Πατέρας και γιος στο ίδιο κρεβάτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία πέρα για πέρα!

Έχω διαβάσει όλες της ερωτικές ιστορίες και θυμήθηκα κι εγώ την δική μου, που μου στιγμάτισε τη ζωή.

Έχουν περάσει περίπου σαράντα χρόνια που μου συνέβη αυτό. Όταν έφυγε η μητέρα μου στην Γερμανία σαν μετανάστρια, μείναμε εγώ και τα αδέλφια μου στο χωριό μαζί με τον πατέρα μου.

Από τις πρώτες μέρες, εγώ ήθελα πάντα να κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι με τον πατέρα μου. Ήθελα να τον βλέπω να ξεντύνεται πριν πέσει στο κρεβάτι και να βλέπω τον πούτσο του την ώρα που έβγαζε το παντελόνι του, αλλά πριν ήταν αδύνατον όταν ήταν η μητέρα μου. Τώρα ήταν ευκαιρία.

Ο πατέρας μου ήταν ένας γεροδεμένος άνδρας με πλούσια χαρακτηριστικά. Άνδρας με τα όλα του. Το πρώτο βράδυ όλο χαρά εγώ! Αυτός έφυγε στο καφενείο το απόγευμα και μας είπε να διαβάσουμε και μετά να κοιμηθούμε. Εγώ σαν μεγάλος του είπα εντάξει και έφυγε.

Όταν νύχτωσε, έβαλα τα αδέλφια μου να κοιμηθούν και έπεσα κι εγώ στο κρεβάτι που κοιμόταν ο πατέρας μου. Εκείνος ερχόταν πάντα αργά μετά από τις δώδεκα. Περίμενα άγρυπνος ώσπου να έρθει. Όταν άκουσα ότι έρχεται, έκανα ότι κοιμάμαι.

Μπήκε μέσα και ήταν σχεδόν μεθυσμένος. Άναψε το φως, έβγαλε τα ρούχα του, και την ώρα που έβγαζε το παντελόνι του, από την άκρη της σκελέας του φάνηκε η πούτσα του. Ένα πουτσοκέφαλο τόσο χοντρό, που όταν το είδα τρόμαξα! Το καυλί του θα ήταν περίπου 20-23 cm.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να την παίζει. Από το παράθυρο έφεγγε το δωμάτιο από την έξω λάμπα, και μπορούσα να διακρίνω καλά την πούτσα του πατέρα μου όταν την έπαιζε. Του έγινε σαν ένα χοντρό παλούκι!

Ήθελα τόσο πολύ να την πιάσω στα χέρια μου και να την βάλω στο στόμα μου όσο μεγάλη και αν ήταν. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που δεν με ένοιαζε τίποτε.

Κάποια μια στιγμή, άρχισε να βογκάει σαν ταύρος. Ήταν την ώρα που έχυνε. Ήταν σουρωμένος και δεν καταλάβανε που ήταν και αισθάνθηκα για μια στιγμή να βάζει τα χέρια του στο κωλαράκι μου και να με τρίβει…

Εγώ πέθανα από την καύλα και τέντωσα πιο πολύ τον κώλο μου για τον διευκολύνω, και τότε αισθάνθηκα να μπαίνει ένα δάχτυλο στο τρυπάκι μου και αυτός να τραβάει μαλακία.

Όταν έχυσε, σηκώθηκε να πάρει χαρτοπετσέτα να σκουπιστεί και τότε είδα καλά το μέγεθος της πούτσας του. Ήταν σαν βγαλμένο χέρι.

Μετά έπεσε στο κρεβάτι και με αγκάλιασε να κοιμηθεί, και όλο το μέγεθος της τόσο χοντρής και μακριάς πούτσας του ακουμπούσε στο κωλαράκι μου.

Εγώ αισθανόμουν σαν να με γαμάει!

Έτσι περνούσαν όλα τα βράδια επί ένα χρόνο χωρίς να μπορώ να ικανοποιηθώ και τραβούσα μαλακία. Από τότε μου έμεινε και μου αρέσει να βλέπω χοντρές και μεγάλες πούτσες ως και σήμερα.

Μου αρέσει να χαμουρεύομαι, να κάνω τσιμπούκι και να τους μαλακίζω. Είναι η χαρά μου. Το μόνο που κατάφερα, ήταν όταν ήταν μεθυσμένος πολύ, τόσο που να μην καταλαβαίνει, να την πιάνω και να την χαϊδεύω έτσι καυλωμένη που ήταν όταν κοιμόταν και γέμιζε το χέρι μου.

Ευχαριστιόμουν πούτσα.