Κατά τύχη sex

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Στη διαδρομή για το εξοχικό του είχε μια πολύ ευχάριστη γνωριμία με ένα γαμιά που στην κυριολεξία τον ξεπάτωσε.

Η ιστορία:

Γράφω την ιστορία μου για να την μοιραστώ μαζί σας. Είμαι ο Γιάννης, 1.78, 88 κιλά, αρρενωπός και η ιστορία μου είναι αληθινή. Έγινε στο δρόμο της Χαλκιδικής. Πήγαινα στο εξοχικό μας σπίτι με το αυτοκίνητο και σκεφτόμουνα τις απίθανες καύλες που είχα το τελευταίο διάστημα. Φαντασιωνόμουν σεξ με ένα παιδί από εκεί, τρέλα.

Στη διαδρομή, βλέπω ένα αγροτικό αυτοκίνητο και ένα νεαρό με ανοιχτό το καπό να προσπαθεί να διόρθωση τη μηχανή. Σταματάω και τον ρωτάω άμα χρειάζεται βοήθεια. Εκείνος με χαρακτηριστική χακιδικιώτικη προφορά μου λέει πως χάλασε η αντλία βενζίνης και έχει πάρει τηλέφωνο κάποιον για να φορτώσουν το αυτοκίνητο. Ο τύπος 25 ως 27 χρονών το πολύ, με ένα καυλί που φαινόταν πως ήταν θεριό.

Άπλωσα το χέρι μου στο αυτοκίνητο και ακουμπώντας εμπρός τον ρώτησα ποια είναι αυτή η αντλία και που είναι. Εκείνος ήρθε από πίσω μου και έσκυψε να μου την δείξει. Σκύβω κι εγώ και ακουμπάει ο πούτσος του στο κωλαράκι μου. Ασυναίσθητα και πολύ καυλωμένα τούρλωσα το κωλαράκι μου και αναστέναξα. Εκείνος αμήχανα έκανε πίσω και κοίταξε το κωλαράκι μου. Γυρνάω και τον κοιτάω στο σημείο του πούτσου του έντονα και καρφώνομαι εκεί.

•    Τι έχουμε εδώ; Πούτσο θες;

Άπλωσα το χέρι μου και έπιασα το παλούκι του. Άρχισα να το χαϊδεύω πάνω από το παντελόνι και αυτός έδειχνε να το απολαμβάνει. Κάποια στιγμή μου είπε να πάμε πιο κάτω για να μην είμαστε μέσα στο δρόμο. Έτσι και έκανα. Πήγαμε 200 μέτρα πιο κάτω σε ένα μικρό άλσος. Εκεί κατέβασε το φερμουάρ και πετάχτηκε ένα χοντρό και γύρω στα 23 εκατοστά παλούκι, με πλούσιες τρίχες και ένα πουτσοκέφαλο έτοιμο να εκραγεί. Έσκυψα και τον πήρα στο στόμα. Άρχισα να μουγκρίζω από καύλα…

Άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια του που είχαν γίνει τούμπανο. Τον έπαιρνα κάνα 20λεπτο κι εκείνος μου έλεγε να σταματήσω γιατί θα με χύσει. Σταματούσα για λίγο  να τον πιπώνω δυνατά και μετά πάλι άρχιζα λες και δεν ήθελα να με χύσει ποτέ. Ο ψώλαρος άρχισε να ξεροχύνει κι εγώ πρόθυμα τα έπινα όλα. ¨Δεν αντέχω πούστη…¨ μου λέει και χύνει. Δεν θυμάμαι που πρωτοέπεσε ψωλόχυμα, αλλά μόλις τον πήρα στο στόμα κόντεψε να με πνίξει. Μου γέμισε το λαρύγγι. Τα ήπια όλα κι εκείνος με στεναγμούς προσπαθούσε να συνέλθει.

•    Δεν μου έχουν πάρει ποτέ τέτοιο τσιμπούκι… μου λέει. Να συστηθούμε… Νίκος

•    Γιάννης του απαντώ.

Εκείνη τη στιγμή ακούμε κάποιον να φωνάζει το Νίκο. Ήταν αυτός που τηλεφώνησε για να έρθει να φορτώσουν το αμάξι.

