Το strap on της Πολωνέζας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Πολύ καιρό τώρα έχω για οικιακή βοηθό μια σαραντάρα κοπέλα από την Πολωνία. Μια μέρα που καθάριζε τα πράγματα μου βρήκε κάτι φωτογραφίες που είχα κατεβάσει από το ίντερνετ και έδειχναν κάτι απίστευτα μωρά να σκίζουν άντρες με strap on.

Μου είπε πως ήξερε μια συμπατριώτισσα της που ήταν πάρα πολύ όμορφη και της άρεσαν αυτά τα παιχνίδια. Μετά από μερικές μέρες με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα που συστήθηκε ως Σουζάνα και αφού μιλήσαμε πολύ ώρα μου είπε πως θα μπορούσαμε να βρεθούμε στο διαμέρισμα της κάπου στο κέντρο.

Δυο βράδια μετά χτύπαγα το κουδούνι της για να βρεθώ μπροστά σε μια λεπτή ψηλή κοπέλα με άσπρο όμορφο δέρμα και κοντό καστανόξανθο μαλλί. Έμεινα...

Καθίσαμε μαζί στον καναπέ και αφού μου έβαλε ποτάκι είπε πως ήθελε να μου δείξει κάτι.

Έβαλε στο dvd μια ταινία που έδειχνε την ίδια να είναι σε μια μεγάλη παρτούζα σε κάποια βίλα και να γαμάει τρεις άντρες στη σειρά που είχαν κάτσει στην άκρη του κρεβατιού με τους κώλους τους τουρλωμένους. Έσκιζε μια τον έναν μετά τον άλλον και μετά τον άλλον αυτοί βόγκαγαν από καύλα και αυτή τους έσκιζε σαν μανιασμένη.

Ο πούτσος μου είχε γίνει σκληρός σαν τούβλο είχα ιδρώσει απ’ την καύλα. Η Σουζάνα μου λέει:

-    «Περίμενε λίγο…»

Φεύγει και γυρίζει μετά από τρία λεπτά. Έρχεται μπροστά μου, σηκώνει την κοντή καρό φούστα της και αποκαλύπτει ένα strap on στο χρώμα του δέρματος περίπου είκοσι εκατοστά μαλακό με φλέβες και χοντρό κεφαλάκι.

-    «Πάρ’ το στο στόμα σου πουτάνα!», μου λέει και το σπρώχνει στο στόμα μου.

Όπως καθόμουνα στον καναπέ με σπρώχνει πίσω και αρχίζει να γαμάει το στόμα μου.

-    «Σου αρέσει;», μου λέει. «Ετοιμάσου να σου κάνω την τρύπα κρατήρα!»

Μου βγάζει τα ρούχα μου, τραβάει τα πόδια και με ρίχνει στον καναπέ με το πρόσωπο μου να ακουμπά στην πλάτη και τον κώλο μου τουρλωμένο προς αυτήν.

-    «Πω! Πω! Τι κωλαράκι είναι αυτό που θα σκίσω! Θα κάνεις να κάτσεις σε καρέκλα τρεις μέρες…»

Βάζει KY στο χέρι της και αλείφει καλά τη χαράδρα του κώλου μου, ενώ μου βάζει τον αντίχειρα της και αρχίζει να τον στριφογυρίζει, ενώ με το άλλο της χέρι χάιδευε τις ρώγες μου. Βγάζει τον αντίχειρα και αρχίζει να ακουμπά το πλαστικό καυλί στην λαδωμένη τρύπα μου.

Την έσπρωχνα με το χέρι μου πίσω για να μην με τρυπήσει. Αυτή παραμερίζει τα χέρια μου και μου καρφώνει το strap on στον πάτο. Κόντεψα να λιποθυμήσω.

Μετά από μια παύση μερικών δευτερόλεπτων, η Σουζάνα αρχίζει να κινεί μέσα έξω το strap on. Τρελάθηκα από καύλα! Άρχισε να με γαμάει με μανία. Με κράταγε απ’ την μέση και μπαινόβγαινε με τρέλα. Δεν προλάβαμε καν να αλλάξουμε στάση… έχυσα στον καναπέ και γέμισα τον τόπο σπέρματα.

Η Σουζάνα βγήκε σιγά - σιγά και εγώ ένιωσα το τεράστιο κενό στον κώλο μου. Πήγα στον μπιντέ, το γέμισα ζεστό νερό και χαλάρωσα την κωλότρυπα μου για αρκετή ώρα.

Βρεθήκαμε πολλές φορές ακόμα με τη Σουζάνα όπου κάθε φορά με γάμαγε και με διαφορετικό τρόπο. Γουστάρω πολύ αυτή τη φάση.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")