Με πήρε και τον πήρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ερωτικές περιπτύξεις ανδρών στην ιστορία που ακολουθεί. Ίσως ο τίτλος θα έπρεπε να είναι... "πριν με πάρει και τον πάρω"...

Η ιστορία:

Είμαι bi συζώ και είχα να πάω μ' άντρα εδω και 3 χρόνια. Τις τελευταίες μέρες όμως, είχα αρχίσει και ψαχνόμουν σε διάφορα site για να βρω άντρα να συναντηθώ. Μίλαγα μ’ έναν συγκεκριμένο μετά από αναζήτηση, επειδή τον ήθελα παντρεμένο για να υπάρχει εχεμύθεια και υγεία. Βρήκα έναν και μετά από πολλές μαλακίες μαζί του με κάμερα έψαχνα ευκαιρία να τον συναντήσω.

Έφυγε η γκόμενα μου για μερικές μέρες με την δουλειά της και έτσι τον πήρα τηλέφωνο. Ήταν ένας 40ρης παντρεμένος και ανώμαλος στα γούστα, με τεράστια πουτσα. Εγώ είμαι 37 κι έχω κι εγώ πουτσα 20 πόντους.

Κανονίσαμε να πάμε για ένα πότο σ’ άσχετο μέρος σαν φίλοι για να μην καρφωθούμε και είπαμε ότι αν γουστάραμε θα πηγαίναμε στο σπίτι μου. Ταιριάζαμε γιατί και οι 2 ήμασταν εμφανίσιμοι, με καλό κορμί, μεγάλη πουτσα και θέλαμε εχεμύθεια. Αφού ήπιαμε μερικά ποτά καυλώσαμε και ξεκινήσαμε τον πρώτο γύρο όταν πήγα τουαλέτα και μ’ ακλούθησε. Εκεί αρχίσαμε τα φιλιά και να χουφτώνει ο ένας τον άλλον.

Φύγαμε και μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου. Άρχισε να μου χουφτώνει τον πούτσο και να μου τρίβει τα’ αρχίδια μέσα από τη βερμούδα μου. Καθώς οδηγούσα, έσκυψε και άρχισε να με τσιμπουκώνει τρελά. Μπήκα κατ’ ευθείαν στο γκαράζ για να πάμε στο διαμέρισμα μου. Μέσα στο ασανσέρ συνεχίσαμε να φιλιόμαστε αν και φοβόμουν μην μας πάρει κανένα μάτι στην πολυκατοικία που έμενα και γίνω ρόμπα.

Μπήκαμε στο σπίτι και κάτσαμε στον καναπέ. Έβαλα ποτά. Είχαμε γδυθεί σχεδόν τελείως, πίναμε το ποτό και καπνίζαμε, ενώ τα χέρια μας χάιδευαν τα κορμιά μας. Ήπια μια μεγάλη γουλιά από ποτό και τον φίλησα. Σιγά-σιγά, κατέβηκα στις ρώγες του και άρχισα να τις δαγκώνω και να τις τσιμπώ. Και οι 2 καυλώναμε τρελά μ’ αυτό. Συνέχισα να τον γλείφω μέχρι που έφτασα στο πουτσοκέφαλο του. Το έχωσα βαθιά στο στόμα μου. Πνιγόμουν που τον είχα όλο μέσα, αλλά τρελαινόμουν να τον ακούω να βογκάει.

Ξαπλώσαμε αντίθετα και τσιμπουκωνόμασταν, ενώ άρχισε να μου γλείφει την κωλάρα μου και να σαλιώνει την τρύπα μου. Μου έβαλε δάχτυλα και του έκανα το ίδιο. Κουνιόμασταν βάζοντας τα καυλιά μας βαθιά στο στόμα μας. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω στο στόμα του, ενώ την ιδία στιγμή ένιωσα και τα δικά του να πετάγονται στο λαρύγγι μου.

Στεγνώσαμε ο ένας τον άλλον και συνεχίσαμε με λίγη αμηχανία το ποτό μας κάνοντας τσιγάρο. Συνεχίσαμε να πίνουμε, να καπνίζουμε και να φιλιόμαστε. Κάποια στιγμή που μας σηκώθηκε πάλι, ανέβηκα πάνω του και άρχισα να τρίβω τ’ αρχίδια μου στα δικά του και την πούτσα του στην κωλάρα μου, ενώ μου τσιμπούσε τις ρώγες δυνατά. Άρχισα πάλι να καυλώνω τρελά.

Του φόρεσα καπότα και του ζήτησα να μου ανοίξει την κωλάρα για να καρφωθώ πάνω στο τεράστιο καυλί του. Κάθισα σιγά-σιγά πάνω στο καυλί του και το πήρα όλο μέσα. Όταν το ένιωσα να πιάνει πάτο, άρχισα να κουνιέμαι κυκλικά πάνω του ενώ του ζήταγα να μου χτυπάει τον κώλο. Γαμήθηκα λίγο, κατέβηκα και άρχισα να του παίρνω πίπα όπως ήταν, από την κωλάρα μου. Μου πήρε πίπα κι εκείνος και στήθηκε στα τέσσερα. Άρχισα να του γλείφω την κωλοτρυπίδα και να του βάζω δάχτυλο. Μου ζητούσε να του τον ανοίξω κι άλλο. Έτσι άρχισα να βάζω κι άλλα δάχτυλα, μέχρι τέσσερα. Μετά μου ζήτησε να βάλω και την παλάμη μου. Πέθαινα να βλέπω να ανοίγει η κωλάρα του και να την κουνάει για να τα πάρει πιο βαθιά. Κατάφερα και του έβαλα και το 5ο δάχτυλο και έσπρωχνε τον κώλο του για να πάρει και την παλάμη μου μέσα του, αλλά δεν γίνονταν εύκολα. Έριξα λιπαντικό στην τρύπα και ξαναδοκίμασα. Έβγαλε μια κραυγή την ώρα που χωνόταν όλη η παλάμη μου μέσα του και κατάλαβα ότι έχυνε χωρίς ν’ ακουμπά το καυλί του. Έβαλα την άλλη παλάμη μου κάτω από την πούτσα του κι ένιωσα τα καυτά του χύσια να τρέχουν στην παλάμη μου. Όπως ήταν γεμάτα χύσια τα χέρια μου, του τα έβαλα στο πρόσωπο και μαζί τα γλείψαμε και τα ρουφήξαμε όλα.

Τον γύρισα ανάσκελα και κάθισα στην κοιλιά του, ενώ ακουμπούσε η πουτσα του στον κώλο μου. Άρχισα να τον παίζω. Έβαλε τα δάχτυλα του κάτω από τ’ αρχίδια μου κι ένιωσα τα δάχτυλα του να χώνονται μέσα μου ενώ κουνιόμουν πάνω του και τον έπαιζα δυνατά για να χύσω.

Με παρακάλεσε να τον χύσω στην μούρη και ανέβηκα προς τα πάνω. Άρχισα να χώνω στο στόμα και τη μούρη του.

Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με ποτά, τσιγάρα και γαμήσι για όσο αντέξουμε.

Αυτό όμως σ’ άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 54860)