Ακόμα με τιμωρεί (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Και τότε το ένιωσα. Μία μπάλα του τένις να πιέζει την ήδη ανοιγμένη από τους άλλους κωλοτρυπίδα μου, να ξεσκιστεί σε σημεία πέρα από κάθε φαντασία. Μέχρι και αυτός που με τσιμπούκωνε, μόλις είδε τα μάτια μου να κοντεύουν να πεταχτούν έξω από τις θέσεις τους, έβγαλε το πούτσο του από το στόμα μου και άρχισε να τον παίζει απολαμβάνοντας το θέαμα. Άρχισα να ζαλίζομαι και να μην αντιλαμβάνομαι συγκεκριμένα λόγια γύρω μου, εκτός από άναρθρες κραυγές. Όλοι κάτι είχαν να πουν και να φωνάξουν στον Τζιμ. Δεν καταλάβαινα όμως τίποτα, εκτός από ένα τεράστιο παλούκι να διαπερνά τη κωλοτρυπίδα μου που άνοιγε σε πρωτοφανείς διαστάσεις και να κινείται αργά προς το εσωτερικό δαχτυλίδι του κώλου μου, το τελευταίο σύνορο πριν το χάος του εντέρου μου. Όσο αυτό το τέρας κινούνταν προς τα μέσα αργά, αισθανόμουν μέχρι και την παραμικρή φλεβίτσα ή εξογκωματάκι πάνω του, να αφήνει ίχνος στα εσωτερικά τοιχώματα του κώλου μου.

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα τους βολβούς των ματιών μου να βγαίνουν έξω από τις κόγχες τους και το λαρύγγι μου να μην είναι ικανό να βγάλει κραυγή από μέσα του, παρά μόνο ένα πνιχτό απόκοσμο ήχο που προερχόταν κατευθείαν από τη κοιλιά μου. Αυτό το εξωπραγματικό δοκάρι είχε διαπεράσει και το τελευταίο φράγμα του μουδιασμένου μου κώλου και ταξίδευε στο εσωτερικό του εντέρου μου απαλλαγμένο από οποιοδήποτε εμπόδιο. Ένιωσα όλο μου το κώλο να μετακινείται προς το εσωτερικό του σώματός μου και μετά –καθώς το εξωγήινο παλαμάρι έπαιρνε την αντίθετη πορεία προς τα έξω- τα πάντα, από μέσα μου να τραβιούνται προς τα έξω και να αδειάζω.

Όσο η κίνηση αυτή συνεχιζόταν μέσα-έξω, καταλάβαινα σαν μέσα σε όνειρο, το πούτσο μου να χύνει ανεξέλεγκτα και χωρίς να σταματάει. Με κάθε κίνηση του τέρατος προς τα μέσα, ο πούτσος μου –ξεκαύλωτος εντελώς- άδειαζε και μία ριπή από σπέρμα έτσι όπως κρεμόταν προς το πάτωμα του σκάφους. Έχυνα χωρίς να έχω καυλώσει καν.

Ο μαύρος γίγαντας τρελαμένος από τη καύλα, με άρπαξε από τη μέση και σαν ψεύτικη κούκλα με σήκωσε στον αέρα και με έσπρωξε να ακουμπήσω τη πλάτη μου πάνω στο στήθος του. Το παλούκι του καρφωμένο στον κώλο μου, δε βγήκε ποτέ από εκεί μέσα αλλά συνέχισε να με πηδάει έτσι, στα όρθια, κρατώντας με στον αέρα με τις τεράστιες παλάμες του να με έχουν αρπάξει από τα κωλομέρια μου και να με ανεβοκατεβάζουν πάνω του. Ήταν απίστευτο αλλά ένιωθα το κεφάλι αυτού του μαύρου «πλάσματος» να ακουμπάει στα εσωτερικά μου όργανα, να κινείται στη κοιλιά μου μέσα, ούτε και μπορούσα να καταλάβω που ακριβώς βρισκόταν. Με κάθε πίεση προς τα μέσα, ο πούτσος μου συνέχιζε να βγάζει ριπές από κάτι που ήταν μεταξύ σπέρματος και κάτουρου, ενώ όλοι είχαν μείνει να κοιτάνε και να φωνάζουν «όλε, όλε» κάθε φορά που το τέρας εξαφανιζόταν μέσα μου και τα τεράστια αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα δικά μου.

