Πως με κάνανε πουτάνα (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτή είναι η πρώτη ιστορία μου που δημοσιεύω οπουδήποτε. Οι ιστορίες που θα διηγούμαι εδώ μέσα είναι πέρα για πέρα αληθινές και αποτελούν προσωπικές εμπειρίες μίας πολύ τρελής σεξουαλικής ζωής μέχρι σήμερα. Είμαι τριάντα εννέα χρονών, παντρεμένος και συνειδητοποιημένος ότι η απώλεια κάθε μέτρου την στιγμή της καύλας είναι αυτό που με χαρακτηρίζει και που έχει εξουσιάσει το μυαλό και τη ζωή μου όλη.

Η ηλικία των δέκα οκτώ έμελλε να είναι σημαδιακή για εμένα γιατί εκείνη τη χρονιά άρχισαν τα πάντα. Ήμουν ένας νέος, συνεχώς καυλωμένος με οτιδήποτε θηλυκό ερχόμουν σε επαφή. Εκείνο το καλοκαίρι, όπως και κάθε προηγούμενο, με βρήκε να το περνάω στο εξοχικό μας μαζί με την μητέρα μου και την φιλενάδα της με τους δυο της γιους, τρία και τέσσερα χρόνια μεγαλύτερους από εμένα. Όλα κινούνταν απολύτως φυσιολογικά και τίποτα δε προμήνυε τη «καταιγίδα» που θα ακολουθούσε.

Τα βράδια κοιμόμασταν τα τρία αγόρια σε ένα δωμάτιο και οι μανάδες μας σε δύο άλλα. Ένα βράδυ καθώς γύρναγα στο κρεβάτι μου χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, αντιλήφθηκα τον ήχο αναστεναγμών από το δωμάτιο της μάνας των παιδιών. Η επόμενη στιγμή με βρήκε όρθιο μπροστά στη πόρτα του δωματίου της με το πούτσο στο χέρι, να θαυμάζω έναν ψεύτικο πούτσο να μπαινοβγαίνει βασανιστικά στο μουνί της και αυτήν να κάνει σα ξαναμμένη πουτάνα, έτσι όπως ακριβώς αποδείχτηκε ότι ήταν τελικά. Ήταν σίγουρο πως με είχε αντιληφθεί και δεν έκανε τίποτα για να το αποφύγει. Το αντίθετο, έδωσε μία παράσταση μοναδική και με ανάγκασε να τρέξω στο μπάνιο για να αδειάσω τα χύσια που είχαν πρήξει τα αρχίδια μου.

Το επόμενο βράδυ όμως ήταν εντελώς διαφορετικό. Μέσα από τον ύπνο μου με ξύπνησε μία γλυκιά αίσθηση στο πούτσο μου και ανακάλυψα ότι ήταν αυτή που με μπούκωνε μέχρι και τα αρχίδια και δεν σταμάτησε παρά όταν πια τα είχα αδειάσει, βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Και όλα αυτά με τους δυο της γιους να κοιμούνται στα διπλανά κρεβάτια σε απόσταση μερικών μέτρων.

Αυτά όλα τα εξιστόρησα λίγο γρήγορα γιατί από εδώ και πέρα ξεκινά η «καταιγίδα».
Γιατί το επόμενο βράδυ έζησα την ίδια καύλα, με μία σημαντική προσθήκη. Αφού μου έγλυψε τη κωλοτρυπίδα μέχρι να λιώσει, άρχισε να μου πηδάει τον κώλο με ένα, δύο και κατόπιν τρία δάχτυλα. Εγώ τρελάθηκα από τη καύλα. Έχυνα μέσα στο στόμα της σα τρελός.

Αυτό έγινε και τις επόμενες δύο μέρες, μέχρι που την τρίτη με έβαλε να γυρίσω μπρούμυτα και με τράβηξε μέχρι την άκρη του κρεβατιού, έτσι ώστε ο κορμός μου ήταν πάνω στο κρεβάτι, τα γόνατά μου ακουμπούσαν στο πάτωμα, ενώ ο κώλος μου στεκόταν στον αέρα μπροστά της και ο πούτσος μου με τα αρχίδια κρεμόντουσαν μπροστά μου. Πέρασε το χέρι της ανάμεσα από τα πόδια μου και άρχισε να μου τρομπάρει με δύναμη τον πούτσο ενώ ταυτόχρονα με πήδαγε με τη γλώσσα της. Αφού ύγρανε και μαλάκωσε τη κωλοτρυπίδα μου, σειρά πήρε ο ψεύτικος πούτσος με τον οποίο την είχα δει να γαμιέται.

Έτσι βρέθηκα να με πηδάει σαν τρελή με το ψεύτικο καυλί και να μου τρομπάρει τον πούτσο. Στην αρχή υπήρχε πόνος, στη συνέχεια όμως (λόγω και της καθημερινής «χρήσης») ο κώλος μου άνοιξε για τα καλά και έπαιρνα το ψεύτικο καυλί μέχρι και τα αρχίδια του. Περιττό να πω ότι βρισκόμουν σε άλλο κόσμο και οι αναστεναγμοί μου ήμουν σίγουρος ότι τουλάχιστον τους γιους της, τους είχαν κάνει να αντιληφθούν τι γινόταν δίπλα τους.

