Αναμνήσεις ενός κρυφού αμφί: Το χαμάμ στην Πόλη

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας βρίσκεται για δουλειά στην Τουρκία και θα επισκεφτεί ένα χαμάμ όπου εκεί θα γνωρίσει και όλες τις κρυφές υπηρεσίες του…

Η ιστορία:

Μέχρι τα δεκαεννιά μου και πριν φύγω για σπουδές στο εξωτερικό, ασχολούμουν όποτε μπορούσα και με την οικογενειακή επιχείρηση. Ο πατέρας μου έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και σε αρκετά ακολουθούσα για βοήθεια στις μεταφράσεις, αφού λόγω της μητέρας μου τα αγγλικά είναι σαν μητρική μου γλώσσα. Η συγκεκριμένη ανάμνηση με πάει πίσω σε ένα ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη για το κλείσιμο μιας συμφωνίας με έναν τοπικό μεγαλοβιομήχανο. Τη δεύτερη ημέρα των συζητήσεων προστέθηκε στην παρέα ένας σημαντικός κυβερνητικός παράγοντας της Τουρκίας, αφού η συμφωνία ενέπλεκε και κρατικές υπηρεσίες. Ήταν μια ημέρα γεμάτη, με πολλές ώρες γύρω από ένα τραπέζι συνελεύσεων.

Οι δυο τους ήταν πενηντάρηδες, ογκώδεις, αρκετά ψηλοί, κλασικοί υπεροπτικοί τύποι πλούσιων αντρών που απολάμβαναν τις κυριαρχικές τους θέσεις, ο καθένας στον τομέα του, γεγονός που φαινόταν από τον τρόπο που μιλούσαν ή γελούσαν, μέχρι τον τρόπο που κάθονταν ή που κάπνιζαν το πούρο τους. Ο άνθρωπος του υπουργείου έδειχνε ιδιαίτερα φιλικός απέναντί μου και τα σχόλιά του, τόσο για την ικανότητά μου στις διαπραγματεύσεις, όσο και -όλως περιέργως- για την εμφάνισή μου, ήταν κάτι παραπάνω από θερμά. Με τον βιομήχανο, που ήταν κολλητοί φίλοι όπως είπαν και φάνηκε, έκαναν πολλές φορές σχόλια, στα τούρκικα, κάποια από τα οποία κατάλαβα ότι είχαν σχέση με εμένα, όταν πρόσεξα τον γραμματέα που κρατούσε τα πρακτικά, μετά από ένα σχόλιο, να με κοιτάει διακριτικά με ένα πονηρό αμυδρό χαμόγελο. Στη συνέχεια άρχισα να προσέχω ότι αυτό γινόταν τακτικά αλλά δεν είπα τίποτα.

Αργά το βράδυ πρότειναν να σταματήσουμε και να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα, κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον πατέρα μου. Ο γραμματέας αποχώρησε και λίγο πριν καληνυχτιστούμε, αφού πρώτα οι δυο τους είχαν πάλι πει κάτι μεταξύ τους στα τούρκικα, πρότειναν να επισκεφτούμε όλοι μαζί ένα χαμάμ που είχε κάποιος φίλος τους για να χαλαρώσουμε. Ο πατέρας μου ήταν πολύ κουρασμένος και μου είπε, για να μην φανούμε αγενείς, να πήγαινα τουλάχιστον εγώ μαζί τους, κάτι που τελικά έγινε. Όταν φτάσαμε εκεί κατάλαβα τη δύναμή τους στην τοπική κοινωνία, αφού ο ιδιοκτήτης σκίστηκε να τους εξυπηρετήσει και όπως κατάλαβα φρόντισε να μας δώσει τον καλύτερο χώρο που είχε, πριβέ βέβαια γιατί δεν ήθελαν επαφές με τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλάξαμε στα αποδυτήρια του πριβέ χώρου και μπήκαμε όλοι στο χαμάμ με μια πετσέτα στη μέση. Ο χώρος δεν ήταν μεγάλος και είχε γύρω - γύρω δυο μαρμάρινα επίπεδα, σαν σκάλα, το πρώτο πολύ πλατύτερο από το δεύτερο, επιτρέποντας στο πάνω να κάθεσαι και στο κάτω να ξαπλώνεις αν θέλεις. Στη μέση του δωματίου υπήρχε μια ακόμα μαρμάρινη πλάκα, λίγο ψηλότερα από το πάτωμα, που μου εξήγησαν ότι ήταν για να σου κάνουν μασάζ, αν καλούσες κάποιον μασέρ. Επίσης είχε και κάτι σαν θερμοστάτης με το οποίο ρύθμιζες τον ατμό και την θερμοκρασία και ενδοσυνεννόηση με τη ρεσεψιόν.

