Η πρώτη φορά που γάμησα gay

Δημοσιεύθηκε από kuriosg
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μόλις είχα χωρίσει με τη γυναίκα που μου έκανε τη ζωή κόλαση, ανακάλυψα πόσο λάθος ήμουν απέναντι στον ομοφυλοφιλικό έρωτα...

Η ιστορία:

Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν, όταν μόλις είχα χωρίσει τη γυναίκα που μου έκανε τη ζωή κόλαση και γνώρισα τον Πέτρο. Ο Πέτρος είναι γείτονας μου και ήξερα ότι ήταν gay. Μου το είχε πει. Μέχρι τότε είχα λάθος γνώμη για την προτίμηση αυτή. Πόσο λάθος έκανα.

Μια μέρα, μόλις χώρισα με την ακατανόμαστη, βάζω ποτό και κάθομαι στο μπαλκόνι να ηρεμήσω και να κάνω ένα τσιγάρο. Ο Πέτρος δίπλα, βγήκε να απλώσει ρούχα και φορούσε μια φόρμα που σχημάτιζε ομοιόμορφα τα κωλομάγουλα του. Τέτοιο κώλο θα τον ζήλευε και η πιο όμορφη γυναίκα. Πιάνουμε κουβέντα…

•    Τι κάνεις Πέτρο;…. του λέω.

•    Καλά είμαι, απαντά. Τώρα που έχει καλό καιρό είπα να απλώσω τα ρούχα να στεγνώσουν, γιατί δεν έχω τι να βάλω.

•    Εσύ τι κάνεις;

•    Δεν είμαι καλά. Μόλις χώρισα.

•    Θες παρέα; Ρωτάει…

•    Και δεν έρχεσαι να τα πιούμε;

Σε 5 λεπτά μου χτύπησε το κουδούνι. Του άνοιξα.

•    Καλώς τον. Να βάλω ουισκάκι;

•    Και δεν βάζεις ένα;… μου λέει.

Πιάνουμε κουβέντα για την ιστορία με την πρώην. Σε κάποια φάση, έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Αρχίζει να μου χαϊδεύει απαλά με το χέρι του το μπούτι και ταυτόχρονα έρχεται πιο κοντά μου. Εγώ κολλάω. Αφού δεν κάνω τίποτα με φιλάει στο στόμα. Τα έχω χάσει.

•    Τι κάνεις ρε;… αγριεύω.

•    Αφού σου αρέσει. Σήμερα θα νιώσεις κάτι πρωτόγνωρο.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι φιλούσε υπέροχα και με παθός κι εγώ ερεθιζόμουν. Ήταν κάτι μοναδικό. Μου πιάνει τα αρχίδια και χαϊδεύει τον πούτσο μου. Μετά από κανένα 10λεπτο φιλί, μου λέει…

•    Δεν πάμε μέσα;

•    Και δεν πάμε; Αλλά να κάνουμε ένα μπανάκι πρώτα.

•    Φύγαμε…

απάντησε και χωρίς να αφήσει το χέρι του από τον πούτσο μου πάμε στο μπάνιο. Εκεί φιλιόμαστε και ξεκινά να με γδύνει. Του βγάζω κι εγώ σιγά-σιγά τα ρούχα. Μόλις βλέπει τον πούτσο μου που έγινε πέτρα, αρχίζει να μου παίρνει πίπα. Μπαίνουμε στο μπάνιο και αφού με σαπουνίζει παντού και μου μαλάζει τον πούτσο, έρχεται η σειρά μου να τον σαπουνίσω. Ξεκινώ από μπροστά και μετά γυρνά και βλέπω έναν τέλειο κώλο. Σφριγηλό με δυο υπέροχα κωλομάγουλα. Αφού περνώ τα δάχτυλα με το σαπούνι ανάμεσα στα κωλομέρια του, τα ανοίγω και βλέπω μια ωραία τρυπούλα. Βάζω δυο δαχτυλάκια μέσα και με το άλλο χέρι του παίζω τον πούτσο που είναι περίπου 18 εκατοστά αλλά πιο λεπτός από τον δικό μου. Μέσα στην καύλα του μου εξομολογείται ότι μας άκουγε με την ακατανόμαστη όταν κάναμε έρωτα, μιας και τις κρεβατοκάμαρες μας τις χώριζε ένας τοίχος και ότι ήθελε να βρίσκεται στην θέση της.

