Ένα χαλαρωτικό μασάζ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Πραγματική ιστορία που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι.


Ήταν Ιούνιος μήνας και είχα πάει σε Κυκλαδυτικο νησί για δουλεία. (είμαι εμπορικός επισκέπτης). Θα περνούσα δυο τρεις μέρες στο συγκεκριμένο μέρος και όπως σε όλα μου τα ταξίδια είχα και κάποιες ώρες κενές.

Γενικά ήμουν κουρασμένος και, κάποιο απόγευμα αποφασίζω να κλείσω rendez vous για μασάζ με σκοπό να χαλαρώσω. Μπαίνοντας στην υποδοχή του χώρου, μου λέει μια κοπέλα να περάσω στο τάδε δωματιάκι, και να ετοιμαστώ. Θα ερχόταν ο Μάκης σε πέντε λεπτά.
«Δεν υπάρχει κάποια κοπέλα αυτή τη στιγμή» ρωτάω.
«Όχι» μου απαντάει «μόνο ο Μάκης, η κοπέλα δεν δουλεύει σήμερα»
ΟΚ της λέω «δεν υπάρχει πρόβλημα.»

Πάω στο δωμάτιο, γδύνομε, τυλίγομε με πετσέτα και ξαπλώνω μπρούμυτα στο ειδικό κρεβάτι. Ούτως η αλλιώς με είχε ξανά κάνει άντρας μασάζ.. απλώς η γυναίκες είχαν πιο λίγη δύναμη συνήθως. Μπαίνει ο Μάκης μέσα.. ένα παιδί γύρο στα 30, με κοντά μαλλιά, φορούσε μακό και σορτς.. ήταν γυμνασμένος με μυώδες μπράτσα. (Εγώ είμαι 35, λίγο πάνω από το κανονικό βάρος, αλλά με γλυκό πρόσωπο) Σηκώνω το κεφάλι μου, των κοιτάω και μου χαμογελάει. Μου έκανε τις κλασσικές ερωτήσεις, εάν πονάω πουθενά, κλπ.. Όχι του απαντάω μόνο ένα χαλαρωτικό μασάζ θέλω του εξηγώ.

Χαμηλώνει τα Φώτα, βάζει απαλή μουσική και πιάνει το λαδί. Αλείβει τα χέρια του καλά καλά και μου αρχίζει πλάτη. Είχε πολύ καλή τεχνική και γρήγορα έκλεισα τα μάτια μου και αφέθηκα στα έμπειρα του χέρια.

Φτάνει στην πετσέτα η οποία ήταν τυλιγμένη σφικτά στην μέση μου. «Σε πειράζει να την χαλαρώσουμε λίγο» με ρωτάει «διευκολύνει την δουλεία μου.» Καθόλου» απαντάω και σηκώνω λίγο τους γοφούς μου να την ξετυλίξει. Εγώ είχα ήδη χαλαρώσει αρκετά και έκανε αυτός κουμάντο..

Φτιάχνει την πετσέτα η οποία ίσα ίσα κάλυπτε τον κώλο μου. Συνέχιζε το μασάζ, τα ένα του χέρι στην πλάτη μου και το άλλο κατέβαινε όλο και πιο κάτω. Με κάθε κίνηση προς τα κάτω έσπρωχνε και την πετσέτα. Θα μπορούσε να ήταν κατά λάθος αλλά δεν έκανε κινηση να με ξανασκεπασει.. ούτε και ρω να σκεπαστώ. Δεν κρύβω ότι είχα αρχίσει να καυλώνω με το άγγιγμα του και την ιδέα ότι ο άγνωστος αυτός κοιτούσε τον κώλο και με χάιδευε όλο και πιω συχνά.

Την πετσέτα την είχε σπρώξει πλέον στα ποδιά μου και είχε συγκεντρωθεί το μασάζ στο κωλο μου. «Σου έχουν ξανακάνει μασάζ εκεί» με ρωτάει. Μμμμμμμ ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσα να απαντήσω. Οι κινήσεις του ήταν επαγγελματικές, αλλά ταυτόχρονα και κάπως ερωτικές. Μου ζύμωνε τα κωλομαγουλα και μου άνοιγε τον κώλο κανονικά ούτως ώστε να φαίνετε η τρύπα μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, μου βγήκε μόνο ένας αναστεναγμός από το στόμα και τούρλωσα λίγο τον κώλο μου. Σου αρέσει το μασάζ εκεί , μου ψιθύρισε. Μμμμμμ του απάντησα.

Έπιασε το λαδί και στάζει το υγρό στην τρύπα μου. Αναστενάζω. Τι κάνεις ρωτάω. Χαλάρωσε μου λέει και αρχίζει πάλι να τρίβει τον κώλο μου παντού. Περνούσε τα δάκτυλα του πάνω από την τρύπα μου και όλο και πίεζε πιο πολύ. Αναστέναζα κανονικά και βαριά.

Άρχιζε να πιέζει το δάκτυλο του στην τρύπα μου. Έσφιξα λίγο να τον δυσκολέψω αλλά με το λάδι γρήγορα ξεπέρασε την δυσκολία. Άρχισε να μπαινο βγαίνει το δάκτυλο του μέσα μου. Αργά αργά.. αλλά έσπρωχνε βαθιά μέσα μου. Είχα πεθάνει από την καύλα και αναστέναζα.

«Σου αρέσει ε.. θες κι άλλο» Αισθάνθηκα και δεύτερο δάκτυλο να μπαίνει μέσα.. να μου ανοίγει την τρυπούλα μου. Έπιασα το κρεβάτι σφικτά. Είχε αρχίσει και μπαινόβγαινε δυνατά με τα δάκτυλα του. Σου αρέσει ε! Ψιθύριζε. Χαλαρώνεις τώρα. Αυτό ήθελες. Μμμμμμμ ήταν το μόνο που έβγαινε από το στόμα μου. Αισθάνομαι και τρίτο δάκτυλο να μπαίνει μέσα. Με είχε ανοίξει για τα καλά πλέων. Είχα σηκώσει τον κώλο μου και με γαμούσε με τα δάκτυλα του. Έμπαινε βαθιά μέσα έξω συνέχεια.

Συνέχιζε μέσα έξω από τον κώλο μου με τα δάκτυλα του. Εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα.. ξαφνικά χάνω των έλεγχο και αρχίζω και χύνω. Σφίγγω τον κώλο μου στα δάκτυλα του και μου φεύγουν τα χυσια στην πετσέτα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")