Αυτό το μυθικό ρόπαλο μπαινόβγαινε πλέον μέσα μου ανεξέλεγκτα και έτσι όπως με είχε στα όρθια και με πήδαγε, ένας άλλος της παρέας ήρθε και περνώντας τα χέρια του κάτω από τα γόνατά μου, με ανάγκασε να τυλίξω τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και άρχισε να μου γλείφει το λαιμό και τα βυζιά, ενώ έτριβε και τον πούτσο του πάνω στον δικό μου και τα αρχίδια μου.

Ο Τζιμ αποφάσισε πάντα με έμένα καρφωμένο πάνω του και με τη πλάτη μου κολλημένη στο στήθος του, να καθίσει στον καναπέ. Αμέσως ο Νίκος ήρθε και σκαρφάλωσε από επάνω μου για να μου τον βάλει στο στόμα, ενώ ο Ηλίας με τον άλλο Γιάννη της παρέας μου έδωσαν τους δικούς τους πούτσους στα χέρια, να τους τρομπάρω. Τότε είδα και τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο να τσιμπουκώνει τον Γιάννη στον διπλανό καναπέ, που του έβαζε κωλοδάχτυλο και του έλεγε:

«Έλα από πάνω μου, θέλω να σου γαμήσω το κώλο καιρό τώρα…. Έλα!» και ο άλλος τον καβάλησε και πήρε το πούτσο του μέχρι τα αρχίδια και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω του σαν τρελός, κρατώντας και με τα δυο του χέρια τον Γιάννη από το πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο αράπης που με πήδαγε δεν φαινόταν διατεθειμένος να χύσει σύντομα. Αντίθετα είχε όρεξη για παιχνίδια. Άλλωστε ήξερα ότι τις προηγούμενες μέρες είχε τρελαθεί να γαμάει διάφορες οπότε… ήταν άγνωστο, τόσο το χρονικό όριο του ξεκωλιάσματός μου, όσο και το μέγεθός του. Κάθε λίγο και λιγάκι άρχισε να με βγάζει πάνω από τον κορμό του «δέντρου» του και να ανοίγει όσο μπορούσε με τις παλάμες του τα κωλομάγουλά μου για να βλέπουν οι άλλοι το χάος που είχε δημιουργήσει μέσα στον κώλο μου. Εγώ, ή θα αισθανόμουν κύματα δροσερού αέρα να φτάνουν μέχρι το έντερό μου, ή κάποιον άλλο πούτσο να μπαίνει και να κάνει βόλτες μέσα στη κωλοτρυπίδα μου, έτσι όπως είχε γίνει. Όταν αντιλήφθηκαν και μόνοι τους ότι δεν είχε έννοια να βάζουν το πούτσο τους μέσα σε ένα πηγάδι χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα, αποφάσισαν να δοκιμάσουν κάτι άλλο.

Ζήτησαν από τον Τζιμ να σηκωθεί από τον καναπέ, κάτι που έκανε πρόθυμα, στον οποίο έκατσε ο Νίκος. Έβαλαν εμένα να κάτσω πάνω στο πούτσο του Νίκου με τη πλάτη μου προς αυτόν και ήρθε να καλύψει το κενό του χάσματος στον κώλο μου ο άλλος Γιάννης με τον δικό του πούτσο. Ίσως και οι ίδιοι να μην περίμεναν πόσο εύκολα θα έπαιρνα δύο πούτσους στο κώλο, όμως ακόμα και έτσι, ίσα που καταλάβαινα κάτι να με γαμάει. Ο Τζιμ είχε κάνει πραγματική γεώτρηση στο κώλο μου, που δεν χόρταινε ούτε με δύο πούτσους πλέον. Άρχισαν λοιπόν να με γαμάνε και οι δύο μαζί ρυθμικά, ενώ με τρόμο βλέπω το μαύρο «φίδι» να κρέμεται πάνω από το στόμα μου και μαύρα δάχτυλα να μου ανοίγουν τα χείλια στα όριά τους.