Αφού τον ξεπλένω, πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Φιλιόμαστε και μου παίρνει μια πίπα αριστούργημα. Κόντεψα να χύσω. Τον σηκώνω και αποφασίζω ότι αφού προχώρησε το πράγμα έπρεπε να δοκιμάσω να πάρω κι εγώ μια πίπα.

Ξεκινώ αδέξια μεν, αλλά τον φέρνω σε κατάσταση έτοιμο να χύσει. Μου φώναξε χύνω και έβαλα την παλάμη μου να συγκρατήσω τα χύσια. Παίρνει την παλάμη μου και την γλείφει μέχρι να καθαρίσει. Τον στήνω στα τέσσερα, μπαίνω από κάτω του και κάνουμε ένα 69. Ασχολείται με τον πούτσο μου κι εγώ με την τρύπα του. Τον γλείφω και του βάζω δάχτυλα, έτσι ώστε να ανοίξει και να μην πονέσει με το θηρίο μου. Μετά τον βάζω μπρούμυτα και του κάνω πινέλο με την πουτσα μου στην κωλότρυπα. Έχει απογειωθεί και μου φωνάζει…

•    γάμησε με γαμιά μου. Μη με πιλατεύεις. Σε θέλω μέσα μου.

Βάζω καπότα και λίγο λιπαντικό, ξαπλώνω από πάνω του και βάζω το πουτσοκέφαλο στην τρύπα του και ξεκινώ να σπρώχνω. Ένα αχ ακούστηκε ερεθιστικά και μπαίνω με απαλές κινήσεις μέσα του. Μένω κανένα λεπτό ακίνητος για να με συνηθίσει και ξεκινώ ένα αργό πήδημα. Έχει τρελαθεί από την καύλα και χύνει. Νιώθω τις συσπάσεις που κάνει ο σφικτήρας του. Τον σηκώνω λίγο, χωρίς να βγω και φέρνω την λεκάνη του πιο ψηλά, ώστε να κινούμαι πιο ελεύθερα.

Αρχίζω να τον γαμάω πιο γρήγορα και μου φωνάζει.

•    Έτσι γαμιά μου. Ξέσκισε με. Γάμα με τον πούστη.

•    Ναι καργιόλα μου. Ναι πουτανάκι. Θα στον ανοίξω τόσο που δεν θα μπορείς να κάτσεις.

•    Ναι, ναι γαμιά μου. Δική σου η τρύπα μου. Κάνε τη ότι θέλεις.

Τον στήνω στα τέσσερα και συνεχίζω σε γρήγορο ρυθμό. Νιώθω τα αρχίδια μου να βαραίνουν και κοντεύω να χύσω, αλλά δεν θέλω να τελειώσω ακόμα. Βγαίνω και πάω μπροστά του. Μου παίρνει πίπα και αφού μου ξανάβαλε την καπότα, ξαπλώνω ανάσκελα και κάθεται από πάνω μου. Αρχίζει ένα γαμήσι το οποίο δεν περιγράφεται. Είχε τέτοια μαεστρία ο πούστης που με κυκλικές κινήσεις και αργά πάνω κάτω με γέμιζε ηδονή. Κοντεύω να τελειώσω.

•    Θα χύσω…

με ξεκαβαλάει, κατεβαίνει και αρχίζει να μου παίρνει πίπα.

•    Τα θέλω στο στόμα μου…

μου λέει. Το χέρι του παίζει ανάμεσα στα αρχίδια και στην κωλοτρυπίδα μου και σε κάποια φάση μου βάζει ένα δαχτυλάκι και μου πιέζει τον προστάτη. Νιώθω τέτοια κάβλα που μετά από 5 δευτερόλεπτα έχυσα ένα ποτάμι στο στόμα του. Πρώτη φορά μου έβαλαν δαχτυλάκι και ευχαριστήθηκα το χύσιμο.

•    Σου άρεσε πουτανάκι;… ρώτησα.

•    Ναι γαμιά μου. Ήταν το καλύτερο γαμήσι που έφαγα και θέλω να συνεχιστεί.

Με τον Πέτρο βρισκόμαστε σχεδόν μέρα πάρα μέρα και τον πηδάω, αν και τώρα τελευταία βρήκα γυναίκα και τον έχω παραμελήσει λίγο. Αυτό που θέλω τώρα, είναι να έχω και τον Πέτρο και την Όλγα την κοπέλα μου μαζί. Ελπίζω η Όλγα να θέλει. Αν προκύψει θα το μάθετε σε άλλη ιστορία μου.

 

(Copyright protected OW ref: 56271)