Τρίο μεταξύ αντρών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μετά από αρκετά sms, email και τηλεφωνήματα, βρέθηκα συνοδηγός στο αμάξι του Μιχάλη. Ο Μιχάλης είναι γύρω στο 1.82, καστανός, αρρενωπός, τριχωτός, 48 χρονών. Το τέλος της διαδρομής μας ήταν το σπίτι του Δημήτρη, 44 χρονών, μελαχρινός, τριχωτός και ιδιαίτερα "προικισμένος". Είχα ξαναβρεθεί κι άλλες φορές με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά ποτέ σαν τρίο. Πολύ καλοί εραστές και οι δύο, αλλά πάνω απ’ όλα άντρες και στη συμπεριφορά και στους τρόπους. Εξάλλου, μία από τις φαντασιώσεις που είχα, ήταν το σεξ και με τους δυο μαζί. Γενικά, μου αρέσουν αρρενωποί, τριχωτοί σαραντάρηδες, παντρεμένοι ή μη κι αυτοί οι δύο ήταν πραγματικά ότι γούσταρα.

Φτάσαμε και παρκάραμε. Στην άνοδο με το ασανσέρ, ο Μιχάλης δεν έχασε χρόνο και χουφτώνοντας με, μου έριξε ένα απίστευτο γλωσσόφιλο γεμάτο ένταση. Κατάλαβα ότι ήταν ο προπομπός, για του τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Και δεν είχα άδικο...

Μας υποδέχτηκε ο Δημήτρης, πολύ φιλικά και με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Έχω ξανατύχει σε παρόμοιες καταστάσεις και παρόλο που όλοι γνωρίζουν τον λόγο της "συγκέντρωσης", πάντα μα πάντα υπάρχει μια παγωμάρα. Ξεκινήσαμε μια κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων και παρατήρησα ότι ο Δημήτρης ήταν ξυπόλητος και φορούσε μια φόρμα με ένα t-shirt. Έτσι όπως καθόταν διαγραφόταν το καυλί του, γεγονός που με κατακαύλωσε. Και επειδή για άλλο λόγο πήγαμε εκεί και όχι για κουβέντα, σε μια στιγμή παύσης και αμηχανίας, παίρνω την πρωτοβουλία και πηγαίνω δίπλα στο Μιχάλη, που καθόταν δίπλα στο Δημήτρη και αρχίζω να τον φιλάω με πάθος.

Ο Δημήτρης δίπλα χαμογέλασε και συνέχισε να μας βλέπει, σίγουρα με ευχαρίστηση. Παθιασμένα γλωσσόφιλα για περίπου πέντε λεπτά, ήταν αρκετά για να μας κάνουν πύραυλους. Έτσι όπως καθόμασταν, αρχίσαμε να χαϊδεύουμε τον Δημήτρη, που είχε παραδοθεί και να χουφτώνουμε το τεράστιο καυλί του, που είχε γίνει πέτρα. Με τυπικές διαδικασίες βγάλαμε τα ρούχα μας. Ο Μιχάλης έπεσε με το στόμα του, επάνω στο καυλί του Δημήτρη κι εγώ άρχισα να φιλάω το Δημήτρη, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα την τρυπούλα και τα κωλομάγουλα του Μιχάλη.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση, ήταν το μέγεθος του καυλιού του Δημήτρη, 20-22 cm χοντρό με κατακόκκινο κεφάλι, αλλά και τον τρόπο που το εξαφάνιζε ο Μιχάλης μέσα στο λαρύγγι του. Το απολάμβανε πραγματικά όλο μέσα του. Δεν ήθελα και πολύ και βρέθηκα και εγώ να ρουφάω και να γλείφω αυτό το "τέρας", ενώ ταυτόχρονα με τα χέρια μας χαϊδεύαμε τις ρώγες του Δημήτρη, ο οποίος εκστασιασμένος απολάμβανε το "service" δύο αρρενωπών αντρών.