•    Μη φύγεις… περίμενε λίγο και μετά έλα.

Φόρτωσαν το αυτοκίνητο και εμφανίστηκα. Ο Νίκος ψύχραιμος είπε στο φίλο του να το πάει στο συνεργείο και θα συνεννοηθεί αυτός. Μείναμε μόνοι. Του είπα πως πρέπει να φύγω και θα ήθελα να τον πάω στο χωριό του που ήταν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Εγώ μετά θα συνέχιζα για το δικό μου προορισμό. Μπήκε μέσα και ξεκινήσαμε. Πριν μπούμε στο χωριό του, μου είπε να στρίψω. Με πήγε σε ένα χωράφι που είχε ένα παλιό τροχόσπιτο. Του είπα πως δεν έχω χρόνο και θα με ψάχνουν. Εκείνος αρνήθηκε λέγοντας μου ότι θέλει να γαμήσει το κωλαράκι μου. Άρχισε να βάζει τα χέρια του στο κωλαράκι μου κάτω από τη φόρμα που φορούσα και τα δάχτυλα του με έσκιζαν. Άρχισα να καυλώνω και τον ακολούθησα πιστά στο τροχόσπιτο. Ανεβαίνοντας το σκαλί, ένιωσα 3 δάχτυλα απότομα να ανοίγουν την κωλοτρυπίδα. Μπήκα και γύρισα κατευθείαν μιας και δεν ήξερα που να πάω. Εκείνος έβγαλε την μπλούζα του και το παντελόνι μαζί με το μποξεράκι του και θαύμασα το καλογυμνασμένο του σώμα και την τεράστια πούτσα του μπροστά μου καυλωμένη.

Έπεσα και του πήρα πάλι τσιμπούκι. Δε χόρταινα. Δεν ξέρω πόση ώρα. Κάποια στιγμή, άρχισε να με κωλοδαχτυλιάζει αλύπητα και μου είπε να γυρίσω για να με κωλοξεσκίσει και βλέποντας το κωλαράκι μου σχολίασε…

•    Τι κωλαράκι έχεις πούστρα μου; Μουνί θα σου το κάνω τώρα.

Φτύνει στον πούτσο του και στο χέρι του και μου σαλιώνει ευτυχώς την τρύπα μου που από καύλα έκαιγε. Με μια απότομη κίνηση, μου καρφώνει αυτό τον τεράστιο πούτσο. Ούρλιαξα. Σφυροκοπούσε ανελέητα το κωλαράκι μου. Είχα παραδοθεί. Δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο.

Μετά από ώρα γαμιόντας, άρχισα να πονάω πολύ. Τον παρακαλούσα να χύσει και πάνω εκεί μου λέει…

•    Πάρτα όλα γαμιόλη στην κωλάρα σου.

Ένιωσα μια περίεργη απόλαυση. Καυτό χύσι να γεμίζει το ξεσκισμένο κωλαράκι μου. Έχυσε δυνατά και μου τον είχε μέσα μέχρι που ξεκαύλωσε εντελώς. Έτρεμα. Τρέχανε τα ψωλοχύματα στα μπούτια μου και δεν είχα δύναμη για τίποτα. Μόλις βγήκε, ένιωσα ένα μεγάλο κενό πίσω. Πήρα χαρτί να σκουπιστώ και είχα χύσια και αίμα. Τρόμαξα για λίγο, αλλά άρχισα να συνέρχομαι. Πρέπει να φύγω του είπα, ενώ εκείνος άναβε τσιγάρο. Μου έδωσε το κινητό του να τον πάρω όποτε ξανάρθω. Μπήκα στο αμάξι και πονούσε η κωλότρυπα μου πολύ. Τρέμοντας άρχισα να πηγαίνω στο εξοχικό που με περίμεναν οι δικοί μου. Δεν τόλμησα να πάρω τηλέφωνο ακόμα. Ξέρω που θα τον βρω. Φοβάμαι πως τον ερωτεύθηκα. Δεν έχω ξαναγαμηθεί ποτέ πριν από αυτόν. Μόνο τσιμπούκι είχα πάρει σε πολλές καύλες.

Ο Νίκος είναι η μεγαλύτερη καύλα μου.

 

(Copyright protected OW ref: 56114)