Η πρώτη μου φορά σαν παθητικός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά τον παθητικό ρόλο κι έτσι πήγε σε ένα gay bar όπου εκεί γνώρισε κάποιον που δεν ήταν έτσι όπως τον περίμενε αλλά είχε πιο… δυναμικό ρόλο.

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Κώστας και είμαι 25 χρονών. Είμαι ψηλός, σχετικά αδύνατος με ωραίο σώμα και με αρκετά ωραίο κωλαράκι, από ότι μου έχουν πει. Πάντα είχα την απορία αλλά και την περιέργεια πως είναι ο παθητικός ρόλος στο σεξ και πως αισθάνονται οι γυναίκες όταν τον γαμιούνται από τον κώλο. Μια μέρα λοιπόν, πήγα αποφασισμένος σε ένα gay bar για να βρω κάποιον να με γαμήσει. Το βράδυ κυλούσε ήρεμα και γνώρισα αρκετά άτομα. Αρκετοί ενδιαφερόμενοι μου είχαν δώσει το τηλέφωνό τους.

Απ’ όλους όμως εμένα μου γυάλισε ένας παίδαρος που λεγόταν Μάριος. Ήταν ψηλός, ξανθός, πολύ γυμνασμένος και φαινόταν μέσα από το παντελόνι του ότι είχε αρκετά μεγάλα προσόντα. Έτσι μετά από λίγες μέρες αποφάσισα να του τηλεφωνήσω και κανονίσαμε να βρεθούμε σπίτι μου. Καθώς τον περίμενα σκεφτόμουν τι θα μου κάνει δηλαδή ότι θα με γαμήσει από τον κώλο, ότι θα με χύσει στο πρόσωπο και άλλα τέτοια και ανυπομονούσα να έρθει. Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι και ήταν ο Μάριος.

-    «Γεια σου Κώστα».

-    «Γεια σου Μάριε. Πέρασε» του λέω.

-    «Τι κάνεις;»

-    «Μια χαρά, εσύ;»

-    «Κι εγώ μια χαρά είμαι».

-    «Να σου βάλω τίποτα να πιεις;»

-    «Ναι, ουίσκι έχεις;»

-    «Έχω».

Έβαλα και σε εμένα ένα ποτήρι και καθώς πίναμε, μιλούσαμε και γνωριζόμασταν καλύτερα. Ώσπου ήρθε η στιγμή να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Ενώ μέχρι εκείνη την ώρα μου φαινόταν γλυκός, ξαφνικά όταν γδυθήκαμε έγινε πιο άγριος και άρχισε να διατάζει. Εγώ όμως δεν αντέδρασα γιατί είδα την τεράστια ψωλή του και είχα καυλώσει τρελά. Την ήθελα οπωσδήποτε στο στόμα μου και στον κώλο μου.

-    «Γονάτισε πουστράκι και άρχισε να μου γλείφεις την ψωλή!»

-    «Μάλιστα Μάριε».

Την έπιασα με τα χέρια μου και άρχισα σιγά - σιγά να του γλείφω το πουτσοκέφαλο του. Στη συνέχεια άρχιζα να τον χώνω όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου. Σε κάποιο σημείο άρχιζα να του την παίζω με τον χέρι και να μπαινοβγαίνω. Αυτός από την καύλα του έπιασε το κεφάλι μου και μου τον έχωσε όλο μέσα. Εγώ δάκρυσα και παραλίγο να πνιγώ αλλά μου άρεσε.

-    «Αχ, πουτανάκι μου, κάνεις τέλειο τσιμπούκι. Τώρα στήσου στα τέσσερα!» μου λέει.

Αμέσως, χωρίς να χάνω χρόνο, τον υπάκουσα. Με έφτυσε στην κώλο και άρχισε να μου βάζει δαχτυλάκι. Ένα στην αρχή και αργότερα δύο. Εγώ είχα μια παράξενη αίσθηση. Μου άρεσε πολύ. Μέτα από λίγη ώρα ήμουν έτοιμος να χώσει το καυλί του μέσα στην κωλάρα μου. Στην αρχή το έχωσε σιγά - σιγά και άρχισε να μπαινοβγαίνει με αργό ρυθμό. Εγώ πονούσα αλλά δεν με ενδιέφερε τίποτα. Είχα τρελαθεί με την ιδέα ότι ήμουν σε παθητικό ρόλο. Έπειτα άρχιζε να με γαμάει πιο γρήγορα και τη θέση του πόνου είχε πάρει τώρα η ηδονή.

-    «Γάμα με πουτσαρά μου! Γάμα με!»

-    «Αυτό κάνω πουστράκι. Αααααχχχ. Το κωλαράκι σου είναι πολύ στενό!»

-    «Ξέσκισε το μου γαμιά. Ααααχχχχχχχχ. Αααααααχχχχχ. Τρελαίνομαι γι’ αυτό το τέλειο καυλί!»

-    «Αυτό το τέλειο καυλί θα σε γαμάει για πολλή ώρα ακόμα και στο τέλος θα σε χύσει στο στόμα!»

-    «Αχ, ναι. Θέλω να γευτώ τα καυτά σου χύσια να δω τι γεύση έχουν».

Σηκώνομαι εγώ και αρχίζω και του γλείφω ξανά την πούτσα ενώ ταυτόχρονα του παίζω τα αρχίδια με το χέρι μου.

-    «Γύρνα τώρα και βάλε τα πόδια σου στους ώμους μου».

-    «Ότι θες θα κάνω Μάριε αρκεί να μην σταματήσεις να με γαμάς».

-    «Έτσι πούστη, θα κάνεις ότι σου λέω εγώ, ο Αφέντης σου, ο γαμιάς σου!»

-    «Μάλιστα Αφέντη».

Με γαμούσε αρκετή ώρα έτσι όταν και του ζήτησα να ξαπλώσει για να τον καβαλήσω. Έτσι και έγινε. Ξάπλωσε κι εγώ πήγα από πάνω του, κάθισα πάνω στην πούτσα του και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω με μανία.

-    «Αααααχχχ. Αααααχχχ!» φώναζε από ηδονή.

-    «Ναι, ναι!» φώναζα εγώ και άρχισα να τον καβαλάω πιο γρήγορα.

-    «Σιγά πουτανίτσα μου. Θα με ξεκάνεις!»

Εγώ από την καύλα συνέχιζα να ανεβοκατεβαίνω με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό.

-    «Κατέβα» μου λέει. «Χύνω».

-    «Έλα, χύσε με. Θέλω τα χύσια σου στο στόμα μου».

-    «Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!»

Έχυσε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα σπέρματος. Εγώ τα κατάπια όλα μέχρι και την τελευταία σταγόνα και ύστερα του έγλειψα την πούτσα. Ξαπλώσαμε και οι δύο στο κρεβάτι ενώ εγώ είχα την γεύση από το σπέρμα του στο στόμα μου.

-    «Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θέλω να φοράς γυναικεία εσώρουχα. Οκ;»

-    «Οκ».

Βλεπόμαστε μέχρι και σήμερα και μάλιστα κάποιες φορές φέρνει και φίλους του να με γαμήσουν μαζί.

Τα ονόματα δεν είναι αληθινά για προφανείς λόγους.

(Copyright protected OW ref: 49713)