Καθίσαμε όλοι στο πάνω επίπεδο και αρχίσαμε να χαλαρώνουμε. Το θέμα της συζήτησης που ανοίχτηκε από τον άνθρωπο του υπουργείου είχε σχέση με την ερώτηση που έκανα για την πλάκα στη μέση του δωματίου. Έλεγε πόσο καλό κάνει στην υγεία το μασάζ εκεί μέσα, μπλα, μπλα, μπλα, κι εγώ δεν έδινα πολύ σημασία, χαλάρωνα και ίδρωνα, μέχρι που άρχισε να λέει πόσο σου αυξάνει την ερωτική διάθεση και, αρχίζοντας τα πιο τολμηρά σχόλια, πόσο σε καυλώνει και άλλα, σεξουαλικού περιεχομένου. Ο βιομήχανος συμφωνούσε και γελούσε, εγώ γελούσα συμφωνώντας και όταν άρχισαν πάλι να λένε κάτι στα τούρκικα μεταξύ τους ένιωθα ήδη την ανατριχίλα της καύλας να με κυριεύει. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω κάτι τολμηρό. Αφού ρώτησα ευγενικά αν θα τους ενοχλούσε να ξαπλώσω στο κάτω επίπεδο και εκείνοι φυσικά αποκρίθηκαν αρνητικά, σηκώθηκα, έβγαλα ήρεμα την πετσέτα από τη μέση μου, παρέμεινα για λίγο όρθιος δίπλα τους γυμνός, τόσο ώστε να δουν ότι είχα καυλώσει από την κουβέντα, έστρωσα την πετσέτα στο μάρμαρο σκύβοντας μπροστά τους και ξάπλωσα μπρούμυτα, φροντίζοντας να έχω στραμμένο τον κώλο μου προς αυτούς. Πάντα η καύλα με κάνει να θέλω να προκαλώ τους άλλους. Όχι απαραίτητα για να γίνει κάτι, μόνο όμως το συναίσθημα ότι προκαλώ τον άλλον με καυλώνει ακόμα περισσότερο. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση. Ακόμα κι αν δεν γινόταν τίποτα, εγώ μετά θα έπαιζα μια εκπληκτική μαλακία και θα έχυνα σκεφτόμενος αυτό που μόλις έκανα.

Μόλις ξάπλωσα άρχισαν να μιλάνε στα τούρκικα. Αμέσως άκουσα να καλούν στην ενδοσυνεννόηση τη ρεσεψιόν και να λένε κάτι. Δεν περνούν πέντε λεπτά και εμφανίζεται ένας τύπος που φορούσε μόνο ένα ύφασμα λινό τυλιγμένο στη μέση του, με έναν δίσκο που είχε μπουκαλάκια με λάδια κι ένα μαξιλαράκι. Τον είχαν καλέσει όπως μου είπαν για να μου κάνει μασάζ. Ταυτόχρονα χαμήλωσαν και τον ατμό του χώρου στο ελάχιστο. Αφού τους ευχαρίστησα, σηκώθηκα και πήγα να ξαπλώσω στην πλάκα στη μέση του δωματίου, όπως μου ζητούσε ο μασέρ. Κάτι του λένε στα τούρκικα κι αυτός μου ζητάει να ξαπλώσω πρώτα ανάσκελα. Έρχεται στο πλάι, βάζει το μαξιλαράκι του κάτω και γονατίζει δίπλα στη μέση μου. Έχει κάτσει από την αντίθετη μεριά των άλλων δυο και έτσι είναι σα να κάθονται σε μια εξέδρα και να απολαμβάνουν κάποιο θέαμα. Οι συζητήσεις σταματούν. Μετά από αρκετό μασάζ σε όλο το λαδωμένο σώμα μου, έχω χαλαρώσει τόσο που νιώθω τα πάντα γύρω μου σαν μια ονειρική κατάσταση. Τα χέρια του μασέρ ψηλά στα πόδια μου με κάνουν να καυλώσω. Αισθάνομαι το καυλί μου να στέκεται στον αέρα και ενώ δεν έχω τα μάτια ανοιχτά, ξέρω ότι όλοι βλέπουν τη κατάστασή μου και καταλαβαίνουν.

