Εγώ, ο γείτονας μου και ο συγκάτοικος του

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Υπόθεση: Γούσταρε να γαμιέται με ανοιχτά παράθυρα και ο γείτονας τον είχε πάρει γραμμή. Έτσι λοιπόν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, βάζοντας στο παιχνίδι και τον συγκάτοικο του...

Η ιστορία:

•    Θέλω να σε γαμήσω…

μου είπε ενώ συναντηθήκαμε έξω από την πολυκατοικία που μένω. Ήταν ένα νεαρός φοιτητής, που έμενε στην πολυκατοικία απέναντι από μένα και που έτυχε να τον ξαναδώ κάποιες φορές και να πούμε ένα καλημέρα. Τίποτα όμως περισσότερο που να δικαιολογεί τέτοιο θράσος. Όπως ήταν λοιπόν φυσικό έμεινα με το στόμα ανοικτό.

•    Τι εννοείς;

ρώτησα τον νεαρό που στεκόταν απέναντί μου.

•    Αυτό που άκουσες, μου είπε. Ξέρω ότι γαμιέσαι πολύ ωραία και θέλω να σε γαμήσω κι εγώ.

•    Κι εσύ πως ξέρεις ότι γαμιέμαι; τον ρώτησα.

•    Μην κάνεις πως δεν ξέρεις, με αιφνιδίασε. Το διαμέρισμά σου είναι απέναντι από το μπαλκόνι μου. Είναι τυχαίο ότι κυκλοφορείς με τα στριγκάκια και τα παράθυρα ανοικτά; Ή είναι τυχαίο ότι όταν έρχονται οι γαμιάδες σου τους κάνεις πίπα μπροστά στο παραθύρι ή γαμιέσαι σαν σκύλα ξέροντας ότι σε βλέπουμε;

Είχε δίκαιο αλλά προσπάθησα να περισώσω λίγη αξιοπρέπεια ψελλίζοντας ότι δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλά.

•    Έλα, που θα μου το παίξεις παρθενίτσα τώρα. Κάθε μέρα όλο και κάποιος σε ξεσκίζει και εσύ σκούζεις σαν πουτάνα. Μην μου κάνεις τώρα τον ανήξερο πουστράκι και πάμε να στον χώσω. Θα σου αρέσει το παλούκι μου. Είναι μεγάλο και χοντρό. Θα το ευχαριστηθείς τέτοια πούστρα που είσαι.

Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να τραβήξω την προσοχή αυτού του όμορφου νεαρού φοιτητή. Επίσης αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσει να με παρακολουθούν ενώ με γαμούν και γι’ αυτό πάντα τα παράθυρα και τα φώτα είναι ανοικτά όταν κάποιος με γαμά. Σιγά λοιπόν που θα έχανα τέτοια ευκαιρία.

•    Εντάξει λοιπόν. Πάμε να μου κάνεις αυτό που καυχιέσαι ότι θα μου κάνεις…

του λέω και προχωρώ μπροστά. Μπαίνουμε στον ανελκυστήρα και κολλά πίσω μου φιλώντας με στο λαιμό.

•    Πουστράκι, μου ψιθυρίζει,… με προκαλείς αλλά όταν το φας θα παρακαλάς να μην τελειώσει ποτέ.

Μπήκαμε στο διαμέρισμά του.

•    Σ’ αρέσει να σε βλέπουν ενώ σε γαμούν;

με ρώτησε και έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα μου πιάνοντας με τα δύο του χέρια τον κώλο μου και κολλώντας με πάνω του.

•    Ναι μ’ αρέσει…, ψέλλισα.

•    Τότε δεν θα σε πείραζε να μας βλέπει ο συγκάτοικός μου όταν θα σε ξεσκίζω…

μου είπε και χωρίς να περιμένει απάντηση φώναξε τον συγκάτοικό του τον Μιχάλη να έρθει. Ο Μιχάλης ήταν στην ηλικία του, ψηλός και καστανόξανθος. Εμφανίστηκε νυσταγμένος με ένα μποξεράκι μόνο.

•    Τι φωνάζεις ρε μαλάκα; τον ρώτησε. Κοιμόμουν.

•    Τώρα θα ξυπνήσεις για τα καλά. Κοίτα ποιος μας επισκέφτηκε. Ο πούστης που έδιδε παράσταση κάθε τόσο από απέναντι.

