Πως με κάνανε πουτάνα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ομολογουμένως η εμπειρία του καλοκαιριού είχε ξυπνήσει κάθε θηλυκή ορμόνη που κρυβόταν μέσα μου. Ήμουν πλέον σίγουρος ότι ήμουν αμφί γιατί οι γυναίκες δεν είχαν πάψει ποτέ να μου αρέσουν. Αντιθέτως, είχα και μία σχέση με μια γκόμενα την οποία πηδούσα κανονικά και τακτικότατα. Όλοι γνώριζαν ότι λόγω της εμφάνισής μου μπορούσα να έχω όποια ήθελα και κανένας δεν υποπτευόταν ότι μου αρέσει και ο πούτσος και ότι το προηγούμενο καλοκαίρι με είχαν κάνει πραγματικά πουτάνα από το γαμήσι.

Απλά, μέχρι και σήμερα, προκειμένου να αγγίξω το απόλυτο της ηδονής, είμαι ικανός ακόμα και να πηδηχτώ ή να τσιμπουκώσω… και μου αρέσουν το ίδιο όσο και να πηδιέμαι με γυναίκες. Οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να τρελαθώ από την καύλα.

Ήταν λοιπόν Οκτώβριος και το πρωτάθλημα του μπόουλινγκ είχε ξεκινήσει… Ήμουν μεγάλο ταλέντο και χάρη σε αυτό το ταλέντο μου εντάχθηκα (παρά το ότι ήμουν μικρός), έστω και σαν αναπληρωματικός, σε μια ομάδα που αποτελούταν από παίκτες μεγάλης κατηγορίας, μεγάλης ηλικίας και πολύ γνωστούς στο χώρο. Μόνο και μόνο για να αποκτήσω εμπειρίες στο τοπικό εσωτερικό πρωτάθλημα ενός συλλόγου. Και απέκτησα…

Η ομάδα αποτελείτο από έξι παίκτες και μετά από εμένα ο επόμενος μεγαλύτερος ήταν τριάντα δύο χρονών και οι άλλοι πάνω από τα σαράντα. Ένα βράδυ αποφασίζουν μετά τον αγώνα, να βρεθούμε όλοι μαζί στο σπίτι του ενός που έλειπε η γυναίκα του στη Θεσσαλονίκη, για να δούμε κάποιες βιντεοκασέτες από προπονήσεις. Καθίσαμε όλοι μπροστά από την τηλεόραση σε ένα μικρό καθιστικό, εγώ με άλλους δύο στον καναπέ και οι άλλοι τρεις δεξιά και αριστερά στο πάτωμα και σε κάτι πολυθρόνες.

Ποτά σερβιρίστηκαν, το κέφι άφθονο και αφού παρακολουθήσαμε για μία-μιάμιση ώρα προπονήσεις, έπεσε η ιδέα να δούμε μια καλή τσόντα που υπήρχε. Η ιδέα φυσικά έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και την άλλη στιγμή βρεθήκαμε να βλέπουμε μία τύπισσα να πηδιέται με τέσσερις πουτσαράδες από παντού. Το θέαμα φυσικά μας είχε καυλώσει όλους, κάτι που γινόταν ολοφάνερο εξαιτίας των φορμών που φορούσαμε όλοι μας.

-    «Παιδιά συγγνώμη, αλλά εγώ δεν αντέχω και πρέπει να τον παίξω τώρα…» λέει αυτός που καθόταν στα δεξιά μου.

Και μέχρι να ολοκληρώσει τη φράση του είχε κατεβάσει φόρμα και σλιπάκι και ήταν με ένα τεράστιο πραγματικά πούτσο στο χέρι του. Λίγο-πολύ επειδή όλοι επιθυμούσαν το ίδιο βρέθηκαν να παίζουν με τους πούτσους τους όλοι σε χρόνο μηδέν. Εγώ μόνο είχα μείνει άπραγος, όχι γιατί δεν είχα καυλώσει αλλά γιατί το θέαμα με είχε συνεπάρει.

