Ακόμα με τιμωρεί (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πέρασαν περίπου 10 χρόνια μέχρι να ξαναδώ τον Γιάννη, όταν αυτός επισκέφθηκε τον πατέρα μου στην Αθήνα. Εγώ, στα 30 μου περίπου, ήδη παντρεμένος, και αυτός 55άρης αλλά κρατιόταν καλά. Νησιώτης βλέπετε. Κατέβηκα με τη γυναίκα μου από το σπίτι μας (μένω πάνω από τους δικούς μου) για να τη γνωρίσει και να φάμε παρέα, έτσι όπως είχε ζητήσει ο ίδιος από τον πατέρα μου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου είχε καθίσει δίπλα μου και κάτω από το τραπέζι μου έτριβε το πόδι, ενώ κάποια στιγμή στην κίνηση επάνω, μου έπιασε και τον κώλο χωρίς να τον προσέξει κανείς.

Μετά το τέλος του φαγητού και αφού κάτσαμε αρκετά και είπαμε διάφορα, μου ζήτησε να τον πάω με το αυτοκίνητο μέχρι το Κερατσίνι, σε έναν φίλο που θα τον φιλοξενούσε για το βράδυ, αφού είχε περάσει η ώρα (πρέπει να ήταν κάπου 2.30) και δεν θα έβρισκε εύκολα ταξί χειμωνιάτικα, όπως είπε. Ήμουν σχετικά απρόθυμος αλλά ο πατέρας μου ζήτησε να του κάνω την χάρη και έτσι τον πήρα με το αυτοκίνητο να τον πάω. Για να τον πάω εκεί έπρεπε να περάσω από μία περιοχή, το Σχιστό, που για όσους δεν γνωρίζουν, εκείνη την εποχή ήταν ακόμη μες τις ερημιές.

Μόλις λοιπόν μπήκαμε στη περιοχή αυτή, ενώ δεν είχαμε αλλάξει κουβέντα πριν, δεν έχασε ούτε λεπτό. Σαν να έκανε τη φυσικότερη κίνηση στο κόσμο, ξεκούμπωσε τη ζώνη και το παντελόνι του, έβγαλε τον πούτσο του έξω και παίρνοντας το χέρι μου από το τιμόνι, το έβαλε επάνω του και άρχισε να το ανεβοκατεβάζει καυλώνοντας σχεδόν αμέσως. Εγώ δεν αντέδρασα στιγμή, σαν να γνώριζα από πριν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και τον άκουσα να μου λέει:

«Έτσι πουτάνα… παίξε με τον πούτσο μου. Ακόμα τη θυμάμαι τη κωλάρα σου… δεν την ξέχασα ποτέ και περίμενα τη στιγμή που θα την ξαναγαμήσω. Ακόμα θα σε τιμωρώ για όσα έκανες στη Σκύρο…» και έπεσε πίσω στο κάθισμα χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τη μαλακία που του έπαιζα. Δεν είχα πλέον διάθεση να σταματήσω. Άλλωστε είχαν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχα γαμηθεί τελευταία φορά και μου έλειπε.

Είδα στο πλάι του δρόμου έναν χωματόδρομο που έβγαζε σε κάτι απόμερα χωράφια που πήγαιναν νταλικέρηδες και άφηναν κοντέινερς. Η τέλεια κάλυψη και έτσι δεν το σκέφθηκα πολύ. Μόλις ο Γιάννης αντιλήφθηκε ότι έβγαινα από τον δρόμο και έμπαινα στα χωράφια μου είπε:

«Σιγά μη δεν το ήθελες πουτάνα! Σου αρέσει να γαμιέσαι έτσι; Στα σκοτεινά και απόμερα; Το ξέρεις εδώ το μέρος; Έρχεσαι και βρίσκεις πούτσους να σου πηδάνε τη κωλοτρυπίδα;» Δεν απάντησα ποτέ. Έφθασα με το αυτοκίνητο πίσω από ένα κοντέινερ, έσβησα μηχανή και φώτα, βγήκα από τη πόρτα μου και πήγα από την άλλη μεριά. Άνοιξα τη πόρτα του και έπεσα κατευθείαν πάνω στον πούτσο του μπουκώνοντάς τον σα τρελός. Αμέσως έβαλε τα χέρια του πάνω από το κεφάλι μου και το κράτησε σταθερό αρχίζοντας να ανεβοκατεβάζει τη μέση του και να μου γαμάει το στόμα.

