Αναμνήσεις ενός κρυφού αμφί. Μελέτη στη Μονή

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η πληροφορία για τις κρυφές χάρες δύο μοναχών, θα διεγείρει τη φαντασία του φίλου μας που θα θελήσει να σχηματίσει τη δική του άποψη επί του θέματος...

Η ιστορία:

Κατά τα χρόνια του Πανεπιστήμιου η εξειδίκευσή μου με έφερε σε επαφή με τη πληροφορία ότι σε γνωστή Μονή, οι δύο βιβλιοθηκάριοι, όντας λάτρεις του νεανικού αρσενικού κώλου, εκτόνωναν τις ορμές τους μυώντας στα μυστικά της κωλοτρυπίδας νεαρούς ξαναμμένους μοναχούς. Καύλωσα ακριβώς την ίδια στιγμή που το άκουσα. Με εξιτάρισε τόσο πολύ που γρήγορα, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία μία εργασία, απέκτησα άδεια να μείνω στη συγκεκριμένη Μονή για οκτώ ημέρες, ώστε να μελετήσω συγκεκριμένα συγγράμματα που είχαν στη βιβλιοθήκη.


Και οι δύο ήταν θηριώδεις πενηντάρηδες και χρειάστηκαν μόλις δύο ημέρες προκλήσεων από τη μεριά μου για την κίνησή τους. Φορώντας μόνο μία λεπτή άσπρη ημιδιαφανή βερμούδα και φροντίζοντας να έχω τον κώλο μου πάντα στο οπτικό τους πεδίο, γρήγορα κατάλαβα από τις αντιδράσεις τους ότι πλησίαζε η ώρα μου. Την Τρίτη ημέρα ο αδελφός Τ. ήρθε και με ενημέρωσε ότι η βιβλιοθήκη θα έκλεινε μεν, αλλά εγώ αν ήθελα θα μπορούσα να παραμείνω μέσα μαζί τους ώστε να μην διακόψω τη μελέτη μου. Κλείδωσε και αφού τακτοποίησε λίγο ήρθε και στάθηκε όρθιος δίπλα στην καρέκλα που καθόμουν. Σκύβοντας λίγο, μου έδειξε κάτι σε ένα βιβλίο και άρχισε τις ερωτήσεις, φροντίζοντας όμως να ακουμπά αδιάφορα τον πούτσο του στον ώμο μου. Στην αρχή διακριτικά και όσο εγώ δεν αντιδρούσα, όλο και πιο προκλητικά και έντονα.

Άρχισε να μου χαϊδεύει την πλάτη και να με ρωτάει αν μου αρέσει, ενώ ολοφάνερα πια έτριβε τον καυλωμένο του πούτσο στο λαιμό και στον ώμο μου. Δεν χρειαζόταν να απαντήσω. Έδειξα ότι το απολάμβανα, οπότε δεν άργησε να σηκώσει το ράσο και να μου τον δώσει στο στόμα. Πιάνοντάς με από το κεφάλι άρχισε γρήγορα να με πηδάει βαθιά στο λαρύγγι. Μετά με σήκωσε και με έσπρωξε να σκύψω πάνω στο τραπέζι. Κατεβάζοντάς μου τη βερμούδα βύθισε τα μούσια του μέσα στον κώλο μου και άρχισε να μου πηδάει την κωλοτρυπίδα, στην αρχή με τη γλώσσα, μετά με τα δάχτυλα και τελικά με όλο το μήκος του πούτσου του, κάνοντας τα αρχίδια του να σκάνε δυνατά πάνω στα κωλομέρια μου.

Όσο με πηδούσε είδα στο πλάι τον αδελφό Σ. που μας έπαιρνε μάτι και έπαιζε τον πούτσο του. Κάποια στιγμή μας κάλεσε να πάμε μέσα και ο Τ. βγήκε από τον κώλο μου, με σήκωσε και με πήγε στο δωματιάκι όπου μόλις είχε εξαφανιστεί ο Σ. Ήταν μία αποθήκη βιβλίων με ένα φαρδύ καναπέ ο οποίος προφανώς φιλοξενούσε μακριά από αδιάκριτα μάτια τις «μυήσεις» των νεαρών μοναχών. Επί δυο ώρες μέσα σε αυτό το δωματιάκι και οι δυο μαζί, με έπαιρναν με κάθε δυνατό τρόπο. Εναλλάσσονταν στο στόμα, τα χέρια και τον κώλο μου που είχε πάρει φωτιά από τις συνεχείς δυνατές σφαλιάρες και στα δυο κωλομέρια. Η κωλοτρυπίδα μου είχε μουδιάσει και την αισθανόμουν μόνο όταν μου την έπαιρναν και οι δυο μαζί.

Έχυσα δυο φορές. Την πρώτη όταν καθισμένος ανάσκελα πάνω στο ένα καυλί ήρθε και μου τον έχωσε από μπροστά και ο άλλος. Καυλωμένος σαν πέτρα άρχισα να πετάω τα χύσια μου παντού όση ώρα έμπαιναν και έβγαιναν τα δυο καυλιά στην τρύπα μου. Για δεύτερη φορά έχυσα όταν την ώρα που προσπαθούσα να καταπιώ τα χύσια του ενός, αισθάνθηκα τον κώλο μου να γεμίζει με τα χύσια του άλλου. Το καυλί μου άρχισε να αδειάζει σα βρυσάκι πάνω σε ένα χαλάκι στο πάτωμα.

Όταν αργότερα έκανα ντους και έβαλα το χέρι μου να πλύνω τον κώλο μου, έχυσα ακόμα μία φορά αισθανόμενος το άνοιγμα της κωλοτρυπίδας μου και φανταζόμενος τι της είχαν κάνει. Μέσα στις επόμενες τέσσερις ημέρες είχαμε ανάλογη συνεδρία δυο φορές, γεγονός που έκανε την μελέτη μου και τη διαμονή μου στη Μονή, άκρως ενδιαφέρουσα και όπως μόλις διαβάσατε αξέχαστη.

(Copyright protected OW ref: 54860)