Τον πήρε με... μέσο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ο Γιάννης ήταν ένα μανάρι, πολύ αναπτυγμένο, και όπως αποδείχθηκε αργότερα, όχι μόνο σε ύψος. Ήταν 1,89(!), καστανός, με υπέροχα μελί μάτια, Το πιο ωραίο όμως πάνω του που τον έκανε παίδαρο ήταν το σώμα του. Ήταν πραγματικά πολύ καλογυμνασμένος! Έκτος του ότι ασχολούνταν με πολλά αθλήματα σπαταλούσε και πολλές ώρες στο γυμναστήριο όπου έχτιζε αυτό το θεϊκό κορμί.


Λογικό θα ήταν ο Γιάννης να είχε καβαλήσει το καλάμι και να την είχε ψωνίσει για τα καλά. Ωστόσο αυτός ήταν ένα πολύ απλό παιδί που έκανε παρέα με όλους. Εμένα ήδη είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ από τότε που άρχισα να βλέπω τους άντρες αλλιώς... Και όπως ήταν φυσικό, ο Γιάννης κυριαρχούσε στις φαντασιώσεις μου.

Επίσης φυσικό ήταν ότι ο Γιάννης είχε πολλές επιτυχίες στο ασθενές φύλο, αλλά ποτέ δεν είχα ακούσει να έχει κάποιο σοβαρό δεσμό με μια κοπέλα. Εγώ μέσα μου χαιρόμουν γιατί ήλπιζα ότι ήταν κι αυτός gay και ίσως γινόταν κάτι μεταξύ μας. Όμως ήρθε η εποχή που τα έφτιαξε με μια κοπέλα και πολύ γρήγορα είχαν γαμηθεί κιόλας. Η ειρωνεία ήταν ότι ο Γιάννης με θεωρούσε πολύ φίλο του και μου εκμυστηρευόταν όλα τα μυστικά του και ζητούσε τη συμβουλή μου γιατί έλεγε ότι εμπιστευόταν πολύ την κρίση μου. Εγώ από μέσα μου ήθελα να του πω να παρατήσει αυτό το τσουλάκι και να με αφήσει να τον κάνω να νιώσει άρχοντα αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα.

Μια μέρα λοιπόν έμαθα τυχαία από ένα παιδί ότι ο Γιάννης ήθελε πολύ να έρθει σε επαφή με παράγοντες Μεγάλης ομάδος για να τον δοκιμάσουν για την ομάδα. Ήξερα ότι όνειρο του Γιάννη ήταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μπάλα και ότι γούσταρε πολύ το ποδόσφαιρο. Εγώ όταν το έμαθα αυτό ξετρελάθηκα γιατί ο θείος μου ήταν μεγάλος παράγοντας στην "Μεγάλη ομάδα" και κυνηγός ταλέντων και ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ προς όφελος μου τη γνωριμία αυτή. Το θέμα ήταν ότι ο Γιάννης δεν το ήξερε αυτό και επιπλέον δεν ήξερα τι ήταν διαθέσιμος να κάνει για να τον φέρω σε επαφή με τον θείο μου. Αποφάσισα λοιπόν να αναλάβω δράση και να μην τα περιμένω όλα από την τύχη.

Έτσι λοιπόν μια μέρα είδα μαζεμένα όλα τα αγόρια μαζεμένα να μιλάνε έντονα και το Γιάννη να είναι στο κέντρο. Από ότι έπιασα προσπαθούσαν να τον πείσουν να πάει να βρει μόνος του κάποιους παράγοντες ή κάτι τέτοιο. Εκεί λοιπόν έπιασα την ευκαιρία.

