Αναμνήσεις ενός κρυφού αμφί: Η πρώτη φορά

Δημοσιεύθηκε από vyro
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι πρώτες αμφισεξουαλικές περιπέτειες του φίλου μας ξεκινούν σ’ ένα κάμπινγκ γυμνιστών όπου τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα.

Η ιστορία:

Με λένε Βύρωνα και σήμερα είμαι 42 χρονών, παντρεμένος και με κρυμμένη την αμφιφυλοφιλική μου φύση. Από τότε που άρχισα να αντιλαμβάνομαι και να έρχομαι σε επαφή με την ερωτική μου ταυτότητα, με έλκυαν και συνεχίζουν να με ελκύουν οι γυναίκες. Ταυτόχρονα όμως, πάντα ένιωθα και ένα απίστευτο συναίσθημα ηδονής, έχοντας την αίσθηση ενός καυλιού, ή ακουμπώντας οτιδήποτε πάνω στα κωλομέρια μου και στην τρύπα μου. Έτσι σε όλη μου τη ζωή ένιωθα την ίδια καύλα, είτε όταν εγώ πήδαγα μια γυναίκα, είτε όταν ένας άλλος άντρας πήδαγε εμένα, και πάντα, όντας υπερσεξουαλικός, ήθελα και τα δύο το ίδιο πολύ. Αυτό είναι το μυστικό της ζωής μου.

Πριν οκτώ χρόνια παντρεύτηκα και από τότε δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν άντρα. Δεν ξέρω πραγματικά αν θα έχω ποτέ ξανά αυτή την ευκαιρία. Αισθάνομαι όμως όμορφα και, για να πω την αλήθεια, καυλώνω ιδιαίτερα στην ανάμνηση και συγγραφή αναμνήσεων από τις επαφές μου με άλλους άντρες. Είναι το μόνο που για την ώρα με φέρνει σε επαφή με αυτό που μου λείπει. Έτσι, αποφάσισα να μοιραστώ σε αυτόν τον χώρο διάφορες στιγμές μου. Αυτό ξέρω πως θα καυλώνει τόσο εμένα, όσο και όλους όσους τους αρέσει να διαβάζουν τέτοιου είδους ιστορίες. Νομίζω ότι ιδανικότερη αρχή θα ήταν η εξιστόρηση της πρώτης φοράς που με πήρε κάποιος άντρας.

Όχι της πρώτης επαφής, γιατί σε μικρή ηλικία με δύο φίλους που ίσως είχαν περιέργεια ή ανάλογες τάσεις, πραγματικά δεν έμαθα ποτέ γιατί το έκαναν, είχα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ερωτικές συνευρέσεις, χωρίς όμως να υπάρξει ποτέ πήδημα. Τους είχα μαλακίσει, τους είχα τσιμπουκώσει, είχαν τριφτεί επάνω στον κώλο μου, με είχαν χύσει, μου είχαν βάλει δάχτυλα ή κεριά ή αγγούρια μέσα στον κώλο, ποτέ όμως δεν με πήδηξαν. Αυτό συνέβη πρώτη φορά το 1987 από έναν οικογενειακό φίλο. Οι δικοί μου έκαναν παρέα για χρόνια με ένα ζευγάρι, με το οποίο κάναμε και συχνά μαζί διακοπές γιατί και σε εκείνους άρεσε το κάμπινγκ. Εκείνο το καλοκαίρι βρεθήκαμε για κανένα μήνα σε ένα κάμπινγκ στην Εύβοια. Μετά από καμιά εβδομάδα, ο Γιώργος, ο φίλος του πατέρα μου, αποφάσισε να πάρει ένα έξτρα σκηνάκι που είχε μαζί του και να πάει για δυο μέρες σε μια απόμερη παραλία για ελεύθερο κάμπινγκ, επειδή έμαθε πως μπορούσε να κάνει γυμνισμό εκεί, πράγμα που όπως είπε πάντα του άρεσε ιδιαίτερα. Η γυναίκα του δεν ήθελε να ακολουθήσει, οι δικοί μου φυσικά όχι, οπότε πρότεινα να πάω παρέα. Δεν είχα κάτι στο μυαλό μου, απλά είπα να πάω από περιέργεια.

