Η πρώτη μου εμπειρία με άντρα

Δημοσιεύθηκε από Sotosdep
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας παντρεμένος έχει φτάσει στο σημείο που η σεξουαλική του ζωή ήταν μηδενική κι αποφάσισε να ενδώσει σε μια περίεργη πρόταση ενός άλλου άντρα χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει…

Η ιστορία:

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Αποφάσισα να γράψω κι εγώ μια έξτρα εμπειρία που βίωσα. Πάνε περίπου δώδεκα χρόνια από τότε που συνέβη. Γενικά μεγάλες επιτυχίες δεν είχα ποτέ με το γυναικείο φύλο, όχι τόσο λόγο εμφάνισης αλλά εξαιτίας χαρακτήρα (συνεσταλμένος, άτολμος, και ίσως και αρκετά άτυχος). Εκείνη την περίοδο ήμουν παντρεμένος και η σεξουαλική μου ζωή ήταν σχεδόν μηδενική. Οπότε κι εγώ έψαχνα να βρω τρόπους να εκτονώσω τις καύλες μου.

Εκείνη την περίοδο το διαδίκτυο ήταν στις αρχές κι αυτό που είχα βρει και μου είχε εξάψει την φαντασία ήταν τα μηνύματα/αγγελίες σε τελετέξτ και τελετσάτ. Ακόμα κι εκεί όμως δεν είχα καμία επιτυχία. Ένα βράδυ όμως έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου από έναν τύπο που έμενε πολύ κοντά μου. Ήταν πολύ πειστικός ο Σπύρος: «Φίλε διάβασα την αγγελία σου κι αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αν θέλεις ένα πρόθυμο λαρύγγι να πάρει την καύλα σου, τότε είμαι εδώ για σένα». Ομολογώ ότι δεν σοκαρίστηκα, αφού στο παρελθόν σαν φαντάρος έκανα παρέα και με γκέι τύπους αλλά δεν μου την έπεσαν ποτέ. Αλλά γενικά η συναναστροφή μαζί τους δεν με χάλασε ποτέ.

Όλο το βράδυ βασανιζόμουν και σκεφτόμουν πως θα ήταν η επαφή με έναν άντρα. Στο τέλος αποφάσισα ότι δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σεξουαλικά με έναν άντρα οπότε και εγκατέλειψα περαιτέρω σκέψεις. Όπως είπα και πιο πάνω η τότε γυναίκα μου δεν μπορούσε να με καλύψει σεξουαλικά μιας και είχε λίγο παλαιολιθικές απόψεις σχετικά με το σεξ. Έτσι μετά από μερικές μέρες και αφού είχα συμπληρώσει σχεδόν τρεις μήνες αποχής (κοινώς είχα ρέψει από την μαλακία) βρέθηκα σε έναν ερωτικό παροξυσμό. Με το παραμικρό καύλωνα υπερβολικά και πλέον ήμουν σαν αφηνιασμένο ζώο. Μπορεί μερικοί να έχετε δει πως σέρνεται ο αρσενικός σκύλος στο έδαφος όταν έχει καύλες. Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ. Πλέον δε με ενδιέφερε τίποτα. Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να χύσω. Είχα απελπιστεί όταν στο μυαλό μου ήρθε το μήνυμα του Σπύρου.

Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και έστειλα απευθείας sms. Η ώρα ήταν δέκα το βράδυ Ιούνιος μήνας και με αφόρητη ζέστη. Πλέον ήμουν αποφασισμένος. Ο Σπύρος μου απάντησε και μου έδωσε το νούμερό του και οδηγίες για το σπίτι του. Σε μισή ώρα ήμουν εκεί. Ανέβηκα στον δεύτερο όροφο και χτύπησα το κουδούνι. Η πόρτα άνοιξε και με περίμενε μια μεγάλη απογοήτευση. Ένας κακάσχημος δίμετρος νταγλαράς μου άνοιξε την πόρτα. Κοκάλωσα και δεν ήξερα τι να πω. Μου χαμογέλασε.

-    «Καλησπέρα. Πέρνα μέσα και σε παρακαλώ μην κάνεις πολύ θόρυβο γιατί οι γείτονες μου είναι λίγο περίεργοι».

Σαστισμένος τον χαιρέτησα και σαν υπνωτισμένος προχώρησα μέσα στο σπίτι. Μια πολύ απλή γκαρσονιέρα, φοιτητική.

-    «Κάτσε, μην έχεις πρόβλημα. Αφού ήρθες μέχρι εδώ, τουλάχιστον ας πούμε καμιά κουβέντα και αν έχεις πρόβλημα φεύγεις».

Κάθισα στον καναπέ σχετικά μαζεμένος και ήρθε και κάθισε κοντά μου.

-    «Κοίτα Σπύρο, νομίζω ότι έκανα λάθος και ίσως πρέπει να φύγω…»

-    «Κάτσε να πιούμε ένα ποτό και μετά φεύγεις. Ένα ποτό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν» μου είπε χαμογελώντας. «Βότκα πίνεις;»

-    «Πίνω».

Μου έφερνε αηδία η ιδέα ότι θα με ακούμπαγε αυτός ο τύπος. Έφερε μια μπουκάλα με δυο ποτήρια ξεχειλισμένα από πάγο. Κάθισε πάλι δίπλα μου και τα γέμισε.

-    «Στην υγειά μας».

-    «Στην υγειά σου Σπύρο».

Ήπια το ποτό μονορούφι για να συνέλθω.