- Τι έγινε ρε Γιάννη;, του λέω μόλις έμεινε μόνος του.
- Να, μου λέει, θυμάσαι που σου είχα πει ότι θέλω να πάω στην εφήβων της "Μεγάλης ομάδος"; Τα παιδιά εδώ επιμένουν...
- Τι λες ρε συ;, τον διέκοψα. Δεν μου είχες πει τίποτα. Δεν το �ξερα καν.
- Καλά ρε συ δεν στο χα πει;, με ρωτάει.
- Όχι ρε, τον διαβεβαίωσα εγώ, προετοιμάζοντας από μέσα μου τι ακριβώς θα πω. Αν το χειριζόμουν καλά ίσως τελικά βρισκόμουν στο ίδιο κρεβάτι με το Γιάννη. Τώρα βέβαια ίσως δεν ήταν και κρεβάτι...
- Πώς και δεν στο πα ρε συ; Μάλλον θα το ξέχασα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πώς να έρθω σε επαφή με κάποιον από εκεί για να με δει και να με πάρουν. Και δεν γουστάρω να πάω στο άσχετο να τους παρουσιαστώ.
- Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ ανησυχώ αν θα σε πάρουν. Δεν έχεις μέσο δηλαδή, του λέω εγώ ώστε να τονίσω τη σημασία της γνωριμίας μου.
- Ναι ρε συ, μου λέει. Και δεν ξέρω κανένα.
- Και γι αυτό σκας, του λέω εγώ χαμογελώντας. Στο πρόσωπό του αποτυπώθηκε μία έκφραση απορίας. Ο θείος μου είναι παράγοντας στην "Μεγάλη ομάδα" και κυνηγός νέων ταλέντων. Σίγουρα άμα του πω θα δεχτεί να σε δει και αν του αρέσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε πάρει στην ομάδα.

Περιττό να σας πω ότι το χαμόγελό του έφτασε μέχρι τα αυτιά. Εντελώς αυθόρμητα με αγκάλιασε, φιλικά εννοείται, και μου είπε:

- Σοβαρά μιλάς ρε Πετράκη;, μου λέει. Έχεις τέτοιο κοννέ;
- Ναι ρε βλάκα. Και μου έχει και αδυναμία, του λέω εγώ.
- Πω ρε φίλε! Καλά, θα σου χρωστάω μεγάλη χάρη αν μου τον γνωρίσεις, είπε ο Γιάννης.
- Σιγά το πράμα ρε συ. Ένα τηλέφωνο είναι. Λοιπόν, θα τον πάρω εγώ το απόγευμα να δω τι θα μου πει γιατί είναι λίγο πιεσμένος αυτό τον καιρό. Θα σου πω αύριο τι θα γίνει. ΟΚ;
- ΟΚ ρε συ. Να σαι καλά! Περιμένω να μου πεις. Και έφυγε...

Εγώ φυσικά πήρα το θείο μου και του είπα ότι υπάρχει ένα ταλαντούχο παιδί που αξίζει να δει και μου είπε να κανονίσουμε συνάντηση για την Κυριακή. Το επόμενο πρωί λοιπόν πάω στο Γιάννη και του λέω ότι ο θείος θέλει πρώτα να τον γνωρίσει πριν να τον δει στο γήπεδο και κανονίσαμε συνάντηση με το Γιάννη στο σπίτι μου την Παρασκευή το βράδυ. Φυσικά ο θείος μου δεν ήξερε τίποτα. Εκείνο το βράδυ ήταν η μεγάλη μου ευκαιρία να αποπλανήσω το θύμα μου...

Πέρασα όλο το απόγευμα της Παρασκευής κάνοντας προετοιμασίες για το βράδυ. Είχα κανονίσει φυσικά να λείπουν όλοι για το Σαββατοκύριακο και πέρασα όλη την υπόλοιπη μέρα στο μπάνιο. Ξύρισα καλά- -καλά όλο το σώμα μου και ιδιαίτερα το κωλαράκι μου ώστε να μην δυσκολευτεί ο γαμιάς μου. Αγόρασα και αρκετά προφυλακτικά ελπίζοντας ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα και αρκετή βαζελίνη. Και φυσικά, λίγο πριν έρθει ο Γιάννης άναψα κεράκια, έβαλα μουσική και χαμήλωσα τα φώτα. Η απόλαυση που ένιωθα σε αυτό το σημείο ήταν απερίγραπτη. Δεν μπορούσα βέβαια να φανταστώ την ηδονή που θα ένιωθα λίγο αργότερα...

