Μαύρη ηδονή

Δημοσιεύθηκε από sifis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μαθαίνοντας ο φίλος μας ότι στο πάρκο κυκλοφορούν μαύροι γαμιάδες, δεν έχασε ευκαιρία και πήγε να δοκιμάσει την τύχη του…

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι. Μετά το απίστευτο καλοκαίρι με το θείο μου και τους φίλους του θα σας πω τι έγινε το επόμενο καλοκαίρι. Είπα να ξεκόψω λιγάκι. Είχα γνωρίσει και μια κοπέλα και δεν ήθελα να εκτεθώ. Έκοψα και με το γείτονα γιατί ήταν επικίνδυνο. Επαρχία βλέπετε. Τα πήγαινα καλά με την γκομενίτσα, ήμασταν και πιτσιρίκια και το γαμήσι πήγαινε σύννεφο. Αλλά στο μυαλό μου γυρνούσαν τα γαμήσια που έφαγα. Κάθε φορά που έκανα μπάνιο και έβλεπα το κωλαράκι μου στο καθρέφτη τραβούσα μαλακία. Μου το έλεγε και η γκόμενα μου ότι έχω γυναικείο κορμί αλλά δεν την πείραζε γιατί την έλιωνα στο γλείψιμο και την γαμούσα όπως γαμούσαν εμένα. Ήξερα καλά τα κόλπα από μικρός.

Εκείνο το καλοκαίρι μόλις είχε ξεκινήσει, μπήκαν οι ζέστες και μαζί με αυτές και οι καύλες. Είχα ξυρίσει ότι τρίχα είχα πάνω μου. Αυτό καύλωνε και την γκόμενα μου, αλλά εμένα με καύλωνε διαφορετικά. Την Άνοιξη, πριν τελειώσει το σχολείο, είχα ακούσει σε μια κουβέντα συμμαθητές μου να λένε για δυο μαύρους που γαμούσαν έναν στο παρκάκι το γνωστό εκεί που είχα πάει κι εγώ με το γείτονα. Είχαμε θάλασσα κοντά και είχαν νοικιάσει ένα σπίτι και έμεναν κάτι μαύροι. Άλλοι πουλούσαν cd και άλλοι διάφορα πράγματα. Ποτέ δεν έδωσα σημασία. Μετά από αυτή τη συζήτηση που άκουσα το είχα στο μυαλό μου συνέχεια. Έτσι με τις πρώτες καλές ζέστες είπα να πάω μια βόλτα στο παρκάκι.

Έβαλα το κολάν γυμναστικής 3/4 γυναικείο που έμπαινε καλά στο κωλαράκι μου και φαινόταν καύλα, ένα κοντομάνικο, γυαλιά, καπέλο για καμουφλάζ και ξεκίνησα κρυφά - κρυφά να μη με δει κανείς. Όταν έφτασα στα πρώτα χόρτα πριν το πάρκο άρχισα να περπατάω πιο ελεύθερα με τουρλωμένο κωλαράκι γιατί είχα καυλώσει από τις σκέψεις.. ήθελα κάποιος να δει το κωλί μου. Αυτό με καύλωνε πολύ. Έφτασα στο πάρκο και με ελαφρά βήματα χάζευα γύρω μου μήπως πετύχω κάποιον. Δεν είχε τίποτα.. ίσως δεν ήμουν τυχερός εκείνη την ημέρα σκέφτηκα και ξεκίνησα για την επιστροφή. Κάποια στιγμή άκουσα βήματα πίσω μου και αισθάνομαι ένα χέρι να μου αρπάζει το κωλομέρι.

-    «Πω πω! Που πας γιαβρί μου εσύ;»

Ήταν ένας ζητιάνος του χωριού. Ήταν μες στη βρωμιά. Τον κοίταξα και έφυγα τρέχοντας. Οι σκέψεις μου πλημμύριζαν το μυαλό με καύλα εκείνη την ημέρα. Έλειπε και η γκόμενα διακοπές με τους γονείς κι εγώ τι να κάνω; Την άλλη μέρα ξανά ετοιμάστηκα και πήγα στο παρκάκι. Τίποτα πάλι, ησυχία. Είπα όμως να αράξω και να περιμένω. Βρήκα ένα ωραίο μέρος και άρχισα παίζω το καυλί μου. Πέρασε κανένα εικοσάλεπτο όταν άκουσα κίνηση. Κρύφτηκα πίσω από τους θάμνους και για καλή μου τύχη ήταν ένας μαύρος μαζί με έναν κύριο γύρω στα πενήντα. Πήγαν και έκατσαν αρκετά κοντά και μπορούσα να τους βλέπω καθαρά. Ο μαύρος ήταν ψηλός και αδύνατος. Κατέβασε το σορτσάκι του και ο άλλος έσκυψε και άρχισε να τον πιπώνει. Είχε ωραίο καυλί ο μαύρος, μακρύ από ότι μπορούσα να δω.