Τους ακούω να λένε κάτι και ο μασέρ μου ζητάει να γυρίσω μπρούμυτα. Καταλαβαίνω ότι του δίνουν οδηγίες, εντολές τι να κάνει για να παίρνουν μάτι. Γυρνάω και δυσκολευόμενος να τακτοποιήσω τον καυλωμένο μου πούτσο, αναγκάζομαι να κρατάω λίγο σηκωμένο τον κώλο μου. Όσο εγώ τακτοποιούμαι ο μασέρ μου σηκώνεται και βγάζει το ύφασμα από πάνω του μένοντας γυμνός. Δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσω. Ξεκινάει πάλι μαλάσσοντας τη πλάτη, μετά τα πόδια και φτάνει να εστιαστεί στα κωλομέρια μου, κάτι που υποδέχομαι με πιο έντονες ανάσες που δείχνουν πόσο το απολαμβάνω. Έχω αφήσει τον εαυτό μου ελεύθερο να το απολαύσει. Νέες οδηγίες από τους θεατές. Για λίγη ώρα μαλάσσει ανοίγοντας συνεχώς και κυκλικά τα κωλομέρια μου, περνώντας ταυτόχρονα τους αντίχειρες πάνω από την κωλοτρυπίδα μου. Στέκεται σε αυτήν όλο και περισσότερο. Περιμένει αντιδράσεις. Η μόνη αντίδραση που έχω είναι να αναπνέω όλο και πιο βαριά. Ο ένας αντίχειρας μπαίνει αργά και βαθιά στην καλά λαδωμένη μου κωλοτρυπίδα. Από το στόμα μου βγαίνει κάτι μεταξύ ανάσας και καυλωμένου βογκητού. Ακολουθεί και ο δεύτερος αντίχειρας και οι δυο μαζί αρχίζουν να μου γαμάνε την τρύπα και ταυτόχρονα να μου την ανοίγουν όλο και περισσότερο και να την χαλαρώνουν. Ακολουθούν κι άλλα δάχτυλα.

Βογκάω πεθαίνοντας στην καύλα και ενώ όλη αυτή την ώρα έχω γυρισμένο το κεφάλι μου στο πλάι, αντίθετα από τους θεατές μου, το γυρίζω τώρα προς αυτούς και ανοίγοντας ανεπαίσθητα τα μάτια βλέπω αχνά ότι είναι γυμνοί και παίζουν τους καυλωμένους τους πούτσους. Το θέαμα με καυλώνει ακόμα περισσότερο και γυρίζοντας πάλι από την άλλη, σηκώνω ακόμα πιο πολύ τον κώλο μου για να πάρω πιο βαθιά τα δάχτυλα. Νέες οδηγίες. Τα δάχτυλα αφήνουν την κωλοτρυπίδα μου να χάσκει. Ο μασέρ έρχεται να γονατίσει στην κορυφή της πλάκας, με τραβάει από τους ώμους, εγώ γλιστράω προς εκείνον και πριν το κεφάλι μου πέσει προς τα κάτω, έξω από την πλάκα, μου το κρατάει πιάνοντάς με κάτω από τα αφτιά και ανασηκώνοντας τη μέση του βάζει τον πούτσο του στο στόμα μου που ανοίγει πρόθυμα. Στηρίζομαι με τα χέρια στο πάτωμα και τον παίρνω μέχρι τα αρχίδια, μέχρι που αρχίζει πλέον να καυλώνει και να μου γαμάει κανονικά το στόμα. Κίνηση από τους θεατές. Ακούω κάποιον να βγαίνει από το χαμάμ, δίπλα στα αποδυτήρια και καταλαβαίνω ότι πάει και κλειδώνει την πόρτα. Ταυτόχρονα ο άλλος, δεν ξέρω ποιος, έρχεται μου ανοίγει τα πόδια και ξαπλώνει πίσω μου ανάμεσά τους, μου ανοίγει τα κωλομέρια και αρχίζει να μου πηδάει τον κώλο με τα δάχτυλα. Έρχεται μέσα και ο τρίτος.

