Εγώ... και ο πατέρας μου μετά από μεθύσι

Δημοσιεύθηκε από newman36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Υπόθεση: Οι καύλες του είχαν χτυπήσει κόκκινο και η μόνη διαθέσιμη λύση ήταν η ψωλάρα του πατέρα του, που τελικά του έδωσε αυτό που ζητούσε.

Η ιστορία:

Οι καύλες μου δε με κρατούσαν εκείνο το καλοκαίρι. Έπρεπε να βρω πούτσο πάση θυσία. Επισκέφτηκα τον πατέρα μου για να περάσω το καλοκαίρι μαζί του. Συχνά ο πατέρας μου είχε καύλες. Ήταν ακόμη ένα ενεργό σεξουαλικά άτομο. Εργένης πια σχεδόν κάθε βράδυ γυρνούσε από μπαρ σε μπαρ ψάχνοντας φτηνό μουνί να γαμήσει και γύριζε πιωμένος σπίτι. Φυσικά δεν ήξερε για μένα. Εγώ έβραζα κάθε μέρα από καύλα στη σκέψη πως έχω μια δυνατή ψωλή στο στόμα μου να με πριονίζει. Ούτε φυσικά ήξερε πως βαρούσα μαλάκια σαν νυμφομανής πουτάνα κάθε μέρα όσο εκείνος ήταν στα μπαρ και φανταζόμουν πως πρόσφερε τα τόσο πολύτιμα υγρά του για μένα και άχρηστα για κείνον σε κάθε αλλοδαπή για μερικά ευρώ.

Ο πατέρας μου είναι ένας στιβαρός άντρας ψηλός γύρω στα δυο μέτρα με δυνατά μπροστά και γυμνασμένα πόδια. Του έμοιαζα σε πολλά χαρακτηριστικά όπως στα χρώματα. Οι μέρες περνούσαν και τον έβλεπα να περιφέρεται στο σπίτι μόνο με ένα αέρινο μποξεράκι, που συχνά ξέχναγε να κουμπώσει, κι εγώ προσπαθούσα να δω το πολύτιμο εργαλείο του που με φέρε στον κόσμο. Σχεδόν επίτηδες θα έλεγες πως το έκανε κάποιες φορές.

Όταν έφευγε κάθε πρωί για την δουλειά μη χάνοντας χρόνο πήγαινα και ξάπλωνα στο κρεβάτι του γυμνός. Να μυρίσω λίγο τα σεντόνια που. Ανέδυαν μυρωδιές ενός πραγματικού αρσενικού με μεγάλη πείρα στο σεξ. Ένα βράδυ. Και ενώ έχω γυρίσει αργά και ήδη κοιμόταν, περνάω έξω απ’ το δωμάτιο του. Το σοκ που έπαθα ήταν ικανό να κάνει την τρύπα μου να ανοιγοκλείνει από μονή της και να δίψα άμεσα να φουλάρει. Για πρώτη φορά κοιμόταν φαρδύς πλάτης ολόγυμνος και μιας και το κρεβάτι τέλειωνε στην πόρτα του δωματίου να προτάσσει μπροστά το εργαλείο που θα με έκανε καλά και θα με λύτρωνε από το βάσανο της καύλας. Παρατηρούσα το όντως ώριμο παπόρι του με τις χοντρές φλέβες να πάλλεται ανάμεσα στα τριχωτά και μεγάλα πόδια του. Αυτό όμως που με έκανε να τρέμω και να ζαλίζομαι από καύλα ήταν τα τεράστια αρχίδια του που χωρίς υπερβολή ήταν σε διπλάσιο μέγεθος αναλογικά με τον κορμό.

