Με ξεπαρθένεψε ο γείτονας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας συνάντησε τυχαία στο δρόμο ένα γείτονα του που προθυμοποιήθηκε να τον πάει σπίτι με το αυτοκίνητο. Στη διαδρομή ο γείτονας έδειξε ότι έχει άλλες διαθέσεις και απειλώντας τον, τον έφερε σε αδιέξοδο μην μπορώντας να του αρνηθεί…

Η ιστορία:

Γύριζα στο σπίτι μου ένα βράδυ κατά τις δέκα το βράδυ. Σε κάποια φάση πέρασε δίπλα μου με το αυτοκίνητο του ο κύριος Σωτήρης, ένας γείτονας από την πολυκατοικία. Μου είπε να με πάει σπίτι κι εγώ δέχτηκα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μιλούσαμε και κατά διαστήματα μου έσφιγγε ελαφρά το μπούτι μου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου είχε μια ερημική περιοχή και εκεί ο κύριος Σωτήρης σταμάτησε το αυτοκίνητο. Με μια απότομη κίνηση με φίλησε στο στόμα και μου έπιασε τον πούτσο.

-    «Τι κάνεις εκεί παλιομαλάκα;»

Έκανα να βγω αλλά η λάμψη ενός σουγιά με καθήλωσε.

-    «Θα κάνεις ότι σου λέω μωρό μου. Γδύσου!»

Έριξε μια άγρια ματιά που δεν μου άφησε περιθώρια. Έβγαλα το παλτό μου, το παπούτσια μου, το πουλόβερ μου, το φανελάκι, το παντελόνι και έμεινα με το βρακί. Έριξε το κάθισμα πίσω και με έσπρωξε βγάζοντας μου το βρακί. Έφερε την πούτσα του στο στόμα μου και όταν δεν το άνοιξα με απείλησε με την λάμα.

-    «Σε παρακαλώ, θα κάνω ότι μου πεις.. μόνο άσε τον σουγιά. Δεν μπορώ να ξεφύγω άλλωστε».

Τον πέταξε μακριά και πήγε να μου τον βάλει στο στόμα μου. Δεν αντιστάθηκα και άρχισε να μου γαμάει το στοματάκι μου. Μετά από λίγη ώρα άρχισα να νιώθω τα χύσια του και να τον γλείφω με προθυμία. Εκείνος το κατάλαβε και γελώντας βγήκε από το στόμα μου.

-    «Πουτάνα! Γουστάρεις έ;»

Μου άνοιξε τα πόδια και φόρεσε καπότα. Του είπα ότι δεν το έχω ξανακάνει αλλά αδιαφόρησε. Μου την κάρφωσε με την μια.

-    «Ααα! Πονάω!»

-    «Έτσι κοριτσάκι μου».

-    «Δεν είμαι κοριτσάκι. Ααα! Κάνε με να νιώσω γυναίκα».

-    «Σου αρέσει που σου έχω ανοίξει τα πόδια και σε γαμάω;»

-    «Αχ, θεέ μου! Τι μου συμβαίνει; Ναι !Μου αρέσει!»

-    «Έτσι… υποταγμένο αγοράκι σε θέλω».

Ένιωσα τα χύσια του να κατακλύζουν το κωλαράκι μου και μετά εκείνος βγήκε από μέσα μου και μου φόρεσε το βρακί γρήγορα για να μείνουν μέσα σε αυτό τα χύσια του όπως μου είπε. Ντυθήκαμε και πήγαμε σπίτι. Στην επιστροφή είχε πάλι καύλες και με χούφτωνε. Όταν μπήκαμε στην πολυκατοικία με πήγε στο υπόγειο και μου είπε να τον πιπώσω πάλι. Το έκανα με μεγάλη προθυμία και έπινα τα χύσια του ενώ έπαιζα το πουλάκι μου, το οποίο ήταν γεμάτο από τα χύσια στο βρακί μου. Τελείωσε μέσα στο στοματάκι μου ενώ εγώ γέμισα το πάτωμα. Ντυθήκαμε ξανά. Μέχρι να πάμε πάνω δεν ξεκόλλησε το χέρι του από τον κώλο μου. Με άφησε και ο καθένας πήγε σπίτι του. Πήγα γρήγορα στο μπάνιο και ξεπλύθηκα. Το μωράκι μου...

(Copyright protected OW ref: 49986)