Διήμερο με τον παντρεμένο προιστάμενο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η δική μου ιστορία αφορά μια περιπέτεια που είχα δύο χρόνια πριν, όταν για λόγους του πανεπιστημίου έπρεπε να εργαστώ σε μια δημόσια υπηρεσία και στο τέλος να παρουσιάσω μια εργασία για την κίνηση των λογαριασμών που αφορούν σε ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Το πανεπιστήμιο μου υπέδειξε ένα κρατικό κατάστημα και έπεσα με τα μούτρα στην παρακολούθηση των συγκεκριμένων λογαριασμών. Οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους ήταν συμπαθείς και ευγενείς. Προϊστάμενος μου ο Γιώργος, μέτριος σε ύψος, γύρω στα 35, παντρεμένος με δύο παιδιά. Πολλές φορές με έσωζε από μαλακίες που έκανα με διάφορα χαρτιά που μου έδιναν και πάντα με κάλυπτε, αφού ορισμένες από τις γκάφες ήταν χοντρές. Εκτός γραφείου συναντιόμασταν συνήθως τα βράδια αφού μένουμε σχετικά κοντά και πολλές φορές ο ένας κερνούσε τα ποτά της παρέας του άλλου. Στη γιορτή του, μας κάλεσε στο σπίτι και έτσι αρχίσαμε πλέον να γινόμαστε κάτι σαν φίλοι.

Ένα βράδυ, πήγα στο σπίτι του για ποτό, η γυναίκα του και τα παιδιά έλειπαν στα πεθερικά του. Πήγα με τις φόρμες αφού όπως είπα και πριν μένουμε κοντά. Μιλήσαμε για όλους και για όλα στην υπηρεσία και δεν αφήσαμε εκτός ούτε τις κακίες και τα πονηρά σχόλια. Μου είπε ότι είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις και ότι δεν αισθάνεται καθόλου άσχημα για αυτό, ότι έχει κάνει τα πάντα στη ζωή του και ότι δεν μετάνιωσε για τίποτα. Χτύπησε το κουδούνι και όταν άνοιξε είδα την πιτσιρίκα που διατηρεί παράλληλες σχέσεις. Σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα αν την κάνω αλλά δεν με άφησαν. Τα ήπιαμε, είδαμε βίντεο και αφού πέρασε η ώρα, αρχίσαμε να τα μαζεύουμε.

Την επομένη πήγαμε για μπάνιο, αλλά επειδή δεν είχαμε υποχρεώσεις για την επομένη, (Κυριακή) αποφασίσαμε να μείνουμε εκεί για ένα βράδυ. Νοικιάσαμε ένα δωμάτιο, και βγήκαμε για ποτό. Επιστρέψαμε σχεδόν κουρέλια, και μπήκαμε στην ουρά για το ντους. Αυτό που διέκρινα από την πρώτη στιγμή ήταν η άνεση που τον διακατείχε, αφού ξεντυνόταν χωρίς πρόβλημα, δεν έκλεινε τις κουρτίνες, κάτι που θα ήθελα να δείξω ότι διακατέχει και εμένα αλλά... Μπήκα πρώτος για μπάνιο και βγήκα με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω μου αφήνοντας τη μικρότερη στον ίδιο. Γέλασε όταν με είδε και με ρώτησε αν ντρέπομαι. Του είπα όχι αλλά μέσα από τα δόντια. Όταν βγήκε από το μπάνιο, έκανε ότι δεν έκανα εγώ. Κρατούσε την πετσέτα που του άφησα με τη διαφορά ότι σκούπιζε το λαιμό του και δεν κάλυπτε τα επίμαχα σημεία. Μάλιστα ήταν τόσο φυσικό αυτό που συνέβαινε που κοιτούσε και την τηλεόραση που δεν θυμάμαι τι έργο έδειχνε.

