Το παιδί από το ναυτικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ένα πρωινό, καθώς καθόμουνα έξω από το σπίτι μου, βλέπω μια ομάδα γυμνασμένων αντρών να κάνει joking. Έμεινα. Ήταν όλοι τους κουκλιά. Με κοντά παντελονάκια έτρεχαν κατά μήκος της παραλίας.

Κατάλαβα ότι επρόκειτο για Γάλλους ναύτες που έκαναν στάση στο λιμάνι της πόλης μου. Ειδικότερα ξεχώρισα ένα εκπληκτικό παιδί, με πολύ κοντό μαλλί, πολύ κοντό σορτσάκι και στενή φανέλα. Τι δεν θα έδινα να τον είχα στο κρεβάτι μου.

Το βράδυ τον ψιλοξέχασα και βγήκα με την παρέα για βόλτα. Στη συνέχεια αποφάσισα να κάνω μια βόλτα στην παραλία. Τότε βλέπω το παιδί από το πρωί, να κάθεται εκεί και να αγναντεύει τη θάλασσα. Αμέσως αποφάσισα να δράσω. Έβγαλα τα ρούχα μου και έμεινα με το σλιπάκι μου. Και έτρεξα μέσα στο ζεστό νερό.

Σε λίγη ώρα τον βλέπω να σηκώνεται κι αυτός, να βγάζει τα ρούχα του και να βουτάει κι αυτός μέσα. Σιγά - σιγά πλησιάσαμε ο ένας τον άλλο. Ξαφνικά με ρώτησε με σπαστά αγγλικά αν είμαι από την πόλη, του είπα ναι κι αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Καθώς μιλούσαμε τον ένιωθα να με πλησιάζει όλο και περισσότερο. Στο μεταξύ εννοείται πως ο πούτσος μου είχε γίνει πύραυλος και με ενοχλούσε το σλιπάκι.

Σε λίγο άρχισαν τα πόδια του να αγγίζουν τα δικά μου και να ερχόμαστε όλο και πιο κοντά. Με μια απότομη κίνηση μου αρπάζει το καυλί μου. Ενθουσιάζομαι και αμέσως του πιάνω το δικό του. Είχε γίνει κι αυτού πέτρα. Αμέσως κατεβάσαμε τα εσώρουχα μας στα γόνατα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Έβαλα το χέρι μου στον κώλο του και του έβαλα δακτυλάκι ενώ και ο ίδιος ακολούθησε το παράδειγμα μου.

Τα φιλιά συνεχίζονταν και σύντομα τελειώσαμε ο ένας χαϊδεύοντας τον άλλο. Βγήκαμε έξω και αμέσως του πρότεινα να έρθει στο σπίτι. Ντυθήκαμε γρήγορα και σε λιγότερο από είκοσι λεπτά ήμασταν σπίτι. Μου είπε ότι θα έπρεπε να ήταν στο πλοίο στις μιας και ήταν ήδη δώδεκα.

Δεν χάσαμε χρόνο. Αμέσως βγάλαμε τα ρούχα μας και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ήμασταν και πάλι καυλωμένοι. Κατέβηκα στα γόνατα και έβαλα τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα παίζοντας ταυτόχρονα με τα αρχίδια του, ενώ αυτός μου τραβούσε μέσα στην ηδονή του τα μαλλιά μου.

Σε λίγο σταμάτησα και τον έβαλα να γυρίσει πίσω. Αμέσως άρχισα να του φιλώ τα κωλομάγουλα και να του χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα του. Ήταν έτοιμος. Φόρεσα προφυλακτικό και σε λίγη ώρα ήμουν μέσα του. Αυτός φαινόταν να απολάμβανε κάθε μου είσοδο.

Σαν έκρηξη τελειώσαμε κι οι δύο. Μπήκαμε στο ντους μαζί και περάσαμε είκοσι λεπτά φιλώντας με πάθος ο ένας τον άλλο, ενώ προς το τέλος μου πήρε και μια υπέροχη πίπα. Ετοιμαστήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε γιατί είχε αργήσει. Την επόμενη μέρα το πλοίο του έφυγε και δεν τον ξαναείδα μέχρι σήμερα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")