Κάποια στιγμή άκουσα ένα θόρυβο στα δεξιά μου. Γυρνάω και βλέπω έναν άλλο μαύρο να κοιτάει μέσα από τα χόρτα τον φίλο του που γαμούσε τον κύριο. Αυτός ήταν γεμάτος και πιο κοντός από τον άλλο. Δεν με είχε δει ακόμα έτσι καθόμουν και χάζευα και καύλωνα πιο πολύ. Αμέσως πήρα το θάρρος και βγήκα στο μονοπάτι πιο κάτω. Θα περνούσα ανάμεσα τους. Τούρλωσα το κωλαράκι μου και ξεκίνησα. Έφτασα κοντά στους δυο αλλά δεν με πήραν γραμμή, ήταν αφοσιωμένοι στο γαμήσι. Συνέχισα γεμάτος καύλα περπατώντας σαν τσουλί και πέρασα μπροστά από τον άλλο. Τον άκουσα να κινείται και να με παίρνει από πίσω. Άρχισα να τρέμω από καύλα. Τον οδήγησα σε ένα απόμερο μέρος. Ήρθε από πίσω μου. Εγώ γυρίζω τον κοιτάω και χαμογελάω.

-    «Γεια σου» μου λέει με σπαστά ελληνικά.

-    «Γεια! Τι κάνεις;» του λέω.

-    «Έχω καυλώσει με τον κώλο σου» μου λέει. «Εσύ θέλεις πούτσο;» με ρωτάει.

-    «Θέλω πολύ!» του λέω.

Αμέσως με αρπάζει στην αγκαλιά του και μου χουφτώνει τον κώλο και χώνει τη γλώσσα του στο στόμα μου. Εγώ ανταποκρίνομαι και έχω καυλώσει πολύ. Με αφήνει και κατεβάζει το σορτς.

-    «Έχεις δει τέτοιο πούτσο;» μου λέει.

Κοιτάω και τι να δω; Τέτοιο πάχος δεν έχω ξαναδεί! Έλεγα ότι ο θείος μου έχει χοντρή πούτσα αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Γονάτισα και την έπιασα με τα δυο χέρια γιατί με το ένα ήταν αδύνατο. Δεν ήταν πολύ μακριά, 20-22 πόντους.

-    «Δεν φοβάσαι;» μου λέει.

-    «Φοβάμαι, αλλά έχω καυλώσει».

-    «Τότε θα σε σκίσω σήμερα» μου λέει.

Μιλούσε αρκετά καλά ελληνικά. Άρχισα να τον γλείφω και το μόνο που μπορούσα να βάλω στο στόμα μου ήταν το κεφαλάκι του. Τον έγλειφα με μανία γύρω - γύρω, πάνω - κάτω, ρουφούσα το κεφαλάκι και κατάπινα τα υγρά του.

-    «Έλα» μου λέει και ξαπλώνει κάτω στα χόρτα. «Θέλω να γλείψω την τρύπα σου».

Παίρνω θέση 69 και αρχίζει να βάζει τη χοντρή γλώσσα του μέσα - έξω στην τρυπούλα μου που είχε καιρό να γαμηθεί. Είχα τρελαθεί. Νόμιζα πως οι μαύροι δεν τα κάνουν αυτά αλλά αυτός το γούσταρε πραγματικά. Με είχε καυλώσει πολύ. Ήθελα πούτσα στον κώλο μου αλλά αυτό δεν ξέρω.. ήταν κάτι πέραν της φαντασίας μου. Τον έγλειφα με μανία και έβαζα όσο πιο πολύ μπορούσα στο στόμα.

-    «Θέλω να σε γαμήσω» μου λέει.

Σηκώθηκα και στήθηκα στα τέσσερα, ήρθε από πίσω και με την γλώσσα του γέμισε σάλιο την τρύπα μου. Άρχισε να με πιέζει με το καυλί του. Μόλις αισθάνθηκα το κεφαλάκι του στην τρύπα, ρεύμα διαπέρασε όλο μου το κορμί. Άρχισα να πιέζω κι εγώ και το κωλί μου άρχισε να ανοίγει. Μόνο το κεφαλάκι είχε βάλει και ο πόνος αφόρητος αλλά και η καύλα ατέλειωτη. Ήθελα να με ξεσκίσει αυτό το μαραφέτι. Η ψωλή του καυλωμένη με άνοιγε όπως κανείς. Με μια κίνηση μπήκε όλος μέσα κι εγώ ούρλιαξα. Πρέπει να με άκουσαν όλοι στο πάρκο.

-    «Θα το κάνω σιγά για να μην πονάς» μου λέει.

Εγώ έβγαζα φωνές ηδονής καθώς με είχε ανοίξει και μπαινόβγαινε στο κωλί μου σαν τρένο. Είχα παραδοθεί στην ηδονή μιας μαύρης πελώριας ψωλής. Σιγά - σιγά άρχισε να με γαμάει σκληρά και δυνατά. Καθώς γύρισα να τον αρπάξω από το κωλομέρι για να τον πιέσω να με γαμήσει πιο δυνατά, είδα με την άκρη του ματιού μου τον άλλον μαύρο και τον κύριο να του παίρνει πίπα και να μας κοιτάνε λίγο πιο πέρα. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να γαμιέμαι σαν πουτάνα.