Τώρα ο ένας τους μου ανοίγει τα κωλομέρια και μου τα μαλάσσει και ο άλλος μου γαμάει με τα δάχτυλα την τρύπα. Τα δάχτυλα βγαίνουν. Κενό. Τα χέρια ανοίγουν ακόμα πιο πολύ τα κωλομέρια μου και το κεφάλι ενός καυλιού περνάει τη χαλαρωμένη μου κωλοτρυπίδα που του προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στον πάτο του κώλου μου χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, γεγονός που με κάνει για λίγο να θολώσω μια και ο πούτσος που μόλις έκανε γεώτρηση στη σούφρα μου έχει σημαντικό μήκος και διάμετρο. Με κάθε του κίνηση μέσα- έξω αισθάνομαι την κωλοτρυπίδα μου να ασφυκτιά και να μπαινοβγαίνει μαζί του αδυνατώντας να εξοικειωθεί με τη διάμετρό του. Ταυτόχρονα ο πούτσος στο στόμα μου έχει αρχίσει να βρίσκει δίοδο προς το λαρύγγι μου και σε συνδυασμό με αυτό το απίστευτο πράγμα που αλλάζει ταυτότητα στον κώλο μου αισθάνομαι έτοιμος να λιποθυμήσω. Ευτυχώς πριν χάσω τον κόσμο βγαίνει από πίσω μου αφήνοντας με να αισθάνομαι εντελώς ανοιχτός, με τον αέρα να περνάει μέχρι το βάθος του κώλου μου. Αλλαγή. Έρχεται ο άλλος από πίσω μου και με παίρνει πολύ πιο εύκολα. Τα αρχίδια του χτυπάνε άνετα στα κωλομέρια μου και με γαμάει με πιο γρήγορο ρυθμό από τον προηγούμενο και πιο βίαια. Ο πούτσος από το στόμα μου αποχωρεί.

Ο μασέρ σηκώνεται και μπορώ πλέον να γυρίσω να δω τι γίνεται και να καταλάβω ποιος είναι ο κάτοχος του στύλου που μου ρήμαξε την τρύπα πριν. Βλέπω στο πλάι τον βιομήχανο που κρατάει τον στύλο στο χέρι και τον μαλάζει. Κάτι λέει στον άλλο που σταματά να με γαμάει και σηκώνεται. Με σηκώνουν. Είμαι εντελώς ζαλισμένος, σα ναρκωμένος και αισθάνομαι την τρύπα μου να χάσκει. Ο μασέρ ξαπλώνει και με βάζουν να τον καβαλήσω με την πλάτη μου στραμμένη προς αυτόν. Ο καυλωμένος πούτσος μου χτυπάει στην κοιλιά μου και τα μπούτια μου ενώ ανεβοκατεβαίνω πάνω στο καυλί του, και οι άλλοι δυο κάτι λένε πάλι. Ο βιομήχανος παρακολουθεί τον άλλον που έρχεται και πιάνοντας από τα πόδια τον μασέρ μάς τραβάει γλιστρώντας και τους δυο μέχρι την άκρη της μαρμάρινης πλάκας που είναι αυτός γονατιστός. Περνάει τα πόδια του μασέρ γύρω από τη μέση του, ανοίγει και σηκώνει τα δικά μου και βάζει το κεφάλι του πούτσου του στην ήδη κατειλημμένη κωλοτρυπίδα μου, πιέζοντας να στριμωχτεί μέσα της. Αυτή υποχωρεί γρήγορα μια και ο πούτσος του βιομήχανου πριν, ούτως ή άλλως ήταν σαν αυτούς τους δυο που τώρα με γαμάνε μαζί.

