Μια πρόσκληση στο στρατόπεδο

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Υπόθεση: Με ένα έξυπνο κόλπο ο φίλος μας κατάφερε να διεισδύσει σε κάποιο στρατόπεδο και να φάει τα ξεσκίσματα της ζωής του.

Η ιστορία:

Τηλεφώνησα σε ένα στρατόπεδο και ζήτησα τον Άκη. Δεν ήξερα κανέναν Άκη. Δεν ήξερα κανέναν από εκείνο το στρατόπεδο. Αυτός όμως που απάντησε στο τηλέφωνο δήλωσε ότι είναι ο Άκης. Δεν τα έχασα. Άρχισα τα ψέματα λέγοντάς του ότι είμαι ο Νίκος, που είχαμε συναντηθεί σε ένα πάρκο και κάναμε σεξ και ότι άλλο μου ερχόταν στο μυαλό.

-    «Α! Ναι θυμάμαι» μου είπε κι αυτός ψέματα. «Και πέρασα πολύ καλά. Θα ήθελα να σε ξαναγαμήσω».

-    «Όποτε θες» απάντησα. «Θέλω πολύ να σε νιώσω να μπαίνεις μέσα μου και πάλι».

Κλείσαμε ραντεβού για το ίδιο βράδυ. Πήγα στο σημείο συνάντησής μας και βρήκα έναν νεαρό και όμορφο αξιωματικό. Ψηλός, με γυμνασμένο κορμί, καστανά μάτια, καστανά κοντά μαλλιά. Συστηθήκαμε αφού βέβαια δεν είχαμε ξανασυναντηθεί.

-    «Κατάλαβα τι ήθελες και είπα να στο δώσω» μου είπε αρπάζοντας τον κώλο μου.

Καταλήξαμε στο διαμέρισμά μου.

-    «Με καύλωσες πολύ με τον τρόπο που περιέγραφες πως σε γάμησε αυτός ο Άκης που σκέφτηκα ότι θέλω κι εγώ να σε γαμήσω».

-    «Χαίρομαι και δεν θα το μετανιώσεις» του απάντησα και κόλλησα το στόμα μου στο δικό του.

Αυτό τον ξάφνιασε. Τραβήχτηκε προς τα πίσω ξαφνιασμένος. Κοιταχτήκαμε στα μάτια έντονα για αρκετή ώρα. Χάιδεψα με τη γλώσσα μου τα χείλη μου.

-    «Α βρε πούστη, ξέρεις τι κάνεις» μου είπε.

Άρπαξε το κεφάλι μου στα χέρια του και κόλλησε τα δικά του χείλη στα δικά μου. Έσπρωξε τη γλώσσα του ανάμεσα στα δόντια μου για να εισχωρήσει στο στόμα μου ενώ μου χάιδευε την πλάτη και τα χέρια του κατέβαιναν όλο και πιο χαμηλά. Άρχισα να του γλείφω το λαιμό ενώ αυτός χούφτωνε τον κώλο μου μουγκρίζοντας. Έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω το λακκάκι στο λαιμό του και προχωρούσα πιο κάτω. Αυτό τον άναψε πολύ. Συνέχισα να τον γλείφω στο στήθος και κατέβαινα όλο και πιο κάτω. Έφτασα στον πούτσο του και τον χάιδευα με το πρόσωπό μου.

-    «Είσαι καλός. Για να δούμε όμως πόσο καλά γλείφεις πούτσους» μου είπε και αρπάζοντας το κεφάλι μου με τα δυο του χέρια το έσφιξε πάνω στον πούτσο του.

Όταν χαλάρωσε, άνοιξα τη ζώνη του και τα κουμπιά και κατέβασα το παντελόνι του μέχρι τα γόνατα. Άρχισα να πιπιλάω το καυλί του πάνω από το σλιπάκι του.

-    «Με τρελαίνεις ρε πούστρα. Θα σου πετάξω τα μάτια έξω!»

