Πήγα να αγοράσω δονητή και χόρτασα αληθινή πούτσα

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας πήγε για δονητή κι ανακάλυψε ότι το συγκεκριμένο sex shop προσφέρει κι άλλου είδους υπηρεσίες…

Η ιστορία:

Όταν μπήκα στο sex shop δεν υπήρχαν πελάτες. Ανάμεσα σε δονητές, σε βοηθήματα, σε περιοδικά και dvd δύο υπάλληλοι κάθονταν στο ταμείο και μιλούσαν. Καλησπέρισα και άρχισα να εξετάζω τα προϊόντα στο κατάστημα. Ταυτόχρονα όμως έριχνα και τις ματιές μου στους εντυπωσιακούς νεαρούς που κάθονταν στο ταμείο. Ο ένας ήταν γύρω στα τριάντα, μελαχρινός, ψηλός και λεπτός με πολύ κοντό μαλλί. Κάμποσα τατουάζ και ξεσκισμένο τζιν. Το άλλο παιδί ήταν πιο καστανόξανθος, με φαρδιές πλάτες, γύρω στα 25 με μακρύ μαλλί και σκουλαρίκι στο φρύδι. Ευχαρίστως θα ήθελα να γονατίσω πίσω από το ταμείο και να τους πάρω πίπα και τους δύο. Βέβαια ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Ή υπήρχε;

στο κατάστημα πιάνοντας στα χέρια μου πλαστικούς πούτσους, έσκυβα τουρλώνοντας τον κώλο μου στα χαμηλά ράφια για να φαίνεται το στρινγκάκι που φορούσα κάτω από την στενή μου φόρμα και έκανα ότι περνούσε από τα χέρια μου για να με προσέξουν. Τίποτα όμως δεν γινόταν. Αυτοί δεν μου έριξαν ούτε ένα βλέμμα. Το πήρα απόφαση ότι μόνο πλαστικό πούτσο θα δοκίμαζα και έδωσα έμφαση στα ψώνια μου χωρίς πια να τους προσέχω. Αγόρασα λοιπόν ένα προϊόν για να αργούνε οι εραστές μου να χύσουν και ένα προϊόν -μπαλίτσες συνδεδεμένες με ένα σκοινάκι για να το χώνω στον κώλο μου. Έψαχνα να βρω ένα λιπαντικό όταν άκουσα κάποιο να με ρωτάει αν χρειάζομαι βοήθεια. Ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία υπάλληλος που τελικά ανακάλυψα ότι ήταν και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Το είχα ακριβώς εδώ, στην άκρη της γλώσσας του για να του πω τι ακριβώς χρειάζομαι, αλλά κρατήθηκα.

-    «Ψάχνω για λιπαντικό» απάντησα.

-    «Για σας;» με ρώτησε και ένα σοκ το έπαθα.

-    «Ναι. Για να μπούνε εύκολα αυτές οι μπαλίτσες» τόλμησα να πω.

-    «Αυτό είναι πολύ καλό» μου είπε δίνοντάς μου ένα μπουκαλάκι. «Σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος» συνέχισε.

-    «Πώς είσαι τόσο σίγουρος;» ρώτησα μην πιστεύοντας ότι ξεστόμιζα όλα αυτά.

-    «Αν θες, πάμε πάνω να το δοκιμάσουμε» μου είπε.

-    «Πάνω; Πού πάνω;»

-    «Υπάρχει ένα πατάρι πάνω με άλλα προϊόντα εκεί μπορείς να δοκιμάσεις ότι θέλεις».

-    «Και εδώ θα μείνει το παιδί;»

-    «Για την ώρα. Τι λες λοιπόν; Θέλεις να πάμε πάνω να δοκιμάσεις το… λιπαντικό;»

-    «Πάμε» του είπα.

Προχώρησε προς το ταμείο και είπε στον νεαρό που καθόταν εκεί.

-    «Εμείς θα πάμε πάνω για να βοηθήσω το κύριο να δοκιμάσει το λιπαντικό. Να έχεις το νου σου αν έρθει κανένας πελάτης και αν θέλουμε βοήθεια θα σε φωνάξουμε».

-    «Κανένα πρόβλημα» απάντησε ο νεαρός.