Όταν φτάσαμε στην παραλία αυτή, είδαμε ότι υπήρχαν τρεις άλλες σκηνές. Στήσαμε και τη δική μας, η οποία ήταν στην ουσία για ένα άτομο ή για δύο στριμωγμένα, αλλά αυτό δε φάνηκε να προβληματίζει τον φίλο του πατέρα μου που σχολίασε ότι θα ήμαστε λίγο στριμωγμένα αλλά… «δύο ημέρες είναι μόνο, θα τη βγάλουμε». Κατόπιν άρχισε να γδύνεται ζητώντας μου να κάνω το ίδιο γιατί… «είναι ενοχλητικό να καθόμαστε ντυμένοι σε μια παραλία γυμνιστών». Το έκανα χωρίς κανένα δισταγμό και πραγματικά απολάμβανα ιδιαίτερα αυτή την αίσθηση ελευθερίας. Η μέρα πέρασε με πολύ κολύμπι και συζήτηση για διάφορα θέματα, σχόλια για τους άλλους γυμνιστές τριγύρω, αστεία και παιχνίδι. Σε κάποιες περιπτώσεις στη θάλασσα, σε διάφορα παιχνίδια, υπήρχε σωματική επαφή με τον Γιώργο, στην οποία δεν έδωσα κάποια σημασία. Έφτασε όμως η ώρα του βραδινού ύπνου και τότε ανακαλύψαμε ότι η σκηνή ήταν πραγματικά στενή. Ο μόνος βολικός τρόπος ήταν να ήμαστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι.

Οι περίεργες ιδέες αρχίζουν να μπαίνουν στο κεφάλι μου μόλις αισθάνομαι τον Γιώργο πολύ κοντά σε εμένα και την ανάσα του στον σβέρκο μου. Δεν κουνιέμαι όμως χιλιοστό. Έχω μαρμαρώσει. Σκέφτομαι πως ίσως ήταν κακή ιδέα τελικά να ακολουθήσω το παράδειγμά του και να κοιμηθώ κι εγώ γυμνός, όμως αυτό πλέον δεν αλλάζει. Αντιλαμβάνομαι μία ελαφριά μετακίνησή του πίσω μου και τότε τον… αισθάνομαι! Είμαι σίγουρος πως στην κορυφή του μπουτιού μου, ακριβώς κάτω από το κωλομέρι, με ακουμπάει η άκρη του καυλιού του. Η αδρεναλίνη με κατακλύζει ακαριαία και όλο μου το «είναι» παίρνει φωτιά.

Ο πούτσος μου αρχίζει να καυλώνει στην ιδέα αυτού που με ακουμπάει. Μετά από κανένα «ακίνητο» πεντάλεπτο που μοιάζει με αιώνα, σπρωγμένος πλέον από καθαρή καύλα και το εντελώς θολωμένο μυαλό μου, κάνω μια μικρή κίνηση προς τα κάτω και πίσω. Αυτά τα λίγα εκατοστά μετακίνησης φέρνουν πλέον τον πούτσο του σε επαφή με τα κωλομέρια μου. Μένω ακίνητος εκεί και περιμένω… Πέντε λεπτά… δέκα… και… ναι, δεν είναι ιδέα μου πια. Ελαφρές κινήσεις πίσω μου, κυκλικές ή πάνω - κάτω. Ο πούτσος του αρχίζει να καυλώνει και η ανάσα του έχει βαρύνει. Παίρνοντας θάρρος από την ανύπαρκτη αντίδρασή μου, κολλάει το σώμα του επάνω στο δικό μου και αισθάνομαι τον πλήρως καυλωμένο πούτσο του πάνω στον κώλο μου. Δεν μιλάει κανένας μας. Περνάει το αριστερό του χέρι κάτω από το δικό μου αριστερό και βρίσκοντας τον καυλωμένο μου πούτσο, ψιθυρίζει:

-    «Έχεις καυλώσει αγοράκι μου; Σου αρέσει ο πούτσος μου στο κώλο σου;»

Δεν απαντάω. Το θεωρώ περιττό. Τι να πω άλλωστε; Ο καυλωμένος μου πούτσος τα λέει όλα. Το χέρι του αφήνει τον πούτσο μου και αρχίζει να χαϊδεύει τα κωλομέρια μου. Τραβιέται λίγο πίσω, φέρνει το χέρι του στο στόμα μου και μου ζητάει να του γλείψω καλά τα δάχτυλα και να τα σαλιώσω. Ένα - ένα τα δάχτυλά του εναλλάσσονται μέσα στο στόμα μου και τα ρουφάω με μανία, τα γλείφω και τα σαλιώνω. Μου γαμάει το στόμα με τα δάχτυλα ενώ ο πούτσος του συνεχίζει να τρίβεται πάνω στον κώλο μου. Βγάζει το σαλιωμένο του χέρι από το στόμα μου και το πάει κατευθείαν στον κώλο μου. Αρχίζει να παίζει με την τρύπα μου…

-    «Τι βλέπω εδώ; Στην έχουν περιποιηθεί καλά την κωλοτρυπίδα, έτσι; Και δεν σου φαινόταν!», μου ψιθυρίζει και δεν έχω να του πω τίποτα πραγματικά.