-    «Λίγο ακόμα να σου στάξω;»

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και ήπια δυο ποτήρια μονορούφι.

-    «Σιγά ρε φίλε, μην κάνεις έτσι, θα μεθύσεις».

-    «Κοίτα Σπύρο, εγώ δεν πάω με άντρες και απλά…»

-    «Κοίτα.. δεν σου είπα να έρθεις εδώ για αγάπες και λουλούδια. Απλά μου αρέσει πολύ να γλείφω και να ρουφάω πούτσους και λατρεύω τη γεύση του σπέρματος».

Έμεινα τελείως μαλάκας.

«Δεν τον παίρνω στον κώλο μου, απλά γουστάρω να τσιμπουκώνομαι και να με χύνουν στο στόμα. Έλα αν θες να δοκιμάσουμε κι αν έχεις πρόβλημα φεύγεις και δεν θα σε ξαναενοχλήσω ποτέ».

Λίγο το ποτό, λίγο τα λόγια του Σπύρου… Αργά - αργά με πλησίασε και μου χάιδεψε τον πούτσο πάνω από την αθλητική μου φόρμα. Προς μεγάλη μου έκπληξη ο πούτσος μου αντέδρασε αμέσως στα χάδια του. Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα. Με αργές κινήσεις γονάτισε μπροστά μου και με μια απαλή κίνηση μου τράβηξε τη φόρμα μαζί με το εσώρουχο. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο από την καύλα κι αυτός συνέχισε τα απαλά χάδια και μου προκαλούσε ρίγη κάθε φορά. Άρχισε να τον χουφτώνει και να τον παίζει, απαλά στην αρχή και μετά να δυναμώνει την πίεση και την ένταση της κίνησής του. Οι αναστολές μου είχαν φύγει και απολάμβανα τη στιγμή. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ πάνω από ένα λεπτό και τα χύσια μου εκτοξεύτηκαν με απίστευτη δύναμη. Έχυνα τόσο πολύ και μούγκριζα από ηδονή. Τα χύσια μου έπεσαν πάνω στον Σπύρο, στη κοιλιά μου, στα χέρια του, στο στήθος μου, στον καναπέ και στο πάτωμα.

Αυτός απτόητος συνέχισε το χάδι του. Δεν άντεχα την καύλα που ένιωθα. Ο πούτσος μου δεν έπεφτε με τίποτα κι εγώ ήμουν πλέον χαμένος στη απόλαυση με κλειστά τα μάτια. Ένιωσα τα δυο του χείλη να μου ρουφάνε το πουτσοκέφαλο. Άνοιξα τα μάτι μου και κοίταξα. Ο Σπύρος με έπαιρνε σιγά στο στόμα του. Ρούφαγε δυνατά και απολαυστικά τον πρησμένο μου πούτσο πόντο, πόντο. Σιγά και δυνατά μέχρι που τον πήρε όλο. Κοίταγα και δεν το πίστευα. Η καύλα μου ήταν αφόρητη και δεν με ένοιαζε πλέον ότι ήταν άντρας. Απλά ήθελα να μου πάρει τσιμπούκι. Ένιωσα το πουτσοκέφαλο να βρίσκει το τέρμα στο στόμα του. Τραβήχτηκε απότομα.

-    «Μήπως θες να σταματήσω;»

-    «Όχι…» είπα σχεδόν ικετεύοντας τον να συνεχίσει.

Και αυτό έκανε. Συνέχισε να με ρουφάει και να με γλείφει με απίστευτους τρόπους. Μου δάγκωνε απαλά τον πούτσο και η γλώσσα του έπαιζε παιχνιδιάρικα σε όλο το μήκος μέχρι τ’ αρχίδια μου, που κάθε τόσο τα ρουφούσε μαζεύοντας τον ιδρώτα και τα χύσια. Πλησίαζα στην κορύφωση και το νιώθαμε και οι δύο. Άρχισε να με παίρνει με δυνατά ρουφήγματα μέσα στο στόμα του και κάρφωνε τον πούτσο μου δυνατά στο λαρύγγι του. Σε κάθε ανέβασμα η γλώσσα του προσπαθούσε να χωθεί στην σχισμή.

Είχα πλέον χάσει επαφή με τον κόσμο.. το μόνο που ένιωσα ήταν τα χέρια του που με πίεζαν στο στήθος και με κρατούσαν στον καναπέ γιατί είχα σπασμούς. Ο οργασμός ήρθε σαν καταιγίδα. Άρχισα να χύνω πάρα πολύ και δυνατά. Με κάθε κατέβασμα του κεφαλιού του έπαιρνε μέσα του όλο το χύσιμό μου. Κυριολεκτικά με στράγγιξε. Παρόλο που σταμάτησα να χύνω, αυτός συνέχισε. Δεν άφησε ούτε μια σταγόνα μέχρι που τον άφησε και άρχισε να με γλείφει στην κοιλιά και να μαζεύει το προηγούμενο χύσιμο μου. Από την κοιλιά, τα χέρια του, τον καναπέ ακόμα και το πάτωμα. Αναστέναξα ανακουφισμένος.

-    «Σε θέλω πάλι» του είπα.

Αυτός μου φίλησε τον πούτσο μου και μου είπε:

-    «Για πρώτη φορά απόψε φτάνει. Όποτε θες από εδώ και πέρα να έρχεσαι και να μου δίνεις την καύλα σου. Μόνο αυτό θέλω».

Η ιστορία μου είναι αληθινή και τα σχόλια καλοδεχούμενα.

(Copyright protected OW ref: 49951)