μου. «σου αρέσει αγόρι μου που σου γαμάω το κωλαράκι με τα δάχτυλα μου ..ε? Σου αρέσει», «ναι, κύριε» του λέω, «έτσι σε θέλω μανάρι μου, και τι άλλο θέλεις?» «θέλω να με γαμήσετε με το τεράστιο καυλί σας, κύριε» του λέω, «το θέλεις πολύ μανάρι μου, ε λοιπόν θα το χεις» και με μιας βγάζει τα δάχτυλα του παίρνει ένα προφυλακτικό, το φοράει και νιώθω το κεφαλάκι του καυλιού του να προσπαθεί να μπει μέσα, δεν ήταν εύκολο γιατί ήταν πολύ μεγάλο «τη στενός που είσαι αγόρι μου θα χαρώ πολύ να σου ξεσκίσω το κωλαρακι σου και να σου ανοίξω διάπλατα την τρυπούλα σου», «ναι αφέντη μου, γάμα με, σκίσε με, σε θέλω πολύ, σε θέλω όλο μέσα μου, μην με κρατάς άλλο σε αγωνία, γάμα με» του λέω και με μια κίνηση μου τον χώνει όλον μέσα όπου κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο, αλλά δεν ήθελα να πω τίποτα γιατί με ξετρέλαινε αυτός ο άντρας.

άρχισε σιγά, σιγά να με γαμάει, ένιωθα όλο του το καυλί να είναι μέσα μου και να φτάνει μέχρι πάτο, με ξέσκιζε κυριολεκτικά, τι γαμήσι ήταν αυτό, δεν το πίστευα, αρχίζω και εγώ μετά να κουνιέμαι ρυθμικά στο γαμήσι του και να γαμιέμαι από μόνος μου πάνω στο καυλί του, δεν άργησε πολύ αυτός ο αργός ρυθμός να μετατραπεί σε πολύ γρήγορος και ποιο βίαιος, ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε το κωλαράκι μου και ένιωθα τον γαμιά μου να μου ανοίγει τα κωλομαγουλα μου ώστε να μπορεί να με γαμάει ποιο καλά, ο ρυθμός γινόταν όλο και ποιο γρήγορος το καυλί του μπαινόβγαινε ποια με λύσσα, μου βάραγε επίσης και τα κολομαγουλα που και που και παρόλο που πόναγα, καύλωνα, ο πούτσος του ποια με είχε ξεσκίσει έπιανε τελείως πάτο, πόναγα αλλά ταυτόχρονα καύλωνα απίστευτα, «τι σου κάνω αγόρι μου, τι σου κάνει ο γαμιά σου, σου αρέσει το καυλί μου που σου ξεσκίζει το κωλαρακι? Ε?», «ναι αφέντη μου, γάμα με έτσι, σκίσε μου τον κώλο, μην σταματάς, σε θέλω όλο μέσα, σκίσε με τελείως μην με λυπάσαι, δώστα μου όλα» και έτσι συνέχιζε να με γαμάει, με γύρισε και μπρούμυτα και μου έβγαλε την μάσκα για να βλέπει το πρόσωπο μου και τα μάτια μου. Δεν άντεξα πολύ και κατά την διάρκεια που με γάμαγε χωρίς καν να αγγίξω τον πούτσο μου άρχισα να χύνω, πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο και δεν το πίστευα, είχα ξετρελαθεί, τι γαμήσι ήταν αυτό, τι άντρας ήταν αυτός, αυτό συνέχισε να με γαμάει και να με φιλάει στο στόμα μέχρι που κάποια στιγμή βγάζει μια κραυγή και αρχίζει να χύνει και αυτός.

όλα ήταν τέλεια, τέλειο γαμήσι, τέλειος άντρας, τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω. Με το που τελείωσε ήταν όλος μες στον ιδρώτα και έπεσε πάνω μου και κάτσαμε εκεί αγκαλιά για καμία ώρα περίπου. αυτός πρέπει να αποκοιμήθηκε και λίγο ενώ εγώ τον είχα αγκαλιά και συνέχιζα να χαϊδεύω το υπέροχο κορμί του απαλά ώστε να μην τον ξυπνήσω.

μετά αφού ξύπνησε μάζεψε τα παιχνίδια του, πήγαμε στα ντους και πλυθήκαμε, πήγαμε και στο μπαρ να πιούμε ένα ποτό, τα είπαμε λίγο και μετά είπαμε ένα αντίο με ένα πολύ ρουφηχτό φιλί και αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα.

μπορώ να πω ότι αυτός ήταν το καλύτερο γαμήσι που είχα εκεί στο Άμστερνταμ και ένα από τα καλύτερα που έχω κάνει σε όλη μου την ζωή.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")