Ο γείτονας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Εκεί που ήταν μόνος του στο σπίτι και την έβρισκε ο Πέτρος με ερωτικά παιχνιδάκια, δέχτηκε μια απρόσμενη επίσκεψη που δεν θα τον χαλάσει καθόλου…

Η ιστορία:

Χθες το πρωί ξύπνησα κατά τις δέκα. Είχα ρεπό και είχα αποφασίσει να κάτσω σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα. Μπήκα λοιπόν στο μπάνιο και καθώς έτρεχε το νερό πάνω μου, καύλωνα και έπαιζα με την τρυπούλα μου. Έτσι το πράγμα κλασικά το προχώρησα και έκανα ένα ξύρισμα και βαθύ καθαρισμό στο κωλαράκι μου που το έκανα γρήγορα ροζ και έτοιμο για πήδημα.

Έκατσα λοιπόν μετά στο μπάνιο και έκανα ένα φοβερό παιχνίδι με την τρυπούλα μου να ανοίγει τόσο πολύ κι εγώ καυλωμένα να παίζω με τα χύσια μου. Ξαφνικά, χωρίς λοιπόν να το περιμένω, χτύπησε το κουδούνι κι εγώ πετάχτηκα μαζεύοντας βιαστικά ότι μπορούσα να προλάβω γύρω μου γιατί έξω περίμενε ένας φίλος από τη γειτονιά που ήθελε ένα τραπέζι που κάποτε στο άσχετο μια μέρα του είχα πει να το πάρει.

Έτσι δεν μπορούσα να τον αποφύγω και πήγα ν’ ανοίξω την πόρτα αφού είχα βάλει βιαστικά το παντελόνι και το μπλουζάκι μου. Ξυπόλητος λοιπόν και μάλλον με κάποιες μυρωδιές επάνω μου από κρέμα και χυσάκι, άνοιξα και με λίγο φοβισμένος είπα «καλημέρα» και τον άφησα να μπει.

-    «Συγγνώμη που ήρθα έτσι αλλά έτυχε να έχω ρεπό και δε θα σε ξαναδώ για μια βδομάδα» μου λέει.

-    «Δεν πειράζει. Το τραπέζι το έχω εδώ».

Από ευγένεια πήγα να κάνω καφέ προσπαθώντας ακόμα με διακριτικές όσο μπορούσα κινήσεις να κρύψω το καυλί μου. Αφού λοιπόν ήπιαμε τον καφέ και πήραμε το τραπέζι και κάνοντας να φύγει μου ζήτησε να πάει τουαλέτα γιατί είχε λερώσει τα χέρια του.

-    «Από ‘δω» λέω εγώ τρέμοντας μη δει κάτι που είχα ξεχάσει μέσα.  

Βγαίνοντας μου λέει στεγνά χωρίς καμία αναστολή:

-    «Είχε ωραίο παιχνίδι μέσα;»

-    «Ναι, πρωινό».

-    «Ωραίος!»

-    «Θέλεις να μ’ αφήσεις να παίξω κι εγώ; Μ’ αρέσουν και μένα αυτά».

Καρφώθηκα λοιπόν με τα μάτια και γονάτισα μπροστά στον λαϊκό τύπο τον άσχετο που δεν μ’ ένοιαζε πλέον αφού του αρέσουν και εκείνου αυτά και γονατίζοντας κάτω τον έβγαλα γρήγορα έξω και τον πήρα στο στόμα μου. Ο τύπος ήταν παντρεμένος και γούσταρε και αγοράκια οπότε δε φοβήθηκα καθόλου από θέματα υγείας και έκατσα στα τέσσερα αμέσως ανοίγοντας του το κωλαράκι μου που ήταν έτοιμο από το παιχνίδι και τρελά καυλωμένο.

Έμπαινε μέσα μου με πολύ δύναμη ανεβάζοντας μέχρι πάνω όλο του το παπάρι που ήταν θηρίο κανονικό. Με γαμούσε ανελέητα για ώρα χωρίς να χύνει κι εγώ τρελαινόμουν ακόμα πιο πολύ.

-    «Θέλεις να σε χύσω στο στόμα καυλάκι μου;»

-    «Φυσικά!» λέω εγώ. «Έλα να στα πιω όλα!»

-    «Δε φοβάσαι τίποτα!» μου λέει.

Άνοιξα διάπλατα το στόμα μου και μια μεγάλη ποσότητα έτρεξε στο στόμα μου μέσα.
Ήταν φοβερός γαμιάς και την είχα κάνει λαχείο αφού έμενε στη γειτονιά και θα ήταν εύκολο να βλεπόμαστε.

-    «Είσαι πολύ καλός!»

-    «Κι εσύ» μου λέει.

-    «Μη διστάσεις να έρθεις πάλι. Μ’ αρέσεις πολύ!»

Από τότε φαντάζεστε τι γίνεται...

(Copyright protected OW ref: 65631)