Τα δάχτυλά του βρήκαν εύκολη πρόσβαση μέχρι το τέρμα γιατί τον κώλο, όπως είπα πριν, μού τον είχαν ήδη ανοίξει αρκετά οι φίλοι μου με αντικείμενα. Βγάζει τα δάχτυλά του από τον κώλο μου και πιάνοντάς με από το στήθος με γυρνάει μπρούμυτα και περνάει από πάνω μου. Έχω όλο το βάρος του στη πλάτη μου, γρήγορα όμως ανασηκώνεται και αρχίζει να τρίβει τον πούτσο του πάνω - κάτω στη χαραμάδα του κώλου μου. Με δαγκώνει και με γλείφει στο σβέρκο και τη πλάτη, ενώ με το ένα του χέρι ανοίγει τα κωλομάγουλά μου και τρίβει τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου.

-    «Δεν γίνεται εδώ μέσα να μπορέσουμε να κινηθούμε. Έξω είναι θεοσκότεινα. Να πάρουμε το στρωματάκι και να βγούμε έξω;»

-    «Ναι, δεν έχω πρόβλημα» του απαντάω αφού πλέον μόνο τη καύλα μου σκέφτομαι.

Τραβάει το στρώμα έξω από τη σκηνή βγαίνοντας μαζί κι εκείνος. Ακολουθώ και εγώ και βγαίνοντας γονατιστός έξω από τη σκηνή τον βρίσκω να με περιμένει όρθιος. Χωρίς να χάνει καθόλου χρόνου βάζοντας το χέρι του πίσω από το κεφάλι μου, οδηγεί το στόμα μου κατευθείαν στα αρχίδια του.

-    «Ρούφα τα αρχίδια μου. Θέλω να μου τα καταπιείς σαν πουτάνα».

Με το ένα μου χέρι παίζω τον πούτσο του ενώ του πιπιλάω και του ρουφάω τα αρχίδια. Με τον πούτσο του αρχίζει να μου γαμάει το στόμα, μόλις μετά από μερικές προσπάθειες καταφέρνω να τον καταπίνω μέχρι τα αρχίδια. Μου πηδάει το λαρύγγι για λίγη ώρα και ξαφνικά με πιάνει από το σβέρκο και πιέζοντάς με πάνω στη κοιλιά του, έτσι που η μύτη μου είναι βυθισμένη μέσα στις τρίχες πάνω από τον πούτσο του… μουγκρίζοντας, αρχίζει να γεμίζει το λαιμό μου με ζεστό χύσι. Προσπαθώ να αντεπεξέλθω στο αίσθημα ασφυξίας και πνιγμού, ανοίγω λίγο το στόμα, αφήνω τα χύσια που ξεχειλίζουν να τρέξουν πάνω μου, προσπαθώ να τραβηχτώ λίγο πίσω, βήχω μουγκά… προσπαθώ… Και με αφήνει. Πέφτω προς τα πίσω με τα χύσια να τρέχουν μέσα από το στόμα μου, ενώ κάποιες τελευταίες ριπές από χύσι με χτυπάνε πάνω στο πρόσωπο.

Με γυρίζει στα τέσσερα πάνω στο στρώμα, έρχεται πίσω μου και γρήγορα διαπιστώνω ότι ο πούτσος του δεν έχει ξεκαυλώσει καθόλου. Με τα χύσια του και τα σάλια μου πάνω του να δημιουργούν ένας πρώτης ποιότητας λιπαντικό υγρό, περνάει με ευκολία την ήδη καλά ανοιγμένη κωλοτρυπίδα μου και βυθίζεται απότομα μέσα μου. Πονάω για λίγο, τα μάτια μου γυρίζουν ανάποδα, ζαλίζομαι, αλλά γρήγορα αρχίζω να το απολαμβάνω εξοικειωμένος με την αίσθηση. Όλα τα δάχτυλα, τα αγγούρια και τα κεριά του κόσμου, δεν έχουν τη γλύκα που έχει αυτό το συναίσθημα. Ότι κι αν μου είχαν βάλει πίσω μου, όσο μεγάλο ή μικρό κι αν ήταν, δεν φτάνει με τίποτα αυτόν τον ζωντανό, παλλόμενο πούτσο, που με τις φλέβες του πρησμένες από τη καύλα, μπαινοβγαίνει μέσα από τη κωλοτρυπίδα μου με τέτοια ορμή αυτή τη στιγμή.