Προσπαθούσα να δείξω ότι δεν συμβαίνει τίποτα κάτι που μάλλον δεν ήθελε ο ίδιος. Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και προσπαθούσε να βάλει σε σειρά τα μαλλιά του, ενώ εγώ κοιτούσα από την άκρη του ματιού ότι μπορούσα να δω. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε στο κρεβάτι μου δήθεν να πάρει το τηβικοντρόλ, προκειμένου να αλλάξει κανάλι. Τι γίνεται με ρωτάει ακόμη ντρέπεσαι εσύ; Δεν έχεις ξαναδεί γυμνό άνδρα μπροστά σου; Είδα του απαντώ αλλά μην το κάνουμε και θέμα. Παίρνει το τηβικοντρόλ και επιλέγει τη συνδρομιτική που εκείνη την ώρα είχε...σκληρό ροκ! Έβλεπε σαν να μη συνέβαινε τίποτα, εγώ να σκάσω κάτω από τα σεντόνια. Κοίτα την πουτάνα πως τον παίρνει, κοίτα ρε μαλάκα παλαμάρι ο τυπάς και άλλα τέτοια μου έλεγε, προσπαθώντας εγώ την ίδια ώρα να μην γίνω αντιληπτός. Έκλεισε την τηλεόραση όταν τελείωσε το σώου και την έπεσε ανάσκελα πιάνοντας τη συζήτηση. Εγώ περιττό να σου πω ότι ήμουν σκεπασμένος μέχρι το λαιμό.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το σεξ, πως το κάνει με τη γυναίκα του, τι του αρέσει, και τι έχει κάνει μέχρι τώρα που τον άφησε ικανοποιημένο. Με ρώτησε αν έχω πάει ποτέ με άντρα και εκεί βρήκα το θάρρος και το είπα. Του είπα δηλαδή όχι, αλλά πάντα ήθελα να το κάνω με τη διαφορά ότι φοβούμουν τα σχόλια. Του είπα ότι δεν θα μπορούσα να επιλέξω τέτοιο τρόπο ζωής, αφού ο κοινωνικός περίγυρος ήταν μικρός και είχα σοβαρή σχέση και άρα άφησα ότι είχε σχέση με αυτό να σβήσει αφού δεν γινόταν αλλιώς. Ανασηκώθηκε από το κρεβάτι, και με ρώτησε αν μιλάω σοβαρά ή κάνω πλάκα. Του είπα ότι δεν αστειεύομαι και μου είπε ότι ποτέ δεν κατάλαβε τίποτα. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα, που άνοιξε το κρεβάτι να με καταπιεί!!!!!!

Σηκώθηκε, ήρθε στο κρεβάτι μου, τράβηξε το σεντόνι και ξάπλωσε δίπλα μου. Θέλεις μου είπε να σε πηδήξω; θα είμαι δηλαδή ο πρώτος σου; Κοκκίνισα, δεν ήξερα τι να πω. Μου πήρε το χέρι και το έβαλε στον πούτσο του. Τεράστιος, σκουρόχρωμος, χοντρός και τριχωτός! Δεν ήξερα τι να κάνω, να το αφήσω και να φύγω ή να μείνω; Κάθισε από πάνω μου, παίρνοντας θέση για κάμψεις και άρχισε να με φιλάει στο στόμα, στα αυτιά, στο λαιμό, στο στέρνο, να εκραγώ ένα πράγμα. Κατέβαινε προς τα κάτω, έφτασε στον αφαλό μου και άρχισε να γλύφει τις τρίχες, μετά τα αρχίδια και στο τέλος το πουτσοκέφαλο.

Τρελάθηκα, τον έσπρωξα και τον ξάπλωσα ανάσκελα, άρχισα σαν τρελός να τον ρουφάω παντού. Πήρα τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα μου και προσπαθούσα να του πάρω πίπα, αλλά επειδή δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω ακριβώς, ρουφούσα παραπάνω από το κανονικό. Άφηνα τα υγρά που έβγαιναν να χύνονται, με αποτέλεσμα να μουσκέψουν μέχρι και τα αρχίδια του. Δεν το πίστευα αυτό που έκανα, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω. Με ξάπλωσε ανάσκελα και μου σήκωσε τα πόδια στους ώμους μου. Άρχισε να μου βάζει δάχτυλο αλλά δεν έμπαινε. Έφτυνε και πίεζε και με ρωτούσα αν πονάω. Πολύ σφιχτός είσαι ρε μαλάκα μου λέει, χαλάρωσε και μην πιέζεσαι, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, μου έλεγε αλλά που να χαλαρώσω εγώ.

Έτρεμαν τα πόδια μου καθώς έβαζε το δάχτυλο του όλο και πιο μέσα ενώ μου τα σήκωνε συνεχώς γιατί τα κατέβαζα χωρίς να το καταλαβαίνω. Νόμιζα ότι με πονούσαν όλα. Συνέχιζε να προσπαθεί να μου ανοίξει την τρύπα κάτι που άρχισε να γίνεται τουλάχιστον 10 λεπτά αργότερα. Μου είπε να μην κουνηθώ, σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο, πήρε το υγρό σαπούνι και ήρθε προς το κρεβάτι. Κατέβασα τα πόδια και προσπαθούσα να με πείσω ότι δεν πονάω. Έβαλε μπόλικο στα χέρια του, το πέρασε πάνω στον πούτσο του και τον έπαιζε συνέχεια ρίχνοντας και άλλο. Μου σήκωσε ξανά τα πόδια και με ένα μοναδικό τρόπο, έβαλε μπόλικο σαπούνι στην τρύπα μου. Αισθανόμουν τόσο καυλωτικά που δεν το πίστευα. Μου έσπασε τα γόνατα και μου άνοιγε όλο και πιο πολύ τα πόδια, έπεσε πάνω μου και αισθάνθηκα τον πούτσο του να με ακουμπάει στην αρχή κάνοντας κινήσεις μπρος πίσω για να εντοπίσει την τρύπα. Έσκυψε και άλλο πάνω μου και άρχισε να με φιλάει βάζοντας τη γλώσσα ότι όσο πιο μέσα γινόταν ενώ ταυτόχρονα άρχισε να πιέζει.