Από κείνο το βράδυ συνεχώς με βασάνιζε η ιδέα πως γεμίζουν το στόμα μου με την γλύκα που επιζητούσα. Ένα βράδυ όλες οι προϋποθέσεις ήταν με το μέρος μου. Γύρισε. Τόσο πιωμένος που σχεδόν δε μπορούσε να βάλει τα κλειδιά στην πόρτα. Μέσα σε δυο λεπτά είχε ξαπλώσει και άκουγα ήδη το βάρβαρο ροχαλητό του. Ήταν η ευκαιρία μου… σήμερα θα έπρεπε δίχως αναβολή να έρθω σε επαφή με το όργανο που με έφερε στο κόσμο. Φυσικά θα έπρεπε να κάνω κάποια τεστ για να βεβαιωθώ πως δεν θα αντιληφθεί κάτι. Άρχισα να μιλάω δυνατά άρχισα να περπατώ δυνατά και να μιλάω. Καμία αντίδραση. Έπειτα άρχισα να τον φωνάζω με το όνομα του και πάλι τίποτα. Τέλος τον σκούντησα ώστε να δω αντίδραση. Καμία! Κοιμόταν με βαθύ ύπνο που του πρόσφερε το οινόπνευμα.

Πλησίασα λοιπόν κοντά στο μποξεράκι του. Έτρεμα από φόβο αλλά κι απ’ την απέραντη καύλα. Θα μπορούσα να αγγίξω αυτή την θρυλική ψωλή. Πλησίασα και μύρισα τότε όλες τις εκκρίσεις τεστοστερόνης που μύριζε άντρα. Τρελάθηκα από καύλα. Το πέος μου ήδη λερώσει με προσπερματικά υγρά το σλιπάκι μου. Έβαλα διστακτικά το χέρι μου πάνω στη πρησμένη του φύση.

Μόλις ακούμπησα την ψωλή του πατέρα μου έχασα κάθε έλεγχο. Με το άλλο μου χέρι κατέβασα το σλιπάκι μου και άρχισα να παίζω με το πουλί μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη το όργανο του άρχισε να αντιδρά και να μεγαλώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τόσο που ελευθερώθηκε και ορθώθηκε μπροστά μου σαν παχύ και σκληρό κοντάρι . Λες και περίμενε να ικανοποιήσω τις ζωώδεις ορέξεις του. Σαν να ήρθε σε επαφή με κάτι γνώριμο. Κάτι απ’ τα παλιά. Η βιολογική του μνήμη με αναγνώριζε σα κάτι δικό του και δεν αντιστάθηκε καθόλου στο να αρχίσω να ενσωματώνομαι και πάλι. Με άλλη ιδιότητα αυτή την φορά. Αυτή την φορά για να το ικανοποιήσει και να αμολήσει τα μαζεμένα χύσια που παραγόταν ραγδαία μέσα στα πελώρια αρχίδια. Πλησίασα λοιπόν και έβαλα την γλώσσα μου πάνω στο μεγάλο και γυαλιστερό πουτσοκέφαλο. Δεν μπορούσα να σταματήσω ακόμα κι αν ξυπνούσε ο πατέρας μου. Η τρύπα μου είχε ανοίξει από μονή της και έβγαζε μια ζέστη περίεργη. Καιγόταν ολόκληρος ο κώλος μου και ο μόνος τρόπος να σβήσει θα ήταν τα φλόκια από την πατρική μάνικα. Η γεύση της έμπειρης ψωλής με γέμισε αγκάλιασε και ευχαρίστηση. Ήταν ζέστη και ανάγλυφη. Προσπάθησα να βάλω μέχρι το λαρύγγι όλο το όργανο, όταν άρχισα να ακούω βογκητά ευχαρίστησης από τον πατέρα μου.

Με μεγάλη δυσκολία προσπάθησε να ανοίξει τα ματιά του για να δει τι συμβαίνει. Πριν αρχίσει να αντιλαμβάνεται το οτιδήποτε και στη σκέψη πως θα αποχωριζόμουν το δυνατό του καυλί εγώ έδειξα μεγαλύτερο ζήλο και περίτεχνα άρχισα να παίζω με την γλώσσα μου όλο τον κορμό. Τον ρουφούσα με μεγαλύτερη δύναμη και πίεσα τον εαυτό μου να καταφέρει να εξαφανίσει όλη την ψωλή μέσα στο στόμα μου. Με το άλλο χέρι έπαιζα με τα αρχίδια του που έπιαναν όλη την χούφτα μου και περίσσευαν . Όταν άρχισε πλέον να καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ότι και να προσπαθούσε να αρθρώσει ώστε να μου πει, τα βογκητά ηδονής που έβγαζε δεν του άφηναν πολλά περιθώρια.

