Με τον πακιστανό από το φανάρι

Δημοσιεύθηκε από Btm_ath
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μεγάλες οι καύλες που έπρεπε να τιθασεύσει ο φίλος μας. Για να τα καταφέρει ζήτησε και πήρε τη βοήθεια του Πακιστανού που καθάριζε τα τζάμια στο φανάρι...

Η ιστορία:

Σχολώντας από τη δουλειά ένα μεσημέρι, πέρασα από ένα κοντινό sex shop θέλοντας να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Ενώ τριγύριζα γύρω στο μαγαζί χαζεύοντας πλαστικά καυλιά είχα αρχίσει να καυλώνω. Το κακό ήταν ότι όσα βρήκα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους δονητές μου ήταν πανάκριβο. Έτσι αποφάσισα να πάρω το δρόμο για το σπίτι.


Βρισκόμενος σε φανάρια κεντρικών λεωφόρων, χάζευα τους πακιστανούς που καθάριζαν τα τζάμια. Πάντα ήθελα να την πέσω σε κάποιον από αυτούς αλλά πάντα κόλλαγα. Αυτή τη φορά όμως ήμουν τόσο καυλωμένος που ένιωθα όλα τα κολλήματα να φεύγουν. Όταν πλησίασε ένας, κατέβασα το τζάμι.


•    Καθαρίσω τζάμι; μου είπε.


•    Δε θέλω να μου καθαρίσεις το τζάμι αλλά αν έρθεις μαζί μου θα περάσεις καλά… του λέω.


•    Τι λες; μου λέει.


•    Αν θες έλα απέναντι στο φανάρι και θα σου πω….


του απάντησα και έφυγα μόλις άναψε το πράσινο. Αφού πέρασα τη διασταύρωση έκανα στην άκρη και περίμενα να δω αν ακολουθεί. Σε κάνα δυο λεπτά βλέπω τον πακιστανό να προσπαθεί να περάσει το φανάρι. Εκεί άρχισα να νιώθω τα κολλήματα μου πάλι και προσπαθούσα να μαζέψω δύναμη για να του την πέσω. Όταν πλησίασε το τζάμι, κατέβασα τελείως το παράθυρο.


•    Θέλω να πάμε εδώ πιο κάτω σε ένα ξενοδοχείο και να με γαμήσεις, ψήνεσαι; του λέω.


•    Πάρω λεφτά; με ρωτάει.


•    Λεφτά δε θα πάρεις αλλά θα φας καλά…


του απαντάω και απλώνοντας το χέρι πιάνω το καυλί του. Αφού κοιτάζει διστακτικά δεξιά αριστερά αποφασίζει να μπει στο αμάξι.


•    Λοιπόν, θα μπω θα κλείσω ένα δωμάτιο και θα σε περιμένω στις σκάλες. Μετά από κάνα πεντάλεπτο θα μπεις κι εσύ. Αν σε ρωτήσει κανείς θα πεις ότι σε περιμένουν…


του είπα ελπίζοντας ότι δε θα του δώσουν και ιδιαίτερη σημασία μπαίνοντας.


Με τα πολλά ανεβήκαμε στο δωμάτιο.


•    Πρώτα θα σε κάνω μπάνιο γιατί μυρίζεις,


του λέω και άρχισα να τον γδύνω. Αφού τον έβαλα στην μπανιέρα άρχισα να τον τρίβω σ’ όλο του το σώμα. Όταν έφτασα στο επίμαχο σημείο, του τον έπαιξα λίγο και για να καθαρίσει αλλά και για να καυλώσει κιόλας.


•    Ξεβγάλσου και έλα. Θα σε περιμένω στο κρεβάτι… του λέω.


Πήγα στο κρεβάτι, έμεινα ολόγυμνος και στήθηκα στα 4 περιμένοντας το ανατολίτικο καυλί. Μόλις βγήκε από το μπάνιο, άπλωσα το χέρι μου κάνοντας του νόημα να έρθει κοντά. Ήρθε και ακούμπησε το καυλί του πάνω στο χέρι μου. Του είχε πέσει κάπως αλλά θα φρόντιζα να του το σηκώσω και πάλι. Εγώ στημένος στα 4 και αυτός μπροστά μου με το καυλί του στο πρόσωπο μου. Αφού το τον έπαιξα για λίγο ξεκίνησα να του γλείφω τα αρχίδια και σιγά-σιγά να ανεβαίνω προς τα πάνω γλείφοντας κάθε πόντο του καυλιού του. Φτάνοντας στο κεφάλι, το έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να του ρουφάω με πάθος. Όσο το ένιωθα να καυλώνει μέσα στο στόμα μου τόσο περισσότερο ρούφαγα.


Γύρισα ανάσκελα βάζοντας το στόμα μου κάτω από το καυλί του. Αμέσως το κάρφωσε μέσα στο στόμα μου. Μου γαμούσε το στόμα και άρχισε να βάζει δάχτυλο στο κωλαράκι μου ενώ εγώ κόντευα να πνιγώ νιώθοντας το καυλί του να πιέζει τις αμυγδαλές μου. Αφού πλέον δεν άντεχα τα πνιξίματα, σηκώθηκα και στήθηκα πάλι στα 4 δείχνοντας του το κωλαράκι μου.


•    Έλα να με σκίσεις…


του λέω, ενώ σάλιωνα την τρύπα μου. Αμέσως ήρθε, ακούμπησε το καυλί του πάνω στην τρύπα μου και άρχισε να το σπρώχνει προς τα μέσα. Αφού μπήκε όλος και με έκανε και κάνα δυο μέσα έξω μέχρι να ανοίξω καλύτερα, άρχισε να με γαμάει δυνατά.


•    Έτσι, σκίσε με βρωμιάρη. Βάρα μου τα κωλομέρια… του φώναζα.


Άρχισε να με γαμάει ακόμα πιο δυνατά και να μου ρίχνει ξύλο στα κωλομέρια . Όσο έτσουζε τόσο καύλωνα μέχρι που τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν. Βγήκε από μέσα μου και με γύρισε ανάσκελα, σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και ξανάβαλε το καυλί του μέσα μου γαμώντας με σιγά και καυλωτικά. Όταν άρχισε το καυλί του να σκληραίνει και κατάλαβα ότι κοντεύει να χύσει έσκυψα μπροστά του και του τράβαγα μαλακία μέχρι να με γεμίσει με τα χύσια του. Κάποια έφυγαν στα βυζάκια μου αλλά τα περισσότερα ήρθαν κατευθείαν στο πρόσωπο μου.


Αφού ξεκουραστήκαμε για λίγο ακολούθησαν άλλοι δύο επαναληπτικοί γύροι. Έτσι κι αλλιώς είχα πληρωμένο το δωμάτιο για ένα 3ωρο. Από τότε πάω συνέχεια και μου καθαρίζει το τζάμι και κάποιες φορές φροντίζω κι εγώ να καθαρίζω το καυλί του.

 

(Copyright protected OW ref: 55195)