Σε ένα από αυτά τα ανεβοκατεβάσματα, του τράβηξα παντελόνι και σλιπάκι μέχρι τους αστράγαλους και άφησα ελεύθερα μπροστά μου έναν εκπληκτικό πούτσο και δύο ολοστρόγγυλα, μεγάλα αρχίδια. Όπως το σώμα μου ήταν έξω από το αυτοκίνητο, έβγαλε το χέρι του και αφού τράβηξε με δύναμη κάτω το παντελόνι της φόρμας μου, άρχισε να μου δίνει σκαμπίλια στο κωλομέρι και να προσπαθεί να μου το ανοίξει και να μου βάλει δάχτυλο. «Έτσι πουτανάκι… πάρε τον πούτσο μου… μη με κάνεις να χύσω όμως… θέλω να γαμήσω και αυτή τη καταπληκτική κωλάρα…» Εγώ έστριψα ελαφρώς τον κορμό μου και του έδωσα εύκολη πρόσβαση στη κωλοτρυπίδα μου, την οποία είχε αμέσως τιμήσει με δύο δάχτυλα.

Μετά από λίγο με σπρώχνει πίσω, βγάζει εντελώς παντελόνι και σλιπ, ανοίγει τέρμα το παράθυρό του και βγαίνει από το αυτοκίνητο. Κλείνει την πόρτα του, με αρπάζει από το μπράτσο και με στρίβει φάτσα σε αυτό, σπρώχνοντάς με προς τα κάτω να περάσω τον κορμό μου μέσα από το παράθυρο. Και έτσι βρίσκομαι με τον κορμό μέσα στο αυτοκίνητο να κρέμεται πάνω από το παράθυρο και τον κώλο κρεμασμένο έξω από αυτό. Το παντελόνι της φόρμας μου πέφτει μέχρι τους αστραγάλους και το στόμα του βυθίζεται ανάμεσα στα ανοιγμένα από τα χέρια του, κωλομέρια μου. Αφού με γάμησε με τη γλώσσα και τα δάχτυλά του για κανένα δεκάλεπτο, απομακρύνθηκε και το επόμενο που αισθάνθηκα ήταν το πουτσοκέφαλό του να διαπερνά τη κωλοτρυπίδα μου χωρίς να σταματήσει πουθενά και τα αρχίδια του να χτυπούν πάνω στα κωλομάγουλά μου.

Γαμούσε το κώλο μου έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου σα τρελός, μέχρι που τον άκουσα να λέει κάτι που πραγματικά με τρομοκράτησε:
«Πλησιάστε μάγκες, μη ντρέπεστε… πουτανίτσα είναι… θα σας πάρει όλους… ελάτε ρε σας λέω… συνέχεια το κάνει…» και μετά να λέει σε εμένα:
«Πως τα καταφέρνω κάθε φορά να σου βρίσκω πούτσους να σου σκίζουν τη κωλοτρυπίδα μωρή πουτάνα;… Πάλι θα το ευχαριστηθεί η ψυχή σου και η κωλάρα σου… καυλωμένους και αγάμητους τους βλέπω αυτούς…χαχαχχαχα»

Καταφέρνω και σηκώνω λίγο το κεφάλι μου για να δω έξω από το αυτοκίνητο, εκεί που αντιλαμβάνομαι κίνηση και προσπαθώ να ξεχωρίσω μέσα στο σκοτάδι τις ανθρώπινες φιγούρες που πλησιάζουν. Μόλις πλησίασαν περισσότερο ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν αλλοδαποί, άγνωστο πόσοι και κατάλαβα ότι είχα καταφέρει να σταματήσω ή σε κάποιο πόστο όπου γαμιόντουσαν ζευγάρια και αυτοί όλοι κάνανε μάτι, ή κάπου που σταμάταγαν πούστηδες για να βρουν πούτσο να γαμηθούν. Όπως κι αν είχε το πράγμα, το σίγουρο ήταν ότι από εδώ δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να φανταστώ πως και πότε θα έφευγα και ανησυχούσα πραγματικά για την υγεία μου γιατί δεν μου φαινόντουσαν να είναι και οι καθαρότεροι του κόσμου, άσε που δεν περίμενα να είναι εφοδιασμένοι και με προφυλακτικά.