Ακριβώς στις 21:00 χτυπάει η πόρτα. Ο Γιάννης ήταν πραγματικά ένας κούκλος. Φορούσε ένα στενό jean που έδειχνε το γυμνασμένο του κώλο κι ένα στενό μαύρο μπλουζάκι που τον έκανε τόσο sexy και τόνιζε τους κοιλιακούς του. Εγώ ένιωσα αμέσως ένα φούσκωμα στο παντελόνι αλλά συγκρατήθηκα για την ώρα.

- Τι έγινε;, μου λέει. Συσκότιση έχουμε;
- Όχι μωρέ, του απαντάω εγώ. Απλά είπα να κάνω λίγο ατμόσφαιρα, συνέχισα.

Ο Γιάννης έκανε ένα νόημα σαν να μπήκε στο νόημα αλλά είπε να το παίξει λίγο ακόμα.

- Ο θείος σου που είναι;, με ρωτάει
- Α! Δεν στο πα. Με πήρε πριν από λίγο και μου είπε ότι κάτι του έτυχε και δεν μπορεί να �ρθει, του απάντησα εγώ με περισσή υποκρισία. Εννοείται βέβαια ότι δεν με πίστεψε. Ωστόσο φαίνεται καταλάβαινε που το πήγαινα και συνέχισε το παιχνίδι.
- Κρίμα, μου λέει, κι εγώ είχα όρεξη για μια ωραία βραδιά σήμερα...
- Μην στενοχωριέσαι, του λέω, έχω κάτι στο μυαλό μου που θα κάνει αυτή τη βραδιά πολύ ευχάριστη για σένα... Ενώ τα έλεγα αυτά πλησίαζα σιγά- -σιγά προς το μέρος του ώσπου μπορούσα να νιώσω την καυτή του ανάσα.
- Μάλλον έχουμε το ίδιο πράγμα στο μυαλό μας, μου είπε.

Ξαφνικά με αρπάζει και με φιλάει. Με φιλούσε με τόσο πάθος που τα χείλη μας είχαν κολλήσει. Η γλώσσα του κουνιόταν τόσο επιδέξια μέσα στο στόμα μου... Φιλούσε τόσο ωραία. Το φούσκωμα στο παντελόνι μου είχε αρχίσει να με ζορίζει. Του χούφτωσα τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Δεν ξέρω αν έφταιγε το jean πάντως αυτό που έπιανα ήταν πολύ σκληρό. «Μη βιάζεσαι μωρό μου», μου είπε ο Γιάννης. «Θα σου δώσω αυτό που θέλεις», συνέχισε. «Το θέλω πολύ», του λέω εγώ.

Με μια κίνηση έβγαλε τη μπλούζα του. Ήτανε τόσο sexy. Το σώμα του με καύλωνε τόσο πολύ. Είχε πραγματικά πολύ γυμνασμένο σώμα. Είχε μεγάλες γυμνασμένες πλάτες, φουσκωμένα μπράτσα και τέλεια γραμωμένους κοιλιακούς. Εγώ έμεινα να τον κοιτάζω με ανοιχτό το στόμα. «Άντε, μου λέει, βγάλε κι εσύ κάτι». Εγώ αμέσως υπάκουσα. Έβγαλα πρώτα τη μπλούζα μου και μετά, αργά και προσεκτικά, το παντελόνι μου, προσπαθώντας να τονίσω όσο γίνεται παραπάνω το στρόγγυλο κωλαράκι μου για να ανάψω το γαμιά μου. «Μμμ, βλέπω ότι έχεις ωραίο κωλαράκι πουτανάκι μου. Θα φάμε καλά», μου είπε και με μιας με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει και πάλι παθιασμένα.

