Εγώ και ο κολλητός μου για πρώτη μας φορά

Δημοσιεύθηκε από panagiwtis132
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Αφήγηση μιας σχέσης που ξεκίνησε από το σχολείο, εξελίχθηκε και κρατά μέχρι σήμερα...

Η ιστορία:

Από παλιά έπαιρνα πίπες από έναν φίλο μου, έβαζα δαχτυλάκια στον κώλο μου, και πολλές φορές και μικρά αγγούρια που έβρισκα στο σπίτι. Αυτό που ήθελα πάντα ήταν να πάρω πίπα και να πηδηχτώ με τον κολλητό μου με τον οποίο είχαμε τραβήξει μαζί και μαλακία στο παρελθόν.

Μια μέρα λοιπόν πήρα την απόφαση να του τα πω όλα, θα το ξεκινούσα για πλάκα για να δω τις αντιδράσεις του για αρχή, αλλά όταν είδα ότι δεν είχε πρόβλημα ξεκίνησα να του λέω τα πάντα. Μου είπε ότι μια μέρα είχε βάλει την άκρη μιας σκούπας στον κώλο του για να δει πως είναι, και ότι θα ήθελε και αυτός να κάνει κάτι με άνδρα. Μετά από καμιά ώρα το πολύ μου είπα αν θα ήθελα να του πάρω πίπα πίσω από το σχολείο. Και φυσικά αυτό έγινε, ξεκίνησα να του παίρνω πίπα ασταμάτητα μέχρι που ήρθε η ώρα να χύση όπου με ρώτησε αν ήθελα να τελειώσει στο στόμα μου, του είπα όχι και έτσι έχυσε στο πάτωμα.

Όταν τελείωσε είπαμε ότι κάναμε μια τεράστια μαλακία και ότι δεν θα ξανά γίνει αυτό ποτέ ξανά, και εννοείτε πως θα το κρατήσουμε μυστικό απ΄ όλους. Δεν πέρασε καλά-καλά μια εβδομάδα και ξεκίνησα να του παίρνω πίπα πίσω από κάποιο άλλο σχολείο μέχρι που μου ζήτησε να με πηδήξει, εγώ δεν ήθελα επειδή δεν είχαμε προφυλακτικά, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να με πάρει και να με βάλει σε μια γωνία.

Άρχισε να μου κατεβάζει το παντελόνι, πήγε τον πούτσο του στον κώλο μου και άρχισα να τον νιώθω. Μετά από λίγο όταν ξεκίνησε να φτύνει στον κώλο μου και πάνω στον πούτσο του και άρχισε να το βάζει σιγά-σιγά, άρχισα να νιώθω μια ζεστασιά στον κώλο μου. Αυτή η ζεστασιά μετά από λίγο μετατράπηκε σε πόνο. Άρχισε να τον βάζει και να τον βγάζει όλο και ποιο γρήγορα, είχα καυλώσει τόσο πολύ που αν έπιανα τον πούτσο μου εκείνη την ώρα, θα είχα χύσει κατευθείαν. Τον σταμάτησα μετά από λίγο και έχυσε κάτω στο πάτωμα για ακόμα μια φορά.

Μετά από λίγο καιρό που είχαμε να μιλήσουμε μια μέρα ήταν άδειο το σπίτι μου και έβλεπα τσόντες. Δεν άντεξα και από την πολύ καύλα τον πήρα τηλέφωνο και ήρθε. Αρχίσαμε να βλέπουμε τσόντες στον υπολογιστή μου, μέχρι που πήγε πίσω στο κρεβάτι μου και ξεκίνησε να μου λέει…

Αυτός: Θα κάνουμε τίποτα;
Εγώ: Σαν τι;
Αυτός: Ξέρεις εσύ σαν τι, έλα πιο κοντά και κάτσε στα γόνατα.

Πήγα, έκατσα στα γόνατα και ξεκίνησα να του παίρνω ασταμάτητα πίπες. Εκείνος μου κατεβάζει το παντελόνι και να μου βάζει δαχτυλάκι. Μου είπε ότι θέλει να με πηδήξει. Του είπα ότι χωρείς προφυλακτικό δεν θέλω να πηδηχτούμε, και μου είπε ότι θα πάει να πάρει, επίσης με ρώτησε αν έχω αγγούρια στο σπίτι και του είπα ναι. Μου είπε να πάρω ένα και να το φέρω στο δωμάτιο μου μέχρι να γυρίσει.

Όταν πείρα το αγγούρι, με λίγο λάδι σε ένα ποτήρι, δεν άντεξα και άρχισα να το βάζω στον κώλο μου όσο περισσότερο ποιο βαθιά γινόταν, μέχρι που ήρθε, με είδε, και καύλωσε όσο ποτέ ξανά. Έβαλε το προφυλακτικό και ξεκίνησε να με πηδάει, αλλάξαμε πάρα πολλές στάσεις. Ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου. Ποτέ μου ξανά δεν είχα τόση καύλα. Μετά από καμιά ώρα περίπου με ρώτησε αν ήθελα να χύση στον κώλο μου και του είπα όχι. Έβγαλε αυτός το προφυλακτικό, έφερε τον πούτσο του στο στόμα μου και άρχισα να του παίρνω πίπα μέχρι που έχυσε μέσα στο στόμα μου.

Μέχρι και σήμερα πηδιόμαστε συνέχεια, και τώρα που νοίκιασα και σπίτι στην Θεσσαλονίκη και μένω μόνος μου… τώρα είναι τα ωραία. Μου πρότεινε να βρούμε ακόμα ένα άτομο, εγώ είμαι ο παθητικός και αυτός ο ενεργητικός, και θέλει είπε ακόμα ένα άτομο, είτε για να με πηδάνε και η δυο, είτε για να μας πηδάει και τους δύο. Τώρα είμαστε στην σκέψη.

 

(Copyright protected OW ref: 56827)