Πρώτη φορά με δύο άντρες

Δημοσιεύθηκε από Btm_ath
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Παναγιώτης θα βρεθεί σε ένα τσοντάδικο με καμπίνες κι εκεί θα μπλέξει σε μια παρτούζα που όμως δεν μπορεί να δει ποιοι είναι αυτοί οι δυο άγνωστοι…

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Παναγιώτη και είμαι 27 χρονών παθητικός από Αθήνα και γενικά αρκετά εμφανίσιμος αλλά με λίγες gay εμπειρίες. Μετά από αρκετό καιρό είπα να πάω μια ακόμη επίσκεψη σε γνωστό τσοντάδικο με καμπίνες και glory holes στο Γκάζι. Φόρεσα λοιπόν το στρινγκάκι μου, μια κάπως κολλητή φόρμα για να διαγράφεται και λίγο το κωλαράκι μου και ξεκίνησα.

Ήταν κατά τις 12:30 το μεσημέρι και δεν είχε πολύ ώρα που είχε ανοίξει οπότε και ο κόσμος ήταν λιγοστός. Αφού έκανα κάνα δυο γύρους το μαγαζί να δω τι παίζει, μπήκα σε μια καμπίνα να χαζέψω καμιά τσοντούλα μιας και ήμασταν τρία άτομα όλα κι όλα στο μαγαζί. Βέβαια η καμπίνα που διάλεξα ήταν δίπλα στην πόρτα για να έχω και το νου μου αν αρχίζει να μαζεύεται κόσμος. Μετά από κανένα 45λεπτο αναμονής είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος, έστω και λιγοστός. Έτσι αποφάσισα να βγω να κάνω καμιά γύρα ακόμα.

Ο πρώτος που έπεσα πάνω ήταν ένας τύπος γύρω στα 35-40 ο οποίος καθόταν σε μια καμπίνα με ανοιχτή την πόρτα τραβώντας μαλακία. Έκατσα για λίγο απέναντι του και τον χάζευα. Αφού η καύλα μου είχε φτάσει σε απροχώρητο σημείο αποφάσισα να κάνω την κίνηση μου. Μπήκα στην καμπίνα του, έπιασα το καυλί του και του είπα να πάμε σε μια μεγαλύτερη καμπίνα να είμαστε πιο άνετα. Με το που μπήκαμε στην άλλη καμπίνα, μέχρι να κλειδώσω ο τύπος είχε γδυθεί και κράταγε το καυλί του στο χέρι.

-    «Γουστάρεις πούτσο;» με ρωτάει.

-    «Με καπότα» του λέω.

-    «Δε καυλώνω έτσι» μου λέει.

Τότε κατάλαβα πως ο τύπος δεν φοράει προφυλακτικό ούτε για να γαμήσει. Ξενέρωσα είναι η αλήθεια μιας και το καυλί του ήταν πολύ λαχταριστό. Χοντρό γύρω στους 17 πόντους. Αλλά δεν θέλω να κολλήσω και τίποτα. Ποιος ξέρει σε τι κώλους έχει βάλει το καυλί του πριν από μένα… Αφού με κατάλαβε ότι ξενέρωσα πήγε να ντυθεί αλλά εγώ ήμουν ακόμα καυλωμένος.

-    «Μη ντύνεσαι, να σου τραβήξω μια μαλακία να σε δω να χύνεις» του λέω.

Αμέσως πιάνω το καυλί του και αρχίζω να του τον παίζω με μπόλικη μαεστρία μέχρι που πέταξε τα υγρά του πάνω στον τοίχο της καμπίνας. Αφού χαλάρωσε, ντύθηκε και έφυγε αλλά εγώ παρέμεινα καυλωμένος. Ακόμα περισσότερο μπορώ να πω. Έτσι ξεκίνησα άλλη μια γύρα στο μαγαζί να δω τι παίζει καταλήγοντας μέσα σε μια καμπίνα τουλάχιστον να βάλω λίγο δάχτυλο να ξεκαυλώσω. Με το που μπαίνω και ψάχνω τι ταινία θα δω, ακούω κάποιον να μπαίνει στη διπλανή καμπίνα. Έκατσα απέναντι από την τρύπα να δω αν θα κάνει κάποια κίνηση.

