Ο εντυπωσιακός τύπος απο το γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Από την αρχή που πάτησα το πόδι μου στο γυμναστήριο (το νέο, γιατί το παλιό ήταν χάλι μαύρο) πρόσεξα έναν τυπά, ψηλό, μελαχρινό με πολύ κοντά μαλλιά, γυμνασμένο με πάντα λευκή φόρμα. Περισσότερο θα τον χαρακτήριζα εντυπωσιακό πάρά όμορφο, με πλάτες και μπράτσα που δύσκολα δεν προσέχεις.

Μας σύστησε ο γυμναστής, Πέτρος το όνομα αυτού, ιδιωτικός υπάλληλος, σε καλή οικονομική κατάσταση, χωρίς δεσμεύσεις.

Τον συναντούσα συνήθως στα μηχανήματα, ανταλλάσσαμε ένα τυπικό γεια, και τα ξαναλέγαμε στο μπαρ όπου συνήθως αράζω μετά τη γυμναστική για να χαλαρώσω λίγο και να πάω σπίτι μου για μπάνιο γιατί στα γυμναστήρια δεν βολεύομαι.
Μιλούσαμε αρκετά, κάναμε παρέα στο γυμναστήριο -- όταν συναντιόμασταν-- και ορισμένες φορές τον έβλεπα και στο σούπερ μάρκετ.
Καλοκαίρι, μέσα Αυγούστου, Κέρκυρα.

Πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο στο List On. Παθαίνουμε πλάκα, γελάμε, κάνουμε συστάσεις, δίνουμε ραντεβού για το βράδυ. Και μόνο που συναντηθήκαμε σε ξένο τόπο, μας κάνει εντύπωση. Ανταλλάσσουμε διευθύνσεις ξενοδοχείων και δίνουμε ραντεβού για φαγητό το βράδυ. Και γαμώ τις παρέες, πολύ γέλιο, καμία σχέση του απόμακρου της Θεσσαλονίκης.

Περνάω την επομένη και τον παίρνω με το αυτοκίνητο για μπάνιο. Είμαστε μεγάλη παρέα, γελάμε, πάμε θάλασσα, παίζουμε βόλεϊ, κάνουμε μαλακίες. Βγαίνουμε για ποτό, μετά για after, και γαμώ τις διακοπές! Μεθάμε, ο ένας πάει στο σπίτι τον άλλο. Που ήσουν τόσα χρόνια μου λέει, γιατί να μη σε ξέρω πριν.

Φτάνουμε στο ξενοδοχείο, τον καλώ στο δωμάτιο, με ακολουθεί χωρίς σκέψη, μπαίνουμε στο ασανσέρ, φτάνουμε, ανοίγω και κλείνει κλειδώνοντας, ανάβει τσιγάρο, μην ανάψεις την τηλεόραση μου λέει, άσε μόνο τις κουρτίνες ανοιχτές. Κολλάω, πάω για μπάνιο, ανοίγει την πόρτα και μπαίνει. Δεν πιστεύω στα μάτια μου, μπαίνει στο ντους, είναι γυμνός, δυνατός, ίσως μεθυσμένος, με σφίγγει, αισθάνομαι τον πούτσο του να με ακουμπά. Σε θέλω μου λέει στο αυτί, το νερό τρέχει, τα πόδια μου τρέμουν. Να γυρίσω σκέφτομαι ή θα χαλάσω τι στιγμή. Με χαϊδεύει στην εξωτερική πλευρά των χεριών, φτάνει στους καρπούς, συνεχίζει στα πόδια, μέχρι όπου φτάνει. Γυρνάω, τον κοιτάω, με κοιτάει στα μάτια, δεν ανταποκρίνεται, μου φιλάει τη μύτη, το νερό τρέχει, φοβάμαι ότι θα πέσω, τον αγκαλιάζω, με παίρνει στα χέρια του, με σηκώνει, αισθάνομαι σαν τίποτα, με πάει στο κρεβάτι, γεμίζουμε νερά παντού.

