Επιβλητικός αρρενωπός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν ο ένας από τους δύο είναι αρκετά αρρενωπός, ο έρωτας παίρνει άλλη διάσταση…

Η ιστορία:

Εγώ κι αυτός μοιραζόμαστε στιγμές. ξεκινώντας, όπως πάντα, μ’ ένα φιλί. Ένα κανονικό φιλί, όχι ένα μόνο. Όταν ξεκινάς να φιλιέσαι συνειδητοποιείς ότι η γλύκα τους είναι τόση που θέλεις να φιλιέσαι και να φιλάς ξανά.. και ξανά.. και ξανά. Έτσι λοιπόν, μετά τα χείλια, αγγίζονται και οι γλώσσες.. και τα στόματα ανοίγουν πιο πολύ.. πιο πολύ. Κάπως έτσι ξεκινούν όλα. Αργά, τα κορμιά μετακινούνται, έρχονται το ένα πάνω από το άλλο, κάτω από το άλλο. Αλλάζουν θέσεις, στάσεις, τινάζονται στον αέρα, σχηματίζουν σχήματα πρωτότυπα, κάποια απ’ αυτά μάλιστα αν τα δεις προσεκτικά θυμίζουν μια καρδιά. Τα δάχτυλα γαντζώνονται στα ρούχα κι αρχίζουν να τα τραβάνε απελπισμένα, ενώ τα βλέμματά μας είναι εξίσου απελπισμένα, ζητιανεύουν να δουν το θησαυρό που κρύβεται από κάτω. Τα χείλη κατσαρώνουν από ένα τρέμουλο και τα μάτια λάμπουν, γίνονται καθρέφτες του ενθουσιασμού σε μεγάλο βαθμό.

Όλα απ’ εδώ και πέρα τα αναλαμβάνει το πάθος, που επιτρέπει να συμβούν τα πάντα. Τα κορμιά εκφράζουν τη πλήρη δύναμή τους. Οι παλμοί ανεβαίνουν. Κοιταζόμαστε στα μάτια πονηρά, ευχαριστώντας ο ένας στον άλλο γι’ αυτό το «δώρο» που κρατάμε και γνωρίζουμε πολύ καλά τι μπορούμε να κάνουμε μ’ αυτό. Ένα χαμόγελο συρρικνώνει τα σαρκώδη χείλια του τη στιγμή που σκύβω για να εκτελέσω το καθήκον μου. Τυλίγω τα δάχτυλα μου γύρω από τη βάση του πούτσου του, βγάζω έξω τη γλώσσα μου και τον γλείφω σαν να είναι ένα παγωτό χωνάκι. Βρίσκομαι σε κατάσταση ύψιστης ευφορίας. Αισθάνομαι σαν να πατώ στην κορυφή του κόσμου. Σαν οι ελπίδες, τα όνειρα και οι στόχοι μου να έχουν πετύχει. Και να σκεφτείς πως τίποτα δεν έχει ακόμη κορυφωθεί.

Πιπιλίζοντάς τον, αρνούμαι να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν θέλω να γίνω χυδαίος. Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου. Τ’ ανοίγω για να βεβαιωθώ γι’ αυτό που κρατώ στο χέρι μου κι αμέσως μετά τα κλείνω για να νιώσω περισσότερη ευχαρίστηση. Συνεχίζω να γλείφω μ’ ένα ελαφρώς παιχνιδιάρικο τρόπο, θυμίζοντας γατάκι που γλείφει το γάλα του έχοντας ήδη χορτάσει την πείνα του. Τον ακούω να φωνάζει εκστασιασμένος. Νιώθω τα χέρια του στο κεφάλι μου, τα δάχτυλά του να τρέχουν ανάμεσα στα μαλλιά μου χτενίζοντας τα προς τα πίσω. Σταματώ για μια στιγμή, ανοίγω τα μάτια μου και τον κοιτώ. Παίζω με το βλέμμα του. Αμέσως μετά σκύβω ξανά, αγκαλιάζω με τα χείλη μου τον παλλόμενο πούτσο του, βγάζω τη γλώσσα μου, τη τεντώνω καλά - καλά. Τη γλιστρώ πάνω του και στη συνέχεια τον βυθίζω κατά το ήμισυ μέσα στο στόμα μου.

Εκείνος βρίσκεται εκεί, ψηλά, στη θέση που εγώ τον έχω τοποθετήσει, κι απολαμβάνει την περιποίηση του στόματός μου. Είναι τόσο σημαντικό να βιώνεις τις χαρές από πρώτο χέρι. Όσο η ώρα περνάει πιπιλίζω πιο γρήγορα, πιο σκληρά, ενώ παράλληλα τα χέρια μου απομακρύνουν - επιτέλους - τα ρούχα του. Σταματώ για άλλη μια φορά ώστε να γδυθώ κι εγώ με γρήγορες κινήσεις, αποκαλύπτοντας τη γύμνια μου μπροστά στη δική του. Ο πούτσος μου έχει σηκωθεί. Αιωρείται τεντωμένος μ’ έναν τρόπο επιδεικτικό στο κοινό βλέμμα. Επιμένω να φροντίζω και να κοιτώ με δέος τον πούτσο του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε άλλος άντρας στη θέση μου μπρος σ’ αυτό το επιβλητικό έμβλημα της αρρενωπότητας.

Μια βλακώδης αμηχανία με πιάνει καθώς αισθάνομαι το βλέμμα του να με κοιτάει. Αρπάζω σφικτά πλέον τον πούτσο του και τον σφίγγω σαν να είναι κάτι περισσότερο πολύτιμο παρά μαγικό. Η ανθρώπινη σάρκα, είναι παρήγορο αυτό, μπορεί ν’ αλλάζει, να μεταμορφώνεται. Τον τσιμπάω με το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο κάνοντάς τον ν’ αναστενάξει δυνατά. Μετά, σκύβω ξανά το κεφάλι και τον γλείφω. Η γκρίνια του συνεχίζεται ν’ ακούγεται. Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε στα μάτια μου, ούτε μπορώ να αντιληφθώ με τα χέρια μου τη σπουδαιότητα αυτού που κρατάω. Ο πούτσος του σφύζει από ζωή, είναι έτοιμος να εκραγεί, να γίνει χίλια κομμάτια. Θάβω, πλέον, το πρόσωπό μου πάνω του, αγκαλιάζοντάς τον ξεδιάντροπα με τα χείλια μου.

Μετά.. αργότερα.. αναπαύω τα χείλια μου πάνω στα δικά του, αφήνοντας τη γεύση του σπέρματός του να διαρρεύσει και να παραμείνει αναλλοίωτη στο στόμα του, όπως ακριβώς και στο δικό μου.

(Copyright protected OW ref: 54075