-    «Απέναντι από την κάμερα όμως να βλέπω κι εγώ» συμπλήρωσε το παιδί και τότε πρόσεξα ότι μπροστά του είχε διάφορα μόνιτορ προφανώς για τις κάμερες ασφαλείας.

-    «Μην ανησυχείς» του είπε ο άλλος και προχώρησε μπροστά και τον ακολούθησα εγώ.

Στη σκάλα με άφησε να προχωρήσω μπροστά και καθώς ανέβαινα πάνω άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο.

-    «Ωραίο κωλαράκι έχεις. Φαίνεται γυμνασμένο και μαθημένο να δέχεται διάφορα μέσα του. Δεν θα δυσκολευτούμε».

Καταλήξαμε στο πατάρι και εκεί ανάμεσα σε διάφορα εμπορεύματα, κουτιά και κούτες με οδήγησε όπως πρόσεξα κάτω από μια κάμερα που βρισκόταν ψηλά στο ταβάνι. Ήξερα ότι κι αν γινόταν θα το παρακολουθούσε κι άλλος αλλά αυτό με άναβε περισσότερο.

-    «Με λένε Κώστα» μου συστήθηκε και μ’ αγκάλιασε.

Κόλλησε το κορμί του στο δικό μου, και τα χείλη του στα δικά μου. Μου χάιδεψε την πλάτη και προχώρησε στον κώλο. Με φιλούσε με πάθος και σιγά - σιγά μου ξεκούμπωσε και άφησε το τζιν να γλιστρήσει στο πάτωμα. Έβαλε το ένα του δάχτυλο στο στόμα μου και με πρόσταξε να το γλείψω. Αφού το έγλειψα καλά μου το έχωσε στην τρυπούλα μου που ήταν φρεσκοξυρισμένη και καθαρή μέσα και έξω.

-    «Ας προετοιμάσουμε την τρυπούλα σου για να τα χωρέσει όλα» μου είπε.

Άνοιξε από το σελοφάν τις μπαλίτσες που αγόρασα και μου τις έδωσε.

-    «Προσπάθησε να τις βάλεις στην κωλοτρυπίδα σου» μου είπε.

Έβγαλα εντελώς το τζιν, έκατσα στο πάτωμα με ανοιχτά τα πόδια και φροντίζοντας η τρυπούλα μου να είναι απέναντι από την κάμερα. Έπαιξα λίγο με τα δάχτυλά μου για να ανοίξει καλύτερα. Δοκίμασα να σπρώξω μέσα ένα μπαλάκι. Πονούσα όμως αρκετά.

-    «Πονάω» του είπα.

Γονάτισε δίπλα μου. Άνοιξε το παντελόνι του, έβγαλε έξω έναν μεγάλο χοντρό καυλωμένο πούτσο και μου τον έχωσε στο στόμα. Ενώ εγώ άρχισα να γλείφω ο Κώστας πήρε το λιπαντικό, άπλωσε λίγο στα δάχτυλά του και άρχισε να το βάζει γύρω και μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

-    «Γλείφεις πολύ καλά. Και αν το τρως και από τον κώλο το ίδιο καλά τότε θα περάσουμε σούπερ» μου ψιθύρισε στ’ αφτί.

Το λιπαντικό φαίνεται έκανε καλά τη δουλειά του γιατί ο Κώστας μου έβαλε τρία δάχτυλα και δεν πόνεσα καθόλου. Έβαλε και τέταρτο και άρχισε να με πηδάει με τα δάχτυλά του. Από τον πόνο και την καύλα πρέπει να με άκουσε όλο το μαγαζί. Πάλι καλά που δεν είχε πελάτες.

-    «Δοκίμασε τώρα τις μπαλίτσες» μου είπε. «Εγώ απλά θα σε απολαμβάνω».

Στήθηκα στα τέσσερα, με τον κώλο μου τούρλα στην κάμερα και γνωρίζοντας ότι κάποιος με έβλεπε στην κάμερα και ένας άλλος τον έπαιζε μπροστά μου για το χατίρι μου, άρχισα να σπρώχνω την πρώτη μπαλίτσα στην τρυπούλα μου. Γλίστρησε εύκολα μέσα μου. Η τρύπα μου άνοιξε πεινασμένη για να δεχτεί την μπαλίτσα και μόλις αυτή πέρασε μέσα η τρυπούλα έκλεισε αγκαλιάζοντας το σκοινάκι και καταπίνοντας τη ροζ μπαλίτσα.

