Τρενάκι με την γυναίκα και τον φίλο του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Χρήστο και τώρα είμαι 29 ετών.

Μια μέρα λοιπόν χριστουγεννιάτικες μέρες καλή ώρα όπως και τώρα, είχα πάει σπίτι του για ποτάκι και κανένα χαρτάκι. Ήμασταν 4 άτομα, πίναμε και παίζαμε χαρτιά και λέγαμε μαλακίες να περνάει η ώρα. Αφού παίξαμε αρκετή ώρα, και είχε πάει περίπου 3 το παρεακι διέλυσε και μείναμε οι 2 μας εγώ με τον Αντώνη.

Αφού ήπιαμε κανα 2 ποτάκια ακόμα και ψιλοζαλιστηκαμε, μου έκανε πάλι την συνήθη ερώτηση, δηλ αν ήθελα να μου τον παίξει και μετά να μου τον γλύψει. Η απάντηση μου ήταν πάλι θετική, αφού τα χα πιει κιόλας δεν ήθελα και πολύ σκέψη! Έτσι λοιπόν ξεκινάει το παίξιμο και το ταυτόχρονο γλείψιμο.

Ήμασταν και οι 2 γυμνοί τελείως! όπως μου τον έγλυφε μου χάιδευε το κώλο και με τρόπο μου έχωνε το δάχτυλο του στο κώλο μου κάτι που με καύλωνε πολύ! αφού το κατάλαβε, άρχισε να μου ρουφάει με δύναμη το καυλί μου και να μου γαμάει το κώλο με τα δάχτυλα του! Όταν ετοιμαζόμουν να χύσω του το είπα και σηκώθηκε όρθιος και μου λέει " θέλω να μου γαμήσεις το κώλο!
" εγώ τον ρώτησα "είσαι σίγουρος?" και η απάντηση φυσικά ήταν "ναι"!

πάει στην τουαλέτα αλείφει το κωλαρακι του με βαζελίνη. Έρχεται στο δωμάτιο, στήνεται στα 4 και μου λέει "σε παρακαλώ, βαλ τον μου σιγά σιγά, μη πονέσω γιατί είναι η πρώτη μου φορά!
"οκ" του είπα και του ακούμπησα το κεφάλι της πούτσας μου πάνω στην τρύπα του κώλου του! Με απαλές κινήσεις έβαζα στην αρχή μόνο το κεφάλι μέσα, κι αφού ήδη είχε ψιλοανοιξει ο κώλος του του τον έχωνα όλο σιγά σιγά μέσα! Όταν του τον έβαλα στην αρχή όλο μέσα έβγαλε μια κραυγή πόνου αλλά πιο πολύ καύλας και μου λεγε " γαμαμε τώρα! Σκίσε μου το κώλο! "όσο μου τα λεγε τόσο τον ξέσκιζα!

μετά από λίγο μου λέει "μετά είναι η σειρά σου! Θα μου πάρεις μια πίπα και μετά θα σε γαμήσω κι εγώ! " εγώ πάνω στη ζαλάδα από τα ποτά κι από την καύλα μου συμφώνησα χωρίς καμία αντίρρηση! Αφού λοιπόν τον ξέσκισα μετά από λίγο χωρίς προειδοποίηση του πέταξα όλο μου το σπέρμα στο βάθος του κώλου του! αφού λοιπόν τελειώσαμε κάτσαμε να κάνουμε ένα τσιγάρο και να πιούμε ένα ποτάκι! πάνω στο τσιγάρο μου πετάει μια σπόντα "μην ξεχνιόμαστε, κάνε το τσιγαράκι σου, πιες το ποτάκι σου και ετοιμάσου! Στο μπάνιο είναι η βαζελίνη!

" εγώ ψιλοκολησα αλλά ταυτόχρονα καύλωσα που θα καθόμουν να με γαμήσει ο Αντώνης! Έτσι λοιπόν, τελείωσα το τσιγάρο μου, ήπια μονορούφι το ποτό για να με πιάσει καλά και πήγα στο μπάνιο! Άνοιξα τα πόδια μου κι έβαλα βαζελίνη πάνω στην τρύπα μου και μέσα σε αυτή σκεπτόμενος ότι έτσι ίσως πονέσω λιγότερο! Έπειτα βγήκα και πήγα στο δωμάτιο που ήταν ο Αντώνης και με περίμενε παίζοντας το καυλί του! Δεν ήταν πολύ μεγάλο και σκέφτηκα ότι μπορεί να μην πονέσω! Λάθος! Πόνεσα! ήταν η πρώτη φορά! αφού λοιπόν πήγα και στήθηκα στα 4 για να ρθει να μου καρφώσει τον πούτσο του στο κώλο, ήρθε από μπροστά και μου τον έβαλε στο στόμα! ήθελα πολύ να τον ρουφήξω και δεν πρόβαλα αντίσταση! Άρχισα λοιπόν να του τον παίζω και να τον ρουφάω σαν πως το κανα μια ζωή! Μου άρεσε πολύ! Τον ρουφούσα όλο και του γλυφα και τα αρχίδια!