Αυτό είχε διάρκεια κανένα πεντάλεπτο, αλλά με την έξαψη και τα vibes εκείνης της στιγμής, δεν υπήρχε ούτε χρόνος, ούτε τόπος. Από το καυλί του Δημήτρη, βρεθήκαμε από πάνω του, καθώς καθόταν στον καναπέ, σε ένα απίστευτο φιλί διαρκείας. Τα στόματα μας είχαν γίνει ένα. Είχαν ανακατευτεί οι γλώσσες μας, τα χείλη μας, οι ανάσες μας και τα αγκομαχητά μας. Από το στόμα του Δημήτρη, στο δασύτριχο στήθος του, στο λαιμό του, στις μασχάλες, στους ώμους του και ξανά στο στόμα του. Τα χέρια μας είχαν ανακατευτεί, ψαχουλεύοντας σπιθαμή προς σπιθαμή, ο ένας το σώμα του άλλου. Ήταν τόσο αισθησιακή η όλη κατάσταση, που τώρα που την γράφω και την αναπαράγω ξανά στο μυαλό μου, νιώθω να διαπερνάει το σώμα μου, ένα ρίγος καύλας...

Σύντομα βρεθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα, όπου θα είχαμε περισσότερη άπλα. Ξάπλωσα ανάσκελα και από πλάι μου ήρθε ο Μιχάλης, φιλώντας ξανά το στόμα μου και χαϊδεύοντας τις ρώγες μου. Μερικά δεύτερα αργότερα, ήρθε από πάνω μου ο Δημήτρης, βάζοντας τη γλώσσα του κατευθείαν στις αμυγδαλές μου. Τα τρία στόματα πάλι έγιναν ένα, με βογκητά ικανοποίησης να βγαίνουν και από τους τρεις μας. Εγώ χάιδευα τις ρώγες του Δημήτρη, αυτός τις δικές μου και ο Μιχάλης μαλάκιζε το καυλί του Δημήτρη, το οποίο λόγω του μεγέθους του, ακουμπούσε στην κοιλιά μου. Κάποια στιγμή, ο Δημήτρης άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω και σε λίγο είχε αρπάξει στο στόμα του το καυλί μου. Εγώ συνέχισα να φιλάω το Μιχάλη, χαϊδεύοντας το καυλί του, το οποίο ήταν φυσικά τεντωμένο, έτοιμο να εκραγεί.

Ο Δημήτρης στο μεταξύ, μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να περιποιείται την τρυπούλα μου. Ήταν σαν κάτι να με ηλέκτρισε, αφού αισθανόμουν τη γλώσσα του Μιχάλη στη ρώγα μου και τη γλώσσα του Δημήτρη πίσω μου. Έκσταση πραγματική. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά, μέχρι που ο Δημήτρης, μου έβαλε λιπαντικό, φόρεσε ένα προφυλακτικό και προσπάθησε να μπει μέσα μου. Ο Μιχάλης τον βοήθησε, ανοίγοντας τα κωλομάγουλα μου, αλλά ήταν φύση αδύνατον, να χωρέσει μέσα μου όλο αυτό το τεράστιο καυλί. Και μόνο στην πίεση που άσκησε το κεφάλι, ένιωσα απίστευτο πόνο. Χρειάστηκα δυο - τρία λεπτά μέχρι να συνέλθω...

Εντωμεταξύ, οι άλλοι δύο δεν χάσανε χρόνο και αφού κατάλαβαν ότι εγώ δεν θα μπορούσα να γαμηθώ, είδα τον Μιχάλη να πέφτει στα τέσσερα, τον Δημήτρη να βάζει νέο προφυλακτικό και να πηγαίνει από πίσω. Το θέαμα και μόνο αυτών των δύο αντρών μαζί, με έκανε να ξεχάσω κάθε πόνο που είχα εκείνη τη στιγμή από πίσω. Ο Δημήτρης χάιδεψε την τρυπούλα του Μιχάλη, έβαλε δυο δάχτυλα μέσα, κάνοντας τον δεύτερο να βογκάει από ηδονή. Δευτερόλεπτα αργότερα, είχε βάλει το πουτσοκέφαλο μέσα του, σκουντώντας σιγά - σιγά. Όλα αυτά τα έβλεπα από ψηλά, αφού είχα σηκωθεί όρθιος πάνω στο κρεβάτι και έβλεπα όλη τη "διαδικασία", ενώ ταυτόχρονα έπαιζα τον πούτσο μου.