-    «Με καυλώνεις αφάνταστα. Χώσε άλλη μία στον κώλο σου» με διέταξε.

Έσπρωξα ακόμα μια μπαλίτσα μέσα μου και η καύλα ήταν απερίγραπτη. Ο κώλος μου κατάπινε την μια μπαλίτσα πίσω από την άλλη αχόρταγα, ενώ ο Κώστας μούγκριζε από καύλα παίζοντας το χοντρό καυλί του. Ο άλλος ο υπάλληλος ήξερα ότι παρακολουθούσε και ίσως και αυτός να καύλωνε με αυτό που έβλεπε. Ο Κώστας σηκώθηκε και ήρθε μπροστά μου έτσι όπως ήμουν στημένος στα τέσσερα.

-    «Πεινασμένος φαίνεται ο κώλος σου. Γλείψε τον πούτσο μου γιατί θα σου τον κάτσω μετά».

Άρχισα να γλείφω λαίμαργα ενώ αυτός έσκυψε από πάνω μου και άρχισε να σπρώχνει κι αυτός ένα - ένα τα μπαλάκια που γέμισαν την τρύπα μου ασφυκτικά. Ένιωθα λες και είχα ένα τεράστιο καυλί μέσα μου αλλά αυτή η αίσθηση με καύλωνε αφάνταστα.

-    «Σ’ αρέσει;» με ρώτησε σπρώχνοντας το καυλί του μέχρι τέρμα στο λαιμό μου.

Παραλίγο να πνιγώ. Έβηξα και όταν κατάφερα να απελευθερωθώ του είπα ότι είναι ότι καλύτερο ένιωσα ποτέ.

-    «Είδες τι καλά που είναι τα προϊόντα μας; Να μας προτιμάς κι εμείς πάντα θα σε περιποιούμαστε όπως σου αρέσει» μου είπε αρπάζοντάς με από τα μαλλιά και κολλώντας τα χείλη μου στα αρχίδια του.

Τον έγλειφα για κάμποση ώρα ενώ αυτός μου γύρισε κατάλληλα το κεφάλι για να φαίνεται καλύτερα στην κάμερα που τον ρουφούσα. Συνέχισε να μου πηδάει άγρια το στόμα, και να μου ρίχνει χαστούκια στα κωλομάγουλα ενώ μέσα μου είχα ακόμα τα μπαλάκια.

-    «Με καύλωσες πολύ πουτάνα. Θα βγάλω τα μπαλάκια για να νιώσεις τον πραγματικό πούτσο».

Άρχισε να τραβάει το σχοινάκι, απλά. Βασανιστικά. Ένιωθα ένα - ένα τα μπαλάκια να μου ανοίγουν την τρύπα και να βγαίνουν έξω ενώ ο πούτσος του ήταν ακόμα στο στόμα μου. Βγήκε και η τελευταία μπαλίτσα έξω και η τρύπα μου έμεινε ορθάνοιχτη για να δεχτεί τον καυλωμένο πούτσο του.

-    «Θα σε γαμήσω όπως γαμάω την πουτάνα μου» μου είπε και με έριξε ανάσκελα.

Μου άνοιξε τα πόδια, και οδήγησε τον χοντρό του πούτσο στην ανοιχτή κωλοτρυπίδα μου. Ένιωσα να μπαίνει πρώτα το κεφάλι. Έσπρωξε τη λεκάνη του και σιγά - σιγά μπήκε όλος μέσα μου.

-    «Πάρ’ τον όλο μωρή πούστρα!» μου είπε και ο πούτσος του άγγιξε τέρμα.

Άρχισε με αργές βαθιές σπρωξιές. Κάθε σπρωξιά έμπαινε όλος μέσα μου για να χαλαρώσει για λίγα δεύτερα και ξανά το ίδιο.

-    «Σ’ αρέσει μωρό μου; Το νιώθεις όλο μέσα σου; Όποτε θες να φας πούτσο να έρχεσαι εδώ να στον δίνω όλο».