•    Τι σκέφτηκες πάλι;

•    Πάντα δεν έλεγα ότι ήθελα να τον γαμήσω όταν τον βλέπαμε να βγάζει τα μάτια του με άλλους; Όχι μόνο θα τον γαμήσω αλλά θα σε αφήσουμε και εσένα να βλέπεις και να τον παίζεις.

•    Ξύπνησα ήδη…

είπε και πήγε στο παράθυρο και το άνοιξε τις κουρτίνες.

•    Αφού θα δώσετε παράσταση ας ψυχαγωγήσουμε και τους εργάτες στο γιαπί απέναντι… μας είπε.

•    Κοίτα μόνο να τον γαμήσεις καλά να μην γίνεις ρεζίλι.

•    Μην ανησυχείς ρε. Θα τον κάνω να κλαίει.

Μιλούσανε για μένα λες και δεν ήμουν εκεί. Ο Μιχάλης κάθισε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα και πρόσεξα ότι ήδη είχε καυλώσει. Το μποξεράκι του δεν μπορούσε να καλύψει τις καύλες του. Οι εργάτες απέναντι δούλευαν χωρίς να μας δίδουν σημασία. Ο Αντώνης με ανάγκασε να γονατίσω μπροστά του και αρπάζοντας το κεφάλι μου το έτριψε με μανία στο καυλωμένο πούτσο του πάνω από το τζιν του.

•    Πάρε μια πρώτη γεύση τι σε περιμένει πουτανάκι.

Ο πούτσος του ήταν μεγάλος. Σκληρός σαν πέτρα και τεράστιος. Χοντρός και έτοιμος να πεταχτεί από το παντελόνι. Έτριβα τα χείλη μου πάνω του και κατάλαβα ότι θα πονέσω πολύ. Η τρυπούλα μου όμως άρχισε να ανοιγοκλείνει με ανυπομονησία. Ήθελε να χαρεί αυτό το σκληρό πούτσο. Ξεκούμπωσε τη ζώνη και κατέβασε το παντελόνι και το μποξεράκι μέχρι τη μέση των μηρών του και το τεράστιο παλούκι με κτύπησε στο πρόσωπο. Ανάλογα μεγάλα ήταν και τα αρχίδια του που κρέμονταν γεμάτα σπέρμα.

•    Άρχισε να γλύφεις από τ’ αρχίδια και να ανεβαίνεις προς τα πάνω.

Δεν χρειαζόταν να μου το πει. Έβαλα τη γλώσσα μου στη βάση των αρχιδιών του και άρχισα να γλύφω εισπνέοντας την καυλωτική μυρωδιά των αρχιδιών του και του πούτσου του. Μύριζε αντρίλα, ιδρώτα ανάκατα με κάτουρο. Δεν χόρταινα να ρουφώ τις μυρωδιές του και να γλύφω ένα-ένα τα’ αρχίδια του.

•    Πούστη, ανέβα πάνω. Ρούφα τον πούτσο μου. Καύλωσέ το γιατί θα σε ξεσκίσω μ’ αυτό το χοντρό εργαλείο. Θα σου πετάξω τα μάτια έξω. Ρε Μιχάλη, αυτός είναι πολύ καλός πούτσο-ρουφήχτρας.

Είχα ξεχάσει το Μιχάλη. Είχα ξεχάσει και το παράθυρο που έβλεπε στην ατέλειωτη οικοδομή. Ξεκίνησα να γλύφω με την γλώσσα μου το καυλί του ενώ με την άκρη του ματιού μου είδα τον Μιχάλη που τον είχε βγάλει έξω και χαϊδευόταν δείχνοντας φανερά ότι απολάμβανε αυτό που έβλεπε.