Με δυο - τρεις απότομες κινήσεις, ο Δημήτρης έχωσε όλο αυτό το κρέας μέσα στο Μιχάλη, ο οποίος έβγαλε μια κραυγή πόνου, ξαφνιάσματος και καύλας μαζί. Άρχισε να τον γαμάει με σταθερό ρυθμό, αφού κατάλαβε ότι η κίνηση του αυτή ήταν κάπως άγαρμπη. Εγώ, βλέποντας το αυτό, έφυγα στον έβδομο ουρανό, κόντεψα να χύσω! Δεν έχασα χρόνο. Πήγα πίσω από τον Δημήτρη, που γαμούσε με δύναμη πλέον το Μιχάλη, κόλλησα το καυλί μου στα κωλομάγουλα του και άρχισα να του μαλάζω τις ρώγες, να του γλείφω την πλάτη, κουνώντας τη μέση μου, στο ρυθμό που είχε η δική του. Αυτό τον ξετρέλανε πιο πολύ και αισθάνθηκα να επιταχύνει τον ρυθμό με τον οποίο γαμούσε το Μιχάλη.

Ο τελευταίος ήταν σε έκσταση, αφού η δύναμη από το γαμήσι ήταν απίστευτη. Συχνά του έριχνε χαστούκια στα κωλομάγουλα και του δάγκωνε την πλάτη. Πότε δεν πίστευα ότι θα εξελισσόταν σε τόσο απίστευτη καύλα η παρτούζα αυτή. Έφυγα πίσω από τον Δημήτρη, πήγα εμπρός στο Μιχάλη, που είχε τα μάτια του κλειστά και του πρότεινα το καυλί μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη, το ρούφηξε όλο μέσα του και βρεθήκαμε εγώ να γαμάω το Μιχάλη από το στόμα και ο Δημήτρης να συνεχίζει να τον γαμάει από πίσω. Στη κυριολεξία ήμασταν κάπου αλλού.

Ο Μιχάλης μούγκριζε από καύλα, εγώ είχα κοκκινίσει ολόκληρος από το απίστευτο τσιμπούκι του Μιχάλη και ο Δημήτρης μου έστελνε φιλάκια, με πρόσωπο κόκκινο κι αυτός, ενώ συνέχισε να εμβολίζει το Μιχάλη. Στιγμές αργότερα και επειδή κατάλαβα ότι θα έχυνα, αποτραβήχτηκα και ξάπλωσα ανάσκελα να πάρω μια ανάσα. Σχεδόν ταυτόχρονα ο Δημήτρης βγήκε από το Μιχάλη (ο τελευταίος, δεν το συζητάω ότι χρειαζόταν ένα διάλειμμα, αφού πραγματικά τον είχαμε ξεπατώσει) και ξάπλωσαν κι αυτοί. Μείναμε ανάσκελα και οι τρεις, λαχανιασμένοι και ιδρωμένοι. Εγώ αριστερά, ο Μιχάλης στο κέντρο και ο Δημήτρης στα δεξιά. Χαϊδεύαμε ο ένας τον άλλον, προσπαθώντας "ρίξουμε τις στροφές", γιατί πραγματικά αυτό που κάναμε πριν λίγο, ήταν όλο ένταση.