Σιγά - σιγά άρχισε να επιταχύνει τους ρυθμούς του. Με κρατούσε από τους αστραγάλους για να έχει τα πόδια μου ανοιχτά και με δύναμη μπαινόβγαινε μέσα μου κοιτάζοντάς με στα μάτια. Συνέχισε να με κοιτάζει έντονα στα μάτια, πλησίασε σιγά - σιγά το πρόσωπό του στο δικό μου και με φίλησε με μισάνοιχτο το στόμα με ένα φιλί όλο πάθος, τη γλώσσα του να χώθηκε στο στόμα μου.

-    «Θα μπορούσα να σε γαμάω για ώρες» μου είπε και συνέχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου ενώ με φιλούσε με πάθος.

Με γαμούσε για τουλάχιστον μισή ώρα. Πότε αργά και βασανιστικά, πότε δυνατά και γρήγορα. Όπως κι αν με γαμούσε όμως, γαμούσε υπέροχα. Ήξερα πως ο συνάδελφός του μας έβλεπε από την κάμερα ασφαλείας κι αυτό με άναβε περισσότερο. Σίγουρα όμως άναβε και τον γαμιά μου γιατί τον έπιανα να κοιτάει την κάμερα και να γνέφει του συνάδελφού του.

-    «Θα χύσω…» μου είπε.

Η αναπνοή του έγινε περισσότερο κοφτή, περισσότερο βαριά, ενώ επιτάχυνε τις κινήσεις του και ο πούτσος του μέσα μου σκλήρυνε ακόμα περισσότερο και ένιωσα τα υγρά του να με γεμίζουν. Ενώ έχυνε, κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου και όταν άδειασε όλο το σπέρμα του μέσα μου κατέρρευσε πάνω μου εξακολουθώντας να είναι μέσα μου. Μείναμε έτσι για λίγο.

-    «Γαμιέσαι πολύ καλά. Να έρχεσαι όποτε θες. Ακόμα κι αν δεν θες να ψωνίσεις» μου είπε.

Βγήκε από μέσα μου, με φίλησε και σηκώθηκε να ντυθεί.

-    «Ξεκουράσου για λίγο και θα έρθει και ο Γρηγόρης» μου είπε. «Τόση ώρα που σε βλέπει θα του έχει γίνει πύραυλος. Δεν σε πειράζει, δεν είναι;»

Δεν με πείραζε. Αντιθέτως. Ήμουν γυμνός, ξεσκισμένος στο πάτωμα ανάμεσα σε κουτιά και κούτες. Ανέβηκε τις σκάλες ο Γρηγόρης κρατώντας έναν τεράστιο δονητή.

-    «Αυτό στο στέλνει δώρο ο Κώστας. Ήσουν πολύ καύλα στα μόνιτορ. Οι πελάτες νόμιζαν ότι είχαμε πορνό ταινία στα βίντεο. Εκτός βέβαια από τους τακτικούς πελάτες που ξέρουν τον Κώστα».

Πάγωσα.

-    «Νόμιζα ότι μόνο εσύ έβλεπες».

-    «Και αυτό σε καύλωνε πουτάνα;» με ρώτησε.

Γονάτισε για να χαϊδέψει τα κωλομάγουλα μου και να εξετάσει τη ξεσκισμένη τρύπα μου.

-    «Σε έσκισε για τα καλά ο Κώστας» μου είπε. «Αυτή η πλαστική πούτσα θα μπει εύκολα στην κωλάρα σου» συμπλήρωσε και άρχισε να χώνει μέσα μου τον πλαστικό τεράστιο πούτσο.

Πρέπει να με άκουσε όλο το μαγαζί από το πόνο. Φαίνεται όμως ότι οι φωνές μου άναβαν περισσότερο το Γρηγόρη. Έσπρωξε με δύναμη το δονητή μέσα μου και γονατιστός ακόμα ήρθε απέναντι στο πρόσωπό μου.

-    «Βγάλε το ν έξω και γλείψε το!» με διέταξε.

Με το δονητή ακόμα στον κώλο μου, άρχισα να χαϊδεύω τον καυλωμένο πούτσο του. Τέλειος πούτσος. Χοντρός και πολύ σκληρός. Ξεκούμπωσα το φερμουάρ, του κατέβασα το σλιπ και πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπό μου ένας πολύ ωραίος πούτσος. Τον άρπαξα αμέσως και άρχισα να τον χαϊδεύω απαλά. Είχε μεγάλα αρχίδια φουσκωμένα σίγουρα γεμάτα σπέρμα. Άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια ένα - ένα. Μόνο που τον ακούμπησα τρελάθηκε από καύλα.

