Έτσι τον πήρε πρώτη φορά στα 21

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Μεγάλωσα στην πόλη της Πρέβεζας, όταν ήμουν στα 21, έκανα παρέα με πολλά παιδιά, αλλά ο κολλητός μου ήταν ο Γιώργος. Με τον Γιώργο ήμασταν όλη μέρα μαζί και λέγαμε τα πάντα. Μαζί ξεκινήσαμε και χτυπάγαμε μαλακία, ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από μένα.


Κάποια μέρα απόγευμα πήγα σπίτι του, οι δικοί του απουσίαζαν στο χωριό τους. Ακούσαμε λίγο μουσική και αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τα καυλιά μας, αφού είδαμε κάποιες τσόντες από περιοδικά. Εκεί που ήμασταν καυλωμένοι, ο φίλος μου, μου πρότεινε να παίξει ο ένας τον πούτσο του άλλου, μέχρι να χύσουμε. Εγώ συμφώνησα και μου άρεσε σαν ιδέα.

Μου είπε να αρχίσω εγώ πρώτα να του τον παίζω και μετά θα μου τον έπαιζε αυτός, λίγο δισταχτικά ξεκίνησα να παίζω τον πούτσο του, ήταν αρκετά χοντρός και πολύ μακρύς με πολύ μεγάλο πουτσοκέφαλο. Ο Γιώργος ήταν πολύ καυλωμένος και ο πούτσος του πρησμένος Μου πρότεινε να ξεντυθούμε, το δέχτηκα, μη έχοντας στο μυαλό μου τι θα γινόταν. Όπως ήμασταν στον καναπέ αυτός ξάπλωσε και μου πρότεινε να πλησιάσω καλύτερα στον πούτσο του για να είμαι πιο άνετος.

Πράγματι, τάχα χαμένα με αυτό που μου συνέβαινε, όμως ζούσα με την ελπίδα ότι μετά θα μου έκανε και αυτός τα ίδια. Ξαφνικά μου πρότεινε να του γλύψω τον πούτσο, τά χασα, σαν υπνωτισμένος έσκυψα και τον πήρα στο στόμα, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε σαν ιδέα, του έπαιρνα πίπα και δεν το πίστευα, ο πούτσος του γλίστραγε από την καύλα και τον έπαιρνα όσο πιο βαθιά μπορούσα.

Εκείνη την γεύση την θυμάμαι ακόμα μετά από χρόνια. Πραγματικά αυτό που ένοιωθα εκείνη την στιγμή ήταν ασύλληπτο, η καύλα μου δεν είχε όρια, δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε τόσο. Μόνος μου πρότεινα να μου τον βάλει στον κώλο, έτσι για δοκιμή, χωρίς όμως να με πονέσει. Στήθηκα λοιπόν στα τέσσερα και ο φίλος μου ήρθε από πίσω.

Μου χάιδεψε λίγο την κωλοτρυπίδα μου, έβαλε σάλιο, ενώ εγώ αισθανόμουν πολύ παράξενα. Ένιωσα το καυλί του να ακουμπά στην καυλωμένη τρύπα μου και να με πιέζει σιγά - σιγά. Πονούσα πολύ και δεν τον άφηνα να μπει μέσα, αυτός προσπαθούσε με πολύ υπομονή, αλλά δεν γίνονταν τίποτα. Πίεζε και ξαναπίεζε αλλά εγώ πόναγα πολύ και τραβιόμουν, τότε πήρε από το ψυγείο το βιτάμ, μου άλειψε την τρύπα και προσπάθησε πάλι Χαλάρωσα και άρχισε να μπαίνει λίγο λίγο.

Ο κώλος μου ξεσκίζονταν, ο πούτσος μπαινόβγαινε καυτός, η ανάσα του φίλου μου στο σβέρκο με αναστάτωνε, εκείνο το γλίστρημα του πούτσου στην κωλοτρυπίδα δεν το ξεχνάω ποτέ. Η καύλα που ένοιωθα δεν είχε τέλος, ένα παράξενο συναίσθημα κυριαρχούσε μέσα μου και νοιώθοντας τον κώλο μου ξεσκισμένο αισθανόμουν μία παράξενη πληρότητα. Δεν ήθελα να τελειώσει αυτή η στιγμή, όταν ένοιωσα τον πούτσο στον κώλο μου να πρήζεται, κατάλαβα ότι ο φίλος μου θα έχυνε.

Αρχισε να με παίρνει πιο δυνατά και ο κώλος μου να συνηθίζει σ αυτό το γαμήσι, τον ένοιωσα να κολλάει πάνω μου και να με πρεσάρει, τα χύσια του πλημμύρισαν την κωλοτρυπίδα μου και συνέχισε να με καρφώνει. Όταν τραβήχτηκε ο κώλος μου ήταν ανοιχτός και υγρός, έτσουζε από το γαμήσι, ενώ ο Γιώργος μου ζήτησε να μείνω έτσι μπρούμυτα για να με ξαναγαμήσει.

Δεν πρόλαβα να συμφωνήσω και μέσα στον χυμένο κώλο μου καρφώθηκε πάλι ο καυλωμένος πούτσος, ζούσα σε ένα όνειρο, με γαμούσε σκληρά, ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένοιωθα, τούρλωσα λίγο τον κώλο μου για να μπορώ να παίζω τον πούτσο μου, ο Γιώργος βρήκε ευκαιρία και μου τον έβαλε όλον, ένοιωθα τα αρχίδια του να ακουμπούν στην κωλοτρυπίδα μου, τότε μου ζήτησε να μην χύσω παρά να μου χύσει στο στόμα.

Το δέχτηκα χωρίς δεύτερη κουβέντα, τραβήχτηκε σιγά σιγά από τον κώλο μου, γύρισα ανάσκελα και ήρθε από πάνω, κάθισε στο στήθος μου και άρχιζε να τον παίζει, εγώ τον έπαιρνα στο στόμα και τον περίμενα να μου χύσει.

Ξαφνικά τον καρφώνει στο στόμα μου και χάιδευε τ αρχίδια του, κατάλαβα ότι θα έχυνε και ήμουν ανήμπορος να αντιδράσω. Βαθιά στο στόμα μου άδειασε τα καυτά χύσια του, δεν μπορούσα να τα καταπιώ και προσπαθούσα να τα φτύσω, μόλις τα έβγαζα μου τα ξανάχωνε με το καυλί του, μέχρι που άρχισα να τα καταπίνω.

Η γεύση από το καυτό σπέρμα μου άρεσε πολύ, ποτέ δεν την ξεχνώ... Του ζήτησα και γω με την σειρά μου να με κάνει να χύσω, πράγματι δέχτηκε να μου τον παίξει, αλλά δεν πρόλαβε καλά ν αρχίσει και έχυσα. Μπορώ να πω ότι είχα παράξενα συναισθήματα και ενοχές, όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε.

Από τότε, πέρασαν 3 χρόνια, ο Γιώργος με πήδηξε τέσσερις ή πέντε φορές, δεν γαμήθηκα άλλη φορά, μόνον μία φορά πήρα μία πίπα σε φαντάρο όταν υπηρετούσα, σε σκοπιά στην Σάμο.

Πάντα έχω στο μυαλό μου όμως μη ποτέ βρω ευκαιρία και γαμηθώ. Ο Γιώργος δουλεύει στη Αθήνα και είναι παντρεμένος, ενώ εγώ εδώ στην Πρέβεζα με την γκομενίτσα μου περνάμε καλά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")