Πώς τον έκανα σκλάβα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Παρά τις δυσκολίες  ο Αντώνης κατάφερε να βρει ένα πουστράκι που έδειχνε να πληρεί τις προϋποθέσεις  να γίνει υπάκουο σκλαβάκι του. Η πρώτη δοκιμή ήταν επιτυχής... Μένει να δούμε και τι θα  ακολουθήσει μετά από αυτή την πρώτη δοκιμή...

Η ιστορία:

Είμαι ο Αντώνης, 59 χρονών σήμερα.

Από το 1991 μένω μόνιμα στην Αθήνα, αν και ταξιδεύω συχνά. Μέχρι το 1991 έμενα κυρίως στη Γερμανία αλλά ταξίδευα συνεχώς εξαιτίας της δουλειάς μου. Από πολύ νωρίς ήμουν κατασταλαγμένος στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Είμαι κυριαρχικός σαδιστής και λατρεύω να κυριαρχώ σε «αγόρια» που νιώθουν και συμπεριφέρονται σαν κορίτσια. Το απόλυτο φετίχ μου είναι τα «αγόρια» που διαθέτουν μικρά πουτσάκια, τα οποία να είναι κατά προτίμηση ανενεργά (και για πρακτικούς λόγους που θα εξηγήσω στην συνέχεια).

Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα σιγουρεύτηκα για αυτό που υποψιαζόμουν, ότι δηλαδή θα ήταν αρκετά δύσκολο να βρω κάποιο σκλαβάκι για 24/7 όπως το ήθελα. Η χρήση του internet (μετά το 1993) ήταν περιορισμένη, τα εξειδικευμένα clubs που στη Γερμανία ήταν πολλά, μα στην Ελλάδα ήταν ανύπαρκτα, τα σχετικά περιοδικά περιορισμένα και αναξιόπιστα. Χρησιμοποίησα όλα τα παραπάνω μέσα για γνωριμίες, με φτωχά αποτελέσματα ως προς την διάρκεια των γνωριμιών - σχέσεων και ως προς την ποιότητα.

Ωστόσο γνώρισα αρκετούς άνδρες (και μερικά ζευγάρια) από όλη την Ελλάδα με τα ίδια περίπου γούστα με εμένα, δηλαδή Κυριαρχικούς κωλομπαράδες ή αν προτιμάτε αφέντες κωλομπαράδες όπως εγώ. Με μερικούς από αυτούς, τους πιο αξιόπιστους μοιραστήκαμε πληροφορίες, ιδέες αλλά και σκλαβάκια όταν αυτό ήταν εφικτό. Αποφάσισα να διηγηθώ την ιστορία της εκπαίδευσης αλλά και μετέπειτα στιγμές από το πρώτο σκλαβάκι που εκπαίδευσα και απέκτησα στην Ελλάδα το 1997, τον Μάνο, γιατί μου αρέσει να θυμάμαι αυτή την περίοδο αλλά και για να υπάρχει στο site μια ιστορία γραμμένη όχι από σκλάβο ή σκλάβα αλλά από Αφέντη. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσω πως ότι έγινε είχε πάντοτε την απόλυτη συναίνεση του Μάνου και του το είχα εξηγήσει από πριν διεξοδικά!

Τον Μάνο τον γνώρισα τέτοιες μέρες, αμέσως μετά τις γιορτές δηλαδή, του 1997 μέσω μιας αγγελίας που είχα βάλει σε ένα gay περιοδικό. Είχα λάβει πολλές απαντήσεις, οι περισσότερες άσχετες ή χωρίς τρόπο επικοινωνίας. Τελικά μόνο τρεις επέλεξα για να απαντήσω. Ο ένας δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού, ο άλλος δεν μου άρεσε γιατί ήταν αρρενωπός για τα γούστα μου. Ο Μάνος όμως, αν και δήλωνε (και ήταν) άπειρος, γεγονός που σε συνδυασμό με την ηλικία του, 23 χρονών, με ενοχλούσε, μου φάνηκε καλή περίπτωση. Περίπου 1.75, αδύνατός καστανόξανθος με μαλλιά μακριά πιασμένα κοτσίδα, χωρίς καθόλου γένια και με ολοστρόγγυλο πεταχτό κωλαράκι. Είχαμε μια αναλυτική κουβέντα και ήμουν εντελώς ωμός στις περιγραφές μου για το τί ήθελα από εκείνον και το τί θα χρειαζόταν να κάνει για μένα αλλά και τους «φίλους μου». Του εξήγησα τι σημαίνει ένα αγόρι να γίνει δούλα ενός άντρα. Ότι θα πρέπει να ενεργεί και να σκέπτεται σαν κορίτσι, ότι ο πόνος και ο εξευτελισμός θα ήταν μέρος της καθημερινότητας του. Είχα σκοπό να του δώσω κάποιες μέρες να το σκεφτεί, αλλά όταν πήγαμε στην τουαλέτα τάχα για να κατουρήσουμε αλλά στην πραγματικότητα για να δω τον πούτσο του, που μου τον είχε περιγράψει ως μικρό, αποφάσισα να προχωρήσουμε άμεσα στα… περαιτέρω. Όπως έγραψα και πιο πάνω τα μικρά πουτσάκια είναι το φετίχ μου. Σαν τον πούτσο του Μάνου είχα δει μόνο σε shemales από την Νοτιανατολική Ασία και ένα στην Ιαπωνία. Αργότερα που τον μέτρησα διαπίστωσα σε στύση ήταν το πολύ 7 εκατοστά (από όπου και να ξεκινούσα την μέτρηση δεν έβγαινε πιο πάνω) πεσμένο δε, 3-4.