-    «Μικρέ μην ντρέπεσαι… πέτα τον έξω και ξεκίνα!» μου λέει ένας από απέναντι.

Πριν προλάβω να κινηθώ, αυτός που καθόταν αριστερά μου του απαντάει:

-    «Δεν πειράζει, μπορεί να παίξει με τον δικό μου πούτσο…»

Και ταυτόχρονα μου αρπάζει το αριστερό χέρι και το βάζει πάνω στον πούτσο του και ξεκινά να τρομπάρει με αυτό τυλιγμένο γύρω του. Πριν προλάβω να καταλάβω τι έγινε, βρέθηκα με άλλον ένα πούτσο στο άλλο χέρι, ενώ ο προπονητής μου έβγαλε εντελώς τη φόρμα του και ήρθε να ανέβει πάνω στον καναπέ και να σταθεί όρθιος μπροστά μου, με τα πόδια του ανοιγμένα αριστερά και δεξιά από τη μέση μου και τον πούτσο του καρφωμένο μέσα στο στόμα μου μέχρι τα αρχίδια.

Ο προπονητής μου με πηδούσε στο στόμα, τρομπάριζα δύο πούτσους αριστερά και δεξιά μου και ένιωθα τα παπούτσια, τη φόρμα και το σλιπάκι μου να αφαιρούνται από πάνω μου, τα πόδια μου να σηκώνονται ψηλά, μία γλώσσα να βυθίζεται στη κωλοτρυπίδα μου και χέρια να με περιεργάζονται, να μου χαϊδεύουν τα κωλομέρια και τα βυζιά κάτω από το μακό μπλουζάκι που είχε μείνει μόνο πάνω μου. Στη συνέχεια, τη γλώσσα την αντικατέστησαν πούτσοι και δάχτυλα μέχρι όμως να με ανοίξουν καλά. Το πάρτι είχε ξεκινήσει και έμελλε να διαρκέσει περίπου έξι ώρες.

Περιττό να πω ότι μετά το πρώτο μισάωρο των προκαταρκτικών και αφού με είχαν ανοίξει και λιπάνει καλά, μέσα σε αυτές τις έξι ώρες, δε βρέθηκα στιγμή με λιγότερους από πέντε πούτσους πάνω μου. Η αρχή έγινε με τον προπονητή μου να κάθεται στο καναπέ και άλλους δύο να με σηκώνουν από τη θέση μου, να μου βγάζουν το μπλουζάκι και να με καθίζουν στον πούτσο του πάνω, με τη πλάτη μου γυρισμένη σε αυτόν. Κατευθείαν έπιασε πάτο και ένιωσα ακόμα και τα αρχίδια του να μπαίνουν μέσα στη σχισμή του κώλου μου.

Ταυτόχρονα τα χέρια μου καλύφθηκαν με έναν πούτσο το καθένα από αριστερά και δεξιά, ενώ ένας ακόμα συμπαίκτης ήρθε από πάνω, με καβάλησε και αφού με έσπρωξε να ξαπλώσω με την πλάτη πάνω στον προπονητή μου, γονάτισε πάνω από το στήθος μου και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα. Το καλύτερο το κρατούσε ο τελευταίος όμως.