Φιλιόμασταν αρκετή ώρα όταν του λέω εγώ: «Αφέντη, μπορώ να σας πάρω την πούτσα στο στόμα;». «Εννοείται», μου είπε αυτός και σιγά- -σιγά άρχισε να με σπρώχνει προς τα κάτω. Εγώ άρχισα να του γλείφω το λαιμό, μετά το στήθος του που ήταν σαν πέτρα, ύστερα τους κοιλιακούς, όπου έμεινα αρκετή ώρα και έφτασα μπροστά στην πούτσα του. Δεν είχα ξαναπάρει τσιμπούκι και η αλήθεια ήταν πως ένιωθα λίγο αμήχανα, αλλά το ήθελα τόσο πολύ που δεν με ένοιαζε τίποτα. «Έλα μωρό μου, μην σταματάς» με ενθάρρυνε ο Γιάννης. Ο πούτσος μου είχε καυλώσει για τα καλά και δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Τον ήθελα τόσο πολύ. Του έβγαλα τη ζώνη και άρχισα να ξεκουμπώνω το jean. Το μανάρι μου φορούσε κολλητό μαύρο boxeraki Calvin Klein το οποίο ήταν έτοιμο να σχιστεί από την καύλα του. Ο Γιάννης με έσπρωξε λίγο με τα χέρια δίνοντας μου να καταλάβω ότι το ήθελε κι αυτός.

Τότε κι εγώ του κατέβασα το boxeraki και από μέσα πετάχτηκε η πουτσάρα του. Δεν ήταν τόσο το μέγεθος που με τρόμαξε όσο το πάχος της. Ήταν πραγματικά πολύ χοντρή και αφύσικα μεγάλη. Ο στιγμιαίος μου φόβος έδωσε αμέσως τη θέση του σε έναν απίστευτο ενθουσιασμό και σε μια απίστευτη καύλα. Η καύλα αυτή με ωθούσε στο να κάνω αυτό που ήθελα τόσο πολύ εδώ και τόσο καιρό: να του πάρω πίπα. Άρχισα να του γλείφω σιγά- -σιγά το πουτσοκέφαλο και μετά την έβαζα όλο και πιο μέσα προσπαθώντας να κουνάω την γλώσσα μου όσο πιο πολύ μπορώ ώστε να τον ευχαριστήσω. Είχε φτάσει μέχρι το λαιμό και ακόμα δεν είχα φάει ούτε τη μισή. Ήταν υπέροχο. Έλιωνε μέσα στο στόμα μου μια τεράστια ψώλα! Ο γαμιάς μου βόγκαγε κι αυτός από ευχαρίστηση και από ότι καταλάβαινα μάλλον του άρεσε. Η πούτσα του ήταν πραγματικά απίστευτη! Συνέχιζα να την γλείφω για αρκετή ώρα και ο πούστης δεν έχυνε. Άντεχε ακόμα. Συγχρόνως με είχε αρπάξει από τα μαλλιά και με καθοδηγούσε «Σ αρέσει που σου γαμάω το στόμα πουτανάκι;», με ρωτούσε. «Πολύ αφέντη μου», του απαντούσα εγώ. Προσπαθούσα να τον βάλω όσο πιο μέσα μπορούσα αλλά ήταν αδύνατο να τον χωρέσω όλο.

Σε μια στιγμή με σταμάτησε. «Ετοιμάσου για άγριο γαμήσι τώρα.», μου λέει. Με σήκωσε και μου έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί. «Έκανες καλή δουλειά εκεί κάτω. Άσε με να σε περιποιηθώ κι εγώ λίγο.» Εγώ ικανοποιήθηκα που μπόρεσα να ευχαριστήσω το γαμιά μου. «Πέσε στα τέσσερα τώρα», μου είπε. Τον υπάκουσα αμέσως. «Θα με πάρετε από πίσω αφέντη μου;» «Θα σε σκίσω από πίσω καριόλα. Θα στον μπήξω τόσο βαθιά που δεν θα μπορείς να περπατήσεις μετά.» Με τρέλαινε που μου μιλούσε πρόστυχα και με έβριζε. «Έχω βαζελίνη και καπότες μέσα στο συρτάρι.», του είπα εγώ. «Δεν τις γουστάρω εγώ τέτοιες μαλακίες. Αν είναι να σε γαμήσω, θα σε γαμήσω έτσι φυσικά για να τρυπήσω παρθένο το κωλαράκι σου», μου απάντησε. «Μα αφέντη μου θα με πονέσετε. Η πουτσάρα σας είναι πολύ μεγάλη και χοντρή για το κωλαράκι μου. Δείτε πόσο στενό είναι». «Ναι, πράγματι, μου λέει. Αλλά έτσι θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Μην φοβάσαι βρε κουτό. Δεν θα σε πονέσω πολύ.»