Αφού ούτε κει έβλεπα προκοπή, σηκώθηκα, πήγα μπροστά από την τρύπα και έβαλα το χέρι μου μέσα. Ένα λεπτό αργότερα είχα ένα καυλί στο χέρι μου. Το τραβάω προς τα μένα και άρχισα να τον πιπώνω. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά με τις καύλες που είχα ήταν ότι έπρεπε. Ενώ τον έχω πάρει στο στόμα μου και τον πιπώνω, μπαίνει άλλο ένα καυλί από τη διπλανή τρύπα άλλης καμπίνας. Τότε ήταν που άρχισα να τρέμω από την καύλα μιας και δεν είχα πιπώσει ποτέ μου δυο καυλιά ταυτόχρονα. Έτσι άρχισα να τα μπουκώνω με λύσσα όπως φαντάζεστε. Σε κάποια φάση ο ένας τραβιέται, σκύβει μπροστά από την τρύπα και μου λέει:

-    «Άνοιξε μου να έρθω δίπλα…»

Υπάκουσα σαν υπνωτισμένος από την καύλα. Ο τύπος ήταν ένας εξηντάρης με κοιλίτσα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Κατέβασε το παντελόνι του, έκατσε στον πάγκο και άρχισα να τον πιπώνω τουρλώνοντας το κωλαράκι μου στον άλλο από την διπλανή καμπίνα ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και μου κατέβασε τη φόρμα αφήνοντας με μόνο με το στρινγκ, κάτι που μάλλον του άρεσε αν κρίνω από το χαστουκάκι που έριξε στον κώλο μου. Έτσι βρέθηκα να έχω μια πούτσα να μου γαμάει το στόμα και έναν άλλον να μου βάζει το ένα δάχτυλο μετά το άλλο. Όταν πια είχα ανοίξει για τα καλά γύρισα τον κώλο μου σ’ αυτόν που ήταν μαζί μου και του λέω:

-    «Δεν αντέχω άλλο δάχτυλο, θέλω να με γαμήσεις τώρα».

Φόρεσε το προφυλακτικό και κάρφωσε το καυλί του με δύναμη στο κωλαράκι μου. Μόλις ξεπέρασα τον αρχικό πόνο έσκυψα και πίπωνα τον άλλον τύπο μέσα από την τρύπα. Κάπως έτσι συνεχίσαμε για κανένα δεκάλεπτο μέχρι που ο τύπος της διπλανής καμπίνας μου λέει:

-    «Τι θα γίνει; Θέλω κι εγώ να γαμήσω…»

Ο κώλος μου πλέον δεν ένιωθε και πολλά πράγματα οπότε γύρισα, κόλλησα τον κώλο μου στην τρύπα και αμέσως ένιωσα ένα ακόμη καυλί να καρφώνεται στο κωλαράκι μου ενώ εγώ συνέχισα να πιπώνω αυτόν που με γαμούσε πριν. Όταν κατάλαβα ότι πλέον αυτός που ήταν μαζί μου στην καμπίνα ήταν έτοιμος να χύσει, γονάτισα και έφερα και τα δύο καυλιά μπροστά στο πρόσωπο μου και ρούφαγα μία το ένα μία το άλλο.

Πρώτος τελείωσε ο διπλανός πετώντας τα χύσια του στο μάγουλο μου την ώρα που εγώ είχα το καυλί του εξηντάρη στο στόμα μου. Μέσα σε ένα λεπτό είχε τελειώσει κι αυτός αφήνοντας μέχρι και την τελευταία σταγόνα σπέρματος πάνω στο πρόσωπο μου. Ευτυχώς είχα πάει προετοιμασμένος και είχα και ένα πακέτο μαντιλάκια μαζί μου.

Κάπως έτσι τελείωσε η πρώτη μου παρτούζα. Ελπίζω πάντως η επόμενη να είναι σε πιο ανοιχτό χώρο για να μπορέσουμε να την απολαύσουμε περισσότερο.

(Copyright protected OW ref: 50877)