Ανακουφισμένος ανακαλύπτω ότι, στο στόμα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα απ’ ότι πριν στον κώλο μου, δεν ήμουν όμως προετοιμασμένος για αυτό που θα ακολουθούσε. Γιατί ο Τζιμ είχε τη διάθεση να περάσει και κάτω από το λαρύγγι μου και να φτάσει μέχρι την είσοδο του οισοφάγου μου. Και αυτή του τη διάθεση, άρχισε να την δείχνει σχεδόν αμέσως, σπρώχνοντας κάθε φορά και από δυο-τρεις πόντους προς τα μέσα. Αδιαφορούσα πλέον για το τι συνέβαινε στον κώλο μου –άλλωστε τι περισσότερο θα μπορούσε να συμβεί αφού, ούτως ή άλλως δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα πια εκεί- και είχα ρίξει όλη μου την προσοχή στο να καταφέρω να ρηλαξάρω όλους τους μυς του φάρυγγα και του οισοφάγου μου και να ρυθμίσω τις ανάσες από τη μύτη μου, ώστε να φιλοξενήσω το Σουδανικό δοκάρι.

Κάπου μέσα σε όλα αυτά, οι πούτσοι στο κώλο μου χύσανε, άλλοι ήρθαν και πήραν τη θέση τους, ο Γιάννης και ο δικηγόρος με ξαναγάμησαν και αυτοί… και σε όλη αυτή τη διάρκεια ενός ατελείωτου χρόνου, εγώ είχα δώσει τη δυνατότητα σε αυτό το υπερφυσικό παλούκι, να ανεβοκατεβαίνει μέσα από τον φάρυγγά μου, σε όλο το μήκος του λαιμού μου, κάτι που από τα σχόλια των υπολοίπων ήταν παραπάνω από εντυπωσιακό, αφού έβλεπαν το εξωπραγματικό «ζώο» του Τζιμ να σχηματίζεται στα τοιχώματα του λαιμού μου.

Τα χύσια του Τζιμ δεν έμαθα ποτέ τι γεύση είχαν, αφού τα αρχίδια του άδειασαν κατευθείαν μέσα στον οισοφάγο μου χωρίς να αγγίξουν καθόλου τα αισθητήρια κύτταρα της γλωσσικής μου κοιλότητας. Αυτό που κατάλαβα όμως ήταν ότι ένιωσα σαν να έπινα ένα ολόκληρο ποτήρι από πηχτό χυλό και ότι τα αρχίδια του είχαν απίστευτο βάρος, αφού τη στιγμή της κορύφωσης κατάφερε το αδιανόητο, να κολλήσει δηλαδή τα αρχίδια του στα χείλια μου και να μου δώσει 25-30 πόντους εκλεκτού μαύρου κρέατος μέχρι τη βάση του λαιμού μου και παρακάτω.

Με την επιστροφή μας στο νησί, ο Γιάννης μου έδωσε 3 μέρες άδεια να ξεκουραστώ γιατί πραγματικά δεν είχε απομείνει καθόλου ενέργεια στο σώμα μου. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όποιος ήθελε από τη παρέα με γαμούσε σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμούσε. Αρκετές φορές με έπαιρναν και παρέα. Όπως αρκετές φορές στα όργια που συνέχιζε να διοργανώνει ο Γιάννης, με έβαζαν (με τον ίδιο να κάνει την αρχή και να δίνει το παράδειγμα και στους άλλους) να γαμάω τις γυναίκες τους και εκείνοι να μου πηδάνε ταυτόχρονα τον κώλο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")