-    «Ωχ, ρε πούστρα.. ρούφα τον όλο. Θα σου ξεσκίσω τον κώλο. Θα σε χύσω παντού γαμιόλα, ξεφτιλισμένη!»

Μου έχωσε τον πούτσο του όλο στο στόμα και με γαμούσε ασταμάτητα λες και του κάνανε πίπα για πρώτη φορά. Με αρπάζει από το κεφάλι και το πιέζει στον πούτσο του νιώθοντας το κεφάλι να αγγίζει το πίσω το λαιμού μου. Το κρατάει εκεί για αρκετή ώρα ενώ εγώ πνιγόμουνα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και αυτός να σπρώχνει όλο και πιο βαθιά ενώ ταυτόχρονα κάνει φατσούλα στην κάμερα ασφαλείας που τον βλέπει ο Κώστας και ίσως και κανένας πελάτης. Εξακολουθώ και τον παίρνω όλο στο στόμα μου, ενώ αυτός βάζει και βγάζει τον δονητή από μέσα μου.

-    «Θα σου κάνω τον κώλο σαν το πηγάδι. Τέλεια η κωλάρα σου. Τον παίρνει όλο μέσα. Θα περάσουμε καλά εμείς οι δύο. Γλείφε γιατί σε βλέπει και ο Κώστας».

Έκανα ότι μου έλεγε. Ήταν παθιασμένος και καυλωμένος άγρια.

-    «Ήρθε η ώρα να φας το πραγματικό πούτσο» μου είπε και τράβηξε το δονητή από μέσα μου.

Ξάπλωσε ανάσκελα απέναντι με τα πόδια του προς την κάμερα και με διέταξε να κάτσω πάνω στον πούτσο του έτσι ώστε όσοι βλέπανε το μόνιτορ, βλέπανε καθαρά τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει στην τρύπα μου. Με έβαλε να χοροπηδώ πάνω στο χοντρό καυλί του κάμποση ώρα ενώ αυτός έβγαζε κραυγές καύλας, βρίζοντάς με και ρίχνοντάς μου σκαμπίλια στον κώλο.

-    «Την επόμενη φορά θα σε γαμήσω ταυτόχρονα με τον Κώστα. Θα έχεις δύο πούτσους στον κώλο την ίδια ώρα. Ξέρω ότι μπορείς να μας πάρεις και τους δύο. Θα σου άρεσε αυτό; Του κώλου σου σίγουρα θα του άρεσε».

Συνέχισε να με πηδάει άγρια. Μετά με έστησε στα τέσσερα και με γάμησε σαν σκύλα κάνοντας τον μάγκα γαμιά μπροστά στη κάμερα. Όταν ήταν έτοιμος να χύσει, τον έβγαλε έξω, και ήρθε μπροστά μου και γονάτισε.

-    «Πάρ’ τα μωρή καριόλα. Να τα καταπιείς όλα!» μου είπε και άρχισε να χύνει στο πρόσωπο και το στόμα μου.

Όσα ήταν στο πρόσωπό μου με την άκρη του πούτσου του άρχισε να μου τα σπρώχνει στο στόμα αναγκάζοντάς με να τα καταπιώ όλα. Για άλλη μια φορά ήμουν εκεί γυμνός, ξεσκισμένος και κουρασμένος πια από το πολύ γαμήσι. Ντύθηκα και κατέβηκα κάτω. Ο Κώστας και ο Γρηγόρης στο πόστο τους και δυο τρεις πελάτες χαμογελούσαν με νόημα. Πήγα στο ταμείο. Ο Κώστας μου έδωσε την τσαντούλα με αυτά που πήρα. Δεν πήρε χρήματα.

-    «Να έρχεσαι όποτε θες» μου είπε και μου έκλεισε το μάτι.

Ευχαρίστησα και έφυγα. Επιστρέφω όμως συχνά εκεί για τα πονηρά μου ψώνια.

(Copyright protected OW ref: 53688)