Με σπρώχνει να πέσω μπρούμυτα πάνω στο στρώμα, μου ανοίγει τα πόδια και πέφτει πάνω στη πλάτη μου με τον πούτσο του βυθισμένο στον κώλο μου. Σε αυτή τη στάση με γαμάει ενώ κρατάει γερά τους ώμους μου, τόση ώρα που η κωλοτρυπίδα μου αρχίζει να μουδιάζει και ο καυλωμένος μου πούτσος να πονάει στριμωγμένος στο στρώμα. Ακούω και αισθάνομαι τα αρχίδια του να χτυπάνε με δύναμη πάνω στα κωλομέρια μου. Έχω τρελαθεί στη καύλα. Αρχίζω να αισθάνομαι πως είμαι έτοιμος να χύσω και ανασηκώνω λίγο τη μέση μου. Ο πούτσος του καρφώνεται με μανία μέχρι τέρμα κάνοντας τον δικό μου να εκραγεί. Αρχίζω να χύνω ασταμάτητα και με το χέρι του μου κλείνει το στόμα αντιλαμβανόμενος ότι μουγκρίζω δυνατότερα από όσο πρέπει. Χύνω ενώ ταυτόχρονα μου γαμάει τον κώλο.

Κι εκείνο το βράδυ συνέχισε να με γαμάει για αρκετή ώρα ακόμη. Έχοντας χύσει ήδη μία φορά στο στόμα μου, μπορούσε πλέον να ελέγξει το ρυθμό του και να με γαμήσει μέχρι να βαρεθεί. Ξάπλωσε ανάσκελα και με έβαλε με να τον καβαλήσω με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν. Το συναίσθημα του πούτσου μου που χτυπούσε στα μπούτια και την κοιλιά μου την ώρα που ανεβοκατέβαινα στο καυλί του ήταν κάτι που με τρέλανε τότε. Γρήγορα με έκανε να χύσω στον αέρα ακόμα μία φορά. Αυτός έχυσε για δεύτερη φορά μέσα στον χαλαρωμένο, εντελώς πια, κώλο μου, αργότερα, γαμώντας με στα όρθια σε ένα δέντρο δίπλα στη σκηνή. Δεν ξέρω πόση ώρα με πήδαγε εκείνο το βράδυ. Έχασα κάθε αίσθηση του χρόνου. Και ήταν μόλις το πρώτο βράδυ. Είχαμε ακόμα μια ολόκληρη ημέρα και ένα ολόκληρο βράδυ. Και η επόμενη ημέρα είχε πολύ ενδιαφέρον. Γιατί όπως αποδείχτηκε, εκείνο το πρώτο βράδυ είχαμε και θεατές που δεν είχαμε αντιληφθεί και οι οποίοι το επόμενο βράδυ θέλησαν να πάρουν γεύση.

Από το πρωί μας προσέγγισαν δύο φίλοι πενηντάρηδες που έμεναν σε μια σκηνή παραδίπλα. Κάναμε όλη την ημέρα παρέα χωρίς να πουν το παραμικρό και το βράδυ καταλάβαμε ότι είχαν δει σχεδόν τα πάντα, όταν μας είπαν ότι τους άρεσε πολύ ο τρόπος που διασκεδάζαμε εγώ με τον Γιώργο το προηγούμενο βράδυ. Κουβέντα στη κουβέντα ήταν γραφτό μου να έχω και τη πρώτη μου εμπειρία από παρτούζα. Για αρκετή ώρα περνούσαν και οι τρεις διαδοχικά από το στόμα, τα χέρια και τον κώλο μου και όταν κατάλαβαν πως η κωλοτρυπίδα μου είχε πια χαλαρώσει κι ανοίξει αρκετά, δοκίμασαν και τελικά κατάφεραν να με πάρουν και δύο μαζί, ενώ ο τρίτος μου πήδαγε το στόμα. Περάσαμε σχεδόν όλη τη νύχτα με ατελείωτο πήδημα και αρκετό χύσι. Όταν επιστρέψαμε στο κάμπινγκ, στους γονείς μου και τη γυναίκα του, ήξερα καλά ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει αυτά που είχα νιώσει τις δύο ημέρες. Και έτσι ξεκίνησε το μοναχικό μου μυστικό ταξίδι σε αυτά τα μονοπάτια, με εμπειρίες που έχω σκοπό να μοιραστώ εδώ.

(Copyright protected OW ref: 53914)