Ένιωσα ένα δάχτυλο να μου χαϊδεύει το κωλαράκι και ένα ρίγος με διαπέρασε. Μόνο με το άγγιγμά του ήθελα να χύσω. Η πούτσα μου είχε πρηστεί και το πουτσοκέφαλο είχε κοκκινίσει. Δεν ξέρω για πόσο θα άντεχα ακόμη. Φοβόμουν ότι με το που θα μου την έχωνε θα τέλειωνα. Ο Γιάννης μου έχωσε το δάκτυλο του στον κώλο και άρχισε να το στριφογυρίζει προσπαθώντας να ανοίξει τη σούφρα μου. Εγώ βογκούσα από ηδονή. Ήξερε να δαχτυλώνει πολύ καλά. Πρέπει να είχε γαμήσει αρκετές φορές για να ήξερε. «Έχεις πολύ σφιχτή τρύπα. Δυσκολεύτηκα να στην ανοίξω. Ετοιμάσου να στον μπήξω τώρα.» «Έλα γαμιά μου, του είπα εγώ, γάμησέ με όσο πιο δυνατά μπορείς.»

Άρχισε να τρίβει το κεφάλι του στα τοιχώματα του κώλου μου. Ήταν τέτοια η καύλα μου που μου ερχόταν να λιποθυμήσω. «Άνοιξε τω κωλαράκι σου όσο πιο πολύ μπορείς», μου είπε. Τούρλωσα τον κώλο μου όσο πιο πολύ μπορούσα για να τον ερεθίσω κι άλλο. Τότε, εντελώς αιφνιδιαστικά το μανάρι μου μού τον κάρφωσε όλο μέσα στο κωλαράκι μου. Ένιωσα σαν να μου σκίζουν τον κώλο στη μέση. Ήταν τέτοιος ο πόνος μου που ούρλιαξα. Φυσικά δεν μπόρεσε να τον βάλει όλο γιατί δεν χωρούσε και το κωλαράκι μου ήταν στενό. «Πονάς πουτανάκι;» με ρώτησε. «Με σκίζετε αφέντη», του απάντησα. Άρχισε να τον στριφογυρίζει μέσα στο κώλο μου για να τον ανοίξει κι άλλο. Το αίσθημα του πόνου άρχισε σιγά- -σιγά να δίνει τη θέση του σε ένα αίσθημα απέραντης ευχαρίστησης και ηδονής. Η τρύπα μου συνήθιζε όλο και περισσότερο στο μέγεθος του εργαλείου του Γιάννη και μπορούσε τώρα να το χωρέσει σχεδόν όλο. Βλέποντας αυτό ο γαμιάς μου άρχισε να τον βγάζει και να μου τον βάζει πάλι μέσα, σιγά στην αρχή, και μετά όλο και πιο γρήγορα. Με γαμούσε κανονικά και με τόση δύναμη που ένιωθα τα βαριά αρχίδια του να χτυπάν τα κωλομέρια μου. Ο πούτσος μου είχε πρηστεί και ένιωθα ότι σε λίγο θα χύσω. Και πράγματι, μόλις με φίλησε ο γαμιάς μου στην πλάτη δεν άντεξα και τα έχυσα όλα. Πρώτη φορά έχυσα τόσο πολύ. Έβγαζα σπέρμα για αρκετή ώρα και για μένα ήταν πάρα πολύ. «Τι έγινε μωράκι μου; Αυτό ήταν όλο; Δεν άντεξες άλλο;», με ρώτησε ο Γιάννης. «Όχι μωρό μου. Δεν μπορούσα να τα κρατήσω άλλο. Δεν είμαι σαν εσένα...»