Και το επιβεβαίωσα μετά από δύο μέρες όταν οι μανάδες μας έπρεπε να γυρίσουν στην Αθήνα για δύο μέρες και αποφάσισαν να μας αφήσουν εκεί. Το ίδιο βράδυ που έφυγαν, ξύπνησα με την αίσθηση ενός χεριού να μαλάζει το κωλομέρι μου. Αντιλήφθηκα ότι ήταν ένας από τους δύο φίλους μου αλλά προσποιήθηκα ότι δεν καταλάβαινα τίποτα. Πήρε θάρρος από το ότι δεν αντέδρασα και πέρασε το χέρι του μέσα από το σλιπ και άρχισε να μου μαλάζει και τα δύο κωλομέρια. Εγώ μετακινήθηκα και ανασήκωσα ελαφρώς τη μέση μου, έτσι ώστε ο κώλος μου να ανοίξει λίγο και να του δώσω πρόσβαση στο εσωτερικό. Κατάλαβε ότι είχα επίγνωση της κατάστασης και ότι του έδινα το ελεύθερο να προχωρήσει, οπότε γλίστρησε το σλιπ μου μέχρι τα γόνατα και άρχισε να περιτριγυρίζει τη κωλοτρυπίδα μου με το δάχτυλό του, ενώ έσκυψε πάνω από το αφτί μου και μου ψιθύρισε:

-    «Σου αρέσει πουτανίτσα ε; Τι κώλος φανταστικός είναι αυτός που διαθέτεις μανάρι μου; Στον έσκιζε η μάνα μας τόσες μέρες… τώρα ήρθε και η σειρά μας να στον σκίσουμε για να νιώσεις και αληθινούς πούτσους μέσα του…»

Και ταυτόχρονα γλίστρησε δύο δάχτυλα μέσα και άρχισε να μου τον ανοίγει. Κατάλαβα ότι όρθιος δίπλα μου ήταν και ο άλλος αδελφός, ο οποίος την ίδια στιγμή έβαλε τα χέρια του πάνω στα κωλομέρια μου και μου τα άνοιγε με δύναμη και λύσσα.

Την επόμενη στιγμή βρέθηκα όπως ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα, με τον έναν ξαπλωμένο από πάνω μου, κατά μήκος του κορμιού μου και τον πούτσο του, σκληρό σαν πέτρα, μέσα στα κωλομέρια μου να μου πιέζει την κωλοτρυπίδα και τον άλλο, τραβώντας με ελαφρώς μπροστά να έχει φέρει το κεφάλι μου προς το κενό στο μπροστινό μέρος του κρεβατιού και να μου έχει βάλει τον πούτσο του στο στόμα, το οποίο ομολογώ πως άνοιξα με μεγάλη λαχτάρα. Είχα τρελαθεί από τη καύλα για άλλη μια φορά.

-    «Θέλω να σου γαμήσω την κωλάρα σαν τρελός…» μου ψιθυρίζει στο αφτί ο σκαρφαλωμένος πάνω μου.

Ταυτόχρονα φέρνει τα χέρια του στα κωλομέρια μου και τα ανοίγει πιέζοντας τον πούτσο του ταυτόχρονα μέσα στον κώλο μου. Ήταν θέμα χρόνου να με πάρει. Μόλις μπήκε μέσα μου άρχισε να μπαινοβγαίνει χωρίς έλεος, σαν τρελός, πιέζοντας με δύναμη και κρατώντας κόντρα από τους ώμους μου, βιδώνοντάς με πάνω στο κρεβάτι, ενώ ταυτόχρονα ο άλλος μου πηδούσε το στόμα με μανία. Κάποιες στιγμές έβγαζε τον πούτσο του μέσα από το στόμα μου και μου έδινε να ρουφήξω τα αρχίδια του. Άρχισαν και οι δύο να φωνάζουν πλέον…

-    «Έτσι πουτάνα… πάρε μας… γερά… θα σου γαμήσουμε ότι έχεις και δεν έχεις σήμερα! Τι απίθανος σφιχτός κώλος είναι αυτός!!!»

Αυτό συνεχίστηκε όλη τη νύχτα… Ήταν ασταμάτητοι και με πήδηξαν και τσιμπούκωσαν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και με κάθε πιθανό συνδυασμό. Πρέπει όλη τη νύχτα να έχυσαν ο καθένας τους τέσσερις-πέντε φορές, μέσα στο στόμα μου, στον κώλο μου, πάνω μου… παντού. Μέχρι που δοκίμασαν να με πηδήξουν και οι δύο ταυτόχρονα από τον κώλο αλλά δεν τα κατάφεραν… μάλλον λόγω έλλειψης εμπειρίας και όχι επειδή δεν το ήθελα ή δεν μπορούσα να τους πάρω… Άλλωστε αποδείχτηκε στο μέλλον ότι ήμουν ικανός ακόμα και για αυτό… (αυτό όμως αποτελεί κομμάτι της επόμενης ιστορίας που θα ποστάρω).

Τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα για τους επόμενους δύο μήνες που κράτησαν αυτές οι διακοπές μας, μέσα στο σπίτι τα βράδια, είχε την ευκαιρία να με τσιμπουκώνει και να μου πηδάει τον κώλο η μάνα, ενώ τις ημέρες που είχαν ορέξεις τα αδέλφια (και λόγω ηλικίας είχαν συχνά), μου πρότειναν να πάμε για μπάλα στα χωράφια όπου βέβαια ψάχναμε να βρούμε οποιοδήποτε απομονωμένο σημείο για να με σκυλοπηδήξουν. Την επόμενη τρομερή εμπειρία που έζησα μετά από δύο μήνες θα τη διηγηθώ στο επόμενο μέρος...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")