μετά από λίγο, με σπρώχνει και μου λέει "κάτσε στα 4 να δεις τι μου κανες πριν! " έτσι λοιπόν, στήθηκα σαν την πουτάνα στα 4, και αρχίζει να μου βάζει δάχτυλο για να μου χαλαρώσει την τρύπα μου! Αυτό με καύλωσε πολύ τόσο που του είπα "άσε ρε μαλάκα τα δάχτυλα και χώσε μου το πούτσο σου μέσα! " αυτός τρελάθηκε και με μια κίνηση βγάζει το δάχτυλο και μου καρφώνει το καυλί του στο κώλο! Πόνεσα αρκετά, αλλά όσο με γαμούσε ο πόνος γινόταν καύλα! Με γαμούσε σαν λυσσασμένος! Με ξέσκιζε αλλά μου άρεσε πολύ! όπως και του Αντώνη! μετά από λίγο νιώθω κάτι ζεστό μέσα στο κώλο μου! Έχυσε μέσα στο κώλο μου!

αφού σηκώθηκε από το κρεβάτι μου λέει "τώρα είμαστε πάτσι! Κι οι 2 γαμηθήκαμε κι οι 2 χύσαμε ο ένας στο κώλο του άλλου! "πραγματικά ήταν τέλειο! από τότε όποτε βρίσκαμε ευκαιρία το κάναμε! Γαμιόμασταν κι οι 2! από τότε όμως πέρασαν τα χρόνια! εγώ παντρεύτηκα αυτός όμως έμεινε ελεύθερος! Συνεχίσαμε την παρέα κανονικά, γνώρισε την γυναίκα μου την Μαρία, (25 ετών τώρα) και κάνουμε παρέα. Πηγαίνουμε για φαγητό για καφέ και για ποτάκια! Η Μαρία δεν ήξερε τι είχαμε κάνει με τον Αντώνη παλιότερα, πριν την γνωρίσω, αλλά το έμαθε όταν μετά από ένα πολύ μεθυστικό βράδυ στο σπίτι μας παρέα με τον Αντώνη, αρχίσαμε να παίζουμε χαρτιά και οι τρεις! Ήμασταν όλοι μεθυσμένοι! Η Μαρία φορούσε μια κοντή τζιν φούστα κι εμείς μακό μπλουζάκια και παντελόνι τζιν από μέσα! μέσα από το παντελόνι εγώ δεν φορούσα εσώρουχα ενώ ο Αντώνης φορούσε ένα μαύρο στρινγκ, το είδαμε αφού παίζαμε χαρτιά, και το παιχνίδι το λέγαμε "διαταγές"! Καταλάβατε λοιπόν! Όποιος κέρδιζε έδινε διαταγές στους άλλους 2 για το τι να κάνουν!

Ξεκινήσαμε με το στριπτήζ, φτάσαμε στο να φιλάει ο Αντώνης την Μαρία. Στο να την γλύφει και να με γλύφει και το αποκορύφωμα ήταν όταν κέρδισε η Μαρία που μας διέταξε να κάνουμε 69 εγώ με τον Αντώνη! Η αλήθεια είναι ότι κολλήσαμε στην αρχή αλλά το πολύ ποτό δε μας άφησε περιθώρια σκέψης όπως και η Μαρία που μας είπε "άντε! όταν δίνω μια διαταγή θα την εκτελείτε αμέσως! " τότε κατάλαβα πόσο καυλωμένη ήταν!

αρχίσαμε λοιπόν σιγά σιγά να γλύφουμε ο ένας τον πούτσο του άλλου! Η Μαρία μας έβλεπε και γαμούσε το μουνί της με ένα δονητή! εμείς την βλέπαμε και καυλώναμε και ρουφούσαμε τα καυλιά μας σαν τρελοί μέχρι την στιγμή που μας διατάζει η Μαρία "στοπ! τώρα θα κάνουμε τρενάκι! Ο Αντώνης θα με γαμάει κι εσύ θα γαμήσεις τον Αντώνη και μετά εναλλάξ! Οκ?" καύλωσα πολύ που θα γαμούσε ο Αντώνης την Μαρία και που θα τον γαμούσα κι εγώ! έτσι κι έγινε! Έκατσε η Μαρία στα 4 στο καναπέ και της έχωσε τον πούτσο του ο Αντώνης! αφού απόλαυσα λίγο την Μαρία να γαμιέται και να καυλώνει πήρα κι εγώ θέση στο τρενάκι και έχωσα με τη σειρά μου το καυλί μου στο κώλο του Αντώνη! Τέλεια εμπειρία! Αναστενάζαμε όλοι από την καύλα! Γαμιόμασταν έτσι περίπου 20 λεπτά! μετά αλλάξαμε στάση! Έκατσα εγώ στα 4 ο Αντώνης μου γαμούσε τον κώλο και η Μαρία έχωνε το δονητή στο κώλο του Αντώνη! Το σκηνικό ήταν πολύ ερεθιστικό! εγώ καύλωνα πολύ που ένιωθα τον Αντώνη να με ξεσκίζει ενώ η Μαρία μου έλεγε "γι αυτό καυλώνεις μωράκι μου όταν σου χώνω το δάχτυλο στο κώλο, ε?"

έτσι συνεχίστηκε για καμπόση ώρα μέχρι που έφτασε η στιγμή να χύσουμε! Σηκωθήκαμε κι οι 2 όρθιοι βάλαμε την Μαρία κι έκατσε στο καναπέ και της αδειάσαμε τα χυσια μας στο στόμα και στα βυζιά της! αφού ηρεμήσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο, ο Αντώνης μας καληνύχτισε κι εγώ με την Μαρία όλο το βράδυ γαμιόμασταν ασταμάτητα! Μια τη γαμούσα εγώ και μια αυτή με το δονητή! από τότε το ίδιο σκηνικό γίνεται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μαζευόμαστε στο σπίτι μου οι 3 μας και ξεσκιζόμαστε όλοι μαζί και περνάμε τέλεια.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")