•    Έτσι λεβέντη μου. Πνίξ’ τον με τον πούτσο σου. Χώσε του το μέχρι τις αμυγδαλές παλικάρι μου…

του έλεγε και ο Αντώνης ακούγοντάς τον του έδειχνε πόσο γαμιάς ήταν. Με άρπαξε από το κεφάλι και με κάρφωσε στο καυλί του. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Η μύτη μου κόλλησε στην κοιλιά ανάμεσα στις τρίχες του . Χαίρομαι που δεν είναι ξυρισμένος εκεί κάτω. Μ’ αρέσει να έχει τρίχες . Πίεσε το κεφάλι μου και το άφησε εκεί για κάμποση ώρα μουγκρίζοντας από ηδονή μέχρι που άρχισα να παλεύω για αέρα. Χαλάρωσε λίγο τη λαβή του, πήρα μια βαθιά αναπνοή και ξανά το ίδιο. Αυτό κράτησε για λίγη ώρα ενώ ο Μιχάλης συνέχισε να τον παίζει και να σχολιάζει.

Όταν με άφησε να αναπνεύσω και πήρα στα χέρια μου το πούτσο του και τον έγλυφα από την κορυφή μέχρι τη βάση, πρόσεξα ότι οι εργάτες απέναντι είχαν μαζευτεί σε ένα σημείο για να βλέπουν προφανώς καλά, μας έδειχναν και σχολίαζαν και κάποιοι είχαν τα κινητά τους και φωτογράφιζαν ή γύριζαν βίντεο.

Φαίνεται ότι αυτό δεν άρεσε μόνο σε μένα αλλά άρεσε εξίσου και στον Αντώνη γιατί άρχισε να γίνεται πιο άγριος και απότομος δείχνοντας ποιος ήταν ο άντρας σ’ αυτό το γαμήσι.

•    Ρούφα τον όλο παλιοπούστη…

μου είπε και άρχισε να μου πηδά το στόμα.

•    Έτσι θα σου γαμήσω και το κώλο πούστρα,

μου εξήγησε ενώ μου έχωνε μέχρι την ρίζα τον πούτσο του στο στόμα. Ο Μιχάλης συνέχισε να χαϊδεύεται και να τον παίζει ενώ έλεγε στον Αντώνη τι ακριβώς να μου κάνει.

•    Πέταξέ της τα μάτια έξω της πουτάνας. Δώσε του να φάει και τ’ αρχίδια σου. Έτσι αγόρι μου, κάνε τον να κλάψει με την πούτσα σου.

Συνέχισα να του γλύφω το πούτσο και τ’ αρχίδια. Οι οικοδόμοι απέναντι μου έδειχναν τους καυλωμένους πούτσους τους, βγάζοντας φωτογραφίες φωνάζοντας και σφυρίζοντάς.

•    Να σου ετοιμάσω τον κώλο του για να τον γαμήσεις;

Ρώτησε ο Μιχάλης τον Αντώνη.

•    Ναι ρε. Τέτοια κάβλα δεν έχω ξαναζήσει…

του απάντησε ο Αντώνης και ήταν φανερό ότι το όλο σκηνικό τον είχε καυλώσει πολύ. Τότε ο Μιχάλης γονάτισε πίσω μου έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα προσκυνώντας το καβλί του Αντώνη. Μου κατέβασε τη φόρμα και το στριγκάκι στο κώλο μου τον άναψε κι’ αυτό πολύ. Χωρίς να μου το βγάλει, παραμέρισε το κορδονάκι στο πλάι και άρχισε να μου γλύφει την κωλότρυπα. Η τρυπούλα μου φρεσκοξυρισμένη και καθαρή άνοιξε αμέσως για να δεχτεί την γλώσσα του Μιχάλη που μούγκριζε με ευχαρίστηση προσπαθώντας να με γαμήσει με τη γλώσσα του. Όταν με έγλυψε κάμποσο και άρχισαν τα σάλια του να τρέχουν από την σούφρα μου στα μπούτια μου, έβαλε ένα δάκτυλό του μέσα μου και το στριφογύρισε ενώ με το άλλο χέρι του συνέχισε να τον παίζει.

•    Βάλε του κι’ άλλα δάκτυλα μέσα για να ανοίξει το μουνί του καλά για να μπει εύκολα ο πούτσο μου μέσα…

είπε ο Αντώνης και ο Μιχάλης έχωσε στη τρύπα μου ακόμα ένα δάκτυλο και αμέσως μετά έβαλε και ένα τρίτο. Ο Αντώνης έσκυψε από πάνω μου ενώ ακόμα είχα στο στόμα το καβλί του και με τα χέρια του πήρε τα κωλομάγουλά μου τραβώντας το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά για να μπορούν οι οικοδόμοι να έχουν μιαν τέλεια θέα της τρύπας μου με τα τρία δάκτυλα του Μιχάλη μέσα μου που σταδιακά έγιναν τέσσερα. Με γαμούσε με τα δάκτυλά του για αρκετή ώρα.