Εξακολουθούσε να τρίβει το πρόσωπό μου πάνω στον καυλωμένο πούτσο του. Του κατέβασα το σλιπάκι και τον έσπρωξα απαλά για στον καναπέ. Κάθισε άνετα κι εγώ γονάτισα ανάμεσα στα σκέλια του. Έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω το πουτσοκέφαλο του. Ήταν μεγάλο σαν μανιτάρι. Το έγλειφα με τη γλώσσα μου και το πιπιλούσα σφίγγοντας τα χείλη μου γύρω του. Και ενώ είχα σφιχτά τα χείλη μου γύρω από το πουτσοκέφαλο και τη γλώσσα μου στην τρυπούλα που κατουράει, ρούφηξα όλη την σκληρή πούτσα του μέχρι τέρμα. Η πούτσα του χτυπούσε στο βάθος του λαιμού μου κι αυτός σήκωνε τους γοφούς του για να μου τον καρφώσει βαθύτερα.

-    «Ρούφα τον όλο πουτανάκι. Και μετά θα σε γαμήσω πούστη και δεν θα μπορείς να κάτσεις».

Του έγλειψα τον πούτσο πολύ καλά, και μετά πήρα ένα - ένα τα αρχίδια του στο στόμα.

-    «Θα σου ξεπατώσω τον κώλο πούστρα. Με καύλωσες με τα τσιμπούκια σου».

Και όντως είχε καυλώσει πολύ.

-    «Στήσου στον καναπέ με τον κώλο τουρλωμένο να δω την τρυπούλα σου» μου είπε.

Έβγαλα το παντελόνι μου και στήθηκα στα τέσσερα στο καναπέ.

-    «Φανταστικός κώλος! Κώλος για γαμήσι» μου είπε ενώ άρπαξε δεξιά και αριστερά τα κωλομάγουλά μου τραβώντας τα για να δει την τρυπούλα μου. «Σφιχτή φαίνεται και φρεσκοξυρισμένη. Ακριβώς όπως με καυλώνει» είπε και σάλιωσε ένα δάχτυλο για να το χώσει στην τρυπούλα μου.

Η ροζ τρυπούλα μου δέχτηκε με ευχαρίστηση το δάχτυλό του φωνάζοντας και για άλλο. Αφού έχωσε το δάχτυλο του μέχρι το τέρμα, και αφού το στριφογύρισε αρκετές φορές μέσα μου, έχωσε και ένα δεύτερο με εμένα να ουρλιάζω από καύλα. Όταν με άνοιξε για τα καλά, κόλλησε πίσω μου και έχωσε το πουτσοκέφαλό του στην άκρη της κωλοτρυπίδας μου. Άρχισε να σπρώχνει σιγά - σιγά και ένιωσα το σκληρό καυλί να ανοίγει τον κώλο μου και να γλιστράει μέσα μου στέλνοντάς με στα ουράνια. Με γαμούσε όλη νύχτα. Με έχυσε παντού. Στο στόμα για να τα πιω όλα, στα μούτρα, στον κώλο. Από τότε βρισκόμασταν συχνά στο διαμέρισμά μου και πάντα με ξέσκιζε με την ίδια λύσσα όπως και την πρώτη φορά. Όταν με γάμησε αρκετές φορές άρχισε να μου λέει πως θα ήθελε να με δει να γαμιέμαι και με άλλους και τι θα έλεγα αν έφερνε κανένα φαντάρο από το στρατόπεδο που υπηρετούσε. Δεν με χαλούσε καθόλου η ιδέα αλλά του έλεγα πάντα:

-    «Θα δούμε…»

Μια νύχτα με πήρε από το στρατόπεδο. Ήξερα ότι ήταν υπηρεσία.

-    «Θέλω να έρθεις εδώ. Στο στρατόπεδο» μου είπε. «Ο φρουρός της πύλης έχει ειδοποιηθεί και θα με φωνάξει όταν έρθεις».