Του ζήτησα μια άμεση απάντηση που ευτυχώς ήταν θετική. Φεύγοντας από το καφέ πήγαμε σε μια αισθητικό φίλη μου για να τον αποτριχώσει. Γενικά είχε ελάχιστες τρίχες στα πόδια και στο στήθος και τις αναμενόμενες στο εφηβαίο, γύρω από τον πούτσο και τ’ αρχίδια. Μετά πήγαμε και αγοράσαμε μερικά εσώρουχα και ένα ζευγάρι γόβες και πήγαμε σπίτι μου.

Μόλις μπήκαμε τον διέταξα να γδυθεί και να στηθεί στα τέσσερα του έδεσα τα χέρια σφιχτά και με μια βέργα από λυγαριά του όργωσα 20 φορές τα κωλομάγουλα ενώ ούρλιαζε από τον πόνο, ωστόσο με ικέτευε να ΜΗΝ!!! σταματήσω και το πουτσάκι του είχε καυλώσει. Αληθινή μαζόχα. Τα καυλωμένα πουτσάκια δεν είναι το καλύτερο μου, το έχουμε πει, οπότε τον διέταξα να ανοίξει τα πόδια όπως ήταν στα τέσσερα και τον κλότσησα στα αρχίδια. Έπεσε στο πλάι σφαδάζοντας τον σήκωσα από τα μαλλιά και του έδωσα τη πούτσα μου στο στόμα του που ήταν έτοιμη να εκραγεί από την καύλα και σε δευτερόλεπτα έχυσα μέσα στο στόμα του. Τα κατάπιε και χωρίς να του πω τίποτα καθάρισε τα χύσια από την πούτσα μου. Ηρέμησα λίγο και μετά έκανα ένα μπάνιο. Του είπα να κάνει ένα κλύσμα και ένα μπάνιο και έφτιαξα μια σαλάτα να φάω σκεπτόμενος πώς θα διαχειριστώ την κατάσταση με αυτό το πολλά υποσχόμενο πουστράκι.

Μετά από κανένα δίωρο αποφάσισα ότι ήταν η ώρα να ασχοληθώ και πάλι μαζί του. Αυτή τη φορά ήθελα να δω τις αντοχές του στο λιωμένο κερί και πολύ μεθοδικά του έχυσα στις ρόγες στο πουτσοκέφαλο και τα αρχίδια. Το απολάμβανε απίστευτα. Όσο και εγώ. Μετά τον διέταξα να με πιπώσει. Μου είχαν κάνει και καλύτερες, πάντως είχε προοπτικές. Τον έστησα και πάλι στα τέσσερα, έφτυσα την κωλοτρυπίδα του και τον γάμησα πολύ δυνατά, με καπότα. Γαμιόνταν μέτρια για τα γούστα μου, πολύ λίγα κουνήματα και αυτό με χαλάει αλλά είπαμε, μαζόχα αλλά άπειρος σχετικά.

Του άλλαξα στάση, και τον πήρα ανάσκελα αλλά και πάλι δεν βελτιώθηκε η κατάσταση, οπότε του τον έδωσα πίπα που τα κατάφερνε καλά ώσπου ξαναέχυσα στο στόμα του χωρίς καπότα. Πάλι είχε καυλώσει το πουτσάκι του αλλά δεν τον άφησα να χύσει. Τον έδεσα και του προσάρμοσα μια παγοκύστη στ’ αρχίδια και τον πούτσο και τον άφησα έτσι καμιά δυο ώρες. Μετά την κουραστική αυτή μέρα του είπα να ντυθεί με τα ρούχα του και να σηκωθεί να φύγει. Του είπα ότι αν ενδιαφέρεται να συνεχίσουμε θα έπρεπε να τελειώσει με ότι εκκρεμότητες είχε ως την επομένη στις 5 το απόγευμα και να είναι έτοιμος να εγκατασταθεί μόνιμα σπίτι μου.

Στις 6 θα τον περίμενε η αισθητικός φίλη μου για να του μάθει να μακιγιάρεται και για να πάνε για ψώνια. Του ξεκαθάρισα ότι η εκπαίδευση του για να γίνει «σκλάβα» δεν είχε καν αρχίσει και προς το παρόν τον θεωρούσα απλά ένα μαζόχα πούστη.

Η συνέχεια τις επόμενες μέρες...

Αντώνης.

(Copyright protected OW ref: 55134)