Ο βιασμός από τους μαύρους που με άλλαξε

Δημοσιεύθηκε από lukekar
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ανυποψίαστος γυρίζει το βράδυ σπίτι του ο φίλος μας όταν στο δρόμο του βρέθηκαν τέσσερις μαύροι αποφασισμένοι να τον βιάσουν…

Η ιστορία:

Γεια. Με λένε Λουκά και είμαι είκοσι ετών, φοιτητής. Είμαι γκέι και είμαι σε σχέση εδώ και οκτώ μήνες. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν δύο χρόνια περίπου όταν πήγαινα ακόμα σχολείο σε μια επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας. Τότε δεν είχα ιδέα ότι ήμουν γκέι και είχα μάλιστα πρόσφατα χωρίσει από μια σχέση με μια συνομήλικη μου διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Τον Ιούνιο μετά τις εξετάσεις πήγα στην Αλεξανδρούπολη στο σπίτι της θείας μου για να κάνω κανένα μπάνιο και να ξεκουραστώ πριν ξεκινήσω εντατικά φροντιστήρια. Μια μέρα γύριζα από ένα μπαράκι που είχα βγει με κάτι φίλους του ξαδέλφου μου. Εκείνος ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος και θα έμενε στην γκόμενα του κι εγώ γύριζα μόνος μου σπίτι. Ήταν αρκετά αργά γύρω στις τρεις με τέσσερις τα ξημερώματα όταν πέρασα μπροστά από το σταθμό του τραίνου που συχνάζουν πολλοί ξένοι. Μόλις στρίβω το δρόμο πέφτω αφηρημένος πάνω σε έναν μαύρο μόλις γεροδεμένο που έκανε τσιγάρο μαζί με τρεις άλλους εκεί. Με κοιτάει λίγο αγριεμένος αλλά εγώ του ζητάω συγγνώμη και πάω να φύγω. Με κοίταζαν όλοι περίεργα κι εγώ έφυγα με γρήγορα βήματα.

Μετά από λίγο άκου βήματα σε έναν έρημο δρόμο αλλά γύρισα και δεν είδα τίποτα. Συνέχισα και φτάνοντας στο δρόμο που είναι το σπίτι με πιάνει ένα χέρι από το λαιμό και με ρίχνει κάτω. Από πάνω μου είδα και τους τέσσερις μαύρους να μου χαμογελάνε. Πήγα να αντιδράσω αλλά επειδή γενικά είμαι πολύ λεπτός και χωρίς σχετική δύναμη δεν κατάφερα τίποτα. Με αρπάζουν οι δυο από τους ώμους και οι άλλοι από τα πόδια κρατώντας μου το στόμα. Με πήγαν γρήγορα σε μια μικρή αλάνα και με πέταξαν στο πάτωμα δίπλα στον τοίχο. Τότε με ρωτάει ο ένας με μέτρια ελληνικά:

-    «Τρως πούτσες;»

Εγώ τρόμαξα πολύ και κούναγα απότομα το κεφάλι μουγκρίζοντας «όχι» αφού ο ένας μου κρατούσε ακόμα το στόμα. Αυτοί τσαντίστηκαν και μου έβγαλαν ένα μαχαίρι. Εγώ τρόμαξα πολύ και δεν είπα τίποτα. Τότε με βάλανε να κάτσω με πλάτη στον τοίχο και οι δυο βγάλανε τις πούτσες τους πολύ μεγάλες και οι δυο και χοντρές μπροστά μου. Μου χώσανε την μια με το ζόρι στο στόμα και τον πίπωνα άγρια παρά τη θέληση μου. Σειρά πήραν και οι άλλοι τρεις κι εγώ είχα αηδιάσει στην αρχή αλλά δεν αντιδρούσα φοβούμενος τα χειρότερα. Ξαφνικά ο ένας μου λέει:

-    «Όλοι γαμήσουμε εσένα και μετά φύγουμε».

Εγώ τρόμαξα πάρα πολύ και πήγα να πεταχτώ αλλά δεν έχει νόημα. Μου έβαλε αμέσως το μαχαίρι στο λαιμό κι εγώ είπα «ναι» παρότι φοβόμουν πολύ. Στήσανε γρήγορα δυο κασέλες που ήταν πεταμένες εκεί δίπλα, με ρίξανε επάνω, μου κατέβασαν το παντελόνι και ξαφνικά χωρίς καμία προετοιμασία ένιωσα έναν μεγάλο πολύ χοντρό μαύρο πούτσο να εισχωρεί βίαια μέσα μου. Πήγα να ουρλιάξω από τον πόνο και έβαλα τα κλάματα αλλά με φίμωσαν γρήγορα οι άλλοι και επειδή δεν σταματούσα ο άλλος που τον έβαλε ξανά στο στόμα και οι άλλοι δυο άρχισαν να μου ρίχνουν πουτσοσκάμπιλα και να με γλείφουν στην πλάτη. Αφού έχυσε μέσα μου ο ένας και ο άλλος στο στόμα μου, εγώ ένιωθα απαίσια αλλά πρέπει να ομολογήσω πως είχα αρχίσει σχεδόν άθελα μου να καυλώνω. Με γάμησαν και οι άλλοι τρεις και εντωμεταξύ όσοι δεν γαμούσαν ή μου τον έβαζαν στο στόμα ή έχυναν πάνω μου.

Στο τέλος με έφτυσαν, κούμπωσαν τα παντελόνια τους και ο ένας με χαστούκισε λέγοντας μου να πω στους φίλους μου ότι με γάμησαν οι μαύροι και έφυγαν γελώντας. Εγώ έκλαιγα για πολλή ώρα παρόλα αυτά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι το σλιπάκι μου κολλούσε επειδή είχα χύσει κι εγώ χωρίς να το καταλάβω. Γύρισα κλαίγοντας σπίτι όταν πια ο ουρανός είχε λίγο πρωινό φως, πήγα γρήγορα στο μπάνιο, πλύθηκα γιατί ήμουν γεμάτος χύσια και έπεσα για ύπνο. Την άλλη μέρα γύρισα βιαστικά στην οικογένεια μου αλλά δεν είπα σε κανέναν για αυτό από την ντροπή μου κυρίως επειδή ένιωθα σαν να μου άρεσε τελικά. Δεν μπορούσα να το αποδεχτώ αλλά τελικά μετά από πειράματα με τσόντες κλπ., κατάλαβα ότι είμαι γκέι και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με αυτό.

Όταν μετά από ένα χρόνο έφυγα για την Πάτρα όπου πέρασα, ήμουν σίγουρος αλλά δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι ποτέ. Μετά από έναν μήνα γνώρισα έναν τύπο και τότε το αποδέχτηκα πλήρως. Αυτό δεν κράτησε πολύ αλλά έχω καταλήξει να ευγνωμονώ τους βιαστές μου με γάμησαν γιατί αλλιώς δεν θα είχα βρει ποτέ τον πραγματικό έρωτα.

(Copyright protected OW ref: 52664)