Άλλο που δεν ήθελα. Να βρεθώ σε ένα στρατόπεδο γεμάτο καυλωμένους φαντάρους. Ετοιμάστηκα και έφτασα στην πύλη του στρατοπέδου, σε καμιά ώρα. Ζήτησα το Χρήστο και αφού ο φρουρός μου χαμογέλασε με νόημα πήρε τηλέφωνο για να του αναφέρει ότι ήμουν εκεί και τον περίμενα. Ήρθε ο ίδιος και με παρέλαβε. Μου είπε να τον ακολουθήσω και έβλεπα τα χαμόγελα και τα συνωμοτικά βλέμματα που αντάλλαζε με τους φαντάρους που διασταυρώθηκαν μαζί μας. Με οδήγησε στο διοικητήριο. Μπήκαμε σε ένα γραφείο, έκλεισε την πόρτα και ακούμπησε την πλάτη του πάνω της. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να γονατίσω μπροστά του. Τον έβγαλε έξω και μου είπε:

-    «Άρχισε γλείφε γιατί έχουμε μεγάλη νύχτα μπροστά μας».

Τον τσιμπούκωνα με πάθος ρουφώντας τον όλο ή γλείφοντας τα αρχίδια και το πουτσοκέφαλο του ενώ αυτός μου έσπρωχνε το κεφάλι και μου πηδούσε το στόμα βγάζοντας κραυγές ικανοποίησης. Με έσπρωξε σε ένα στενό κρεβάτι που υπήρχε εκεί και μου είπε να βγάλω να ρούχα μου γιατί θέλει να με γαμήσει όπως δεν με γάμησε ποτέ ξανά.

-    «Μπορεί να έρθει κανένας και να μας πιάσει στα πράσα» του είπα.

Αυτός απάντησε ότι είπε σε όλους να μην μας ενοχλήσει κανείς. Έβγαλα τότε τα ρούχα μου κι αυτός με έριξε ανάσκελα, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και μπήκε μέσα μου με την μία. Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με τέτοια μανία που πραγματικά δεν είχε τις προηγούμενες φορές. Άρχισα να φωνάζω από καύλα και σίγουρα με άκουσε όλο το στρατόπεδο. Με γαμούσε με έναν τρόπο που δεν με είχε ξαναγαμήσει. Με τρέλανε από καύλα και ο ίδιος όμως φαίνεται το απόλαυσε εξίσου. Όταν έχυσε στο στόμα μου, με διέταξε να φορέσω μόνο το στρινγκάκι μου και να τον ακολουθήσω. Ντρεπόμουν φρικτά αλλά με έτρωγε και η περιέργεια. Άνοιξε την πόρτα και βρέθηκα αντιμέτωπος με αρκετούς φαντάρους που μάλλον στήθηκαν έξω από την πόρτα και μας άκουγαν. Περάσαμε ανάμεσά τους κι αυτοί αρχίσανε να με χουφτώνουν, να μου δίδουν χαστούκια στον κώλο και να γελάνε και να αστειεύονται με χυδαία λόγια που με άναβαν περισσότερο. Ο Χρήστος με οδήγησε στον κοιτώνα που κοιμούνται οι φαντάροι.

-    «Σας έφερα μια πούστρα για να γαμήσετε και εσείς ρε. Σας έφαγε η μαλακία γι’ αυτό κάντε τον ότι θέλετε. Τα κάνει όλα το πουστρόνι».

Αυτό ενθουσίασε τους φαντάρους. Άρχισαν να γελάνε και να μου λένε τι θα μου κάνουν χουφτώνοντας τον κώλο μου, τα βυζάκια μου, τα μπούτια μου. Ένας με άρπαξε από το σβέρκο και με ανάγκασε να γονατίσω ανάμεσά τους. Ένας - ένας άρχισαν να ξεκουμπώνουν τα παντελόνια τους και να τον βγάζουν έξω παίζοντάς τον. Κάποιος με άρπαξε από τα μαλλιά και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα. Είχε γεύση κάτουρου κι αυτό μου άρεσε πολύ. Άρχισε να μου γαμάει το στόμα ενώ οι άλλοι στέκονταν γύρω μου περιμένοντας τη σειρά τους. Όταν λέω «περίμεναν την σειρά τους» δεν ακριβολογώ γιατί κάποιοι ανυπόμονοι άρπαζαν το κεφάλι μου και έχωναν τον δικό τους πούτσο στο στόμα μου μέχρι που κάποιος άλλος με άρπαζε με βία για να μου χώσει το δικό του καυλί.