Σε μια στιγμή με αρπάζει από τη λεκάνη και με καρφώνει γερά. Αισθάνθηκα το καυτό του σπέρμα να γεμίζει το έντερο μου. Δεν σταμάτησε.. συνέχισε να με γαμάει ενώ το σπέρμα ήταν τόσο πολύ που έτρεχε στα μπούτια μου. Η πούτσα του δεν έπεσε καθόλου και συνέχισε να με γαμάει πιο άγρια τώρα αφού με είχε ανοίξει σαν τούνελ. Με έπιασε χωρίς να τον βγάλει και έγειρε προς τα πίσω. Τώρα ήταν ξάπλα κι εγώ από πάνω του με την πλάτη γυρισμένη στα μούτρα του, τα χέρια μου στο έδαφος και χτυπιόμουν σαν σκύλα πάνω στο καυλί του. Ύστερα μου λέει:

-    «Γύρνα να σε βλέπω».

Όπως ήμουν, χωρίς να βγει η πούτσα από τον κώλο μου, γύρισα σαν να καθόμουν σε πελώριο τρυπάνι. Ανασηκώθηκε και με έβαλε να ξαπλώσω, ήρθε από πάνω μου χωρίς να τον βγάλει και συνέχισε να με γαμάει. Με ξέσκιζε σαν πουτάνα. Άραγε σκεφτόμουν πόσο καιρό είχε να γαμήσει γιατί ποιος ή ποια θα καθόταν εύκολα σε αυτόν τον πούτσο και πως θα μου είχε κάνει τον κώλο. Δεν πρόλαβα να τελειώσω τις σκέψεις μου και αισθάνθηκα ξανά το καυτό του σπέρμα στην κωλοτρυπίδα μου και την βαριά ανάσα του στο πρόσωπο μου. Αλλά δεν θα τελείωνε εκεί.. συνέχισε και ο πούτσος του όρθιος όπως ήταν στην αρχή ξανά μέσα σε δυο λεπτά. Μου σήκωσε το πόδι και ήρθε από πίσω μου χωρίς να βγει πάλι. Τώρα στο πλάι κρατούσε το ένα πόδι μου ψηλά για να μπαίνει πιο βαθιά και με γαμούσε με δύναμη.

-    «Είσαι καύλα!» μου έλεγε. «Θέλω να σε γαμάω συνέχεια. Να γίνεις η πουτάνα μου!.

-    «Ναι! Ναι! Γάμα με πουτσαρά μου!» του έλεγα. «Πάντα ήθελα ένα μεγάλο μαύρο πούτσο».

Ύστερα με έστησε πάλι στα τέσσερα αυτή τη φορά του βγήκε η πούτσα του και αισθάνθηκα ένα τεράστιο κενό για λίγο. Αφού τον έβαλε πάλι μέσα γρήγορα και με δύναμη, τον έβγαζε όλο έξω και ξανά κάρφωμα. Σε κάποια φάση πρέπει να κουράστηκε. Άρχισε να με γαμάει ρυθμικά και απαλά. Μου χάιδευε και μου φιλούσε την πλάτη με τα τεράστια χείλη του. Γυρνούσα το κεφάλι και μου έριχνε και ένα γλωσσόφιλο. Μετά από κανένα μισάωρο στα τέσσερα, μια να είναι όρθιος και να με καρφώνει από πάνω και μια γονατιστός, βγήκε από την τρύπα μου και ένιωσα μια ανακούφιση λες και καθόμουν σε κολόνα μια ώρα.

Ήρθε στο πρόσωπο μου και άρχισε να τον παίζει ενώ εγώ του ρουφούσα το κεφαλάκι και γευόμουν την τρύπα μου και τα χύσια του. Έβαλα το χέρι να πιάσω την τρύπα και πραγματικά ήταν σαν πηγάδι. Δεν την έχω νιώσει τόσο ανοιχτή ποτέ. Μετά από μερικά λεπτά γλείψιμο και παίξιμο, ήρθε και το τρίτο χύσιμο στο στόμα, κάτι που λαχταρούσα. Τα ρούφηξα όλα και καθάρισα την ψωλή του που τώρα είχε πέσει λίγο και μπορούσα να μπουκώνω την μισή.

-    «Με πέθανες!» μου λέει και μου σκάει ένα φιλί.

Εγώ ντύθηκα και πήγα να φύγω.

-    «Να τα ξαναπούμε» μου λέει. «Δεν έχεις τηλέφωνο;»

-    «Όχι» του λέω. «Θα ξαναβρεθούμε εδώ κάποια στιγμή».

Δεν του είπα ποτέ γιατί φοβόμουν κιόλας μην έρθουν όλοι οι μαύροι. Ήταν καμιά δεκαριά. Στο δρόμο για το σπίτι αισθάνθηκα βρεγμένο το κολάν. Ήταν τα χύσια που έτρεχαν από τον κώλο μου. Ήταν μια ωραία φάση που έγινε πριν από χρόνια και είχα και άλλες τρεις φορές συνάντηση με τους μαύρους φίλους μου. Θα σας τις πω σε κάποια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 50972)