Ακόμα με τιμωρεί (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το καλοκαίρι του 1988 με βρίσκει, 21 χρονών τότε, να δουλεύω στη Σκύρο, σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ενός φίλου του πατέρα μου. Ο Γιάννης ήταν 45άρης, παντρεμένος και με δύο παιδιά περίπου στην ηλικία μου, γνωστός επιχειρηματίας στο νησί και με πολύ χρήμα. Πολλές και «υψηλές» οι γνωριμίες του στο νησί και με τον καιρό συνειδητοποίησα ότι ήταν και πολύ γνωστός όχι μόνο για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αλλά και για τις ιδιαιτέρως φιλελεύθερες απόψεις και συνήθειές του στον έρωτα.

Με τον καιρό, και όσο περισσότερο κέρδιζα την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του ότι θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό, άρχισα να παίρνω και εγώ μέρος στις θρυλικές συγκεντρώσεις που διοργάνωνε και οι οποίες περιελάμβαναν φυσικά ατέλειωτο γαμήσι, στο οποίο πρωταγωνιστούσε κυρίως η γυναίκα του. Η Αναλίζα ήταν μία εντυπωσιακή 40άρα Ιταλίδα που τα έκανε όλα. Κάθε φορά που συμμετείχα δεν με απασχολούσε τίποτε άλλο, παρά μόνο πως θα γαμήσω με οποιοδήποτε τρόπο την Αναλίζα. Και δεν με απασχολούσε καμία άλλη γυναίκα. Μόνο που ο Γιάννης, όσο ανοικτό μυαλό κι αν είχε, αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε ότι ήθελα μόνο να του γαμάω τη γυναίκα και δεν με ενδιέφερε τίποτε άλλο στα πάρτι του. Ο τρόπος που αντέδρασε ήταν λίγο περίεργος, αλλά ομολογώ ότι τελικά, δεν με χάλασε καθόλου.

Μία ημέρα που είχα ρεπό, με προσκάλεσε να πάω με αυτόν και τους φίλους του για ψάρεμα, με το σκάφος του. Είχε ένα ωραίο δίπατο, 20μετρο γιοτ, στο οποίο ήξερα ότι όταν πήγαινε με τους φίλους του για ψάρεμα, πάντα συνοδευόταν από μία ή και περισσότερες αιθέριες υπάρξεις και ότι το «ψάρεμα» μετατρεπόταν σε ατελείωτες ώρες ξεκωλιάσματος και ξεμουνιάσματος. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία, αλλά πηγαίνοντας διαπίστωσα ότι ήμασταν μόνο άντρες. Αυτός, τρεις γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού, ένας πολύ γνωστός μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας, για τον οποίο ένιωσα μεγάλη έκπληξη που τον είδα εκεί και ο Τζιμ, ένας θηριώδης μαύρος Σουδανός, περίπου 2μετρος και καμιά 100στή κιλά, κάτι σαν υπουργός στο Σουδάν, του οποίου τη γυναίκα ξέσκιζαν όλοι μαζί στο πούτσο, σχεδόν καθημερινά πάνω σε αυτό το σκάφος, όπως κατάλαβα από αυτά που έλεγαν.

Καθόμασταν όλοι γύρω από ένα τραπεζάκι στο ισόγειο του σκάφους, φορώντας τα μαγιό μας και πίναμε καφέ, εκτός από τον Γιάννη που ήταν στον πάνω όροφο και πλοηγούσε το σκάφος προς τον προορισμό μας, κάτι ερημικά νησάκια βορειοδυτικά της Σκύρου, ανάμεσα σε αυτήν και την Αλόννησο. Κάποια στιγμή ο Γιάννης με φωνάζει από επάνω και με ρωτάει αν έχω ποτέ καθίσει στο τιμόνι κάποιου σκάφους. Όταν του απάντησα όχι, με ρώτησε αν ήθελα να δοκιμάσω και έτσι ανέβηκα επάνω για να μου δείξει. Με έβαλε να σταθώ μπροστά στο τιμόνι και να το κρατήσω με τα δυο μου χέρια, ενώ αυτός στάθηκε από πίσω μου κρατώντας το κι αυτός με τα δικά του. Άρχισε λοιπόν να μου εξηγεί τι κοιτάω στα όργανα και πως πλοηγώ το σκάφος, αλλά όσο μου εξηγούσε αντιλήφθηκα ότι με κάθε του κίνηση κολλούσε όλο και περισσότερο το πούτσο του στο κώλο μου και από ένα σημείο και μετά, καυλωμένος εντελώς και βλέποντας ότι δεν αντιδρώ, άρχισε να κάνει και κυκλικές κινήσεις και να τρίβεται και πάνω στη πλάτη μου ψιθυρίζοντάς μου στο αυτί:

«Δε μου λες καριολάκο, σου αρέσει πολύ όταν πηδάς την γυναίκα μου;… για πες μου… είσαι έξυπνος εσύ που πηδάς μόνο αυτή και μάλιστα χωρίς ανταπόδοση;… πες μου… πως θα με ξεπληρώσεις τώρα εσύ;… οι άλλοι βρε γαμημένε μου προσφέρουν το μουνί της δικής τους γυναίκας, εσύ τι θα μου προσφέρεις τώρα;»

«Τι θέλεις από εμένα;» τον ρωτάω, έχοντας ομολογουμένως καυλώσει υπερβολικά από το τρίψιμο του πούτσου του πάνω στον κώλο μου και από αυτά που μου ψιθύριζε.

«Θες να σου πω τι θέλω;…ε;» και ταυτόχρονα με σπρώχνει λίγο μπροστά και βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό μου, τρίβοντας και μαλάζοντας με δύναμη τα κωλομέρια μου.
«Αυτόν εδώ τον φανταστικό κώλο θέλω να φάω πουτάνα…» και μου σπρώχνει το μαγιό προς τα γόνατα. Εγώ είχα μείνει ανήμπορος να αντιδράσω, πραγματικά τρελαμένος από καύλα και έτοιμος για όλα. Αυτός ο αναπάντεχος και βίαιος τρόπος του Γιάννη με είχε τρελάνει. Ταυτόχρονα αισθάνομαι τον πούτσο του, καυλωμένο, έξω από το μαγιό του, να τον περνάει κάτω από τα αρχίδια μου και να αρχίζει να τον τρίβει ανάμεσα στα πόδια μου, δαγκώνοντάς μου το σβέρκο και γλύφοντας το λαιμό μου από το πλάι. Τα χέρια του είχαν αρπάξει τα ευτραφή βυζιά μου και τα μάλαζαν με δύναμη.

«Πιάσε με το χεράκι σου το πούτσο μου πουτάνα και παίξτον μου» μου ψιθυρίζει και μου παίρνει το ένα χέρι και το βάζει πάνω του. Εγώ αρχίζω να τον παίζω, κοιτώντας πάντα μπροστά, ενώ αυτός μου έγλυφε τη πλάτη και περνώντας το κεφάλι του κάτω από το χέρι μου, αρχίζει να μου γλείφει και τα βυζιά.

«Φτάνουμε σε ένα νησάκι…» καταφέρνω να του πω με ζόρι και προσπαθώντας να συνέλθω. Αμέσως με σπρώχνει στο πλάι και λέγοντάς μου… «περίμενε όπως είσαι, ούτε να κουνηθείς πουτάνα…» με βιαστικές κινήσεις στρίβει το σκάφος στο πλάι, σβήνει μηχανές και ρίχνει επί τόπου άγκυρα. Μόλις καταλαβαίνουν από κάτω τι συμβαίνει αρχίζουν να ρωτάνε τι έγινε, αλλά ταυτόχρονα πριν καλά-καλά προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται, ο Γιάννης με έχει αρπάξει από το μπράτσο και με κατεβάζει στο κάτω όροφο, με το μαγιό μου ακόμα λίγο πάνω από τα γόνατα.

«Τι καλό έχουμε εδώ;» ρωτάει ο δικηγόρος και έρχεται και με αρπάζει από το άλλο μπράτσο. Μαζί και οι δύο με σπρώχνουν μπρούμυτα πάνω στο στρογγυλό τραπεζάκι που καθόντουσαν, ενώ αισθάνομαι άλλα χέρια να μου ανοίγουν τα κωλομάγουλα και κάποιον να μου κόβει το μαγιό με ένα μαχαίρι του ψαρέματος. Αμέσως μαζεύονται όλοι γύρω μου και έχουν τα χέρια τους πάνω μου, μαλάζοντας όποιο σημείο του σώματός μου ήθελε ο καθένας. Κάποιο χέρι μάλιστα μου έχει αρπάξει το πούτσο από κάτω και μου τον τρομπάρει με δύναμη. Όπως είμαι μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι, κοιτάω κατάματα τον Τζιμ που κάθεται ατάραχος στο καναπέ και απολαμβάνει το θέαμα με ένα χαμόγελο ευτυχίας στα χείλια του. Από πίσω μου ακούω τον Γιάννη να τους λέει:

«Είδατε ρε μαλάκες που δε με πιστεύατε; Σας είπα ότι σήμερα το πρόγραμμα είχε αντρικό κώλο… φάτε τη πουτάνα… ξεσκίστε του τον κώλο όπως κάνει και αυτός με την Αναλίζα.» Κάποιος έχει βάλει τη γλώσσα του μέσα στη κωλοτρυπίδα μου και τη μαλακώνει, ενώ ο δικηγόρος λέει:
«Α ρε Γιάννη με τα μεγαλεία σου… καιρό είχα να γαμήσω τριχωτό κώλο»
«Είδες κωλάρα τριχωτή, γαμάτη, που έχει ο μικρός; Μέχρι και στη κωλοτρυπίδα τριγύρω έχει τρίχες… έτσι ρε Ηλία… μούσκεψε τις τρίχες της πουτάνας… γλείψε του τη κωλοτρυπίδα καλά. Περιμένει και ο Τζιμ και πρέπει να του προετοιμάσουμε το έδαφος…»
Γέλια πολλά μετά τη τελευταία παρατήρηση, οπότε αντιλαμβάνομαι με τρόμο ότι ο Σουδανός γίγαντας πρέπει να ήταν παρόμοιων διαστάσεων παντού. Δεν μπορούσα όμως πια να κάνω τίποτα παρά να δεχτώ τη μοίρα μου. Η γλώσσα στον κώλο μου είχε αντικατασταθεί από δάχτυλα, άγνωστο τίνος, ένα, δύο και μετά τρία. Το διασκέδαζαν για τα καλά και οι παρατηρήσεις τους σχετικά με την ελαστικότητα της κωλοτρυπίδας μου έδιναν και έπαιρναν.

Ο δικηγόρος ανεβαίνει και κάθεται στο τραπέζι μπροστά μου, ανασηκώνοντάς με λίγο από τους ώμους και περνώντας τα πόδια του από κάτω τους, αριστερά και δεξιά μου. Η μούρη μου είναι κολλημένη πάνω στο πούτσο και τα αρχίδια του και η επόμενη κίνηση είναι να μου τον βάλει στο στόμα και να αρχίσει να τον παίζει. Τα δάχτυλα στον κώλο μου ήρθε η ώρα να αντικατασταθούν από πούτσο και έτσι βρέθηκα να είμαι μπρούμυτα καρφωμένος πάνω στο τραπεζάκι, σφηνωμένος με ένα πούτσο στο λαρύγγι και τα σάλια μου να τρέχουν τριγύρω του προσπαθώντας να μην πνιγώ. Κάποιος άλλος είχε πάει πίσω από αυτόν που με γάμαγε και πιάνοντάς με από τους αστραγάλους, μου σήκωσε τα πόδια στον αέρα και τα τράβαγε προς το μέρος του με ρυθμό, καρφώνοντάς με όλο και πιο βαθιά πάνω στον πούτσο του μπροστινού του, ο οποίος απολάμβανε τη κωλοτρυπίδα μου σφιχτή, χάρη στη στάση που είχε πάρει το σώμα μου.

Ο Τζιμ που δεν μπορούσε να δει εξαιτίας του δικηγόρου, σηκώθηκε όρθιος στο πλάι του τραπεζιού και άπλωσε το τεράστιο χέρι του πάνω στο κεφάλι μου, πιέζοντάς με στο πούτσο που με τσιμπούκωνε. Με το άλλο του χέρι έβγαλε το μαγιό του και άρχισε να παίζει με έναν πούτσο που με έκανε να γουρλώσω τα μάτια και να χάσω εντελώς τον έλεγχο των κινήσεών μου. Το αποτέλεσμα ήταν να καρφωθώ εντελώς πάνω στο πούτσο του δικηγόρου και να νιώσω τα αρχίδια του να πιέζουν το στόμα μου να ανοίξει κι άλλο, να πάρει και αυτά μέσα και την ανάσα μου να χάνεται. Μόλις ελέγχω την αναπνοή μου από τη μύτη, ρίχνω ακόμα μία ματιά σε αυτό το μοναδικό μαύρο θέαμα στο πλάι για να κατανοήσω το «μεγαλείο» του. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει πραγματικά. Οπωσδήποτε 25-30 εκατοστά και τη διάμετρό του δε μπορούσα με τίποτα να την αντιληφθώ διαφορετικά από ένα μπαλάκι του τένις.

