Πρώτη επαφή με άντρα

Δημοσιεύθηκε από antperisteri
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Όταν κάποιος άγνωστος προσφέρεται να σε βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα ζητήσει ανταλλάγματα… κι ίσως αυτά είναι οδυνηρά.
Η ιστορία:

Εγώ δεν είχα τάσεις ομοφυλοφιλίας ποτέ αλλά δεν ήμουν και ρατσιστής απέναντι σε αυτό. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν απορρίπτω κάτι αν δε το δοκιμάσω.

Τον Φεβρουάριο του 2008 ήμουν φαντάρος στην Κρήτη, σ’ ένα φυλάκιο πολύ μακριά από την Σούδα, οπότε όταν παίρναμε άδειες μας κατέβαζε το μεσημέρι ο οδηγός μαζί με τους αξιωματικούς στο λιμάνι και περιμέναμε μέχρι το βράδυ που θα έφευγε το πλοίο. Την ημέρα την πέρναγες αλλά εκείνη τη φορά είχε απαγορευτικό απόπλου, οπότε έμεινα άφραγκος και ρέστος στο λιμάνι της Σούδας. Εκεί κοντά είχε ένα ίντερνετ καφέ και είπα να πάω γιατί κάτι έπρεπε να κάνω μέχρι να ξημερώσει να ξαναπάω έστω για λίγες ώρες στο στρατόπεδο μέχρι το μεσημέρι. Δεν παίζανε ευρώπουλα για ταξί βλέπεις και λεωφορεία δεν υπήρχαν. Για ξενοδοχείο ούτε καν και που να μείνεις έξω όλη νύχτα; Είχε ψωόκρυο.

Τέλος πάντων. Άραξα στο ίντερνετ καφέ να σκοτώσω λίγη ώρα. Μπήκα λοιπόν στο τσατ και έλεγα καμιά μαλακία. Κάποια στιγμή είπα και το δράμα της νύχτας μου πιο πολύ για χαβαλέ. Σε λίγο όμως μου ήρθε ένα πριβέ από κάποιο χρήστη άντρα. Αυτός ήταν Χανιώτης και πιάσαμε την κουβέντα. Του είπα όλη τη φάση και λέγαμε διάφορα. Κάποια στιγμή μου είπε ότι μπορεί να με φιλοξενήσει το βράδυ με αντάλλαγμα σεξ. Εγώ κόλλησα λίγο στην αρχή αλλά επειδή η εναλλακτική ήταν να με φάει το κωλόκρυο μόλις έκλεινε το ίντερνετ καφέ, τον ρώτησα τι ακριβώς θέλει. Μου είπε ότι είναι ενεργητικός. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν τα ήξερα τότε αλλά όταν μου εξήγησε ότι αν θέλω να με φιλοξενήσει πρέπει να κάτσω να μου τον βάλει, τότε κατάλαβα. Σκέφτηκα κι εγώ λοιπόν ότι δεν τρέχει και τίποτα άμα τον πάρω για μια φορά και ότι αφού το κάνουν άλλοι τι μπορώ να πάθω; Έτσι λοιπόν δέχτηκα.

Κανονίσαμε λοιπόν και ήρθε ως τη Σούδα και με πήρε με το αμάξι του. Στην αρχή ήταν λίγο αμήχανα αλλά μετά άρχισε να στρώνει. Πήγαμε στο σπίτι του, αράξαμε, ήπιαμε μερικά μπιρόνια και λέγαμε διάφορα. Κάποια στιγμή ήρθε κοντά μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Εγώ το κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα. Τον άφησα να με καθοδηγεί και καταλήξαμε να είμαστε και οι δυο γυμνοί. Είχε πολύ ωραίο σώμα και πολύ γυμνασμένος. Ο πούτσος του δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, 13-14 πόντους, κάπου εκεί. Μου είπε να τον πιάσω και να τον παίξω. Όση ώρα το έκανα, φιλιόμασταν. Μόλις είχε σκληρύνει πολύ, σηκώθηκε από τον καναπέ που καθόμασταν και τον έφερε στο πρόσωπο μου. Μου τον έβαλε στο στόμα και άρχισε να τον κουνάει μέσα - έξω κρατώντας το κεφάλι μου σταθερό.

Πέντε - έξι λεπτά αργότερα τον τράβηξε από το στόμα μου και μου είπε να σηκωθώ. Τον ακολούθησα ως το κρεβάτι του. Μου είπε να κάτσω στα τέσσερα και να τουρλωθώ. Εκείνος άνοιξε ένα κουτάκι και έβγαλε ένα προφυλακτικό. Αφού το φόρεσε προσεκτικά ήρθε και πήρε θέση πίσω μου. Ένιωσα το πουτσοκέφαλο να ακουμπάει στην κωλότρυπα μου και με πολύ αργό και σταθερό ρυθμό μπήκε μέσα μου. Αισθάνθηκα σα να με σφάζουν, έβγαλα ένα τεράστιο βογκητό, έσκυψα και δάγκωσα το μαξιλάρι. Τα μάτια μου δακρύσανε και η ανάσα μου κόπηκε. Μόλις μπήκε ολόκληρος μέσα έμεινε για λίγο εκεί ακίνητος και μου χάιδευε τα κωλομέρια. Μόλις κατάλαβε ότι άρχισα να ηρεμώ, άρχισε να κουνιέται μέσα μου. Πόναγα αρκετά αλλά όσο περνούσε η ώρα χαλάρωνα.

Λίγα λεπτά μετά ένιωθα μόνο καύλα. Με γαμούσε απαλά και αγαπησιάρικα. Που και που έριχνε καμιά σφαλιάρα στα κωλομέρια μου αλλά όχι πολύ δυνατή. Όταν πλησίαζε η ώρα να τελειώσει είχα χαλαρώσει εντελώς. Τότε άρχισε να με γαμάει λίγο πιο δυνατά. Αφού κουνήθηκε για λίγο μέσα μου, τραβήχτηκε και μου είπε να γυρίσω. Έβγαλε το προφυλακτικό, με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα και έφερε το καυλί του πάνω από το πρόσωπο μου. Το μαλάκισε για λίγο και άρχισε να χύνει πάνω στο πρόσωπο μου. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά χύσια μαζεμένα. Πήγα και πλύθηκα και κοιμηθήκαμε μαζί. Από τότε βρεθήκαμε άλλες δυο φορές.

(Copyright protected OW ref: 53748)