Το μαγνητάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ήθελε γαμήσι και το βρήκε από τον ντελιβερά που του όργωσε το κωλάντερο στην κυριολεξία...

Η ιστορία:

Μένω μόνος μου κι έτσι συχνά παραγγέλνω φαγητό απ' έξω, με ιδιαίτερη προτίμηση σ' ένα πιτάδικο που 'ναι και σχετικά φτηνό. Αν και παραγγέλνω πολύ καιρό, οι ντελιβεράδες που έρχονταν δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο να δώσω σημασία, μέχρι που μια φορά που εμφανίστηκε ένας τύπος άλλο πράμα. Γύρω στα 40-45, κοντός αρκετά, πολύ γεροδεμένος και με κάτι χερούκλες με κάτι δάχτυλα σα λουκάνικα και την τρίχα να σκάει μέσα απ' το μπλουζάκι. Έπαθα την πλάκα μου. Τον ρώτησα και μου πε ότι είναι καινούργιος κτλ, πήρα την παραγγελία μου και τον καληνύχτισα.

Μετά από καμιά εβδομάδα που ήθελα να παραγγείλω πάλι, τον θυμήθηκα. Έκανα την παραγγελία μου και μπήκα για μπάνιο. Φόρεσα μια σχετικά κοντή πετσέτα γύρω μου, που άφηνε λίγο ψηλά το κωλαράκι μου να φαίνεται. Έτσι του άνοιξα. Χωρίς να δώσω άλλο δικαίωμα εγώ, είδα που το μάτι του έπεφτε κάθε τόσο στο κωλαράκι μου. Εδώ είμαστε λέω. Στην επόμενη παραγγελία το προχώρησα το πράμα. Άνοιξα μ' όλα τα φώτα ανοιχτά και φορώντας ένα σλιπάκι λευκό, σχεδόν διάφανο πίσω, που άφηνε το κωλαράκι μου να φαίνεται κάργα. Ήτανε σειρά του ντελιβερά να πάθει την πλάκα του. Μια έσκυβα να βρω ψιλά στο συρτάρι, μια γύρναγα να πάω την παραγγελία μέσα κι αυτός κάθε φορά που μπορούσε, γούρλωνε τα μάτια του και καρφωνόταν στο κωλί μου. Του άφησα κι ένα καλό φιλοδώρημα, του ζήτησα να μου φέρει την άλλη φορά κι ένα μαγνητάκι με τα τηλέφωνα του πιτάδικου για το ψυγείο κι έφυγε φουντωμένος.

Κανά δίωρο μετά, βάρεσε το κουδούνι. Ήταν αυτός! Ανέβηκε πάνω και του άνοιξα, πάλι φορώντας μόνο το σλιπάκι μου.

•    Σχόλασα κι επειδή πέρναγα από εδώ, είπα να χτυπήσω να αφήσω το μαγνητάκι που ζητήσατε. Ελπίζω να μην ενοχλώ, μου πε κάπως χαμογελαστά.

•    Κάθε άλλο, απάντησα, ευχαριστώ πολύ

και τον έμπασα μέσα. Αυτός μου έλεγε διάφορα περί ανέμων και υδάτων κάνοντας τσιγάρο και κατάλαβα ότι αν δεν έκανα εγώ κίνηση, αυτός δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει. Οπότε σηκώθηκα και πήγα στη κουζίνα δήθεν για νερό και για να κολλήσω το μαγνητάκι στο ψυγείο. Περνώντας απ' την πόρτα πέταξα το σλιπάκι μου αφήνοντάς τον να βλέπει μπροστά του το κωλαράκι μου ολόγυμνο. Γύρισα άνετος με το ποτήρι το νερό κι ολόγυμνος. Μέχρι εκεί ήταν οι πρωτοβουλίες μου όμως. Ο ντελιβεράς είχε ήδη πάρει φόρα. Τον βρήκα να ‘χει βγάλει παπούτσια και μπλούζα, με το παντελόνι ξεκούμπωτο χυμένο στον καναπέ. Ήταν απίστευτα τριχωτός.