Οι παλινδρομικές κινήσεις των χεριών του πάνω σε αυτό το «παλούκι» με είχαν συνεπάρει τόσο πολύ που αδιαφορούσα για το τι γινόταν πίσω μου. Εκεί, αυτός που με γαμούσε είχε ήδη αυξήσει το ρυθμό του και με κάρφωνε σα τρελός.
«Θα σου χύσω το κωλάντερο πουτάνα…» και με ένα τελικό σπρώξιμο αρχίζει να αδειάζει τα αρχίδια του μέσα στον κώλο μου. Ο δικηγόρος μόλις είδε τον άλλο πίσω μου να χτυπιέται και να χύνει, με πιέζει γερά από το κεφάλι πάνω στον πούτσο του. Για άλλη μία φορά αισθάνομαι τα αρχίδια του να θέλουν να μπουν μέσα στο στόμα μου και κάνω μία ακόμα προσπάθεια, μέχρι που παίρνω και ένα από αυτά…

«Ααχχχ… μου έχει καταπιεί και το αρχίδι η πουτάνα… Ααχχχ τι τσιμπούκι είναι αυτό; Φάε και το πούτσο και τα αρχίδια μου γαμιόλη… έτσι!!! Ααχχχ…» και αρχίζει να αδειάζει τα χύσια του κατευθείαν στο στομάχι μου, αφού ο πούτσος του είχε καταφέρει να περάσει πια και το λαρύγγι μου.

Μέχρι να αδειάσει εντελώς ο πούτσος στο στόμα μου, είχε πάρει θέση πίσω μου άλλος πούτσος. Ήταν ο Γιάννης, γιατί τον ακούω να λέει: «Ώρα να πάρω τη πληρωμή για τα γαμήσια της γυναίκας μου πουτανίτσα» και νιώθω κατευθείαν τα αρχίδια του να μου χτυπάνε ρυθμικά τα κωλομέρια και το πούτσο του να μπαινοβγαίνει μέσα μου σα πιστόνι.
«Ααχχχ… γάμα μου τη κωλοτρυπίδα ρε μαλάκα… έτσι… όπως έσκιζα εγώ αυτήν, της πουτανάρας της γυναίκας σου… γάμα την!!!» καταφέρνω να ουρλιάξω, βγάζοντας τον ξεκαυλωμένο πούτσο από το στόμα μου και φτύνοντας χύσια πάνω στο τραπέζι και τη κοιλιά του δικηγόρου, την ώρα που φώναζα.

«Μέχρι και όταν μιλάει, βγάζει χύσια από μέσα της αυτή η πουτάνα ρε μαλάκες!!! Τι καύλα είναι αυτή Θεέ μου!… δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!… ρε μαλάκα Γιάννη που τον είχες κρυμμένο αυτόν;» φώναζε με τρέλα ο δικηγόρος. Ο Γιάννης με τραβάει πάνω από το τραπεζάκι και συνεχώς καρφωμένος μέσα μου, με βάζει να γονατίσω μπροστά από τον καναπέ στο πλάι, ανάμεσα στα πόδια άλλου φίλου του. Κατευθείαν ο πούτσος του αρχίζει να μου γαμάει το στόμα, ενώ ο Γιάννης με μανία κάρφωνε το κώλο μου μέχρι και τα αρχίδια. Ο άλλος έρχεται να κάτσει στον καναπέ δίπλα από αυτόν που τσιμπούκωνα και μου τραβάει το χέρι να του τρομπάρω το πούτσο. Το μυαλό μου εμένα ήταν στο που βρισκόταν και τι έκανε ο μαύρος.

«Ααχχχ… σου χύνω τη κωλάρα, γαμιόλα» φωνάζει πίσω μου ο Γιάννης που δεν άντεξε περισσότερα από δέκα-είκοσι τρομπαρίσματα και άδειασε τα αρχίδια του στο άντερό μου. Αμέσως τραβήχτηκε, άδειασε λίγα χύσια ακόμα πάνω στα κωλομέρια μου και ένιωσα το δροσερό αεράκι να φτάνει μέχρι το βάθος του κώλου μου και να ανακουφίζει για λίγο τη κωλοτρυπίδα μου που έκαιγε. Το στόμα μου συνέχισε να γαμιέται από τον πούτσο που βρισκόταν εκεί και τότε άκουσα τον δικηγόρο να λέει στα Αγγλικά:

«Άντε Τζιμ, γάμα τη πουτάνα. Την ανοίξαμε όσο μπορούσαμε για χάρη σου. Κάνε τη κωλάρα του πηγάδι τώρα… ω ρε πούστη μου… θέλω να το δω αυτό!!!»

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")