•    Έχει ανοίξει για τα καλά ο κώλος του. Είναι έτοιμος να φάει το πούτσο σου τώρα,

είπε ο Μιχάλης. Αυτό περίμενε ο Αντώνης ν’ ακούσει. Κάθισε άνετα στο καναπέ, απέναντι από το παράθυρο με ανοικτά τα πόδια και το πούτσο του καυλωμένο σε όλο του το μεγαλείο.

•    Έλα να κάτσεις πάνω στο καβλί μου πούστη…

μου είπε χαϊδεύοντας το πούτσο του. Πήγα δίπλα του, άνοιξα τα πόδια μου και κάθισα πάνω στο καβλί του με τη πλάτη μου στραμμένη προς το παράθυρο. Ο ίδιος οδήγησε το πούτσο του στη τρύπα μου. Κάθισα σιγά-σιγά νοιώθοντας το πουτσοκέφαλο να μπαίνει μέσα μου . Πονούσα και ήθελα να μπει μέσα μου εκατοστό-εκατοστό αλλά αυτός σήκωσε τη λεκάνη του από τον καναπέ και μου τον κάρφωσε με μία κίνηση μπαίνοντας όλος μέσα μου. Η κραυγή μου πρέπει να ακούστηκε σε όλη την πολυκατοικία αλλά βέβαια αυτό λίγο τον ένοιαζε. Με άρπαξε από την μέση και με ανεβοκατέβαζε με γρήγορους ρυθμούς πάνω στο καβλί του.

Ανάπνεε βαριά και μου έλεγε πόσο κάβλα είμαι και πόσο θέλει να με ξεσκίσει. Εγώ φώναζα από πόνο και από κάβλα. Σίγουρα μας ακούγανε μέχρι απέναντι. Ο Μιχάλης είχε καυλώσει πολύ.

•    Ρε φίλε, μ’ αφήνεις να του τον χώσω στο στόμα; Έχω καυλώσει κι εγώ πολύ… είπε.

•    Τι ρωτάς ρε; Χώσ’ του τον όπου θες. Είναι μήπως γκόμενά μου; Για να τον γαμήσουμε ήρθε εδώ. Κάνε ότι θες.

Ο Μιχάλης δεν περίμενε δεύτερη κουβέντα. Ανέβηκε στον καναπέ και μου τον έβαλε όλο στο στόμα. Καθόμουν α στο πούτσο του Αντώνη και έγλυφα το καβλί του Μιχάλη. Οι οικοδόμοι απέναντι τρελάθηκαν από την κάβλα. Με έβριζαν και μου φώναζαν ονόματα και όλο αυτό άναβε περισσότερο τους δύο γαμιάδες μου.
Με γαμούσαν με αυτό τον τρόπο για πολύ ώρα.

•    Η σειρά μου να γαμήσω το κώλο του…

είπε ο Μιχάλης. Με στήσανε στα τέσσερα και ο Μιχάλης με μια σπρωξιά μου τον έχωσε όλο με τη μία. Ο Αντώνης ήρθε και στάθηκε απέναντί μου και μου το έδωσε στο στόμα.

Με γαμούσανε όλο το απόγευμα. Μπρούμυτα, ανάσκελα, στα τέσσερα, σε όλες τις στάσεις που μπορούσαν. Δεν ήξερα ποιος ήταν στο στόμα μου και ποιος στο κώλο μου. Από τότε γαμιέμαι πάντα με τα παράθυρα ανοικτά. Ο Αντώνης και ο Μιχάλης με πηδάνε πια τακτικά. Πότε και οι δύο μαζί πότε ένας-ένας. Και όταν περνώ από το γειτονικό γιαπί, οι οικοδόμοι μου σφυρίζουν και μου λένε πόσο πούστρα είμαι. Με προκαλούν για να ανέβω στο γιαπί πιάνοντας το πούτσο τους και φωνάζοντάς μου πως θα με γαμήσουν.

Μια μέρα ανέβηκα μ’ αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

 

(Copyright protected OW ref: 57188)