Η τρελή παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο γκόμενος του δεν ήλθε μόνος. Έφερε μαζί του και δυο ψωλαράδες ακόμα για να τον ξεκωλιάσουν. Μάλλον έπρεπε να φέρει κι άλλους...

Η ιστορία:

Ήταν απομεσήμερο όταν καθόμουν τρελά βαριεστημένος στον καναπέ και περνούσα ατελείωτες ώρες στον υπολογιστή, αφού με τον γκόμενο βλεπόμαστε μόνο μια δυο φορές την εβδομάδα γιατί δουλεύει το φορτηγό του και συνήθως λείπει τουλάχιστον 5 μέρες από Αθήνα.

Εγώ παθητικός στο σεξ και εκείνος καθαρά αρσενικός, αλλά με λίγο διαφορετικές προτιμήσεις, καμιά φορά μου χαρίζει τρελές στιγμές και με κάνει το πουτανάκι του επάξια.

Χτύπησε λοιπόν το τηλέφωνο και ήταν αυτός. Χάρηκα τρελά γιατί θα ερχόταν να με δει, δεν κατάλαβα όμως τι θα επακολουθούσε παρά κατάλαβα μετά γιατί επέμενε τόσο πολύ να προετοιμάσω τα πράγματα τόσο πολύ...

•    Μανάρι μου τι κάνεις;

•    Καλά μωρό μου, του λέω. Που είσαι, πότε θα μας έρθεις από εδώ;

•    Θυμάσαι το δωράκι που σου πήρα; Πήγαινε σαν καλό παιδί που είσαι στο μπάνιο να ζεστάνεις το κωλαράκι σου γιατί τόσες μέρες στο δρόμο έχω φορτώσει πολύ. Θέλω να σε ξεσκίσω σαν πουτανάκι.

•    Εντάξει μανάρι μου… πάω και σε περιμένω.

Αφού λοιπόν έκανα την προετοιμασία μου και κάρφωσα την τρυπούλα μου δυνατά με ένα δονητή που μου είχε κάνει δώρο, τον άφησα στον κώλο μου και περίμενα καρτερικά το γαμιά μου.

Άνοιξε λοιπόν η πόρτα και ξάφνου μπουκάρουν μέσα τρεις μαντραχαλάδες με το γκόμενο μου μπροστά. Εγώ δεν είχα ετοιμαστεί για τέτοια φάση και στεκόμουν εκεί αδύνατο - αδύνατο και ταπεινό, με ένα τεράστιο παλούκι στον κώλο το στρίνγκ μου και ένα λευκό πλεκτό από πάνω. Ομολογώ ότι ήμουν σκέτο λουκούμι στα μάτια τους, αλλά ντρεπόμουν τρελά γιατί έτσι όπως με είδαν καύλωσαν τρελά κι εγώ φοβήθηκα.

•    Γύρνα μωρό μου να σε γνωρίσω στους κολλητούς μου, μη ντρέπεσαι. Είναι καλά παιδιά και εχέμυθα. Μη φοβάσαι δείξε μας το κωλάκι σου.

Έτσι λοιπόν κι εγώ, βουλώνοντας το, στηθικά κάτω στα 4 προτείνοντας σε όλους το κωλαράκι μου. Ο δονητής βγήκε μόνος του έξω γλιστρώντας στο ξυρισμένο δέρμα μου. Έτσι λοιπόν μπήκε πρώτος μέσα ο γκόμενος μου, αρχίζοντας να με γαμάει με τέτοια λύσσα που σύντομα η τρύπα μου άνοιξε τόσο ζητώντας και τους υπολοίπους. Άρχισαν και με γαμούσαν τόσο δυνατά μπαίνοντας συνεχώς δυο - δυο μέσα μου, χαρίζοντας μου τρελή ηδονή. Τόσο που έχυσα πάνω μου από την κάβλα. Ένοιωθα την τρυπούλα μου να χύνει και αυτή κάθε φορά που έβγαιναν τα παλούκια έξω.

Ήταν τρομερό να είμαι ανάμεσα σε 3 straight γαμιάδες. Ζήτησα από το αγόρι μου να με ανοίξει ακόμα πιο πολύ με προσοχή, γιατί ήθελε να μπουν και οι τρεις. Δεν κώλωσα. Ήμουν τόσο καυλωμένος που άνοιξα τα πόδια μου με το μωρό μου από κάτω να με ξεσκίζει και άλλα δυο παλούκια από πάνω να με πιπώνουν. Σιγά-σιγά λοιπόν αφού τα είχα άνετα τα δυο καυλιά, είπα στο φίλο του να βάλει το δονητή για να πάρω μια ιδέα. Εκείνος λοιπόν χωρίς ν’ αργήσει βούτηξε το παλούκι του στη βαζελίνη και χωρίς καμιά προειδοποίηση ήρθε στον κώλο μου. Τώρα τους είχα και τους τρεις μέσα να με γαμάνε ανελέητα. Όταν έβγαινε ένας-ένας και είδα την τρύπα μου μετά τρελάθηκα από κάβλα. Ήταν τόσο ανοιχτή που ο Στάθης μου έβαλε τη γροθιά του με άνεση μέσα μου γελώντας.

•    Μωρά μου με ξεσκίσατε πολύ καλά. Έλατε τώρα από πάνω μου. Θέλω να πιω τα χύσια σας έναν, έναν. Δε θέλω να χάσω ούτε σταγόνα.

Έχυσαν όλοι μέσα στο στόμα μου κι εγώ τα έπινα με άνεση, γελώντας, θέλοντας κι άλλο και μου έδωσαν. Ήταν ένα σοβαρό γαμήσι για σοβαρούς gay.

 

(Copyright protected OW ref: 58739)