Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Θάνος είναι στο δωμάτιό του σε «ιδιαίτερες» στιγμές και τον πιάνει στα πράσα ένας φίλος του αδερφού του. Η αντίδρασή του ήταν να τον καυλώσει το θέαμα και να του επιτεθεί…

Η ιστορία:

Λοιπόν, εγώ είμαι ο Θάνος είμαι τώρα πρώτη φορά στα δεκαοκτώ στο σπίτι μου μετά το μπάνιο το ζεστό. Έχει έρθει τώρα ο αδελφός μου με έναν φίλο του. Τον φίλο του δεν τον ξέρω και δεν με ένοιαζε κιόλας να τον μάθω. Τέλος πάντων μετά το μπάνιο εγώ πήγα στο δωμάτιο μου να βάλω κρέμα. Μου αρέσει κι ας είμαι αγόρι να βάζω κρέμα στο σώμα μου. Τότε άρχισα να την αλείφω κι έβαλα και λίγο στο κωλαράκι μου και έπαιζα και λίγο με την τρυπούλα μιας και την είχα βρει..

Ξαφνικά ακούω έναν θόρυβο από έξω από το δωμάτιο αλλά δεν έδωσα βάση. Λέω σιγά τι να είναι κάποιος περνάει. Όμως με το που πάω να πάρω το χέρι μου από την κωλοτρυπίδα έλα μου ντε τώρα που μπαίνει ο φίλος του αδελφού μου μέσα να δει τι δωμάτιο είναι και με πιάνει στα πράσα. Εγώ τώρα ντροπή λέω με έπιασε κι ένιωσα άσχημα, κι αυτός γυρνάει και μου λέει:

-    «Άραξε. Δεν έπαθες και τίποτα».

-    «Τι λες ρε; Πώς μπήκες έτσι;» του λέω.

-    «Έλα τώρα. Αφού θες να τον φας, τι το κρύβεις;» μου λέει.

-    «Άλλο αυτό…» του λέω.

Και μόλις του το λέω μου τη βγάζει έξω. Καυλί ωραίο στητό γύρω στα 18-19 cm με χοντρό κεφάλι και το υπόλοιπο να είναι πολύ σωστό. Με γονατίζει και μου φέρνει το πουλί του στο στόμα. Εγώ τώρα δεν χαλάστηκα. Άνοιξα το στόμα κι άρχισα να τον πιπώνω με λύσσα. Το είχα βάλει όλο μέσα στο στόμα μου για να το απολαμβάνω.

-    «Άντε τώρα, θα σε ανοίξω. Στήσου μου» μου λέει τώρα ο φίλος.

Ξαπλώνω με τα πόδια ψηλά και βάζω από το πηχτό μου σάλιο στην τρύπα και μου τη βάζει με την μια μέσα όλο. Εγώ να θέλω να ουρλιάξω από πόνο και από καύλα.

-    «Συνέχισε να με γαμάς. Μ’ αρέσει!» του λέω.

Πραγματικά μου άρεσε γιατί με έκανε πηγάδι. μετά από κάνα πεντάλεπτο έτσι γαμήσι τον βγάζει, μου τον δίνει πάλι τσιμπούκι και μου λέει:

-    «Στέγνωσε. Γλείψε το τώρα!»

Εγώ πολύ ευχαρίστως τον ξαναπήρα μέσα. Μετά από ένα λεπτό βαθύ τσιμπούκι του λέω:

-    «Άντε τώρα, πολύ έγλειψα».

Τον βάζω να κάτσει στο κρεβάτι και ανεβαίνω και κάθομαι πάνω στην πουτσάρα του και γαμιέμαι όσο πιο άγρια μπορώ. Τότε του έρχεται να χύσει και τον έβγαλε απότομα έξω.


-    «Θα με χύσεις;» του λέω.

-    «Τώρα, ετοιμάσου...»

Τον παίζει με γρήγορες κινήσεις κι εγώ η περιμένω ακριβώς από κάτω με ανοιχτό το στόμα να μην χάσω σταγόνα. Εννοείται ότι τα κατάπια όλα.

(Copyright protected OW ref: 52204)