Συνέχισε να με γαμάει για αρκετή ώρα ώσπου σε ένα σημείο η πούτσα του φούσκωσε πολύ και κατάλαβα ότι θα χύσει. Σταμάτησε κατευθείαν και βγήκε από μέσα μου. Εγώ απόρησα. «Παρ' τον στο στόμα σου» με διέταξε. Εγώ αμέσως άρχιζα να τον τσιμπουκώνω και πάλι αλλά πριν προλάβω να τον βάλω όλο μέσα άρχισε να χύνει. Τέτοιο χύσι δεν είχα ξαναδεί. Το σπέρμα του ήταν καυτό και πάρα πολύ. Άρχισα να καταπίνω όσο πιο γρήγορα μπορούσα σαν να έπινα νέκταρ. Ήταν πραγματικά υπέροχο. Ξεχείλισε από το στόμα μου και κύλησε μέχρι το στήθος. Αφού τα ήπια όλα μετά έγλειφα τον πούτσο του Γιαννάκη και τον έκανα να γυαλίσει. Μετά από αυτό ξαπλώσαμε στο κρεβάτι κι εγώ έβαλα το κεφάλι μου πάνω στο στήθος ενώ με το χέρι μου τον χάιδευα.

- Έκανες πολύ καλή δουλειά πουτανάκι, μου είπε. Τον γυάλισες για τα καλά.
- Ήταν ευχαρίστησή μου. Πάντως κι εσύ με γάμησες υπέροχα. Πού έμαθες να γαμάς τόσο καλά; τον ρώτησα.
- Αυτά είναι μυστικά του επαγγέλματος..., μου είπε χαριτολογώντας.
- Θέλω σα σε ρωτήσω κάτι άλλο. Πώς κατάλαβες ότι είμαι gay και ότι θέλω να με γαμήσεις;
- Δεν ήθελε πολύ και να το καταλάβω. Το έλεγε το βλέμμα σου ότι με ήθελες, απάντησε ο Γιαννάκης.
- Και γαμάς συχνά αγοράκια;
- Όχι ρε συ. Χαλάρωσε. Δεν είμαι gay. Μια φορά έγινε για να μου γνωρίσεις το θείο σου. Θα μου τον γνώριζες αλλιώς;, με ρώτησε.
- Δεν ξέρω, ίσως. Θα συναντηθούμε αύριο με το θείο μου, μην ανησυχείς. Ήσουν τόσο καλός που δεν μπορώ να σου χαλάσω χατίρι. Απλά... θέλω να το ξανακάνουμε άλλη μια φορά. Αντέχεις;
- Εννοείται μωρό μου ότι αντέχω. Έλα να σου ξαναγαμήσω το στοματάκι... Κι εγώ αμέσως κατέβηκα προς τα κάτω για ένα δεύτερο γύρο.

Με το Γιάννη το ξανακάναμε δύο φορές εκείνο το βράδυ και κοιμήθηκε σπίτι μου. Εγώ καθόμουν και τον θαύμαζα όσο κοιμόταν. Ήταν πραγματικά ένας θεός! Τον είχα εξαντλήσει όμως. Το πρωί του έφερα πρωινό στο κρεβάτι και μετά πήγαμε στο θείο μου. Από κει και μετά βρισκόμασταν συχνά πυκνά για να μου ρίχνει ένα γαμήσι, έναντι πληρωμής φυσικά. Την έβρισκα που μου φερόταν σαν ζιγκολό, αν και στοίχιζε λίγο. Η αλήθεια ήταν ότι είχαμε μια αναπτύξει μία πολύ καλή σχέση. Πάντως αυτό το πρώτο γαμήσι θα μου μείνει για πάντα αξέχαστο...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")