Έτσι όπως ήμουν, με έναν πούτσο βυθισμένο μέχρι τα αρχίδια στον κώλο μου, άλλον ένα βυθισμένο στο λαρύγγι μου και δύο ακόμα στα χέρια μου, ένιωσα τα πόδια μου να σηκώνονται ψηλά και δάχτυλα να μπαίνουν κι αυτά στον κώλο μου, δίπλα από τον πούτσο που ήταν ήδη εκεί. Αφού μου ανοίξανε τον κώλο μέχρι εκεί που χρειαζόταν, τα δάχτυλα αντικαταστάθηκαν με έναν ακόμα πούτσο. Και έτσι τα είχα καταφέρει και είχα γίνει η απόλυτη πουτάνα της βραδιάς. Με δύο πούτσους βυθισμένος στον κώλο, έναν στο λαρύγγι και δύο στα χέρια, άρχισε ένα μανιακό γαμήσι που μέχρι σήμερα δεν έχω ξαναζήσει όμοιό του. Είχα χάσει κάθε επαφή με τον χώρο και με τα γεγονότα. Ήμουν σαν μία πέτσινη κούκλα που είχαν πέσει πάνω της πέντε πουτσαράδες και την γαμούσαν με κάθε μέσο και τρόπο και οι φορές που άλλαξαν συνδυασμό, στο ποιος γαμούσε τι, ήταν αμέτρητες.

Δεν καταλάβαινα ούτε καν πότε έχυνα εγώ ο ίδιος. Και έχυσα άπειρες φορές εκείνη τη βραδιά χωρίς καν να αγγίξει κανείς τον πούτσο μου. Πολύ περισσότερες ήταν όμως οι φορές που έχυσαν οι άλλοι εμένα. Δεν μπορούν ούτε καν να μετρηθούν. Είχα γεμίσει από χύσια, πάνω, κάτω, μέσα και έξω. Τα πάντα είχαν μουδιάσει και είχα χάσει κάθε έλεγχο. Κάποια στιγμή άκουσα τον προπονητή μου, που εκείνη τη στιγμή του τρομπάριζα τον πούτσο, να φωνάζει:

-    «Γαμάτε το πουτανάκι! Έτσι…. Σκίστε του τη, κωλάρα… έτσι…ναι… βγάλτε του έξω όλα τα σκατά από τον κώλο!!!»

Αντιλήφθηκα τότε ξαφνικά, ότι η μυρωδιά από σκατά ήταν πολύ έντονη. Και ήταν τα δικά μου. Έτρεχαν ανεξέλεγκτα έξω από τον κώλο μου, στον οποίο πια μπαινόβγαιναν δύο πούτσοι εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόλις μάλιστα ένιωσα και κάποια ακόμα δάχτυλα να προσπαθούν να μπουν κι αυτά και τον έναν να φωνάζει:

-    «Και τρίτο πούτσο χωράει η κωλάρα σου πουτάνα! Έχε χάρη που δεν μπορούμε… Θα στην γαμήσω όμως με το χέρι….»

Τότε ήταν που ο πούτσος μου άρχισε να κατουράει ανεξέλεγκτα. Χεζόμουν και κατουριόμουν χωρίς έλεγχο και εκείνοι δε σταματούσαν, παρά προσπαθούσαν να βάλουν ότι περισσότερο μπορούσαν μέσα στον κώλο μου.

Αφού τελείωσαν, βαρέθηκαν, δε μπορούσαν άλλο ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο… σταμάτησαν. Και με παράτησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση πάνω στο καναπέ. Και όσο ντυνόντουσαν για να φύγουν κάνανε αμέτρητα σχόλια… έτσι όπως με έβλεπαν μέσα στα χύσια, τα σκατά και τα κάτουρα. Έτσι έφυγαν και έμεινα μόνος με αυτόν που είχε το σπίτι και επειδή δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ, έκανα ένα τηλέφωνο στους γονείς μου και τους είπα ότι θα κοιμόμουν σε ένα φίλο γιατί είχα αργήσει.

Έκανα ένα ζεστό μπάνιο και πήγα αποκαμωμένος να ξαπλώσω, μόνο που είχα την ατυχία (ή την τύχη, όπως το πάρει κανείς) ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να έχει καύλες που δεν έλεγαν να στερέψουν με τίποτα. Και έτσι το ξημέρωμα με βρήκε με έναν πούτσο στον κώλο. Αξέχαστη εμπειρία, που ακόμα και τώρα με καυλώνει αφάνταστα όταν τη θυμάμαι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")