Τέτοιο πόνο δεν αισθάνθηκα ποτέ. Μούγκριζα, έχασα την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, του είπα σταμάτα, πονάω πολύ, ενώ εκείνος έκανε σαν να μη με ακούει. Έβαζε όλο και πιο δύναμη ενώ αισθανόμουν ότι θα σπάσει το έντερο. Τον σταμάτησα γιατί δεν τον άντεχα τόσο πόνο.

Στάθηκε στα γόνατα, μου άνοιξε ξανά τα πόδια και μου έβαλε και άλλο σαπούνι, μέχρι που έτρεχε στα σεντόνια. Ξανάπεσε πάνω μου και με χαλαρή κίνηση έβαλε τον καυλί του μέσα χωρίς να κουνιέται. Πονάς ακόμη, με ρώτησε, μείνε όπως είσαι να συνηθίσεις, θα δεις, θα σου αρέσει, μετά θα πηδήξεις και μένα, κάνε υπομονή. Αυτό ούτε που το σκεφτόμουν εκείνη την ώρα, ο πόνος ήταν φρικτός! Αφού συνήθισα, που δεν συνήθισα δηλαδή τον έβαλε πιο μέσα, κάνοντας κινήσεις χαλαρές, πονούσα όλο και πιο πολύ, μέχρι που τον αισθάνθηκα να φτάνει στο στομάχι μου!!!!!

Εκεί ξεκίνησε το χοντρό σκηνικό αφού έμπαινε και έβγανε μέσα μου με τέτοια ταχύτητα που στην ουσία στέγνωνε το σαπούνι. Σταματούσε, έριχνε υγρό και ξανάμπαινε μέσα μου. Ο πόνος ήταν απίστευτος, αισθανόμουν από ένα σημείο και μετά ότι είχα ανοίξει απίστευτα, ο πόνος περνούσε και άφηνε πίσω ένα κάψιμο, μια τρέλα, μια παράνοια! Με πηδούσε δυνατά, γρήγορα, με ρωτούσε συνέχεια αν πονάω, αν μου αρέσει, αν θέλω κι άλλο ή αν θέλω να σταματήσει! Με γύρισε στα τέσσερα, άρχισε να με πηδάει δυνατά, σε σημείο που έπεφτα μπροστά. Ξάπλωσε ανάσκελα και με έβαλε να καθίσω πάνω του.

Έβλεπα ξανά το πρόσωπο του, έσκυβα και τον φιλούσα και πονούσα και μου άρεσε που πονούσα, μου άρεσε που ήταν μέσα μου, μου άρεσε που το έκανα. Θα χύσω μου λέει και αμέσως σηκώθηκα να το δω, αφού δεν είχα ξανακάνει έρωτα με άνδρα και τα μόνα χύσια που είχα δει, ήταν τα δικά μου. Του τον έπαιζα και έχυνε, γεμίζοντας το στέρνο του αφού έφταναν μέχρι το λαιμό.

Καθίσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλο, με φίλησε στο λαιμό και μου είπε αν μου άρεσε. Του είπα ότι πονάω και ότι νομίζω ότι μου τρέχουν υγρά. Με πήρε στα χέρια του και με πήγε στο ντους, όπου μαζί κάναμε μπάνιο. Μου έπλυνε όλο το σώμα, φιλιόμασταν συνέχεια, βγήκαμε από το μπάνιο και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι του αυτή τη φορά. Τον ήθελα ξανά, του πήρα πίπα και όταν του σηκώθηκε, τον ξαναπήρα μέσα μου. Του ζήτησα να με πηδήξει ξανά δυνατά, νόμιζα ότι έμπαινε πιο βαθιά από πριν, αλλά μου άρεσε. Αυτό συνεχίστηκε περίπου 30 λεπτά, ο κώλος μου είχε ανοίξει σα γαρύφαλλο, η αίσθηση απίστευτη. Άρχισε να χύνει, μέσα μου αυτή τη φορά, ήταν απίστευτα καυτό αυτό που έμπαινε μέσα μου.

Μόλις βγήκε από μέσα μου, μου πήρε τον πούτσο στο στόμα, τον ρουφούσε και αυτός έβγαζε ότι είχε από πριν συγκρατήσει. Έβαλε μόνος του σαπούνι στον πούτσο μου, μετά στην τρύπα του και μπήκα μέσα του. Ο πόνος ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπο του, αλλά μου έλεγε να μην σταματήσω και να τον πηδήξω δυνατά.

Τον πηδούσα με όσο δύναμη είχα, μούγκριζε ενώ δεν πρόλαβα να τραβηχτώ και έχυσα μέσα του, όπως και αυτός. Κάναμε μπάνιο και κοιμηθήκαμε, ενώ όταν ξυπνήσαμε το πρωί με ξαναπήρε και τον ξαναπήρα δεν ξέρω πόσες φορές. Έκανα θυμάμαι μέρες να περπατήσω χωρίς ενοχλήσεις.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")