Το απολαμβάνω μέχρι που ο βιομήχανος σηκώνεται, περνάει το ένα του πόδι και στέκεται από πάνω μου και πριν προλάβω να τελειώσω τις ευχές να μην κάνει αυτό που φαντάζομαι ότι έχει στο μυαλό του, λυγίζει τα γόνατά του και αρχίζει τις προσπάθειες διείσδυσης στο στόμα μου. Το πρόβλημα δεν είναι η διάμετρος τόσο, όσο το μήκος. Φοβάμαι μέχρι που θα θελήσει να φτάσει και η στάση του κορμιού μου δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου για να ελέγξω τις κινήσεις του. Είμαι έρμαιο στις ορέξεις του. Για αρκετή ώρα προσπαθώ να αποφύγω τον πνιγμό ρουφώντας οποιοδήποτε μόριο αέρα αφήνει αυτό το κτήνος να περάσει από το στόμα προς τον οισοφάγο μου, αδιαφορώντας εντελώς για τους άλλους δυο που κάνουν ότι θέλουν στον ανοιγμένο διάπλατα κώλο μου. Όλη μου η συγκέντρωση είναι σε αυτό που περνάει το λαρύγγι μου και φτάνει στο βάθος του λαιμού μου γλιστρώντας πάνω στα πίσω του τοιχώματα. Δεν θα μπορούσα φυσικά να αντέξω πολύ ώρα έτσι, αλλά ευτυχώς για δεύτερη φορά, λίγο πριν τη λιποθυμία βγαίνει από το στόμα μου, βγαίνουν και οι άλλοι δυο από τον κώλο μου και με σηκώνουν. Προσπαθώ να σταθώ όρθιος καθώς γυρίζουν τα πάντα γύρω μου και βλέπω τον μασέρ να βάζει το ύφασμα επάνω του και να τα μαζεύει για να φύγει. Πριν προλάβω να αναρωτηθώ γιατί φεύγει αισθάνομαι να τρέχουν μέσα από τον κώλο μου και πάνω στα μπούτια μου ζεστά υγρά. Δεν χρειάζεται να σκύψω καν να δω τι είναι, απλά καταλαβαίνω γιατί φεύγει. Τη στιγμή που με γυρνάνε στα τέσσερα πάνω στο χαμηλό επίπεδο, τον βλέπω με την άκρη του ματιού μου να φεύγει αθόρυβα. Ο βιομήχανος έρχεται και με παίρνει από πίσω ενώ τον άλλο που έχει κάτσει στο πάνω επίπεδο μπροστά μου, τον παίρνω τσιμπούκι. Αισθάνομαι ότι μου γαμάει την κοιλιά και όχι τον κώλο. Βάζει και βγάζει όλο του το μήκος πλέον, χτυπώντας με ένα απίστευτο ήχο τα αρχίδια του πάνω στον κώλο μου.

Μετά από αρκετά λεπτά σε αυτή τη στάση, ο άνθρωπος του υπουργείου μου κρατάει το κεφάλι και χύνει βαθιά στο στόμα μου βογκώντας. Ταυτόχρονα σχεδόν, κρατώντας με από τους ώμους ο βιομήχανος βυθίζεται μέσα μου και κρατώντας κολλημένα τα τεράστια αρχίδια του πάνω στην κωλοτρυπίδα μου, αρχίζει να τα αδειάζει μέσα μου κάνοντάς με κι εμένα να αρχίσω να χύνω πάνω στο μάρμαρο μουγκρίζοντας, με το καυλί του άλλου στο στόμα μου. Ακούω όμως και ακόμα ένα βογκητό και αισθάνομαι καυτό χύσι πάνω στην πλάτη μου. Αφήνω το καυλί από το στόμα μου και γυρίζω για να δω το χοντρό ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του χαμάμ να χύνει πάνω μου. Προφανώς μετά την αποχώρηση του μασέρ, κάποια στιγμή μπήκε και έπαιρνε μάτι μέχρι που έχυσε. Χαλαρώσαμε ακόμα κανένα μισάωρο πριν μαζευτούμε να φύγουμε.

Η συμφωνία φυσικά έκλεισε κι έκανε τον πατέρα μου ευτυχισμένο. Δεν ξέρω αν έφταιγε η συνεισφορά μου, πάντως εγώ έκανα το καθήκον μου και μάλιστα δυο φορές, αφού ο βιομήχανος, πριν φύγουμε, με είχε κρατήσει ακόμα μια φορά ένα βράδυ στο γραφείο του όταν έφυγαν όλοι, με τη δικαιολογία της ανάγνωσης κάποιων εγγράφων, προκειμένου να αποχαιρετήσει την κωλοτρυπίδα μου καταλλήλως.

(Copyright protected OW ref: 54725)