Φέρε και τους φίλους σου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Αληθινή ιστορία για το πως άδειασε τρεις γέρικες πούτσες μέσα σε ένα μανάβικο όπου μπήκε να αγοράσει αγγούρια για το κωλαράκι του.

Η ιστορία:

Κάθε Σαββάτο, συνήθιζα να πηγαίνω για ψώνια στα μαγαζιά. Έτσι λοιπόν, μετά από τη βόλτα μου κάνοντας βρώμικες σκέψεις, όποιον κι αν κοίταζα, κάβλωνα αφού ένιωθα το στρινγκάκι μου να τρίβεται στην υγρή μου κωλοτρυπίδα. Μπήκα λοιπόν σ’ ένα μανάβικο να αγοράσω κανένα αγγούρι για τα παιχνίδια μου στο σπίτι. Εκεί λοιπόν που ψώνιζα, έριχνα και καμιά ματιά στον παππούλη, που φόραγε ένα τζιν σηκωμένο μέχρι τη μέση, τόσο που ξεχώριζες τα αρμίδια του.

Δεν είχα καταλάβει ότι κοίταζα το παπόρι του τόσο επίμονα, μέχρι που σηκώθηκε να μετρήσει αυτά που είχα πάρει. Έλα μου λέει αγόρι μου, έχω πίσω τα φρέσκα τα μαρούλια. Έλα να σου δώσω από αυτά. Έτσι λοιπόν περνώντας από ένα πίσω δωμάτιο, πήγαμε σε μια αποθήκη γεμάτη λαχανικά. Εγώ δεν κρατήθηκα άλλο και δε με ένοιαζε έτσι που ήμασταν μόνοι του την έπεσα.

•    Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε από τα καινούργια. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κάπως.

Έτσι λοιπόν, έπεσα στα γόνατα και του έπιασα τ’ αρχίδια κοιτάζοντας τον. Ο παππούλης λοιπόν δεν άργησε και ενέδωσε χαϊδεύοντας μου το κεφάλι. Πάω να κλειδώσω κι έρχομαι. Πέταξα μονομιάς όλα μου τα ρούχα μένοντας με το στρίνγκ και το καβλί όρθιο να στάζει. Άνοιξα τα πόδια μου και περίμενα τον γαμιά μου. Αυτός όμως δυστυχώς αποδείχτηκε αλητάκος και χωρίς ευαισθησία για ένα τρομαγμένο αγόρι. Ξάφνου λοιπόν, ανοίγει η πόρτα και βλέπω άλλους 2 στην ηλικία του με τα καβλιά ήδη έξω.

•    Είπα να σ’ ευχαριστήσω παραπάνω και έφερα και τους φίλους.

Με περιτριγύριζαν τώρα 3 τεράστια γέρικα καβλιά, με έβαλαν στα τέσσερα και μου κοπάναγαν τα παπόρια τους στο στόμα και στον κώλο.

•    Έλα τώρα βρε πουτανάκι να φας αντρικό καβλί. Σκύψε και άνοιξε τον κώλο σου να μπει ο φίλος μου, πάρε και μένα στο στόμα σου παλιοβρώμα…

Και μου έχωσε ένα χαστούκι. Εγώ ανυπεράσπιστος έτρωγα ανελέητο καβλί και χαστούκια στα μούτρα και τον κώλο. Μετά άρχισαν να παίζουν μαζί μου και μου έβαζαν διάφορα στον κώλο γελώντας. Μέχρι κι ένα λεμόνι μου έβαλαν άλλα ήμουν τόσο τρελαμένος από κάβλα και φόβο που το δέχτηκα και αυτό.

Τώρα παλιοπούστρα θα σου βάλω αυτό το αγγούρι στον κώλο και θα το πάρεις όλο μέσα σου κατάλαβες; Αλλιώς θα σου σπάσουμε τα μούτρα. Πραγματικά τρομοκρατήθηκα και δεν έφερα αντίρρηση. Το έβαλα όλο μέσα μου, δείχνοντας τους αυτό που ήθελαν. Άρχισαν να τρελαίνονται από κάβλα, έμπαιναν στο στόμα μου με δύναμη και άδειαζαν έναν, έναν τους πούτσους τους στο στόμα μου.

Άντε λοιπόν σπίτι σου τώρα καλογαμημένη όπως είσαι πουτάνισα και πες και ευχαριστώ. Το ευχαριστώ μου ξέρετε τι ήταν; Άλλο ένα γέρο χύσιμο στο στόμα.

Από τότε εκτιμώ τακτικά την πουτσα του παππού.

 

(Copyright protected OW ref: 58816)