Ανέβηκα πια πάνω στο κρεβάτι τουρλώνοντας την άτριχη νεανική κωλάρα μου προσφέροντας του μια απ τις καλύτερες πίπες των τελευταίων ετών. Όλο του το εργαλείο πλέον γέμιζε με ηδονή όλο μου το λαρύγγι καθώς ένιωθα τις ανάγλυφες φλέβες του καυτές στα χείλη μου. Η τρύπα μου όμως ακόμα δεν είχε ηρεμήσει. Καθώς συνέχιζα να πιπιλώ με μανία το νόστιμο κρέας του παράλληλα άρχισα να περιεργάζομαι την τρύπα μου που πλέον είχε ανοίξει για τα καλά και ήταν σε απίστευτη χαλαρότητα. Τότε ακούω τον πατέρα μου να λέει…

•    Δεν ήξερα ότι ήσουν τέτοια πούστρα. Εσύ κανείς πίπα καλύτερα από πουτάνα. Αφού γεννήθηκες για να ρουφάς πούτσες, αργά η γρήγορα θα στον ταΐζουν οι περαστικοί. Δε θα σε λυπηθώ καθόλου. Και έχω να πάω με γυναίκα πολύ καιρό.

Αμέσως και χωρίς δισταγμό απλώνει το πελώριο χέρι του και το βάζει με μανία στον κώλο μου. Άρχισε να χαϊδεύει τα κωλομάγουλα μου που ήδη είχαν αναψοκοκκινίσει. Ξαφνικά τρελαμένος από καύλα κι αφού η πουτσα του στο στόμα μου είχε πρηστεί σε μεγάλο βαθμό χώνει με δύναμη δυο δάχτυλα στη σούφρα μου και με τραβά προς το μέρος του απότομα. Ένιωσα ξαφνικά την κωλοτρυπίδα μου να τεντώνεται απότομα, σε βαθμό που νόμιζα πως αναπνέω από το κωλάντερα. Ένα υπόκωφο βογκητό πόνου μου βγήκε αβίαστα στο ήδη μπουκωμένο στόμα μου.

Τότε σηκώνεται με πατά κάτω αρπάζει τα πόδια μου και χωρίς δεύτερη σκέψη καρφώνει το τριχωτό του εργαλείο στην πεινασμένη σούφρα μου. Εγώ βογκούσα πλέον από πόνο αλλά και ευχαρίστηση. Εκείνος συνέχιζε να σφυροκοπεί τον κώλο μου με μανία και να γρυλλίζει…

•    Τέτοιο τρυφερό μουνί έχω να γαμήσω από φαντάρος…

ανάφερε ανάμεσα σε μουγκρητά ηδονής και εγώ ένιωθα να πέφτουν σταγόνες απ τον ιδρώτα του στην πλάτη μου και το πρόσωπο μου. Σε κάποια στιγμή και ενώ πλέον ένιωθα ένα μούδιασμα στα έντερα μου σα να έχω σκιστεί στα δυο. Τα μεγάλα αρχίδια του χτυπούσαν με μανία πάνω μου και άρχισαν να βαραίνουν επικίνδυνα. Αμέσως ούρλιαξε σαν μανιασμένο ζώο και εκτίναξε έναν πίδακα από καυτά χύσια που τα ένιωθα γλυκά σαν λάβα να κυλάνε και να πλημμυρίζουν όλο μου το κωλάντερο.

Αφού τελείωσε σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα. Εγώ έμεινα εκεί στα τέσσερα και απ’ τον ταλαιπωρημένο κώλο μου που είχε ανοίξει άρχισαν να τρέχουν τα άσπρα υγρά που ξεφόρτωσαν τα αρχίδια του πατέρα μου. Εγώ με ένα χαμόγελο πληρότητας αποκοιμήθηκα τότε γυμνός στα λερωμένα από ιδρώτα και σπέρμα σεντόνια.

 

(Copyright protected OW ref: 56216)