Μετά από λίγο, πήρα πάλι την πρωτοβουλία και κατεβαίνοντας στα πόδια και των δύο, άρπαξα τις μισοσηκωμένες τους ψωλές και άρχισα να τις ρουφάω με πολλή όρεξη και πάθος. Αυτός τους άρεσε πολύ, αφού είδα ότι άρχισαν να σκληραίνουν στο στόμα μου. Αυτοί επιδόθηκαν σε ένα απίστευτο γλωσσόφιλο γεμάτος πάθος. Σχεδόν δάγκωνε ο ένας τον άλλον. Εγώ συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου εναλλάξ. Κάποια στιγμή, έβαλα το δάχτυλο μου στη σούφρα του Μιχάλη και αισθάνθηκα ότι πράγματι ο Δημήτρης τον είχε ξεσκίσει. Έχωσα αμέσως δυο δάχτυλα, ενώ συνέχισα να τους κάνω πίπα.

Σύντομα έβαλα και τρίτο, γεγονός που έκανε το Μιχάλη να βογκήξει, αλλά δε διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Ίσα - ίσα, άρχισε να κουνάει τη λεκάνη του, στο ρυθμό με τον οποίο τον εμβόλιζα με τα δάχτυλα, ενώ ο Δημήτρης σηκώθηκε στο πλάι του και του έβαλε την ψωλάρα του στο στόμα. Έτσι βρεθήκαμε πάλι να έχουμε βάλει το Μιχάλη στη μέση, εγώ να του παίρνω πίπα, να τον γαμάω με τέσσερα πλέον δάχτυλα και να παίζω το καυλί μου και ο Δημήτρης να του γαμάει το στόμα με το τεράστιο καυλί του.

Στιγμές αργότερα, ένιωσα το χέρι του Μιχάλη να βγάζει το καυλί του από το στόμα μου, αρχίζοντας να το παίζει και κάπου εκεί κατάλαβα ότι η στιγμή της κορύφωσης είχε έρθει. Σηκώθηκα γρήγορα, ήρθα όρθιος στο πλάι του Μιχάλη και ακριβώς απέναντι μου είχα τον Δημήτρη, όρθιο κι αυτόν. Αρχίσαμε να παίζουμε τα καυλιά μας επάνω στο τριχωτό στήθος του Μιχάλη, ο οποίος άρχισε να χύνει ριπές από το σπέρμα του, επάνω στη κοιλιά του. Τον ακολούθησε ο Δημήτρης με απίστευτους σπασμούς και ποσότητες σπέρματος στο στήθος του Μιχάλη και μετά εγώ, επίσης πάνω στο στήθος του Μιχάλη.

Συνεχίσαμε να παίζουμε τα καυλιά μας, έχοντας και οι τρεις σπασμούς, λες και μας χτυπούσε ρεύμα. Μας είχε κοπεί η ανάσα! Σωριαστήκαμε και οι τρεις ανάσκελα, ανάσα στην ανάσα. Κάτσαμε έτσι για κανένα δεκάλεπτο. Ακολούθησε το τυπικό ντους, φορέσαμε τα εσώρουχα μας και καθίσαμε στο σαλόνι. Εκεί ήρθε και το τέλος της συνάντησης μας, όπως ακριβώς είχε ξεκινήσει, με μια κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων...

Ντυθήκαμε και ο Δημήτρης μας αποχαιρέτησε με ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο και ένα χούφτωμα στον πισινό. Στο ασανσέρ, χούφτωσα το κωλαράκι του Μιχάλη, αλλά μια γκριμάτσα δυσφορίας, μου έδωσε να καταλάβω ότι θα είχε πρόβλημα από πίσω για καμιά εβδομάδα. Με άφησε με το αυτοκίνητο στη στάση του Μετρό που ήθελα, τον αποχαιρέτησα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Έφτασα σπίτι κατάκοπος, αλλά πραγματικά εκτονωμένος και ήρεμος. Ήταν μία από τις καλύτερες σεξουαλικές καταστάσεις που είχα ποτέ! Έκτοτε, είχα αρκετές εμπειρίες, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν αφορμή, για να σας στείλω άλλη μια ιστορία μου...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")