Με φιλάει, μου δίνει τη γλώσσα του, μου γλύφει το λαιμό, αφήνει ίχνη σάλιου παντού, τρέμω, ανατριχιάζω. Αισθάνομαι τη γλώσσα του στο καυλί μου, πάει να σπάσει, ρουφάει, χύνω, συνεχίζει, δεν πτοείται, με φιλάει, συνεχίζει. Τα πόδια μου τρέμουν ξανά, θέλω, θέλω, θέλω αλλά δεν τολμώ να πω τίποτα. Κουνιέται πάνω μου, τον αγκαλιάζω, τον νιώθω. Με φιλάει δαιμονισμένα, ασταμάτητα και κουνιέται, κουνιέται, κουνιέται. Τον σπρώχνω, πέφτω πάνω του, τον φιλάω, του γλύφω το λαιμό, στην τρύπα μου έχω τα αρχίδια του, ζαλίζομαι πάλι, κατεβαίνω πιο κάτω, τον παίρνω στο στόμα μου, είναι τεράστιος, μαύρος και τριχωτός, τον θέλω όλο, δεν χωράει στο στόμα μου, ρουφάω, ρουφάω, βογκάει, με γυρνάει, κολλάνε οι μύτες μας, μπαίνει μέσα μου, ούτε σκέψη για προφυλακτικό, πονάω, τον σπρώχνω αλλά δεν βγαίνει, με φιλάει, με ανοίγει, μπαίνει κάθε φορά και πιο πολύ, θέλω να βάλω τις φωνές αλλά δεν το κάνω. Σε θέλω μου λέει, το υπομένω.

Σπρώχνει και μπαίνει όλο και πιο μέσα, αρχίζει να αυξάνει ο ρυθμός, μέσα έξω, μέσα έξω, νομίζω ότι θα σκιστεί το έντερο μου, αλλά μ αρέσει. Ο ιδρώτας τρέχει, είναι μούσκεμα, οι τρίχες στο στέρνο του στάζουν, τα πόδια μου είναι όρθια, με φιλάει, "σου αρέσει που σε γαμάω αγόρι μου" με ρωτάει, δεν απαντώ, μόνο τον κοιτάω. Με γέρνει, με ξαπλώνει μπρούμυτα, μπαίνει πιο μέσα, τρέμω, με βάζει στα τέσσερα, τα αρχίδια του με χτυπάνε δυνατά, δεν ξέρω πόσες εισαγωγές το λεπτό, με γυρνάει και πάλι ανάσκελα, συνεχίζει να με πηδάει με δύναμη, πονάω, δεν σταματάει, αυξάνεται ο ρυθμός της αναπνοής, με σηκώνει και με βάζει στο πάτωμα, τα πόδια μου είναι όρθια, μπαίνει μέσα μου δυνατά, δεν έχει άλλο, θα ουρλιάξω, με σηκώνει και με στήνει στον τοίχο, μου ανοίγει τα πόδια, μου σηκώνει τα χέρια και μου τον βάζει όρθια, με πιάνουν τα κλάματα από την ηδονή.

Με παίρνει αγκαλιά και με ξαπλώνει στο κρεβάτι, μου ανοίγει τα πόδια και αισθάνομαι την κωλοτρυπίδα μου ορθάνοιχτη, με μια κίνηση οδηγώ το καυλί του πάλι στην τρύπα μου και σπρώχνει με δύναμη, μ αρέσει που με γαμάει αλλά δεν το λέω.

Χύνει, χύνει, χύνει μέσα μου. Το σπέρμα καυτό, πάει παντού, με τσούζει. Μένει εκεί, τον αισθάνομαι να μαλακώνει, να μικραίνει, να βγαίνει. Τον φιλάω, μου σκουπίζει τα δάκρυα, με ρωτάει αν μου άρεσε, δεν απαντώ, η κωλοτρυπίδα μου χύνει σπέρμα, με τσούζει.

Μένω έτσι, περιμένοντας να βγει από το μπάνιο. Με παίρνει ο ύπνος, ξυπνάω το πρωί δίπλα του. Δεν βγήκαμε από το δωμάτιο έως ότου φύγαμε από το νησί. Είμαστε ακόμη μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")