•    Θα φας τρελή πούτσα καριόλη,

μου είπε και μου 'κανε νόημα να πάω μπροστά του. Μ' έβαλε πάνω στο τραπεζάκι στα 4 μπροστά του και συνέχιζε να πίνει το ποτό του σαρώνοντας την τρύπα μου με τα δάχτυλά του. Μου τα έχωνε άγρια κι άτσαλα φτύνοντας κάθε τόσο πάνω στα καπούλια μου που τα κοκκίνιζε απ' τα σκαμπίλια. Έκανα λίγο να γυρίσω και μ' άρπαξε απ' τη μέση.

•    Εκεί μωρή... στα τέσσερα. Pου πας;

μου πε και παρέμεινα στη θέση μου πάνω στο τραπεζάκι. Είδα το παντελόνι του και μετά το σλιπάκι του να πετάγονται πέρα και πριν προλάβω να πάρω ανάσα με κάρφωσε αλύπητα με τη μία. Ούρλιαξα απ' τον πόνο.

•    Παρ’ το πουστάρα να σου σκίσει το κωλάντερο…

μου πε και κρατώντας με απ' τη μέση με σούβλιζε πάνω στο κοντάρι του. Βόγκαγα απ' τον πόνο. Μου τράβηξε άλλη μια ψωλιά και βγήκε απότομα αφήνοντας με εκεί στα τέσσερα να σκούζω απ' τον πόνο και την καύλα.

•    Σκάσε μωρή πούστρα,

μου ‘πε κι ήρθε μπροστά μου και με μπούκωσε τέρμα μέσα. Ήταν τεράστιο το παλούκι του, πολύ χοντρό και τριχωτό. Είχα κοκκινίσει ολόκληρος παλεύοντας να το κρατήσω στο στόμα μου. Ο ντελιβεράς βγήκε και μ' έστησε στα τέσσερα πάλι στο πάτωμα, αρχίζοντας να με γαμάει αλύπητα. Με μπούκωσε με το σλιπάκι του και μου γαμούσε τον κώλο κωλομπαρίστικα, μ' απανωτές ψωλιές που τράνταζαν όλο το κορμί μου. Κάθε τόσο έβγαινε, μου τράβαγε μερικά κωλοσκάμπιλα και ξανάμπαινε συνεχίζοντας το όργωμα του κώλου μου, που γινόταν πηγάδι απ' την πούτσα του. Η πλάτη μου είχε γίνει μούσκεμα απ' τα φτυσίδια κι εκείνος με μπινελίκωνε και με κάρφωνε άγρια.

Μ' έπιασε απ' τους ώμους συνεχίζοντας το καβάλημα και βούλιαξε όλος μέσα στην τρύπα μου με τα αρχίδια του να κολλάνε πάνω μου. Άρχισε να με γαμάει στριφογυριστά σκάβοντας την τρύπα μου με την πούτσα του. Μ' άφησε να πέσω εξουθενωμένος από το γαμήσι που έφαγα κι ήρθε από πάνω μου αδειάζοντας το χύσι του στο πρόσωπο και το στήθος μου.

•    Παρ’ τα μωρή σκύλα... ρούφα το ψωλόχυμα…

μου πε τινάζοντας το σπέρμα του παντού επάνω μου. Εγώ έγλυφα λαίμαργα τα ψωλοχύματα που έπεφταν πάνω μου κι εκείνος έσταζε ιδρώτα σωριασμένος στον καναπέ κάνοντας το τσιγάρο του.

Την επόμενη μέρα ούτε να κάτσω δε μπορούσα απ' το ξέσκισμα του ντελιβερά. Το επόμενο διάστημα, μέχρι που άλλαξε δουλειά, το κωλαράκι μου βρέθηκε πολλές φορές ακόμα στις υπηρεσίες του πούτσου του.

 

(Copyright protected OW ref: 55133)