Γαμήσι με τον Πέτρο

Δημοσιεύθηκε από biman
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Πέτρος απ’ ότι φαίνεται είναι καλός γαμιάς και θα δώσει στον φίλο μας μια απίθανη ερωτική εμπειρία.

Η ιστορία:

Ο Πέτρος με περίμενε στο σπίτι του φίλου μας του Γιάννη. Μόλις έφτασα ο Γιάννης ήταν έτοιμος να φύγει, πρόφαση για να μας αφήσει μόνους. Ανέβηκα στη σοφίτα κι ο Πέτρος με περίμενε. Έπεσα στην αγκαλιά του και άρχισα να τον φιλάω με πάθος. Μετά από λίγο έβγαλα τα ρούχα μου και έμεινα με το σέξι σλιπάκι μου.

-    «Πέτρο, πάμε στην κρεβατοκάμαρα».

Με ακλούθησε δίχως δεύτερο λόγο. Στην οθόνη του υπολογιστή προβάλλονταν φωτογραφίες του Γιάννη με άγρια γαμήσια. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ο Πέτρος ήρθε από πάνω μου. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα, ενώ παράλληλα έβγαζε τα ρούχα του. Έμεινε κι αυτός με το σλιπάκι του. Η γλώσσα του άρχισε να τρέχει πάνω στο κορμί μου. Σταμάτησε πρώτα στις ρώγες μου και μετά κατέβηκε προς τα κάτω. Με μια απότομη κίνηση τράβηξε το σλιπάκι μου και ο πούτσος μου πετάχτηκε κάγκελο στο πρόσωπό του. Σε λίγο χάθηκε μέσα στο στόμα του Πέτρου. Μου έκανε ένα υπέροχο τσιμπούκι, τσιμπούκι από αντρικά χείλη.

Ζήτησα να κάνουμε 69. Τώρα είχα το υπέροχο καυλί του άντρα μου στο στόμα μου και το ρουφούσα με πάθος. Ο Πέτρος συνέχισε να γλείφει τα αρχίδια μου και μετά η καυτή του γλώσσα έφτασε στην τρυπούλα μου. Εγώ να τον τσιμπουκώνω άγρια κι εκείνος να μου κάνει ένα υπέροχο γλειφοκώλι. Σε κάποια στιγμή νιώθω το δάχτυλο του να μπαίνει μέσα μου και ταυτόχρονα να μου λέει:

-    «Πουτάνα μου, σε ετοιμάζω να φας τον πούτσο μου».

Καύλωσα και γύρισα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Ο Πέτρος ήρθε πάνω μου και άρχισε να τρίβει την τρυπούλα μου με το πουτσοκέφαλο του.

-    «Πουτάνα, θα σε ξεσκίσω!» μου έλεγε.

-    «Ναι γαμιά μου, μπες μέσα μου. Ξέσκισε με!»

-    «Στήσου καριόλα να σε πηδήξει ο άντρας σου!»

Υπνωτισμένος υπάκουσα στις διαταγές του Πέτρου. Τούρλωσα το κωλαράκι μου κι εκείνος με μια κίνηση μου τον κάρφωσε.

-    «Αχ, πονάω μωρό μου…»

-    «Σκάσε πούστη! Θα σου αρέσει σε λίγο…»

Και πράγματι σε λίγα λεπτά ο πόνος έγινε απέραντη ηδονή, καύλα.

-    « Έλα γαμιά μου, σκίσε με! Γάμα με άγρια καυλιάρη μου!»

Με γύρισε ανάσκελα, σήκωσε ψηλά τα πόδια μου και με γάμαγε σαν γκόμενα. Τι καύλα που ήταν. Αφού με ξέσκισε για αρκετή ώρα ο γαμιάς μου με γύρισε στο πλάι και συνέχισε να καρφώνει το σιδερένιο του καυλί στην καυλωμένη μου τρυπούλα που είχε γίνει σαν μουνί.

-    «Πουτάνα, είμαι ο γαμιάς σου και από αύριο θα σου φέρω κι άλλους γαμιάδες να σε ξεσκίζουμε παρέα. Μωρή καριόλα, από μικρός ήθελες τον πούτσο!»

-    «Ναι άντρα μου, ναι γαμιά μου. Θα με ξεσκίζεις όπως εσύ θες. Φέρε κι άλλους ψωλαράδες να με παίρνετε πίπα - κώλο».

Ήταν έτοιμος να χύσει και μου λέει:

-    «Πού τα θες μωρή καριόλα να τα φας;»

-    «Στο στόμα μου» του απαντώ.

Βγάζει την πούτσα του από την καυλωμένη τρύπα μου και τη φέρνει στο στόμα μου, έτοιμος να χύσει. Εγώ όση ώρα με γαμούσε έπαιζα με την ψώλα μου που ήταν πέτρα.

-    «Χύνω καριόλη! Πάρ’ τα όλα μέσα πουτάνα!»

Έχυνε το αγόρι μου. Ποτάμι το καυτό του χύσι. Ήμουν έτοιμος κι εγώ κι άρχισα να φωνάζω:

-    «Μου έρχονται αγόρι μου. Θα χύσω για πάρτη σου».

Ο Πέτρος σκύβει κι αρπάζει τον πούτσο μου με το στόμα του. Έχυνα μέσα του. Τι υπέροχα ήταν! Μετά έγειρε δίπλα μου κι αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα δίνοντας ο ένας στον άλλον το σπέρμα που είχε στο στόμα του…

(Copyright protected OW ref: 49202)