Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας, με λένε Χρήστο και η ηλικία μου είναι 19.
Τα καλοκαίρια εδώ και πολλά χρόνια πάω στο χωριό του πατέρα μου και κάθομαι για αρκετό καιρό εκεί. Ο ξάδελφος μου ο Παναγιώτης είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος μου.

Από μικρά κάναμε πάρα πολύ παρέα βγαίναμε έξω πηγαίναμε για μπάνιο μαζί με τις αδερφές του και την μαμά του την θεία μου. Αλλάζαμε μαζί και πολλές ήταν οι φορές που κάναμε και μπάνιο μαζί λόγω έλλειψης χώρου, ή κοιμόμασταν και στο ίδιο κρεβάτι. Πολλές ήταν οι φορές που ένιωθα την ψωλή του σηκωμένη.

Την έχει μεγάλη και 19 cm και είναι και αρκετά χοντρή. Τα πρωινά που ξυπνούσαμε την θαύμαζα να βγαίνει έξω από το σλιπ.

Ένα βράδυ είχαμε βγει έξω για ποτό σε ένα μπαράκι της περιοχής. Ο Παναγιώτης κατέβασε 3 τεκίλες και είχε ζαλιστεί. Φτάσαμε στο σπίτι και πέσαμε να κοιμηθούμε.

Σε κάποια φάση μου λέει ότι έχει καυλώσει και θέλει να την παίξει. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και γύρισα από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Αυτός είχε αρχίσει να την παίζει. Εμένα περιττό να σας πω ότι μου είχε γίνει κάγκελο.

Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα. Τον ένιωθα να πλησιάζει όλο και πιο κοντά μου. Άρχισε να με χαϊδεύει πολύ απαλά στην πλάτη μου και με ρώτησε αν μου αρέσει ο πούτσος του γιατί με είχε δει πολλές φορές να τον κοιτάω έντονα.

Τότε γύρισα και του είπα ότι μου αρέσει πολύ και ότι μαλακίζομαι πολλές φορές για την πουτσάρα του. Μου πιάνει το χέρι μου, το φέρνει στην ψωλή του και μου λέει:

-    Έλα καύλα, πάρτην! Είναι δικιά σου.

Μόλις την έπιασα κόντεψα να τρελαθώ. Είχα χάσει εντελώς τα λογικά μου αυτός μου έλεγε:

-    Έλα πουτανίτσα μου... έτσι… παίξτον μου.

Μέτα με παρατάει απότομα, σηκώθηκε φόρεσε το σορτσάκι του και μου είπε να περιμένω. Έρχεται μετά από λίγο κρατώντας στο χέρι του ένα μαύρο διάφανο στρινγκ και ένα σουτιέν και μου λέει:

-    Φόρα τα. Είναι της Αλεξίας.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα τα φόρεσα.

Είχε τρελαθεί ο Παναγιώτης στην θέα και τότε μου λέει ότι μοιάζω πολύ με την μαμά μου που την έπαιρνε συνέχεια μάτι και ότι ήθελε πολύ να την γαμήσει. Άρχισε να με λέει Λίτσα που είναι το όνομα της.

Μετά με έπιασε από τα μαλλιά και μου έδωσε το τεράστιο καυλί του μέσα στο στόμα μου. Εγώ το ρουφούσα σαν τρελός.

Είχα τρελαθεί εντελώς και έχυσα χωρίς καν να αγγίξω την ψωλή μου. Μετά με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να σαλιώνει την καυτή μου τρύπα. Άρχισε σιγά-σιγά να μου τον χώνει και εγώ έβαλα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι ώστε να μην ακούνε τα μουγκρητά μου.

Δεν κατάφερε να μου χώσει όλο το εργαλείο του μέσα και μετά σε κάποια φάση σηκώθηκε και έφερε την πουτσάρα του στο στόμα μου για να αδειάσει. Εγώ σαν λυσσασμένη πουτάνα τα ρουφούσα όλα και μου έλεγε ότι είμαι ίδια με την μαμά μου...

Αυτή είναι η πρώτη μου φορά μιας μεγάλης καύλας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη για τις ατέλειωτες καύλες που μου προσφέρει...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")