Μέσα σε όλα, δεν είχα πάρει το δικό μου αυτοκίνητο αλλά του πατέρα μου που ήταν ένα από αυτά τα επαγγελματικά φορτηγάκια με κλειστό, ψηλό κουβούκλιο πίσω. Ο Γιάννης δεν έχασε ευκαιρία, με έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο και τραβώντας με προς το πίσω μέρος, άνοιξε την μεγάλη πίσω πόρτα και με έσπρωξε μέσα στη καρότσα να πέσω στο πάτωμα. Όλα ήταν περιποιημένα και πεντακάθαρα εδώ πίσω, με μοκέτα στρωμένη κάτω, επειδή ο πατέρας μου πολλές φορές έριχνε τόπια από ύφασμα και κουβαλούσε εδώ μέσα. Αμέσως σήκωσε από τους αστράγαλους τα πόδια μου, τράβηξε τα αθλητικά μου και τη φόρμα με το σλιπ μου και τα πέταξε μέσα στη καρότσα. Με γύρισε στα τέσσερα και με καβάλησε σπρώχνοντας το πούτσο του μέχρι το τέρμα, κάνοντας τα αρχίδια του να χτυπήσουν με δύναμη πάνω στα κωλομέρια μου και συνεχίζοντας σε ένα ρυθμικό: «πλοπ-πλοπ, πλοπ-πλοπ…» που έκαναν η κωλοτρυπίδα μου και τα αρχίδια του πάνω μου.

Οι αλλοδαποί φυσικά δεν άργησαν, όχι μόνο να πλησιάσουν και να παίζουν τους πούτσους τους κοιτώντας από το άνοιγμα της πόρτας όσα γίνονταν μέσα, αλλά οι πιο τολμηροί να μπουν και μέσα στη καρότσα και να τον παίζουν ακριβώς από πάνω μας και δύο ακόμα πιο τολμηροί να έρθουν από μπροστά και να αρχίσουν να τρίβουν τα παλαμάρια τους πάνω στα χείλια μου. Το καλό ήταν ότι δεν ήταν απαιτητικοί. Το κακό, ότι εγώ είχα τρελαθεί από την απίστευτη καύλα που μου είχε δημιουργήσει η όλη φάση και δεν χρειαζόταν να απαιτήσουν τίποτα.

Αδιαφορώντας για οτιδήποτε και ξεπερνώντας κάθε αναστολή που είχα πριν, άνοιξα το στόμα μου και άρχισα να ρουφάω μία τον έναν και μία τον άλλο. Αυτοί άρχισαν να γελάνε και να κάνουν σχόλια σε κάποια αραβική διάλεκτο και ξαφνικά ο συνωστισμός μέσα στη καρότσα ήταν απίστευτος. Δεν ξέρω πόσοι είχαν μπει μέσα και πόσοι περίμεναν από έξω. Αυτό που ξέρω είναι ότι για τις επόμενες 4 ώρες περίπου, με γαμούσαν και με τσιμπούκωναν ασταμάτητα. Και ο Γιάννης από κοντά. Μετά από ένα σημείο που με είχαν ανοίξει για τα καλά, ο Γιάννης ξάπλωσε στο πάτωμα, με έβαλε να τον καβαλήσω και τραβώντας με στο στήθος του επάνω, έδωσε την ευκαιρία σε άλλον ένα, να με καβαλήσει και αυτός και να μου γαμήσει και εκείνος τον κώλο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, μέχρι που εξυπηρετήθηκαν όλοι (και δεν μπορώ να μετρήσω πόσοι ήταν) ήμουνα συνεχώς με 5 πούτσους επάνω μου. Δύο στο κώλο, δύο στα χέρια και έναν στο στόμα. Κάποιες μάλιστα φορές ερχόντουσαν κάποιοι και τρόμπαραν το πούτσο τους ανάμεσα στα χέρια μου, στα πόδια μου, όπου μπορούσαν να τον σφηνώσουν πάνω μου και να τον τρομπάρουν.

Όταν φύγαμε από εκεί οδήγησε ο Γιάννης γιατί εγώ ήταν αδύνατο να ορίσω τα πόδια μου και τα χέρια μου. Πήγαμε στο σπίτι του φίλου του, έκανα ένα μπάνιο για να καθαριστώ από όλα αυτά τα χύσια που είχα γεμίσει και επέστρεψα σπίτι για να δικαιολογηθώ ότι καθυστέρησα επειδή ήθελαν να με κεράσουν ένα ποτό και να μιλήσουμε.

Ακόμα με τιμωρεί ο Γιάννης όποτε μπορεί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")