Εγώ άρχισα να γλείφω όποιο καυλί ήταν στο στόμα μου. Ρουφούσα μέχρι το τέρμα ανάλογα με το μέγεθος. Άλλα χωρούσαν μέχρι τα αρχίδια στο στόμα μου και άλλα μόλις το ένα τρίτο. Έγλειφα τα αρχίδια τους, έβαζα στο στόμα μου δυο - δυο τα καυλιά και δεν είχα ιδέα ποιος είχε τον πούτσο στο στόμα γιατί δεν έβλεπα πρόσωπα. Και ενώ τσιμπούκωνα όλους κάποιος με έστησε και μ’ έβαλε να σκύψω για να μπορεί να παίζει με τον κώλο μου. Κάποιος μου έφτυσε την τρυπούλα και δάχτυλα άρχισαν να μπαίνουν μέσα μου. Εγώ είχα δυο - δυο τους πούτσους στο στόμα και διάφορα δάχτυλα μπαινόβγαιναν στον κώλο μου.

-    «Γλείψε το πούτσο μου μωρή πουτάνα. Γλείψε μου και τα αρχίδια. Όλο θα στο δώσω να τον φας!» μου έλεγε ο ένας ενώ με τραβούσε ο άλλος.

-    «Γλείψε και το δικό μου πούτσο καύλα μου. Έλα να με καυλώσεις αγορίνα μου για να στο φορέσω μετά».

Παράλληλα αυτοί που έπαιζαν με την τρύπα μου, με έβριζαν χυδαία και γελούσαν περιγράφοντας αυτά που θα μου κάνουν.

-    «Ρε σεις, αυτός ο κώλος είναι πολύ πεινασμένος. Θα τον γαμήσουμε όλοι και ακόμα θα θέλει κι άλλο πούτσο. Έχει ανοίξει για να μας πάρει όλους. Και έχει καιρό να γαμήσω ρε πούστη και θα ξεσκίσω αυτό το γαμημένο πουτανάκι. Η τρυπούλα του έχει γίνει σαν μουνί. Θα του τον χώσω όλο να με θυμάται».

Αυτά και άλλα τέτοια πολλά λέγανε όταν κάποιος μ’ αρπάζει από τη μέση και μου τον χώνει με δύναμη ενώ εγώ εξακολουθώ να γλείφω όσους βρίσκονται μπροστά στο πρόσωπό μου. Ο πρώτος πούτσος που μπήκε μέσα μου ήταν μεγάλος και πόνεσα αρκετά. Άρχισα να φωνάζω και από πόνο και από καύλα. Είδα το Χρήστο μπροστά μου καυλωμένο και πάλι να μου χώνει τον πούτσο του στο στόμα.

-    «Θα σου βουλώσω το στόμα για να μην φωνάζεις ρε πούστη. Αφού σ’ αρέσει, τι ουρλιάζεις; Όσο και να φωνάξεις όλοι θα σε γαμήσουμε. Και κάποιοι έχουν καιρό να γαμήσουν. Θα γίνει ο κώλος σου μια τεράστια τρύπα».

Έβγαινε ο ένας έμπαινε κάποιος άλλος. Δεν έβλεπα πρόσωπα. Απλά ένιωθα τα καυλιά τους να μπαίνουν μέσα μου και να βγαίνουν για να αντικατασταθούν από άλλα καυλιά. Με γάμησαν σε όλες τις στάσεις. Με έχυσαν παντού. Όλο το βράδυ με γαμούσαν ξανά και ξανά. Και θα συνέχιζα να με γαμάνε αν δεν άρχιζε να ξημερώνει. Ο Χρήστος εξουθενωμένος πια τους είπε ότι πρέπει να μ’ αφήσουν να φύγω γιατί θα αρχίσουν να έρχονται στο στρατόπεδο οι αξιωματικοί. Έφυγα με ξεσκισμένο τον κώλο και με χύσια παντού. Όσο όμως ήταν ο Χρήστος εκεί και υπηρετούσε, μου τηλεφωνούσε για να τον επισκέπτομαι στο στρατόπεδο. Και υπηρέτησε εκεί για τέσσερα χρόνια πριν φύγει για την πατρίδα του.

(Copyright protected OW ref: 52263)